IPVanish, review 2023

IPVanish

IPVanish service is al meer dan 15 jaar actief op de markt voor VPN-oplossingen. IPVanishVPN is gespecialiseerd in veiligheid ideale voor gamers.

Probeer IPVanish
Ben je op zoek naar een veilige en betrouwbare VPN

Dan is IPVanish iets voor jou. Deze VPN is gespecialiseerd in veiligheid en is de favoriet onder de meeste gamers voornamelijk door de snelheid.


Bijgewerkt op: 3 februari 2023

IPVanish service

Uit onze IPVanish test blijkt deze VPN ideal voor gamers en veiligheid.

1 IPVanish, review 2023

IPVanish, review 2023

IPVanish service is al meer dan 15 jaar actief op de markt voor VPN-oplossingen. IPVanishVPN is gespecialiseerd in ...

9.1

IPVanish een populaire VPN en goede VPN service.

De VPN  is gespecialiseerd in veiligheid (NAT firewall inbegrepen in de prijs) en snelheid (dit VPN netwerk wordt gekozen door de meeste gamers vanwege de snelheid), dit alles gecombineerd met het gebruiksgemak maakt IPVanishVPN een populaire VPN en goede VPN service. De VPN is daarom een erg hoge ranking in de Top VPN.

Hieronder meer, aangezien we deze applicatie met veel plezier hebben getest.

Ik heb vroeger veel gebruik gemaakt van deze aanbieder, doordat ik behoefte had aan een goede VPN service die mij snelheid bood met het online gamen van mijn favoriete games.In bepaalde landen, zijn sommige games verboden. Ze worden geblokkeerd of gewoon vertraagd door uw ISP met behulp van de filters op de bandbreedte (QoS). Dit vindt plaats op uw gewone huis en tuin en keuken internetverbinding of in bijv. hotels.

Verschillende snelheden

Het is erg eigenaardig wanneer sommige ISP’s niet goed werken bij het downloaden van een film of online gamen, maar vreemd genoeg wel goed werken wanneer we alleen maar surfen op www.

Dit komt omdat sommige ADSL-providers bandbreedte grenzen leggen op onze verbinding (ik zal geen namen noemen). Een goede VPN service  kan dan de oplossing bieden.

Een VPN service als deze is niet alleen nuttig om anoniem te surfen op het internet, maar ook ontzettend handig om toegang te krijgen tot de game servers die verboden zijn of worden beperkt in het gebruik door beperkte bandbreedte door uw ISP.

Ik heb het dan nog niet eens over de bandbreedte die nodig is voor het downloaden of maken van P2P.

IPV VPN versleutelt uw gegevens output naar internet (zodat het niet herkenbaar is voor uw ISP). De servers maken gebruik van een privé netwerk van Tier1, een van de snelste op de markt.

De  belasting van het locale servers netwerk in Nederland (12 servers, vette dekking randstad) is nog steeds laag, super voor games dus!!!

 Kosten van IPV VPN

IPVanish prijs

Net als andere VPN aanbieders biedt deze aanbieder altijd leuke kortingen aan, afhankelijk van de tijd van het jaar. Een van de sterke punten is de prijs van het jaarabonnement, het is gemiddeld veel goedkoper dan het maand abonnement of de drie manden optie. Het jaarabonnent is super goed geprijsd en je hebt de mogelijk het 7 dagen uitgebreid te testen.

IPVanish test:

Eigenschap Elementen
Zero-logs? Ja, uw data is veilig
Werkt met torrents? JA, streamen is veilig en anoniem
Netflix US, UK, CA, DE, FR, ES, IT
Multi-login ∞ gelijktijdige connecties
Aantal landen 75+
Supported OS Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Chrome, router, fire TV
Geld terug garantie 30 dagen
Protocols IKEv2, OpenVPN, IPSec, WireGuard
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen 40.000+
Servers 2.000+

De belangrijk kenmerken van de VPN:IPVanish dashboard

De gebruikersinterface van de IPVanish is simpel. Een menu aan de linkerkant van de applicatie communiceert met de software. De functionaliteit is van het eigen interface en het kopiëren van gebruiksfuncties van de concurrent, eind 2014, heeft de VPN-IPVanish verder verbeterd.

IPVANISH DASHBOARD

Uit het dashboard kunnen we 3 dingen doen:

 1. Zien waar u bent ingelogd in real time (beveiligde verbinding IPVanish of onbeveiligde verbinding zonder VPN)
 2. De verbinding met view client logs, zal u in staat stellen om eventuele problemen met de verbinding vinden of protocol te kunnen traceren
 3. Instellingen wijzigen
IPVanish Inlog scherm

Inlog scherm

PARAMETRERING IPVANISH SIMPEL, TE SIMPEL? 

In tegenstelling tot andere VPN’s staat IPVanish u toe om een aantal parameters zelf te kiezen en aan te passen. Dit is zeer handig voor velen van ons die gebruik maken van de VPN service en nu, op een eenvoudige manier, anoniem willen downloaden, surfen op het internet, streamen van films of online gamen.

IPVanish dashboard

Servers kiezen bijv. UK

IPVANISH, SERVER LOCATIES:

Na september 2014, was het aangeven van de locatie erg makkelijk. Nu kunnen we onze locatie selecteren op 3 manieren:

Het gewenste gebruikers voorkeuren :

 • De snelste server (VPN verbindt ons met de beste en meest krachtige server)
 • Snelle servers voor VS streaming (Netflix etc).
 • De server sneller en in Canada voor games.
 • UK snelste server beschikbaar

De wereld kaart : Je kunt een VPN-server direct te selecteren uit de kaart opgesteld door IPVanish, lekker makkelijk en snel

IPVanish IP Settings | Change autonome IP-adressen 

IPVanish interface

Uw IP-adres wordt naar keuze automatisch om de paar minuten (1 tot 60) of handmatig door te klikken veranderd.

De functionaliteit en competitiviteit is hierdoor enorm toegenomen van IPVanish VPN. Kijkende naar de prijs van de concurrentie prijs.

IPVANISH is inclusief NAT FIREWALL

NAT Firewall is inbegrepen in de prijs van het abonnement. IPVanish blokkeert kwaadaardige verbindingen en pogingen om uw IP-adres te hacken (bijv. een tegenstander die probeert uw internet verbinding met behulp van malware te vertragen).

IPVANISH slaat GEEN LOGS op

Geen logs beleid. De VPN provider slaat uw activiteiten niet op. Uw activiteiten zijn niet meer te traceren op het internet, wat wel het geval is bij sommige andere VPN aanbieders. Ze zeggen dat dit is om criminele activiteiten tegen te gaan. Zogenaamde “vinger aan de pols houden” beleid.

Bij IPVanish service kunt u het internet op om bestanden met P2P Torrent of het type emule te downloaden en te delen zonder problemen of beperkingen. U bent natuurlijk wel verantwoordelijk voor uw eigen mogelijk illegale activiteiten in het land waar u woont.

Geen verbinding en toch ALTIJD BESCHERMD

Er is een speciale functie om u hiervoor beschermd mocht de verbinding wegvallen en enkele sec later weer online gaan. Je kan deze functie “aan of uit” zetten.

Netflix Nederland kijken IPVanish is een must wanneer we het hebben over veiligheid en privacy. Een VPN is niet perse meer nodig omdat het verboden is de data geo grafische the blokkeren. We zullen dan ook alleen maar een versleutelde verbinding aanraden voor je eigen veiligheid. Het is namelijk bijna onmogelijk de versleutelde verbinding te kraken.

In het onderstaande video verslag wordt duidelijk weergegeven hoe het werkt.

Inloggen vanuit het buitenland in Netflix Nederland (zie video)

Het klinkt misschien raar maar een leven zonder Netflix is voor mij niet meer in te denken. Netflix is een database met  tv series, films en documentaires. Hier geniet ik enorm van in mijn spaarzame vrije uurtjes.

Nu is het ook zo dat er veel Nederlanders in het buitenland zitten bijv. Spanje (Marbella). Voor een hele grote groep is het belangrijk dat ze tv series, films en documentaires kunnen zien met Nederlandse ondertiteling. Dit geldt voor jong en oud. Met Nederlandse ondertiteling kijkt gewoon prettiger.

Voordat je toegang tot Netflix kunt krijgen meldt u zich aan bij Netflix via de officiële weg. De regel is nu dat je een Nederlandse account aanmaakt. Zo ben je ervan verzekert dat je altijd binnen Europa de Nederlandse Netflix zal kunnen streamen. Je kan dus nooit met een andere locatie binnen Europa inloggen in Netflix Nederland. Zelfs met een versleutelde verbinding zal dat niet gaan lukken.

Netflix Nederland kijken IPVanish

Zie: “Wat is een VPN” en “Kenmerken van een VPN”. Zie: Wat is een VPN en Kenmerken van een VPN.

Up to date VPN informatie

Op deze weblog voorzien wij u van een commercieel overzicht van verschillende VPN providers die u kunt gebruiken om naar Nederland geografisch geblokkeerde video stream of websites te kijken. De informatie is geverifieerd door ons, aangezien wij dagelijks VPN providers testen en ook weer bezoeken.

Indien u zelf bijkomende ervaringen of verbeteringen heeft, gelieve het me te laten weten per mail.

Gebruikers interface IPVanish

IPvanish
IPVanish meer dan 15 jaar op de markt is met een uitstekend werkende VPN-oplossingen. Een VPN met vele mogelijkheden en een gebruikersvriendelijke interface. Veiligheid staat voorop: NAT Firewall(in de prijs inbegrepen), Speed (ideaal gamers). Geschikt voor elke gebruiker.
9.1 TOTALE SCORE
IPVanish

Hieronder vind u de 6 criteria waarop wij deze VPN hebben gewaardeerd.

KWALITEIT
9.5
PRIJS
8.5
GEBRUIKERSGEMAK
9.5
STABILITEIT NETWERK
9
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
9
RANDAPPARATUUR
9
Pluspunten
 • Neem een jaarabonnement super goedkoop in vergelijking met de twee andere opties
 • 7 dagen geld terug garantie
 • Goede en stabiele snelheid
 • Ideale voor gamers
 • Snelheid
 • NAT Firewall in de prijs inbegrepen
 • Uitstekende server dekking van de VS en Europa
 • Geen Logs
 • P2P en BitTorrent werken perfect
Minpunten
 • Ervaren gebruikers kiezen voor een VPN met meer instellingen
star blog

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl