Hotspot Shield Video Test | Basis gebruik video 2023

HotSpot Shield Video Test laten zien hoe deze VPN werkt en hoe we simple Netflix kunnen zien

Test Hotspot Shield
Geen idee welke VPN je wilt gebruiken?

De Hotspot Shield VPN beschermd jou data en heeft ook nog enorm goede verbindingssnelheden. Verder kan deze VPN goed de geografische blokkades omzeilen

Hotspot Shield Video Test 

Voordat ik mij ging verdiepen in HotSpot Shield heb ik mij altijd afgevraagd hoe een VPN zonder speciale kenmerken meer dan 20 miljoen geïnstalleerde gebruikers wereldwijd. Deze video Test van HotSpot Shield zal hopenlijk duidelijk worden waarom. De totale eenvoud en de daaruit voopt vloeiende gebruikergemak voor degenen die een versleutelde verbinding wil en geen hoofdpijn.

HotSpot Shield bescherm uw dataverbinding ook wanneer je in beweging bent (aangesloten op hotspot) zorgt ervoor dat geen enkele aanbieder je kan identificeren en je surf gedrag kan bekijken.

De gevaren van een onbeveiligde verbinding loeren om de hoek, onlangs schreef ik een artikel over de risico’s van een verbinding met een Wi-Fi-hotspot

De dekking van HotSpot Shield is niet echt uitgebreid, slechts 9, echter wel bijna in elk continent. 

TEST HOTSPOT SCHILD MET NETFLIX | HET LOOPT VLOT

Het grootste deel van de gebruikers van  HotSpot Shield  maakt een verbinding maken met UK of de VS. De populairste kanalen zijn Netflix of de BBC.

In mijn beide test ben ik aangesloten op de server van de VS en probeer contact te maken met Netflix, geen vetraging probleem ook al was ik aan de andere kant van de wereld en ik had een verbinding met 3 mega in Wi-Fi op het moment van de test.

De versie VPN Gratis met banner (die ik niet aanraden zal raden aangezien de browsen gegevens bijhouden worden en je bestookt met reclame zal worden. Helaas en misschien ook wel logisch deze gratis browser werkt niet met Netflix en slechts een server is beschikbaar, een IP-Amerikaanse.

WIE REGISSEERDE DEZE VPN?

Als een collega, baas, vriendin, opa, opzoek is naar een VPN die niet duur is, betrouwbaar, start en gewoon werkt zonder moeilijk in te stellen instellingen, dan is HotSpot Shield  is een uitstekende respons. Deze VPN is uitermate geschikt om een mobile telefoon veilig te houden of een Pc/Mac/ Android. Dit alles tegen belachelijke lage kosten (zie ….)

Als je een gemiddelde gebruiker bent dan heb je waarschijnlijk meer behoefte aan meer geavanceerde VPN aanbieder (torrent, IP-adressen te wijzigen, wilt u een Amerikaanse server nabootsten of IP veranderen). Ik zal je voorstellen dan een van de andere reviews te lezen over andere VPN aanbieders.

Mocht je toch nieuwsgierig zijn geworden naar de kunstjes van HotSpot Shield  dan stel ik voor snel mijn video te gaan blijken en mogelijk ook de andere video uitleg.

star blog

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl