Inloggen vanuit het buitenland in Netflix Nederland | Zie video verslag

Inloggen vanuit het buitenland in Netflix Nederland is alleen mogelijk met een VPN provider. Een van de prettigste VPN providers is ExpressVPN.

Inloggen vanuit het buitenland in Netflix Nederland (zie video)

Het klinkt misschien raar maar een leven zonder Netflix is voor mij niet meer in te denken. Netflix is een database met  tv series, films en documentaires. Hier geniet ik enorm van in mijn spaarzame vrije uurtjes.

Nu is het ook zo dat er veel Nederlanders in het buitenland zitten bijv. Spanje (Marbella). Voor een hele grote groep is het belangrijk dat ze tv series, films en documentaires kunnen zien met Nederlandse ondertiteling. Dit geldt voor jong en oud. Met Nederlandse ondertiteling kijkt gewoon prettiger.

Voordat u toegang tot Netflix kunt krijgen meldt u zich aan bij Netflix via de officiële weg. U registreert uzelf en krijgt toegang tot Netflix. Wanneer u zich in Spanje bevindt krijgt u toegang tot Netflix Spanje. Mocht u zich in Italië bevinden krijgt u toegang tot Netflix Italië. Het Netflix land is dus afhankelijk van uw locatie.

Inloggen vanuit het buitenland in Netflix NederlandOfficieel mag Netflix Nederland film aanbod alleen worden getoond binnen de landsgrenzen van de Nederland. Met een VPN provider is het mogelijk een afbakening te omzeilen.

Een VPN provider geeft u de keuze uit een aantal inlog-servers in verschillende landen, waaronder Nederland. U logt met behulp van uw VPN provider in op een server die gelokaliseerd is in Nederland. Hierdoor zult u een Nederlands IP-adres krijgen en Netflix Nederland zal niet kunnen achterhalen dat u vanuit een andere locatie dan Nederland op hun server inlogt.

Nogmaals om toegang te krijgen tot Netflix in Nederland moet u deze blokkade opheffen. Dit betekent dat u moet inloggen in een server in Nederland. Bent u eenmaal ingelogd op een server in Nederland dan krijgt u toegang tot het totale Nederlandse Netflix aanbod. Als zal met Nederlandse ondertiteling mogelijk zijn.

U hoeft niet bang te zijn dat u illegaal bezig bent, sterker nog, Netflix weet dat u vanuit het buitenland inlogt maar ze knijpen een oogje dicht. Het gaat tenslotte om heel veel geld.

Sommige filmmaatschappijen komen wel in opstand. Het enige wat ze kunnen doen is hun films niet onderbrengen bij Netflix. Netflix heeft ook hier iets op gevonden door nu zelf te gaan produceren. Ze brengen zeer goede documentaires, films en series uit

Een VPN provider is een “must” in ieder huishouden, dus lees daarom de volgende artikelen goed. Ik heb zelf alle VPN providers getest en er artikelen over geschreven.

Zie: “Wat is een VPN” en “Kenmerken van een VPN”. Zie: Wat is een VPN en Kenmerken van een VPN.

Up to date VPN informatie

Op deze webblog voorzien wij u van een commercieel overzicht van verschillende VPN providers die u kunt gebruiken om naar Nederland geografisch geblokkeerde videostream of websites te kijken. De informatie is geverifieerd door ons, aangezien wij dagelijks VPN providers testen en ook weer bezoeken.

Indien u zelf bijkomende ervaringen of verbeteringen heeft, gelieve het me te laten weten per mail.

ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN is een van de beste VPN aanbieders voor in Nederland. De VPN provider heeft servers in vele landen en is een ...

9.3

 

 

28 juli 2016

Helaas is dit niet meer relevant. Het is niet meer mogelijk om vanuit het buitenland Netflix Nederland in te loggen omdat ze dit geblokkeerd hebben. Slechts enkele VPN werkt nog. Gewoon super stom van Netflix. Veel mensen gebruiken een VPN voor de ondertiteling van de films. Gelukkig is Netflix Amerika nog wel open!!!

1 Comment
  1. Reply
    Joseph 10 mei 2017 at 15:54

    Helaas is dit niet meer relevant. Het is niet meer mogelijk om vanuit het buitenland Netflix Nederland in te loggen omdat ze dit geblokkeerd hebben. Geen enkele VPN werkt meer. Gewoon super stom van Netflix. Veel mensen gebruiken een VPN voor de ondertiteling van de films. Gelukkig is Netflix Amerika nog wel open!!!

    Daar ben ik het niet mee eens! GOOSE hebben altijd servers beschikbaar die werken met Netflix! Het is en blijft een kat en muis spelletje, maar we vervangen de servers wanneer ze geblokkeerd worden.

Laat een bericht achter