Horizon Go streamen in het buitenland 2024

Horizon Go buitenland is nu binnen Europa gewoon te ontvangen. Het zal niet meer worden geblokkeerd wanneer je buiten Nederland op reis bent. Het lijkt dat een versleutelde verbinding niet meer nodig tenzij je je buiten Europa begeeft. De schijn bedriegt en daar zal dit artikel dan ook over gaan.

Probeer Nu
Behoefte om Horizon Go buiten Europa te gebruiken: ExpressVPN - 3 MAANDEN GRATIS??

Gebruik dan ExpressVPN, de beste provider. Deze VPN kan eenvoudig de geografische blokkade van de copyright content omzeilen. Krijg tot 49% KORTING voor ExpressVPN. Inclusief 30 dagen niet goed geld terug!

Bijgewerkt: 21 mei, 2024

Wat is de beste VPN voor Horizon buitenland

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Horizon in het buitenland is nu mogelijk

1 April 2018 is ingegaan een nieuwe Europese wetswijzing van kracht gegaan. Media mag niet meer geblokkeerd worden  binnen Europa. Horizon GO in het buitenland ontvangen zal geen probleem meer zijn mits je binnen Europa bent. Het gebruik van een versleutelde verbinding wordt zeker aangeraden omdat je nu eenmaal niet weet van op wat voor wifi je zit.

Video bewijs van HorizonGO

In deze video die ergens in Azie is opgenomen kan je zien dat het ontvangen van Horizon Go in het buitenland helmaal geen probleem hoeft te zijn wanneer je een VPN verbinding gebruikt.

Horizon in het buitenland ontvangen

Het is dus mogelijk wanneer je je niet in NL bevindt toch Nederlandse tv kanalen te kunnen ontvangen. Vroeger werd alles binnen Europa geblokkeerd maar door de nieuwe wetgeving mag dit niet meer worden geblokkeerd. De video beelden zijn een goed bewijs dat je nog steeds wel een VPN nodig hebt wanneer je je buiten Europa zal begeven.

Horizon GO in het buitenland App

De gratis vpn Horizon app is eenvoudig te installeren op al je apparaten. Vanaf nu is Horizon tv kijken in het buitenland super eenvoudig, al je lievelingsseries te kunnen blijven volgen. In de eenvouid van deze Horizon app buitenland rust dan ook het gevaar. Vroeg was het onmogelijk om tv kijken buitenland Horizon te kunnen realiseren buiten Nederland een versleutelde verbinding moest toen uitkomst bieden, maar weinigen hadden zin om er eentje aan te schaffen. Te veel moeite voor Horizon kijken in buitenland en het kostje je dan ook nog geld.

De noodzaak van een VPN verbinding is echter nu verdubbeld het is kinds eenvoudig om waar dan ook in Europa Horizon Go buitenland te streamen. Dit zal vaak gebeuren op onbekende wifi netwerken en daar liggen nu juist de gevaren op de loer. De noodzaak van een versleutelde verbinding om Horizon buitenland te kunnen streamen is alleen maar groter geworden. Je moet je beschermen en een versleutelde verbinding is hiervoor een goed middel.

Wat is een versleutelde verbinding

Horizon Go buitenland de VPN grafiek

Een versleutelde verbinding creert een gesloten netwerk van A naar B, dit wordt ook weleens “end 2 end protection” genoemd. Een VPN staat voor Virtual Private Network. Het is bijna onmogelijk voor derde deze encryptie te ontcijferen. Dwz er zullen vele zware computer en dagen of zelfs maanden nodig zijn voordat zo’n bericht zijn geheimen zal prijs geven. Voor derde dus een onhaalbare taak en in vele gevallen ondoenlijk wanneer je niet een bepaald doel voor ogen hebt.

Vele Nederlanders onderons zijn zicht niet van de gevaren bewust. De meest gehoorde uitspraak is dat ze niets te verbergen hebben. Dit is een ernstige vergissing. Overheden en hackers maken gebruik van de laatste technologische tools. Ze zijn daarbij niet specifiek om zoek naar jouw gegevens maar jouw computer behoord wel tot de een van de honderdduizenden computers die wordt doorzocht op creditkaart nummers, foto’s of wachtwoorden die in browsers zijn op geslagen ect. Het doen is gegevens verzamelen om later te kunnen misbruiken.

Blijf veilig online

De enige manier om te kunnen surfen zonder pottenkijkers is om een VPN in te stellen op al je apparaten. Een versleutelde verbinding zal je niet alleen beschermen wanneer je HorizonGo buitenland vanuit het buitenland zal gaan streamen via een onbekende wifi netwerk, maar ook je IP-adres en locatie verbergen. Het is de tool die we moeten aanschaffen wanneer we ons ook maar een beetje veilig willen voelen op het internet. Het is dus niet alleen geschikt voor Horizon Go buitenland maar voor nog veel meer.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Conclusie Horizon Go buitenland

Het artikel gaat over Horizon in buitenland. Door de nieuwe regelgeving zal dit nu simple zijn ziggo go tv te streamen. Digitale tv is eenvoudig te installeren, maar vaak liggen er vele gevaren op de loer wanneer dingen eenvoudig zijn. Ook nu is dit het geval. Zoals uit dit verslag blijkt dat Horizon kijken in buitenland is geen probleem, het gevaar is dat dit vaak gaat gebeuren op onbekende wifi netwerken en dan zijn de problemen niet te overzien. Het advies wat hier geldt is dan ook altijd een VPN provider te gebruiken.

Meer VPN gerelateerde artikelen

Wil je iets meer weten over privacy and veiligheid op het internet:
star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl