Netflix in het buitenland tijdens je vakantie | Welke VPN providers werken

Inloggen  vanuit het buitenland in Netflix Nederland is alleen mogelijk met een VPN provider. Het problem is echter dat niet alle VPN aanbieders werken. Dit kan zeer frustreeerd zijn wanneer je juist op zoek bent naar een VPN service die werkt.

Netflix in buitenland

Om deze reden is het onderstaande artikel ook zo interessant. Ik heb namelijk uitgezocht welke VPN service wel werkt zodat Nederlandse Netflix in het buitenland kijken geen probleem meer hoeft zijn. Netflix in buitenland wordt een makkie.

Inloggen vanuit het buitenland in Netflix Nederland

Netflix is een dienst die streaming video on demand aanbiedt via internet. Netflix is opgericht in de Verenigde Staten. Sinds 11 september 2013 heeft Netflix ook voet op de Nederlandse bodem gezet. Netflix heeft een ruim aanbod van documentaires, films, televisieseries, concerten en stand up comedian shows. Het klinkt misschien raar maar een leven zonder deze streaming video gigant is voor mij niet meer in te denken. Hier geniet ik enorm van in mijn spaarzame vrije uurtjes. Niet te vergeten dat ik met Netflix heel succesvol ben geweest op het gebied van “daten” meerdere keren is een romantische avond nog op de bank hangen uitgelopen op heel iets anders…….

VPN providers voor NL Netflix in buitenland kijken

ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN is een van de beste aanbieders voor in Nederland. De Express VPN provider heeft servers in vele landen en is ...

9.6
2 NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

NORDVPN is een uitgebreid provider en een van de goedkoopste voor de Nederlandse markt. Top anonimiteit en beveiliging. ...

9.5
3 PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN is een Zweedse VPN aanbieder opgericht in 2009. Ook al bestaan ze al een tijdje, echt bekend zijn ze nog ...

9.3
4 VyprVPN | Meer dan standaard VPN aanbieder

VyprVPN | Meer dan standaard VPN aanbieder

VyprVPN is een zeer geschikte VPN provider, gemaakt om u te beschermen tegen indringers op het internet. Tevens ...

9
5 CyberGhost VPN | Een nieuwe en verbeterde versie 2.0

CyberGhost VPN | Een nieuwe en verbeterde versie 2.0

CyberGhost VPN is reeds een oude gediende op de van markt. Ze hebben onlangs hun benadering tot de VPN markt veranderd ...

9
(Volgde VPN services zijn ook getest op toegankelijkheid en werkte niet:  ZenMate, IPVanish,TunnerBear, SecureVPN, VPNArea, HidemyAss)

De VPN diensten heb ik zelf allemaal getest in combinatie met de toegankelijkheid in Netflix USA en inloggen in Ziggo Nederland wanneer je in het buitenland zit. Houd er wel rekening mee dat dit een moment opname is. Nederlandse Netflix in buitenland ontvangen is nooit een vast gegeven omdat Netflix er alles aan doet om dit tegen te gaan. De VPN aanbieders moeten hierdoor vaak van servers veranderen om Netflix voor te blijven. Eigenlijk een vaste regels is wanneer een VPN dienst goedkoop is dat ze naar aller waarschijnlijkheid deze service niet kunnen garanderen. Het kan zomaar zijn dat het vandaag werkt en morgen niet meer. De VPN aanbieders in mijn lijst zijn grote en bekende aanbieders van VPN diensten en ze zullen er hierdoor alles aan doen om je deze service te kunnen geven. Garanderen doen ze het echter ook niet, maar mijn ervaring is dat ze zeer betrouwbaar zijn mbt een server die het mogelijk maakt Nederlandse Netflix in het buitenland te ontvangen.

Bewijs dat het werkt Nederlandse Netflix in het buitenland

Ik was een paar dagen in het buitenland en dit was ideal voor het testen van een aantal VPN diensten. Nederlandse Netflix in buitenland was een feit. Ik heb van drie van de populairste VPN services een video gemaakt als bewijs. Graag wil ik nu al kwijt dat ik geen held ben in het maken van video's vergeef mij dit alsjeblieft. Wanneer ik wel goed was geweest had ik wel in “Goede tijden slechte tijden” gezetten. Het gaat om het bewijs dat de volgende VPN diensten werken wanneer je in het buitenland zit. Nederlandse Netflix kijken in het buitenland is dan ook niet moeilijk mits je beschikt over een VPN service.

1) Bewijs Inloggen vanuit het buitenland in Netflix Nederland met NordVPN (Netflix Turkije)

NORDVPN is een uitgebreid VPN service  en een van de goedkoopste voor de Nederlandse VPN markt. Top anonimiteit en beveiliging. Ik heb er een artikel over deze VPN aanbieder geschreven. In deze  NordVPN review  kun je mijn NordVPN ervaringen lezen. Ik bespreek hierin de technische aspecten en gebruikersgemak van NordVPN. De video hierboven is het bewijs van Nederlandse Netflix in buitenland.

2) Bewijs Inloggen vanuit het buitenland in Netflix Nederland met CyberGhost (Netflix Duitsland)

CyberGhost VPN is reeds een oude gediende op de van markt. Ze hebben onlangs hun marketing concept tot de VPN markt veranderd en een nieuwe verbeterde versie 2.0 op de markt geïntroduceerd. De van origine Duitse VPN aanbied is een van de grootste aanbieders op de Duitse markt. De CyberGhostVPN is zeker niet de snelste op de markt, maar in deze economische crisis waar je nu eenmaal moet letten op wat je uitgeeft is CyberGhost VPN een van de goedkoopste VPN aanbieders op de markt. Je kan je euro tenslotte maar een keer uitgeven. De video hierboven is het bewijs van Nederlandse Netflix in buitenland.

3) Bewijs Inloggen vanuit het buitenland in Netflix Nederland met ExpressVPN (Netflix Spanje)

ExpressVPN is een van de beste VPN aanbieders voor in Nederland. Staan hierdoor ook hoog in mijn ranking. De ExpressVPN provider heeft servers in vele landen en is een van de beste op de VPN markt. Ze staan gerand snelle servers en veilige verbindingen. Uit ervaring kan ik je garanderen dat ExpressVPN hier ook de waarheid over spreek. Het is de ideale VPN service voor het streamen van films en tv series met hun ongelimiteerde bandbreedte en meer dan 1000 servers om meer dan 100 locaties verspreid over de wereld. De video hierboven is het bewijs van Nederlandse Netflix in het buitenland.

Zie de ExpressVPN review.  Hierin bespreek ik mijn ExpressVPN ervaringen en zal ik  verder ingaan op de technische aspecten en gebruikersgemak van ExpressVPN.

Onze Nederlanders in het buitenland

Nu is het ook zo dat er veel Nederlanders in het buitenland zitten bijv. Spanje (Marbella), Italië of Azië. Eigenlijk zitten wij Nederlandser overal. Het reizen en verkennen van de wereld zit in ons bloed en geldt als de fundering voor wat Nederland nu is. Voor een deel van deze hele grote groep is het belangrijk dat ze tv series, films en documentaires kunnen zien om niet de band met het vaderland te verliezen. Zelfs wanneer we alleen maar op vakantie zijn hebben we nu de luxe om niets van de Nederlandse tv programmering te hoeven missen. Dit artikel gaat verder over “Inloggen vanuit het buitenland in Netflix Nederland” wanneer jullie geïnteresseerd  zijn om Nederlandse tv in het buitenland te kunnen ontvangen is het volgende artikel interessant nl:

Waarom gebruikt Netflix geo blokkades

Netflix in het buitenland. Netflix sluit de digitale deur met behulp van geografische barrières voor gebruikers die in de internationale database van het Netflix programma-aanbod proberen te komen (Netfix buiteland inloggen). Dit betekent dat alle Netflix-gebruikers alleen maar kunnen genieten van het lokale aanbod. Netflix dreigde zelfs de beveiliging zo hoog zou zijn dat wij als Netflix fans niet meer zouden worden toegelaten tot films en series op Netflix van bijvoorbeeld de super populaire Netflix website van de Verenigde Staten.

Alleen de database van het land waar je je in bevindt blijft open. Dit zorgt natuurlijk voor veel kritiek onder de betalende Netflix fans. In sommige landen is het aanbod klein (Nederland) of zelfs afwezig (Spanje) dat we wel genoodzaakt zijn gebruik te maken van het Amerikaanse Netflix aanbod. Netflix kijken in het buitenland, we hebben geen keuze, want er is geen aanbod.

Netflix Nederlandse ondertiteling buitenland

Netflix buitenland (Netflix in Spanje) omzeilen oftewel Netflix kijken in buitenland betekend dat we Netflix Nederland kunnen openen en dit kan handig zijn wanneer Netflix in het buitenland met Nederlandse ondertiteling willen ontvangen. Dit is gewoon makkelijk want normaal is Netflix kijken in het buitenland met Nederlandse ondertiteling niet mogelijk. Onmogelijk op Netflix in Duitsland iets te vinden met Nederlandse ondertiteling.

Maar waarom?

Hoe pijnlijk deze maatregels ook zijn, Netflix neemt deze strenge maatregel niet voor niets. Het gaat hierbij niet om wat wij als Netflix gebruikers willen, maar om de economische en politieke redenen achter de inhoudslicentie-industrie. Wanneer een filmproducent (Pixlar, HBO, Walt Disney) een nieuwe film titel uitbrengt, willen ze een zo groot mogelijk bereik voor deze nieuwe filmproductie. Veel bereik is immers goed voor de portemonnee.

Hiervoor tekenen de filmproducenten verschillende distributie-afspraken in verschillende regio’s om de filmtitels via zoveel mogelijk kanalen te distribueren. Een titel uit de Verenigde Staten kan bijvoorbeeld verkocht worden aan een tv-kanaal in Nederland, maar ook aan betaalde televisie in Duitsland en als normale televisieserie in België.

Het laatste wat zo’n tv-mediabedrijf dan wil is dat consumenten gaan uitzoeken waar ze de meest up-to-date vervolg van de serie kunnen zien. Betaalde diensten zoals Netflix maar ook HBO, Hulu zijn hierdoor zeer irritant omdat hele series en film hier worden aangeboden. Wat voor ons als kijker super handig is. Eén kanaal waar we al onze favoriete programma’s, kunnen zien is een doorn in het oog van de producenten omdat ze dan alleen maar hun titel dan Netflix, HBO ect kunnen verkopen, wat niet voor genoeg omzet zorgt.

De streaming-dienst zijn hierdoor wel genoodzaakt geografische blokkades op te werpen omdat ze anders simpelweg geen inhoud meer krijgen aangeboden, wat dan weer zorgt voor verlies van abonnees.

Dit is ook een van de voornaamste reden waarom een Dienst zoals Netflix zelf is gaan produceren en dat doen ze met zeer veel succes met series als House of Card en Narco’s. Voor het produceren van eigen producties hopen ze dus meer klanten aan te trekken en zullen ze dus minder afhankelijk zijn van de grote bekende filmproducten. Het enige nadeel is wij als huidige abonnees hieraan mee betalen. Het abonnement is 20% duurder geworden.

Netflix buitenland geografische blokkades ontwijken met een VPN

Voordat je toegang krijgt tot Netflix buitenland zal je je eerst moeten aanmeld bij Netflix Nederland, gewoon via de officiële weg. Je registreert jezelf en krijgt toegang tot Netflix Nederland maar niet tot Netflix buitenland. Wanneer je je in Spanje bevind krijgt je toegang tot Netflix Spanje. Mocht je op vakantie zijn in Italië krijg je toegang tot Netflix Italië. Het Netflix land is dus afhankelijk van uw locatie. De Nederlandse Netflix film catalogus kijken in het buitenland is dan ook onmogelijk. Netflix kijken in het buitenland zal alleen maar mogelijk zijn met een VPN service. Netfilx in buitenland lijkt in eerste instantie een illusie, maar toch is dit niet zo. Nederlandse Netflix kijken in het buitenland is mogelijk, dit alles met een VPN aanbieder.

Inloggen vanuit het buitenland in Netflix Nederland Officieel mag Netflix Nederland film aanbod alleen worden getoond binnen de landsgrenzen van de Nederland. Met een VPN provider is het mogelijk een afbakening te omzeilen. Netflix buitenland is een feit.

Wat is een VPN aanbieder?

Een VPN provider geeft u de keuze uit een aantal inlog-servers in verschillende landen, waaronder Nederland. U logt met behulp van uw VPN provider in op een server die gelokaliseerd is in Nederland. Hierdoor zult u een Nederlands IP-adres krijgen en Netflix Nederland zal niet kunnen achterhalen dat u vanuit een andere locatie dan Nederland op hun server inlogt.

Nogmaals om toegang te krijgen tot Netflix in het buitenland moet u deze blokkade opheffen. Dit betekent dat u moet inloggen in een server in Nederland. Bent u eenmaal ingelogd op een server in Nederland dan krijgt u toegang tot het totale Nederlandse Netflix aanbod. Nederlandse Netflix kijken in het buitenland is nu mogelijk, alle het Nederlands film aanbod is nu toegankelijk.

Je hoeft niet bang te zijn dat u illegaal bezig bent, sterker nog, Netflix weet dat u vanuit het buitenland inlogt maar ze knijpen een oogje dicht. Het gaat tenslotte om heel veel geld. Maar niet iedereen is hier blij mee.

Sommige filmmaatschappijen komen  in opstand. Het enige wat ze kunnen doen is hun films niet onderbrengen bij Netflix. Netflix heeft ook hier iets op gevonden door nu zelf te gaan produceren. Ze brengen zeer goede documentaires, films en series uit. Dit jaar gaat zelf het abonnementsgeld omhoog. Ze beloven van deze extra inkomsten meer films en documentaires te gaan produceren. Dit is goed nieuws voor ons als film liefhebbers.

Een VPN provider maakt het dus niet alleen mogelijk om Nederlandse Netflix buitenland te kunnen ontvangen. Het versleuteld ook de volledig communicatie van A naar B, deze technologie wordt ook wel “end-2-end” versleuteling genoemd. Het komt oorspronkelijk uit het leger omdat het van levensbelang was dat leger eenheden onderling veilig met elkaar konden communiceren zonder dat de vijand het bericht kon ontcijferen. Het is dan ook bijna niet mogelijk het versleutelde bericht te ontleden. Ik bedoel met “bijna” dat het wel mogelijk is maar ten eerste niet met gewoon huis tuin en keuken hardware. Zelfs het leger zouden ze er weken over doen.

Wat kost een VPN provider zodat Netflix kijken buitenland mogelijk wordt?

Voor niets gaat de zon op en je zal dus wel een klein bedrag over moeten hebben voor deze extra veiligheid. We hebben het dan over ongeveer twee biertjes per maand qua kosten want wanneer we kijken naar de gemiddelde kosten per maand zal het gaan van 3-8 USD. Er zijn allerlei trucjes om deze kosten nog lager te maken door bijvoorbeeld te kiezen voor een jaarabonnement. Wanneer je niet tevreden bent kan je er bij de meeste VPN aanbieders binnen de 30  dagen wel weer van af. Tevens hebben de VPN aanbieders meerde login mogelijkheden meestal van 3-6 gelijktijdige aansluitingen. Deze aansluitingen zou je kunnen delen met vrienden of familie om de kosten te drukken. Het zou ook mogelijk zijn om een router te kopen waar je de VPN software op zou kunnen zetten. Nu kan alles via deze router laten lopen, dit scheelt ook weer een aansluiting.

Het is belangrijk voor je gemoedstoestand dat je kiest voor een product waar je veel plezier mee zal kunnen hebben. Ja dit zal je geld kosten (3-8 USD per maand) maar je zal kunnen genieten van een stabiele en snelle verbinding tijdens het gebruik. De VPN bedrijven hebben geïnvesteerd in een betrouwbare infrastructuur om een goede dienst te kunnen leveren. Dit heeft ze veel geld gekost vandaar dat de VPN prijzen nogal verschillende zijn. Bij een goedkope VPN is doorgaans een trage helpdesk, maar doorgaans wil je niet wachten en ideal zou zijn wanneer nu het probleem opgelost zou worden. Wanneer je kiest voor een goedkope VPN aanbieders zal je het ook zeker merken in het aantal servers en landen die ze ter beschikking stellen. Kortom kies je goedkoop wees er dan wel van bewust dat dit op de lange duur misschien niet de juiste keuze is en zo duur zijn VPN aanbieders toch ook niet?

Gratis VPN aanbieders

Waar je helemaal niet in zee mee zal moeten gaan zijn de gratis VPN aanbieders. Vermijd deze aanbieders!!! Deze partijen hebben jouw veiligheid niet als eerste prioriteit. Ze laten je geloven dat ze net zo goed en betrouwbaar zijn als de VPN aanbieders waar je voor moet betalen. Dit is echter niet waar, deze bedrijven log juist jouw internet data en verkopen deze informatie door aan de hoogste bieders. Er zijn zelfs gevallen bekend dat ze malware installeren op je computer en er vandoor gaan met nog waardevoller informatie zoals bank en identiteitsgegevens. Gebruik dus geen gratis VPN service die in vele gevallen toch niet werken om te streamen omdat hun infrastructuur onvoldoende toereikend is.

Een betaal VPN provider is een “must” in ieder huishouden, dus lees daarom de volgende artikelen goed. Ik heb zelf alle VPN providers getest en er artikelen over geschreven. Mocht je nog vragen hebben over “Netflix buitenland” of zaken hoor ik het graag.

Up to date VPN informatie

Op deze webblog voorzien wij u van een commercieel overzicht van verschillende VPN providers die u kunt gebruiken om naar Nederland geografisch geblokkeerde videostream of websites te kijken (Netflix Italië, Netflix België, Netflix Frankrijk, Netflix Engeland). De informatie is geverifieerd door ons, aangezien wij dagelijks VPN providers testen en ook weer bezoeken.

Op de vraag “kan ik Netflix kijken in het buitenland” heb ik hopelijk duidelijk antwoord kunnen geven. Indien u zelf bijkomende ervaringen of verbeteringen heeft, gelieve het me te laten weten per mail.

Meer VPN gerelateerde artikelen

Wil je iets meer weten over privacy and veiligheid op het internet:
2 Comments
 1. Reply
  Open vpn Werkt 23 februari 2018 at 20:01

  Waarom zo moeilijk doen als je zelf met OpenVPN een eigen VPN kunt opzetten? Als je een Synology NAS hebt of een ander fatsoenlijk merk zet je dit in een oogwenk op. Ook je Fritz.box van xs4all kan dat. Tutorials via google….

  • Reply
   debestevpn 24 februari 2018 at 10:54

   Hoi,

   Er zijn meerde wegen die naar Rome leiden. De VPN is een van de makkelijkste opties omdat je geen technische kennis nodig hebt voor de aanschaf en installatie.

   Groetjes,
   Mike

Laat een bericht achter