HotSpot Shield | Een van de goedkoopste VPN’s

  • HotSpot Shield | Een van de goedkoopste VPN’s

HotSpot Shield is een VPN provider. Ze ontwikkelen applicaties ter bescherming van je identiteit zodat je anoniem kan surfen op het internet.

De VPN  is bekend over hele wereld voor zijn gratis toegang tot een server voor VPN dienst welke zeer makkelijk in het gebruik is. Echter is het ook handig voor ons Nederlanders? We zullen zien!

HotSpot Shield

Een vriend van mij gebruikt de Nederlandse Hotspot Shield VPN. Toen ik hem vroeg waarom hij gekozen had voor deze VPN, antwoordde hij dat dit een van de goedkoopste aanbieder op de markt is. Na wat onderzoek op Google was hij bij hun terecht gekomen. Ik zeg dan: Goede marketing HotSpot Shield.

Het enige wat belangrijk voo hem is Mijn vriend is precies hun doelgroep. Hij begrijp eigenlijk weinig van VPN aanbieders. Hij wil vrij surfen en zich beschermen voelen tijdens het browsen op onveilige plaatsen, zoals Juist HotSpot WiFi.

Wat kost de VPN van HotSpot Shield

 HotSpot Shield

 

Wanneer je naar de site van Hotspot Shield  gaat dan kan je kiezen tussen een gratis download of om de Elite-versie aan te schaffen.

De gratis versie heeft slechts één server in de VS. Netflix kijken is niet mogelijk (het leek te mooi om waar de te zijn!), uiteraard lukt dit wel in de Elite versie Netflix is dan geen probleem.

Bij gebruik van de gratis versie heb je last van pop-up banners. Ik raad aan de software alleen te gebruiken wanneer het echt nodig is.

Het lidmaatschap elite (het abonnement van een jaar kost ongeveer 2,20 euro / maand).

De Elite-versie kunnen 5 apparaten aansluiten op één enkel account (niet een echte multi-login) en er is een clausule geld terug 30 dagen.

 SAMENVATTING VOOR DE HOTSPOT SHIELD VPN:

Verkeersgegevens Onbeperkt
Netwerk Type Privaat
Geheimschrift N / D
Server Schakelaars Onbeperkt
Server N / D
IP adressen N / D
Protocollen N / A – (Moet OpenVPN)
Ondersteunde apparaten  Windows, Mac, Android, iOS
Ondersteuning OpenVPN N / D
Type ondersteuning ticket, e-mail, chatten (tijdens kantooruren en alleen in de Elite-versie)
Geld terug? 30 dagen
Landen gedekt 9 (US, UK, Australië, Canada, Duitsland, Japan, Hongkok,India,China)
Multi Inloggen 1 Log in en installatie maximaal 5 apparaten

 

DE KENMERKEN VAN DE HOTSPOT SHIELD VPN:

Wanneer je naar de site van Hotspot Shield  gaat dan kan je kiezen tussen een gratis download of om de Elite-versie aan te schaffen.

 

 

EENVOUDIGE BEDIENING

Wanneer je Hotspot Shield VPN net hebt opgestart krijg je een eenvoudige opstart scherm dat je waarschuwt dat we niet verbonden zijn. Afhankelijk van je instelling “gelijk opstarten” of “handmatig” zal verbinden worden.

In dit scherm kunnen CONNECT klikken. Je kan kiezen uit 9 verschillende locaties (uitzondering NL). In de gratis versie kan je het land niet veranderen.

HotSpot Shield

Op elk moment kunt je op Pauze drukken en dan zal je kunnen kiezen uit 3 opties (15 min, 1 huur, handmatig aanmelden). Je zal dan niet beschermd zijn geduurde deze periode van pauze.

In de Hotspot Shield begin scherm zie je dat het schild rood is geworden, logies we zijn niet beschermd. Meld je je weer aan dan wordt het Hotspot Shield weer groen. In mijn balk boven in mijn MacPro scherm zie ik ook deze schildjes ( Hotspot Shield icoon) veranderen van kleur.

 

De menu opties HotSpot Shield zeer simple. Het is echt de basis van de VPN. Prima voor die vriend van mij (kijkende naar zijn behoefte) en zeer interessant kijkende naar de prijs. Echter ben jij geen beginneling meer en zoek je naar een VPN met specifieke eigenschappen kan Hotspot Shield misschien te simple zijn.

 

SYSTEEM VAN MULTI LOGIN ENIGSZINS OMSLACHTIG

U kunt 5 apparaten aansluiten. Aangezien het proces is geen onderdeel van een login en een wachtwoord, zal het met de hand gedaan moeten worden.

 

HotSpot Shield

 

HotSpot Shield

De menu opties HotSpot Shield zeer simple. Het is echt de basis van de VPN. Prima voor die vriend van mij (kijkende naar zijn behoefte) en zeer interessant kijkende naar de prijs. Echter ben jij geen beginneling meer en zoek je naar een VPN met specifieke eigenschappen kan Hotspot Shield misschien te simple zijn.

Eenmaal betaald voor een elite account krijgt u toegang tot het persoonlijke gedeelte van de site waar we een echte account, creëren email + wachtwoord. Op dit punt kunnen we verschillende apparaten er op linken, bijvoorbeeld, pc, Mac of andere telefoons.

In het geval van een mobile telefoon (zoals een iPhone). Zal je eerste de software moeten downloaden via de winkel. In dit geval AppStore. Pas hierna kan je de telefoon linken aan de account. Dit zal zichtbaar zijn in je “Dashboard”.

Het is mogelijk om 5 apparaten aan te melden. Wat super interessant is omdat je dan de kosten kan delen met 5 verschillende personen.

 

 

MOBILE APPLICATION SUPER COMPATIBEL

De iOS-versie doet het allemaal. Het werkt zelfs vanaf iOS 4.3. Er is de mogelijkheid altijd verbonden te zijn, we hoeven niets te doen. De VPN app zal kiezen voor de snelste server of handmatige optie waar je zelf kiest om de server te wijzigen of houden

De Android-versie is versie 2.0 en hoger.

Vergeet hier maar alle speciale opties. Het is simpel en eenvoudig.

CONCLUSIES

Hotspot Shield is voor gebruikers die op zoek zijn naar eenvoud en simpel. De hele app vereist weinig tot geen versleuteling. Een snelle verbinding is belangrijk Hotspot Shield klanten hebben geen interesse in technische details, configuraties of selecteer een bepaalde server.

De Elite-versie heeft de Amerikaanse serveren dus tegen een gunstige prijs kunnen we de gegevens te versleutelen en te ontsluiten Netflix . Het missen van een server in Nederlander is een gemist.

 


VOORDEEL:
  • Goede en stabiele snelheid
  • Goedkoop
  • Heel eenvoudig
  • Mobile Client ook compatibel met oudere versies

NADEEL:
  • Te weinig servers, GEEN server in Nederland
  • Gebrek aan instellingen voor gemiddelde gebruikers of experts

 

HotSpot Shield

7.5 Waardering
Hotspot Shield

Hieronder vindt u de 6 criteria waarop wij deze VPN hebben gewaardeerd.

KWALITEIT
8.4
GEBRUIKERSGEMAK
8
STABILITEIT NETWERK
8
RANDAPPARATUUR
9
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
6.5
PRIJS
9
Mocht je vragen of opmerkingen hebben horen wij het graag

Laat een bericht achter