Deblokkeren Hulu streaming 2024

Hulu Nederland. Bestaat dat en wat is Hulu? Dit platform is een beetje zoals Netflix, je nieuwe beste vriend, geen eenzame avonden meer. Tegenwoordig is kijken naar live tv al niet meer van deze tijd, deze streaming kanalen kunnen namelijk op elk gewenst moment worden bekeken. Maar hoe kan jij Hulu Nederland bekijken?

Het is niet voor niets dat deze sites super populair zijn en miljoenen abonnees hebben. Het enige lastige: je moet in de Verenigde Staten wonen om te genieten van deze streaming service. Nou denk je: dit detail bederft alles, maar… gelukkig niet! Ik heb de oplossing gevonden zodat u, waar u dan ook bent, kunt genieten van Hulu en in dit artikel vertel ik u alles over Hulu kijken in Nederland.

BIJGEWERKT: 26 mei 2024

Probeer nu
Hulu Nederland buitenland kijken met ExpressVPN - Bespaar 49%

Met de diensten van ExpressVPN kun je de Hulu Nederland streams ontgrendelen in het buitenland! Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

Hulu Nederland, een fantastisch streaming platform

Maar laten we eerst een beetje praten over Hulu voordat we vanalles gaan verkondigen. Er zijn momenteel al heel veel streaming platforms. Het zou zelfs onmogelijk zijn om ze allemaal op te sommen. Dus waarom zou de toegang tot Hulu in Nederland een verschil maken?

hulu

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Dit komt doordat, net als Netflix, deze dienst zichzelf essentieel heeft gemaakt. Waar het om gaat is de catalogus. Waar Netflix opvalt met veel originele producties, biedt Hulu een volledige catalogus van series, film en muziek video vieringen.

Het maakt niet uit of de inhoud al eerder is getoond op televisie, wat telt is de kwaliteit en de vraag van het publiek.

Daarnaast biedt dit kanaal ook originele content en het minste wat we hierover kunnen zeggen is dat het al zeer populair is geworden, denk aan The Handmaid’s Tale. Daarom willen we er in Nederland toegang toe krijgen.

Het kijken van Hulu Nederland zorgt ervoor dat u op de juiste plek bent om de volgende serie te kunnen zien die zeer populair zal worden. Maar in tegenstelling tot Netflix, is het niet mogelijk om het te bekijken vanaf elke plek in de wereld. Het wordt alleen uitgezonden in de Verenigde Staten en in het Engels. Maar Hulu kijken in Nederland blijft een mogelijkheid dankzij de VPN-technologie.

Het is hoog tijd dat ik je mijn oplossing om Hulu kijken in Nederland laat zien, zelfs als je niet in de Verenigde Staten bent, en dit op een volledig legale manier.

Hoe Hulu deblokkeren in Nederland?

hulu geo blocked

Dit hoort niet een technisch artikel te zijn. U wilt Hulu Nederland zien, laten we het daarom simpel houden.

Het eerste obstakel bij het openen van een account is het betaalmiddel. Dit omdat u een Amerikaanse postcode nodig hebt als u met de kaart wilt betalen, of een PayPal-account die in de VS is gemaakt. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing tot uw beschikking: de cadeaubon!

Het tweede obstakel komt wanneer u begint te lezen. Wanneer u verbinding maakt, doet u dit met behulp van een IP-adres, dat het land aangeeft waar u zich fysiek bevindt. Als u de Hulu streaming service wilt kijken vanuit Nederland is dit niet mogelijk omdat het kanaal niet beschikbaar is met een  Nederlands IP-adres. Je moet in de Verenigde Staten zijn om er toegang tot te krijgen.

Mijn oplossing is niet om het vliegtuig te nemen. Er is een eenvoudigere en goedkopere oplossing: het (tijdelijk) aannemen van een IP-adres dat zich in de Verenigde Staten bevindt.

Het blijkt namelijk dat een VPN, om veiligheidsredenen, uw echte IP-adres maskeert om het te vervangen door een ander, een land van uw keuze.

Dus dat betekent dat u een Amerikaans IP-adres kan kiezen. In dat geval is er geen probleem meer om Hulu Nederland te zien.

Nu weet u wat u moet doen. En ik wil niet horen “ja, maar we moeten iets installeren, het is ingewikkeld, mijn computer houdt er niet van” en andere excuses.

Het is zo makkelijk dat uw 5-jarige dit nog zou kunnen doen.

Hoe maak je een account aan met de Hulu service?

hulu in nederland

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Laten we beginnen met het begin. Ik zet hieronder de stappen om een rekening te openen. Hulu in Nederland bestaat niet, daarom moet u de Hulu USA blokkade omzeilen om Hulu te kijken buiten de VS. Maar maakt u zich geen zorgen, het is makkelijk.

  1. Ga naar dit adres https://www.mygiftcardsupply.com/shop/hulu-gift-cards/
  2. Kies het bedrag van de cadeaubon: $ 25 of $ 50 – u kunt zelfs elke maand een kaart bestellen om het abonnement te betalen!
  3. Betaal voor uw aankoop en u ontvangt een e-mail met de cadeaubon.
  4. Ga dan naar deze pagina: https://secure.hulu.com/start/gifting
  5. Voer de code in om uw kaart in te wisselen en klik op “INWISSELEN”- en het is goed!

Uw IP-adres verraadt u

De videodienst kan uw IP-adres gebruiken om te zien in welk land u zich belandt. Dit maakt het gemakkelijk voor Hulu om te zien dat u in Nederland, of een ander land buiten de Verenigde Staten bent. Op deze manier kunnen ze er gemakkelijk voor kiezen om alle niet-Amerikaanse IP-adressen te blokkeren. De oplossing is dus: geef Hulu de indruk dat u in de Verenigde Staten bent.

Dit is uw huidige IP-adres

IP:
Stad:
Land:
ISP:

Dit kan met een VPN Connection! De manier om dit te doen is om toegang te krijgen tot de streamingdienst via een VPN-server in de Verenigde Staten. Op deze manier heeft de Hulu dienst het idee dat u eigenlijk in Amerika bent. U verandert als het ware uw eigen IP-adres voor de buitenwereld in een Amerikaans IP-adres zodat Hulu verandert in Hulu Nederland.

Dit is eenvoudig te doen door verbinding te maken met een Amerikaanse VPN-server. De eenvoudigste manier om dit te doen is via een VPN-provider die servers in Amerika heeft.

Dit klinkt lastiger dan het is. De software die verschillende VPN-diensten hebben ontwikkeld om de VPN-verbindingen te gebruiken is eenvoudig te gebruiken. Klik gewoon op het land waarmee u verbinding wilt maken, Amerika in dit geval. Klik daarna op de connect knop. Vanaf dat moment kunt u naar de inhoud van Hulu om Hulu kijken in Nederland, dit is niet meer dan 10 seconden werk.

Hoe kan ik het IP-adres veranderen en Hulu Nederland kijken?

Nu u een account heeft, moet u toegang hebben tot het Hulu aanbod. Ik laat u stap voor stap zien hoe u de beste ervaring krijgt.

  1. U kiest voor een VPN-provider, zoals bijvoorbeeld ExpressVPN, deze is perfect voor Hulu
  2. Daarna is het niet moeilijk, laat u door de software leiden om deze op uw apparaat te registreren, te installeren en op te starten.
  3. Daarna moet u een Amerikaanse VPN-server selecteren. Dit is belangrijk, anders is het onmogelijk om toegang tot Hulu te krijgen in Nederland.
  4. Ga naar de Hulu website en log in met uw e-mail en wachtwoord.
  5. Vertel het aan iedereen: u heeft toegang tot Hulu Nederland!

De beste VPN’s om te deblokkeren en toegang te krijgen tot Hulu Nederland

Er zijn zoveel VPN-providers dat dit aanvoelt als een jungle. Maar in de jungle is er altijd een gevaar dat ons te wachten staat. Dus pas op vrienden, kies niet uw zomaar uw VPN-dienst om snel van Hulu in Nederland of NBC kijken in Nederland te streamen.

Een inschattingsfout hier kan fataal zijn voor u. Het gebruik van een VPN is geen triviale daad. Het is voor uw comfort en veiligheid. En denk niet dat ik me nooit laat meeslepen en op mijn hoge paard rijd. Ik spreek wijselijk over comfort en veiligheid. Dat is precies waar het om draait.

Voor Hulu Nederland moet je een veilige verbinding hebben. Daarnaast moet deze verbinding  snel zijn. Bovendien moet de software gemakkelijk te gebruiken  zijn. Voor al deze parameters en rekening houdend met een goede prijs-kwaliteitverhouding, is de lijst van VPN’s in een keer verschrikkelijk kort. Ik heb 5 geselecteerd waarmee u Hulu aanbod in Nederland onder de beste omstandigheden kan bekijken. Hier zijn ze:

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Conclusie

Dus u zag, het is echt super gemakkelijk om toegang tot Hulu in Nederland te krijgen. Met een geschikte VPN, zoals ExpressVPN,  gebeurt dit in enkele minuten. Het goed gevulde Hulu aanbod is daarna van jou om daarna Hulu te kijken in Nederland.

Nu u vpn’s  (virtual  private network)  kent, wilt u misschien meer informatie. Ik nodig u uit om dit artikel te lezen dat aan uw verwachtingen zal voldoen. Of neem contact met mij op door een bericht achter te laten in de comments. Ik zal met al t plezier uw vraag beantwoorden. Tot een volgende keer voor nieuwe ontdekkingen  en meer online mogelijkheden.

Meer over streaming zenders en VPN-aanbieders vind je op onze homepage.

FAQ

Hoe kan je Hulu in Nederland ontvangen?

Door kopen van een cadeaubon en het installeren van een VPN zoals Express VPN. Hiermee kunt u het Hulu aanbod binnen no-time samen met vrienden of familie bekijken. U kunt Hulu kijken in Nederland zo lang u nog tegoed heeft op uw cadeaubon om het abonnement mee te verlengen.

Wat is het verschil tussen Hulu en Netflix?

Netflix produceert momenteel veel eigen films en series, Hulu biedt nog de echte klassiekers aan. Het Hulu aanbod is divers en heeft voor ieder wat wils.

Hoe lang duurt het om Hulu te kijken in Nederland?

Kort, met bovenstaande info kunt u binnen 10 minuten Hulu Movies en Hulu originals beginnen te kijken. Streaming Hulu is een van de simpelste zaken, mocht u hulp nodig hebben kunt u altijd een vraag stellen in commentaar gedeelte!

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl