<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">IPVanish is al meer dan meer 15 jaar actief op de markt voor VPN

IPVanish | Gespecialiseerd in veiligheid en anonimiteit

IPVanish is al meer dan 15 jaar actief op de markt voor VPN-oplossingen. IPVanishVPN is gespecialiseerd in veiligheid ideale voor gamers.

Update: 16 januari, 2020

IPVanish dit is de VPN voor gamers en veiligheid

IPVanish | Gespecialiseerd in veiligheid en anonimiteit

IPVanish is al meer dan 15 jaar actief op de markt voor VPN-oplossingen. IPVanishVPN is gespecialiseerd in veiligheid ...

9.1

Samenvatting IPVanishVPN


VOORDEEL:
 • Neem een jaarabonnement super goedkoop in vergelijking met de twee andere opties
 • 7 dagen geld terug garantie
 • Goede en stabiele snelheid
 • Ideale voor gamers
 • Snelheid
 • NAT Firewall in de prijs inbegrepen
 • Uitstekende server dekking van de VS en Europa
 • Geen Logs
 • P2P en BitTorrent werken perfect

NADEEL:
 • Ervaren gebruikers kiezen voor een VPN met meer instellingen

IPVanish een populaire VPN en goede VPN service.

De VPN  is gespecialiseerd in veiligheid (NAT firewall inbegrepen in de prijs) en snelheid (dit VPN netwerk wordt gekozen door de meeste gamers vanwege de snelheid), dit alles gecombineerd met het gebruiksgemak maakt IPVanishVPN een populaire VPN en goede VPN service. De VPN is daarom een erg hoge ranking in de Top VPN.

Hieronder meer, aangezien we deze applicatie met veel plezier hebben getest.

Ik heb vroeger veel gebruik gemaakt van deze aanbieder, doordat ik behoefte had aan een goede VPN service die mij snelheid bood met het online gamen van mijn favoriete games.In bepaalde landen, zijn sommige games verboden. Ze worden geblokkeerd of gewoon vertraagd door uw ISP met behulp van de filters op de bandbreedte (QoS). Dit vindt plaats op uw gewone huis en tuin en keuken internet verbinding of in bijv. hotels.

Verschillende snelheden

Het is erg eigenaardig wanneer sommige ISP’s niet goed werken bij het downloaden van een film of online gamen, maar vreemd genoeg wel goed werken wanneer we alleen maar surfen op www.

Dit komt omdat sommige ADSL-providers bandbreedte grenzen leggen op onze verbinding (ik zal geen namen noemen). Een goede VPN service  kan dan de oplossing bieden.

Een VPN service als deze is niet alleen nuttig om anoniem te surfen op het internet, maar ook ontzettend handig om toegang te krijgen tot de game servers die verboden zijn of worden beperkt in het gebruik door beperkte bandbreedte door uw ISP.

Ik heb het dan nog niet eens over de bandbreedte die nodig is voor het downloaden of maken van P2P.

IPVanish versleutelt uw gegevens output naar internet (zodat het niet herkenbaar is voor uw ISP). De servers maken gebruik van een privé netwerk van Tier1, een van de snelste op de markt.

De  belasting van het locale servers netwerk in Nederland (12 servers, vette dekking randstad) is nog steeds laag, super voor games dus!!!

 Kosten van VPN

IPVanish prijs

Net als andere VPN aanbieders biedt deze aanbieder altijd leuke kortingen aan, afhankelijk van de tijd van het jaar. Een van de sterke punten is de prijs van het jaarabonnement, het is gemiddeld veel goedkoper dan het maand abonnement of de drie manden optie. Het jaarabonnent is super goed geprijsd en je hebt de mogelijk het 7 dagen uitgebreid te testen.

Samenvatting van de VPN:

OnderwerpEigenschap
Het type netwerk Privaat
Geheimschrift militaire 256 bits
Server Switches Onbeperkt
Server 1000 ++
IP adressen 40.000 ++
Protocollen OpenVPN, PPTP & L2TP
Ondersteunde Windows PC, Mac, Android, iOS, Linux, compatible router(op de site kunt u ook router compatibel kopen)
Ondersteuning OpenVPN Ondersteuning voor SSL-gebaseerde OpenVPN-protocol met 256-bit data encryptie.
Aard van de steun 24/7/365 compleet
Geld terug? Mogelijkheid van terugtrekking binnen 7 dagen
Landen gedekt 60 landen
Multi Inloggen 10 gelijktijdige verbindingen op meerdere apparaten

De belangrijk kenmerken van de VPN:IPVanish dashboard

De gebruikersinterface van de IPVanish is simpel. Een menu aan de linkerkant van de applicatie communiceert met de software. De functionaliteit is van het eigen interface en het kopiëren van gebruikersfuncties van de concurrent, eind 2014, heeft de VPN-IPVanish verder verbeterd.

Gekopieerde gebruikersfuncties:

 • het IP-adres verandert zoals in de HideMyAss VPN provider
 • server selectie is zoals bij PureVPN.

IPVANISH DASHBOARD

Uit het dashboard kunnen we 3 dingen doen:

 1. Zien waar u bent ingelogd in real time (beveiligde verbinding IPVanish of onbeveiligde verbinding zonder VPN)
 2. De verbinding met view client logs, zal u instaat stellen om eventuele problemen met de verbinding vinden of protocol te kunnen traceren
 3. Instellingen wijzigen

PARAMETRERING IPVANISH SIMPEL, TE SIMPEL? 

In tegenstelling tot andere VPN’s staat IPVanish u toe om een aantal parameters zelf te kiezen en aan te passen. Dit is zeer handig voor velen van ons die gebruik maken van de VPN service en nu, op een eenvoudige manier, anoniem willen downloaden, surfen op het internet, streamen van films of online gamen.

IPVanish dashboard

Servers kiezen bijv. UK

IPVANISH, SERVER LOCATIES:

Na september 2014, was het aangeven van de locatie erg makkelijk. Nu kunnen we onze locatie selecteren op 3 manieren:

Het gewenste gebruikersvoorkeuren :

-De snelste server (VPN verbindt ons met de beste en meest krachtige server).

-snelle servers voor VS streaming (Netflix etc).

-de server sneller en in Canada voor games.

-UK snelste server beschikbaar

De wereld kaart : Je kunt een VPN-server direct te selecteren uit de kaart opgesteld door IPVanish, lekker makkleijk en snel

IPVanish IP Settings | Change autonome IP-adressen 

IPVanish interface

De toegevoegde update eind 2014 is een optie die door velen zeer gewaardeerd zal worden. Het is de optie die hetzelfde werkt als die bij de concurrent HideMyAss.

Uw IP-adres wordt naar keuze automatisch om de paar minuten (1 tot 60) of handmatig door te klikken veranderd.

De functionaliteit en competitiviteit is hierdoor enorm toegenomen van IPVanish VPN. Kijkende naar de prijs van de concurrentie prijs.

IPVANISH is inclusief NAT FIREWALL

NAT Firewall is inbegrepen in de prijs van het abonnement. IPVanish blokkeert kwaadaardige verbindingen en pogingen om uw IP-adres te hacken (bijv. een tegenstander die probeert uw internet verbinding met behulp van malware te vertragen).

IPVANISH slaat GEEN LOGS op

Geen logs beleid. De VPN provider slaat uw activiteiten niet op. Uw activiteiten zijn niet meer te traceren op het internet, wat wel het geval is bij sommige andere VPN aanbieders. Ze zeggen dat dit is om criminele activiteiten tegen te gaan. Zogenaamde “vinger aan de pols houden” beleid.

Bij IPVanish kunt u het internet op om bestanden met P2P Torrent of het type emule te downloaden en te delen zonder problemen of beperkingen. U bent natuurlijk wel verantwoordelijk voor uw eigen mogelijk illegale activiteiten in het land waar u woont.

Geen verbinding en toch ALTIJD BESCHERMD

Er is een speciale functie om u hiervoor beschermd mocht de verbinding wegvallen en enkele sec later weer online gaan. Je kan deze functie “aan of uit” zetten.

Gebruikers interface IPVanish

IPvanish

IPVanish meer dan 15 jaar op de markt is met een uitstekend werkende VPN-oplossingen. Een VPN met vele mogelijkheden en een gebruikersvriendelijke interface. Veiligheid staat voorop: NAT Firewall(in de prijs inbegrepen), Speed (ideaal gamers). Geschikt voor elke gebruiker.

9.1 Waardering
IPVanish

Hieronder vind u de 6 criteria waarop wij deze VPN hebben gewaardeerd.

KWALITEIT
9
PRIJS
9
GEBRUIKERSGEMAK
8
STABILITEIT NETWERK
8.7
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
8.9
RANDAPPARATUUR
9.2
Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

   Stel een vraag

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   DeBesteVPN.nl