HotSpot Shield | Een van de goedkoopste VPN’s in de wereld

  • HotSpot Shield | Een van de goedkoopste VPN’s in de wereld

HotSpot Shield is een VPN provider. Ze ontwikkelen applicaties ter bescherming van je identiteit zodat je anoniem kan surfen op het internet.

Deze versleutelde verbinding aanbieder  is bekend over hele wereld voor zijn gratis toegang tot een server voor VPN dienst welke zeer makkelijk in het gebruik is. Echter is het ook handig voor ons Nederlanders? We zullen zien!

Een vriend van mij gebruikt de Nederlandse Hotspot Shield VPN. Toen ik hem vroeg waarom hij gekozen had voor deze VPN, antwoordde hij dat dit een van de goedkoopste aanbieder op de markt is. Na wat onderzoek op Google was hij bij hun terecht gekomen. Ik zeg dan: Goede marketing HotSpot Shield.

Het enige wat belangrijk voo hem is Mijn vriend is precies hun doelgroep. Hij begrijp eigenlijk weinig van VPN aanbieders. Hij wil vrij surfen en zich beschermen voelen tijdens het browsen op onveilige plaatsen, zoals Juist HotSpot WiFi.

Wat kost de VPN van HotSpot Shield

Hotspot Shield

Deze VPN is voor gebruikers die op zoek zijn naar Eenvoud & Simplicity

HotSpot Shield

Wanneer je naar de site van HotspotShield  gaat dan kan je kiezen uit 3 varianten waar bij een jaar abonnement het meest gekozen is.

Hotspot Shield account kunnen 5 apparaten aansluiten op één enkel account (niet een echte multi-login) en er is een clausule geld terug 30 dagen.

Sammenvatting HotSpot Shield ervaring

Onderwerp Eigenschap
Log beleid Geen log beleid
Torrents Toegestaan
Netflix NL, USA, D, FR, CH, CA, AUS, UK
Multi-login 5 gelijktijdige logins
Landen gedekt 28 landen
Servers 2500+
Protocollen OpenVPN
Ondersteunde apparaten Windows, Mac, iOS, Android
Encryptie AES-256-bit encryption (militair)
Type ondersteuning chat-ticket, forum
Geld terug? Niet tevreden binnen 45 dagen

Kenmerken HotSpot Shield VPN

Wanneer je naar de site van HotspotShield  gaat dan kan je kiezen uit verschillenden landen. Met een paar klikje heb je een versleutelde verbinding voor elkaar en is vanaf nu alles wat wie deze verbinding loopt anoniem.

Eenvoudige verbinding HotSpot Shield VPN

Wanneer je Hotspot Shield VPN net hebt opgestart krijg je een eenvoudige opstart scherm dat je waarschuwt dat we niet verbonden zijn. Afhankelijk van je instelling “gelijk opstarten” of “handmatig” zal verbinden worden.

In dit scherm kunnen CONNECT klikken. Je kan kiezen uit 9 verschillende locaties (uitzondering NL). In de gratis versie kan je het land niet veranderen.

HotSpot Shield

Op elk moment kunt je op Pauze drukken en dan zal je kunnen kiezen uit 3 opties (15 min, 1 huur, handmatig aanmelden). Je zal dan niet beschermd zijn geduurde deze periode van pauze.

In de Hotspot Shield begin scherm zie je dat het schild rood is geworden, logies we zijn niet beschermd. Meld je je weer aan dan wordt het Hotspot Shield weer groen. In mijn balk boven in mijn MacPro scherm zie ik ook deze schildjes ( Hotspot Shield icoon) veranderen van kleur.

HotSpot Shield

De menu opties HotSpot Shield zeer simple. Het is echt de basis van de VPN. Prima voor die vriend van mij (kijkende naar zijn behoefte) en zeer interessant kijkende naar de prijs. Echter ben jij geen beginneling meer en zoek je naar een VPN met specifieke eigenschappen kan Hotspot Shield misschien te simple zijn.

Het gebruik van de multi-login is iets omslachtig

U kunt 5 apparaten aansluiten. Aangezien het proces is geen onderdeel van een login en een wachtwoord, zal het met de hand gedaan moeten worden.

HotSpot Shield

De menu opties HotSpot Shield zeer simple. Het is echt de basis van de VPN. Prima voor die vriend van mij (kijkende naar zijn behoefte) en zeer interessant kijkende naar de prijs. Echter ben jij geen beginneling meer en zoek je naar een VPN met specifieke eigenschappen kan Hotspot Shield misschien te simple zijn

Eenmaal betaald voor een elite account krijgt u toegang tot het persoonlijke gedeelte van de site waar we een echte account, creëren email + wachtwoord. Op dit punt kunnen we verschillende apparaten er op linken, bijvoorbeeld, pc, Mac of andere telefoons.

In het geval van een mobile telefoon (zoals een iPhone). Zal je eerste de software moeten downloaden via de winkel. In dit geval AppStore. Pas hierna kan je de telefoon linken aan de account. Dit zal zichtbaar zijn in je “Dashboard”.

Het is mogelijk om 5 apparaten aan te melden. Wat super interessant is omdat je dan de kosten kan delen met 5 verschillende personen.

Plug & Play ook op je mobiel

 

De iOS-versie doet het allemaal. Het werkt zelfs vanaf iOS 4.3. Er is de mogelijkheid altijd verbonden te zijn, we hoeven niets te doen. De VPN app zal kiezen voor de snelste server of handmatige optie waar je zelf kiest om de server te wijzigen of houden

De Android-versie is versie 2.0 en hoger.

Vergeet hier maar alle speciale opties. Het is simpel en eenvoudig.

Conclusies

Hotspot Shield is voor gebruikers die op zoek zijn naar eenvoud en simpel. De hele app vereist weinig tot geen versleuteling. Een snelle verbinding is belangrijk Hotspot Shield klanten hebben geen interesse in technische details, configuraties of selecteer een bepaalde server.

De Elite-versie heeft de Amerikaanse serveren dus tegen een gunstige prijs kunnen we de gegevens te versleutelen en te ontsluiten Netflix . Er is een Nederlandse server dus zeer handig wanneer je van buiten Nederland zou willen inloggen op Nederlandse websites die geografische beschermen zijn. Wil je hier meer over weten zou je via deze link meer te weten kunnen komen wat een VPN aanbieder allemaal nuttig voor kan zijn.


VOORDEEL:
  • Goede en stabiele snelheid
  • Een van de goedkoopste aanbieders
  • Heel eenvoudig te installeren

NADEEL:
  • Beperkt aantal landen
  • Gebrek aan instellingen voor gemiddelde gebruikers of experts

7.5 Total Score
Hotspot Shield

Hieronder vindt u de 6 criteria waarop wij deze VPN hebben gewaardeerd.

KWALITEIT
8.4
GEBRUIKERSGEMAK
8
STABILITEIT NETWERK
8
RANDAPPARATUUR
9
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
6.5
PRIJS
9
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply