Kijk het WK zwemmen live van overal!

Wil je graag geen enkele wedstrijd van het WK zwemmen missen? Dan is dit de perfecte blog voor jou. We hebben het namelijk over de verschillende manieren hoe jij van overal het WK zwemmen live kunt volgen. Lees snel verder en kom er alles over te weten.

Probeer ExpressVPN nu uit!
Kijk het WK zwemmen van overal

Met de diensten van ExpressVPN kun je van overal de livestream wk zwemmen ontgrendelen. Met de 30 dagen geld terug garantie zul je ook de dienst zonder zorgen kunnen uitproberen. Indien je niet tevreden bent, zul je zonder verantwoording je geld terug kunnen vragen.

Bijgewerkt op: 12 juli 2024

Beste betaalde diensten om de livestream WK zwemmen te volgen!

Binnen Nederland heb je verschillende zenders waarop je het wereld kampioenschap zwemmen live volledig kunt volgen. Indien je geen idee hebt over welke zenders dit zouden kunnen zijn, kan de volgende lijst je misschien wel helpen.

Ziggo Sport Totaal Ziggo sport Totaal is een van de grootste Nederlandstalige sport uitzenders waar je de WK zwemmen op kunt volgen. Mensen die een abonnement hebben zullen uitgebreide livestreams hebben van verschillende sport evenementen.
NOS Sport NOS Sport is een nederlandse zender waarop verschillende grote sport evenementen zoals het wk zwemmen live op uitgezonden worden. De comentators zullen verdiepingen geven over de mensen die deelnemen aan de wedstrijden en over de standen in het algemene klassement!
FINA Officieel YouTube kanaal Op het officiële YouTube kanaal van FINA zul je terecht kunnen voor het on demand streamen van de verschillende wedstrijden van het wk zwemmen.

Dit zijn zeker de beste streaming diensten om te kunnen kijken naar de livestream van het wk zwemmen in Nederland. Echter zul je voor deze diensten wel een abonnement moeten betalen. Indien je geen abonnement hebt, zul je ook geen toegang krijgen tot de livestream van de wedstrijden!

wk zwemmen live

Beste gratis diensten om naar de livestream WK zwemmen te kijken.

Wil je liever niet betalen om naar het wk zwemmen live te kunnen kijken? Dan kun je best gebruik maken van een van de volgende zenders!

Nos en Ziggo Sport NOS en Ziggo Sport hebben naast hun betaalde diensten ook nog gratis zenders waarop je terecht kunt voor het volgen van het wk zwemmen. Echter zullen de gratis uitzendingen niet alle wedstrijden live uitzenden en zal de commentaar niet zo uitgebreid zijn. Ook kan het zijn dat er enkel higlights van de zwemwedstrijden besproken worden.
BBC Sport Via de zender BBC Sport vanuit het verenigd koninkrijk zul je verschillende zwemwedstrijden live kunnen volgen. Hierop zul je gratis verschillende zwemwedstrijden kunnen volgen.
Eurosport Eurosport is beschikbaar in vrijwel heel europa. Je hebt hier verschillende abonnementen voor waarmee je de uitgebreide streams kunt volgen. Echter heeft de dienst ook een gratis optie die je zou kunnen gebruiken. Dit zowel op tv als via hun online website Eurosport Player.
CBC Sports CBC Sports is een een zender uit Canada waarop je doorheen het jaar verschillende sport evenementen gratis zou kunnen volgen. Ook het WK zwemmen zul je hier af en toe gratis op kunnen volgen.
ORF In oostenrijk heb je de dienst van ORF die verschillende grote sport evenmenten live streamt. Je zult op deze zender ook terecht kunnen voor het volgen van een aantal verschillende zwemwedstrijden. Vaak zullen deze volledig live uitgezonden worden, maar het kan ook zijn dat er slechts een aantal high lights uitgezonden zullen worden.

Deze diensten zullen misschien gratis zijn om te gebruiken, echter zullen ze niet van overal werken. Zo zul je bijvoorbeeld binnen bepaalde geografische zone’s zitten om gebruik te kunnen maken van deze diensten. Inden je IP adres buiten deze zone ligt zul je geen toegang krijgen tot de livestreams. Lees in het volgende deel waarom dit zo is.

Het WK zwemmen live kijken in het buitenland

De streaming diensten die het wk zwemmen live uitzenden, hebben vaak enkel de rechten om de stream beschikbaar te maken binnen een bepaalde regio. Om de contracten niet te breken zullen er geografische restricties op de dienst ingesteld worden.

livestream wk zwemmen

Zodra je dan met een IP adres van buiten deze zone toegang tot de streaming dienst zou willen hebben, zullen deze restricties er voor zorgen dat je geen toegang tot de streaming dienst krijgt. De geografische beperkingen zullen namelijk je locatie kunnen bepalen aan de hand van de locatie van je IP adres. Indien deze buiten de toegestane zone ligt, zal het volgen van de livestream wk zwemmen onmogelijk zijn. Gelukkig hebben we toch een oplossing gevonden, lees in het volgende deel hoe je de stream van overal kunt volgen.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

Zo ontgrendel je de livestream WK zwemmen

Zit je in het buitenland en wil je toch toegang krijgen tot de livestreams? Dan zal dit met een buitenlands IP adres niet lukken. Om de geografische beperkingen toch te kunnen omzeilen zul je gebruik moeten maken van een VPN dienst. Een VPN dienst zal je namelijk kunnen helpen door de locatie van je IP adres te verbergen en een andere locatie te laten zien.

Wil je graag een VPN dienst gebruiken, maar heb je geen idee hoe zo een dienst werkt? Dan kun je het volgende stappenplan zeker en vast gebruiken:

  • Eerst moet je een abonnement afsluiten voor een betrouwbare VPN dienst zoals: ExpressVPN
  • Hierna moet je de VPN software downloaden en installeren op het apparaat dat je zult gebruiken.
  • Zodra je dit gedaan hebt kun je de applicatie openen en zul je een VPN server moeten kiezen die binnen de toegestane zone ligt van de livestream. Voor NOS, Ziggo Sport, Ziggo Sport Totaal, NOS Sport en Eurosport is dit een server in Nederland. Voor de BBC Sport is het een server in het verenigd koninkrijk, voor CBC Sports is het een server in Canada, voor ORF is het een server in Oostenrijk. Ook kun je op het YouTube kanaal van FINA kijken, maar hier kan het in sommige landen op geblokkeerd worden!

Zolang je dit stappenplan volgt, zul je vrijwel van elke regio de livestream wk zwemmen kunnen volgen.

Probeer een VPN gratis uit met ExpressVPN

Wil je graag een VPN dienst uitproberen om de livestream te kunnen volgen, maar zou je niet meteen vast willen zitten aan een abonnement? Dan raden we je aan om gebruik te maken van de diensten van ExpressVPN. Deze VPN dienst zal nieuwe klanten namelijk een 30 dagen geld teruggarantie geven voor het afsluiten van een nieuw abonnement.

Zo kun je de livestream van het wk zwemmen live proberen te volgen van waar je ook bent. Indien je dan niet tevreden bent van de dienst, zul je zonder zorgen je geld terug kunnen vragen. Hiervoor moet je binnen de eerste 30 dagen contact opnemen met de klantendienst van de VPN en zo zul je zelfs zonder verantwoording je geld terug kunnen krijgen.

De beste VPN diensten om het WK zwemmen live te volgen

Er zijn verschillende VPN diensten die je zou kunnen gebruiken om het WK zwemmen te kunnen volgen. Echter heb je veel verschillende keuzes wanneer het aankomt op het kiezen van een geschikte VPN dienst.

Daarom hebben we voor jou verschillende diensten kunnen uittesten en met elkaar kunnen vergelijken. Hierdoor hebben we de volgende rangschikking kunnen opstellen.

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Indien je zelf echt geen keuze kunt maken, raden we natuurlijk de diensten van onze beste VPN aan: ExpressVPN!

Voordelen van VPN diensten

Naast het volgen van de livestream WK zwemmen, heeft het gebruikmaken van een VPN dienst nog verschillende andere voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld ook de livestream van andere sport evenementen live streamen. Denk hierbij maar aan de formule 1 live streams die je doorheen het jaar zou willen volgen. Ook voor andere diensten zoals Netflix en Hulu zul je de geografische beperkingen kunnen vermijden.

wk zwemmen kijken

Een VPN dienst zal je ook helpen bij het beschermen van je persoonlijke veiligheid en je online privacy. Zo zal een VPN dienst je namelijk helpen met het aanpassen van je IP adres en de locatie hiervan verbergen. Ook zullen je persoonlijke gegevens versleuteld worden zodat derde partijen je internet gebruik niet zouden kunnen volgen.

Wanneer je gebruik maakt van een VPN dienst zul je zowel thuis als op openbare netwerken volledig beschermd worden.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

Meest gestelde vragen over het WK zwemmen kijken

Wat is het grootste zwem toernooi in de wereld?

Het grootste zwemtoernooi ter wereld is de Olympische Spelen. Deze internationale sportmanifestatie wordt elke vier jaar gehouden en brengt ’s werelds beste zwemmers samen om te strijden op het hoogste niveau. De Olympische Spelen hebben zwemwedstrijden in verschillende disciplines, waaronder freestyle, rugslag, schoolslag en vlinderslag, evenals estafettes en individuele medley-evenementen. Dit prestigieuze evenement trekt de grootste zwemtalenten uit alle hoeken van de wereld en is het meest prominente zwemtoernooi op wereldniveau.

Wie is de wereld kampioen in het zwemmen bij de vrouwen?

Doordat er op de wereld kampioenschappen verschillende disciplines zijn zul je ook verschillende wereld kampioenes hebben. Echter zijn er een aantal namen die toch heel bekend zijn in de zwemwereld. Zo heb je bijvoorbeeld de amerikaanse Katie Ledecky die verschillende jaren op rij al de 400m, 800m en de 1500m vrije slag gewonnen heeft! Dit maakt haar tot een van de beste zwemmers ter wereld. Ze heeft in totaal 7 verschillende gouden medailles bij de olympische spelen behaald en al 19 overwinningen gehaald in het WK zwemmen

Wie is de wereld kampioen in het zwemmen bij de mannen?

Bij de mannen wordt Michael Phelps gezien als de wereld kampioen in het zwemmen. HIj is de zwemmer met de meeste olympische gouden medailles. Hij is een van de 4 mannen die meer dan 6 gouden medailles in het zwemmen behaalde. Met zijn 23 gouden medailles heeft hij meer dan dubbel zoveel medailles als de persoon die het dichtste bij hem zit.

Welke vrouw heeft de meeste medailles in het zwemmen gewonnen?

De vrouw met de meeste medailles in het zwemmen is momenteel Michael Phelps. Hij heeft in totaal 28 Olympische medailles gewonnen, waarvan 23 gouden medailles. Phelps is daarmee de meest gedecoreerde Olympische zwemmer en een van de meest succesvolle Olympische atleten aller tijden. Hij heeft records gebroken in verschillende zwemdisciplines, waaronder de vlinderslag, vrije slag en individuele medley-evenementen. Phelps’ indrukwekkende carrière heeft hem een legendarische status in het zwemmen bezorgd.

Welke man heeft de meeste medailles in het zwemmen gewonnen?

De man met de meeste medailles in het zwemmen is Michael Phelps. Hij heeft in totaal 28 Olympische medailles gewonnen, waarvan 23 gouden medailles. Phelps is daarmee de meest gedecoreerde Olympische zwemmer en een van de meest succesvolle Olympische atleten aller tijden. Hij heeft records gebroken in verschillende zwemdisciplines, waaronder de vlinderslag, vrije slag en individuele medley-evenementen. Phelps’ indrukwekkende carrière heeft hem een legendarische status in het zwemmen bezorgd.

Alles wat je moet weten over de livestream van het wereldkampioenschap zwemmen

In Nederland zijn er verschillende streamingdiensten beschikbaar waarmee je het WK zwemmen live kunt volgen. Je kunt bijvoorbeeld abonnementen afsluiten bij diensten zoals Ziggo Sport Totaal of NOS Sport om naar het kampioenschap te kijken. Daarnaast zijn er ook enkele gratis opties beschikbaar om het WK zwemmen live te volgen.

Het is echter belangrijk om te weten dat streamingdiensten niet altijd en overal werken. Ze hebben vaak contractuele beperkingen waardoor ze de wedstrijden van het WK alleen binnen bepaalde regio’s kunnen uitzenden. Om dit probleem te omzeilen, kun je gebruikmaken van een VPN (Virtual Private Network).

Met een VPN-dienst kun je je IP-adreslocatie aanpassen, waardoor je de geografische beperkingen van de livestreams kunt omzeilen. Een bijkomend voordeel van het gebruik van een VPN-dienst is dat het je persoonlijke gegevens en online privacy beschermt. Als je echter niet weet welke VPN-dienst je moet kiezen, raden we zeker de diensten van ExpressVPN aan!

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl