HotSpotShield, review 2024

HotSpot Shield is een VPN provider. Ze ontwikkelen applicaties ter bescherming van je identiteit zodat je anoniem kan surfen op het internet.

Deze versleutelde verbinding aanbieder  is bekend over hele wereld voor zijn gratis toegang tot een server voor VPN dienst welke zeer makkelijk in het gebruik is. Echter is het ook handig voor ons Nederlanders? We zullen zien in mijn Hotspotshield review!

Probeer Hotspot Shield
Wil je anoniem surfen op het internet? met 77% korting

Met Hotspot Shield VPN is dit mogelijk op een veilige, versleutelde manier. Zo krijg je toegang tot content over de hele wereld. Geld-terug-garantie van 45 dagen!

Bijgewerkt op: 24 mei 2024

Een vriend van mij gebruikt de Nederlandse Hotspot Shield VPN. Toen ik hem vroeg waarom hij gekozen had voor deze VPN, antwoordde hij dat dit een van de goedkoopste aanbieder op de markt is. Na wat onderzoek op Google was hij bij hun terecht gekomen. Ik zeg dan: Goede marketing HotSpotShield.

De prijs was een van de belangrijkste factoren die meespeelden bij zijn keuze. Verder begrijp hij eigenlijk weinig van VPN aanbieders. Belangrijk voor hem is het anoniem surfen en de bescherming die dan daar bij komt kijken. Vooral wanneer we onderweg zijn en gebruik maken van onbekende wifi netwerken.

Wat kost de VPN van HotSpotShield

HotSpot Shield

Wanneer je naar de site van HotspotShield  gaat dan kan je kiezen uit 3 varianten waar bij een jaar abonnement het meest gekozen is.

HotspotShield account kunnen 5 apparaten aansluiten op één enkel account (niet een echte multi-login) en er is een clausule geld terug 30 dagen.

HotSpotShield review: Onze ervaring

Hieronder staat onze Hotspot Shield ervaring op een rijtje. Later in het artikel heb ik enkele voor en nadelen genoemd en belangrijke specifieke onderdelen van HotspotShield een cijfer gegeven..

Eigenschap Elementen
Zero-logs? Ja, uw data is veilig
Werkt met torrents? JA, streamen is veilig en anoniem
Netflix US
Multi-login 5 gelijktijdige connecties
Aantal landen 80+
Supported OS Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Smart TV
Geld terug garantie 45 dagen
Protocols Catapult Hydra
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen Onbekend
Servers 3.200+

Kenmerken HotSpot Shield VPN

Wanneer je naar de site van HotspotShield  gaat dan kan je kiezen uit verschillenden landen. Met een paar klikje heb je een versleutelde verbinding voor elkaar en is vanaf nu alles wat wie deze verbinding loopt anoniem.

HotSpot Shield

Het land kiezen

Eenvoudige verbinding HotSpot Shield VPN

Wanneer je Hotspot Shield VPN net hebt opgestart krijg je een eenvoudige opstart scherm dat je waarschuwt dat we niet verbonden zijn. Afhankelijk van je instelling “gelijk opstarten” of “handmatig” zal verbinden worden.

In dit scherm kunnen CONNECT klikken. Je kan kiezen uit 9 verschillende locaties (uitzondering NL). In de gratis versie kan je het land niet veranderen.

HotSpot ShieldHotSpot Shield VPN

Op elk moment kunt je op Pauze drukken en dan zal je kunnen kiezen uit 3 opties (15 min, 1 huur, handmatig aanmelden). Je zal dan niet beschermd zijn geduurde deze periode van pauze.

In de HotspotShield begin scherm zie je dat het schild rood is geworden, logies we zijn niet beschermd. Meld je je weer aan dan wordt het HotspotShield weer groen. In mijn balk boven in mijn MacPro scherm zie ik ook deze schildjes ( HotspotShield icoon) veranderen van kleur.

HotSpot Shield

De menu opties HotSpot Shield VPN zeer simple. Het is echt de basis van de VPN. Prima voor die vriend van mij (kijkende naar zijn behoefte) en zeer interessant kijkende naar de prijs. Echter ben jij geen beginneling meer en zoek je naar een VPN met specifieke eigenschappen kan Hotspot Shield misschien te simple zijn.

Het gebruik van de multi-login is iets omslachtig

U kunt 5 apparaten aansluiten. Aangezien het proces is geen onderdeel van een login en een wachtwoord, zal het met de hand gedaan moeten worden.

De menu opties HotSpot Shield zeer simple. Het is echt de basis van de VPN. Prima voor die vriend van mij (kijkende naar zijn behoefte) en zeer interessant kijkende naar de prijs. Echter ben jij geen beginneling meer en zoek je naar een VPN met specifieke eigenschappen kan Hotspot Shield misschien te simple zijn

Eenmaal betaald voor een elite account krijgt u toegang tot het persoonlijke gedeelte van de site waar we een echte account, creëren email + wachtwoord. Op dit punt kunnen we verschillende apparaten er op linken, bijvoorbeeld, pc, Mac of andere telefoons.

In het geval van een mobile telefoon (zoals een iPhone). Zal je eerste de software moeten downloaden via de winkel. In dit geval AppStore. Pas hierna kan je de telefoon linken aan de account. Dit zal zichtbaar zijn in je “Dashboard”.

Het is mogelijk om 5 apparaten aan te melden. Wat super interessant is omdat je dan de kosten kan delen met 5 verschillende personen.

Plug & Play ook op je mobiel

HotSpot Shield ervaring

 

De iOS-versie doet het allemaal. Het werkt zelfs vanaf iOS 4.3. Er is de mogelijkheid altijd verbonden te zijn, we hoeven niets te doen. De VPN app zal kiezen voor de snelste server of handmatige optie waar je zelf kiest om de server te wijzigen of houden

De Android-versie is versie 2.0 en hoger.

Vergeet hier maar alle speciale opties. Het is simpel en eenvoudig.

Conclusies

Hierbij mijn Hotspot Shield ervaring en daarbij is het voormaanste dat deze aanbieder ideaal is voor de gebruikers die op zoek zijn naar eenvoud en simpliciteit. De hele app vereist weinig tot geen versleuteling. Een snelle verbinding is belangrijk Hotspot Shield klanten hebben geen interesse in technische details, configuraties of selecteer een bepaalde server.

Er zijn Nederlandse server dus zeer handig wanneer je van buiten Nederland zou willen inloggen op Nederlandse websites die geografische beschermen zijn. Wil je hier meer over weten zou je via deze link meer te weten kunnen komen wat een VPN aanbieder allemaal nuttig voor kan zijn.

Toch zou ik bij deze aanbieder enkele kanttekening willen plaatsen. De eerste is de vestigingsplaats. Deze is de Verenigde Staten, dit betekend dat je onder de Amerikaanse wetgeving zal vallen. Niet bepaald veilig wanneer je anoniem zou willen internetten. De Amerikaanse regering staat bekend om dat ze weinig waarde hechten aan de privacy. Bij het minste of geringste kunnen de log gegevens van de aanbieder worden opgevraagd.

Anoniem?

Hier ligt nu net het gevaar. In de algemene voorwaarde van Hotspot Shield staat duidelijk dat ze je surfgegevens gebruiken voor intern gebruik. Ze melden er wel bij dat er niet specifiek een verbinding gemaakt wordt naar de gebruiker. Wanneer we het hebben over anonimiteit en veiligheid gaat deze data opslag al te ver. Om deze reden zal ik deze aanbieder dan ook niet aanraden wanneer je op zoek ben naar veiligheid en bescherming.

Deze aanbieder zal alleen maar geschikt zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar een goedkope VPN aanbieder waarmee ze hun verbinding willen versleutelden bijvoorbeeld wanneer iemand veel gebruik maken van onbekende wifi netwerken is dit een ideale aanbieder


VOORDEEL:

  • Goede en stabiele snelheid
  • Een van de goedkoopste aanbieders
  • Heel eenvoudig te installeren

NADEEL:

  • Beperkt aantal landen
  • Gebrek aan instellingen voor gemiddelde gebruikers of experts
  • Opslaan log gegevens
  • Gevestigd in Amerika

Hotspot Shield
Deze VPN is voor gebruikers die op zoek zijn naar Eenvoud & Simplicity
8.6 TOTALE SCORE
Hotspot Shield

Hieronder vindt u de 6 criteria waarop wij deze VPN hebben gewaardeerd.

KWALITEIT
8.9
GEBRUIKERSGEMAK
9.1
STABILITEIT NETWERK
9
RANDAPPARATUUR
9
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
8
PRIJS
9.5
star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl