Italiaanse competitie live kijken 2024

Serie A Italiaans voetbal kijken, alle wedstrijden van de European Cup en Champions League live volgen. Het kan allemaal via eenvoudige technologie.

Deze truc om live Italiaans voetbal te kunnen streamen waar je ook bent ga ik dan ook met jullie delen. Wees niet bang je hoeft geen techneut te zijn om mijn verhaal/uitleg te snappen hoe je dit precies moet doen om de Serie A te kijken.

Ik zelf ben al vanaf kinds af aan grote van van de Serie A Italiaanse voetbalcompetitie. Dit komt door de mooi grote voetbal clubs zoals Juventus, AS Milaan, AS Roma. Deze club waar vele grote spelers hebben gespeeld en nog steeds de aantrekkingskracht heeft op voetballer zoals Christian Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic.

De vraag is hoe we de Italiaanse competitie kunnen kijken en dit zal ik uitleggen in het onderstaand artikel.

BIJGEWERKT: 23 juni 2024

Probeer nu
Italiaanse competitie kijken met ExpressVPN - Bespaar 49%

Met de diensten van ExpressVPN kun je de Italiaanse competitie streams ontgrendelen in Nederland en buitenland. Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

Serie A live streaming alle wedstrijden in de Italiaanse competitie live kijken, waar je ook bent.

Zit in het openbaarvervoer? Op bezoek bij vrienden die geen sportkanalen in het TV-pakket hebben? Of ben je een biertje aan het drinken op het terras maar wordt er een wedstrijd uit de Italiaanse competitie gespeeld die je eigenlijk niet wil missen?

Geen enkel probleem, er zijn een aantal kanalen waar je terecht kan. Ik ben al voor je op zoek gegaan. Heb het internet afspeuren naar kanalen waar je de Serie A live stream kan ontvangen. Vergeet hierbij de GRATIS Serie A streams want negen van de tien keer kom je uit op een live stream van slechte kwaliteit, een live stream die continu uitvalt en hapert. Maar het kan nog erger, een live stream die er midden in de live voetbal wedstrijd mee ophoudt.

Ik leef altijd uit naar belangrijke wedstrijden en dan is niets frustrerender dan een livestream van slechte kwaliteit. Dit is wel eens gebeurt en verpest natuurlijk het hele avondje voetbal.

Op welke kanalen wordt de Italiaanse voetbalcompetitie uitgezonden?

Aangezien we het over Italiaans voetbal hebben, is het niet meer dan normaal dat we ons tot de Italiaanse voetbalcompetitie zenders wenden voor de uitzending van de Serie A live-wedstrijden. Er zijn twee, alleen betaalde diensten: Sky Sport.

Maar hé, wanneer je toch gaat betalen. Zou je ook kunnen kijken welke kanalen we Nederland te bieden hebben en de rest van de wereld. Het probleem is echter dat jij bij sommige kanalen echt abonnement moet afsluiten.

We willen dus profiteren van de voordelen van legitieme Serie A live streaming, maar je wilt niet gebonden zijn aan een duur TV-abonnement.

In Nederland heeft Ziggo Sport niet het alleenrecht op de uitzendrechten meer.

Wil je het Italiaans voetbal live kijken, dan kun je hiervoor een abonnement afsluiten bij onder andere Ziggo, T-Mobile, KPN, XS4ALL, Oxxio, Tele2, Online, Caiway en Youfone. Maar ook zou je  een naar de internetsite www.seriea-pass.com kunnen gaan. Een abonnement kost €7,99 per maand. Een jaarabonnement is €49,99.

Overige kanalen waar je de Serie A livestream kan ontvangen:

Land Kanaal
USA ESPN, fubo TV,
UK premium sports
Frankrijk beIN
Australia beIN
New Zeeland Sky Sport
India Sony Six, Sony ESP

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Op de bovenstaande kanalen kan je alle wedstrijden die in de Italiaanse competitie worden gespeeld live online te volgen.

Zoals ik al eerder aangaf heb je voor die laatste oplossing een technologische truc nodig zodat je altijd de Serie A livestream zal kunnen blijven volgen.

Hoe krijg je toegang tot het Italiaanse voetbal, waar je ook bent?

Er zijn dingen die onmogelijk lijken en op een dag ontdekken we dat wat eigenlijk niet mogelijk was en toch kan. Serie A livestream was zoiets voor mij en nu kan ik Italiaans voetbal kijken waar ik ook ben.

Heb je ooit gehoord van VPN? Het is een technologie waarmee je je IP-adres kunt maskeren met een ander IP kan krijgen, van een server ergens in de wereld. Het veranderen van IP-adres is zeer nuttig doordat je hierdoor geo-restricties kan omzeilen.

Nu kan je waar je ook met inloggen in bijvoorbeeld Ziggo sport of ect.  Het is deze dienst die je in staat stelt om live Italiaans voetbal te laten kijken, waar je ook bent.

De stappen om Live Italiaans voetbal te kunnen streamen

  • installeert een VPN bijvoorbeeld ExpressVPN op je apparaat waar je Serie A op wil kijken (ja kan het op meerdere apparaten aansluiten)
  • maakt verbinding met een server in het land van het streaming Serie A voetbal kanaal
  • Ga naar de zender. Je oorspronkelijk IP-adres is verandert. Nu kan je Serie A streaming.

Wat is de beste VPN om Serie A live te bekijken?

De vraag welke VPN dienst het beste is om het Italiaanse voetbal live te bekijken. Is de belangrijkste vraag omdat we onze voetbal avond niet willen laten verstoren door slechte verbindingen ect.

Niet alle VPN providers zijn niet geschikt voor de Serie A livestream, voor de boven genoemde reden.

Bij streaming van een specifieke online activiteit is snelheid en een stabiele verbinding vereist.

Als je wilt genieten van een top Italiaanse voetbal avond zal je een van de onderstaande VPN moet kiezen:

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Om Italiaanse voetbalcompetitie stream te kunnen ontvangen heb je snelheid nodig. Deze VPN’s zijn TOP voor een live stream. Maar de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid is ook zeer belangrijk. Ik ben geen techneut met dit aspect heb ik dan ook bij mijn selectie rekening gehouden.

Maar dat is nog niet alles. Een VPN is een “reisgenoot”. Over het algemeen installeren we de VPN aanbieder op onze computers en op onze mobiele apparaten.  Het is daarom belangrijk om een VPN aanbieder te kiezen met een goede helpdesk, mochten er vragen komen willen we deze natuurlijk zo snel mogelijk beantwoord hebben.

Kan ik een gratis VPN gebruiken voor Serie A streaming?

Als je leest wat ik je eerder heb verteld, weet je dat het essentiële element om Serie A live te bekijken snelheid is. Als je een gratis VPN gebruikt, krijg je het niet. En ik wil eraan toevoegen dat dit de reden is waarom het gratis is! Als je ooit hebt geprobeerd in je leven om gratis streaming te zien om live Italiaans voetbal te kijken, weet je wat je krijgt.

Vergis je niet, als er zoveel gratis VPN-aanbiedingen zijn, dan is dat omdat er genoeg aanbieders zijn en ze allemaal de aandacht op zich willen vestigen, maar de beste service is voor betalende klanten. Streaming Serie A is niet zomaar een online activiteit, iedereen zit er achteraan, het mag geen verrassing zijn dat het een van de premium diensten is .

Voor de Serie A live wedstrijd is er geen tussenweg, een betaalde VPN dienst is wat je nodig hebt. Bovendien bespaart het je mogelijke malware naar de computer .

Waar is een VPN nog meer voor?

De VPN aanbieder is niet de oplossing voor al je online beveiliging problemen. Maar een VPN aanbieder kan je zien als je digitale bodyguard. Een applicatie die al je online activiteiten afschermt voor derde.

Ga maar een na hoeveel details van je leven online staan en dat er bedrijven zijn die maar wat graag je activiteiten online willen volgen voor eigen belang. Kennis is macht en macht is geld.

De Italiaanse voetbalcompetitie live stream is slechts een klein dingetje waar een VPN dienst je mee kan helpen.

Om je te beschermen en beveiligen, is de VPN geboren. Het wordt vooral gebruikt om de online bescherming te waarborgen, zodat je privé gegevens vertrouwelijk blijven en je activiteiten niet kunnen worden getraceerd, of het nu gaat om het live volgen van serie a livestream of andere online activiteiten.

Elke seconden dat je onbeschermd op het internet bent loop je gevaar.

Conclusie

Voor het bekijken van Italiaans voetbal is een VPN een must ook al gaat het om een mogelijk kanaal wat zich gewoon in Nederland bevindt. Voor de VPN aanbieder en streaming dienst geldt hetzelfde namelijk dat je met een GRATIS aanbieder het niet gaat lukken. Beide hoeven qua kosten niet het einde zijn. Laat de avondje Italiaans voetbal dus niet verpesten door je eigen zuinigheid!!

Mocht je verhaal in twijfel trekken kan je ExpressVPN GRATIS voor een maand testen en ben je niet tevreden krijg je binnen 5 dagen je geld terug! Het is een van de weinige aanbieders waarbij je zonder pardon je inleg terug krijgt!

Meest gestelde vragen

Hoe kan ik de Serie A streamen

Voor het streamen van de Italiaanse competitie zal je een VPN aanbieder moeten gebruiken. Je zal dan kunnen kiezen uit tal van kanalen waar je deze voetbal competitie kan volgen namelijk:

  • USA ESPN, fubo TV,
  • Italie beIN
  • UK SKY premiom sports
  • Australia beIN
  • New Zeeland Sky Sport
  • India Sony Six, Sony ESPN

Waarom heb ik een VPN nodig

Je zal je IP-adres moeten veranderen in het land van de streaming service omdat we te maken krijgen met uitzendrechten.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl