Kijk.nl kijken in het buitenland 2024

Kijk live nl, je hebt vast al wel eens gehoord van deze streamingdienst. Waarschijnlijk al helemaal als je via Google op deze pagina bent beland. Dan heb je ongetwijfeld geprobeerd kijk in het buitenland te streamen, wat niet lukte.

Kijk streaming is namelijk alleen mogelijk in het buitenland als je gebruik maakt van een VPN. Hoe een VPN precies werkt en hoe je wel Kijk buitenland kunt kijken, ga ik je gelukkig haarfijn uitleggen in dit artikel.

Probeer nu
Kijk.nl buitenland kijken met ExpressVPN - Bespaar 49%

Met de diensten van ExpressVPN kun je de Kijk.nl streams ontgrendelen in het buitenland. Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

Bijgewerkt:  12 juli, 2024

Kijk in het buitenland

De reden dat je Kijk.nl niet in het buitenland kan kijken heeft te maken met geografische content blokkades. Kijk heeft namelijk uitzendrechten voor bepaalde programma’s in Nederland en niet daar buiten.

Om deze reden zal je moeten doen alsof je in het buitenland bent. Gelukkig kan je hiervoor een VPN gebruiken.

Kijken met een VPN

Allereerst zal ik eens even  vertellen wat een VPN is. VPN staat voor Virtual Private Network en is een manier om je toegewezen IP-adres te maskeren of te veranderen in een ander IP-adres.

Dit gebeurd doordat als je verbinding maakt met een VPN-server, de website of app waar je naar surft denkt dat je je op de locatie van die server bevindt.

kijk live

Een VPN is absoluut niet moeilijk om te installeren of in te stellen. Ik ben er van overtuigd dat iedereen die ook maar ooit op het internet gezeten heeft dit kan doen. Bijna elke VPN is namelijk juist zo ontworpen dat gebruikersgemak centraal staat.

Om een VPN-verbinding tot stand te brengen volg je gewoon deze simpele stappen:

  1. Meld je aan bij een ExpressVPN
  2. Download en installeer de VPN-software.
  3. Log in met je gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.
  4. Kies een server ergens in Nederland
  5. Surf naar de streamingpagina van Kijk live: https://www.kijk.nl
  6. Je kan nu Kijk buitenland kijken.

Kijk buitenland – De beste VPN’s

Gelukkig zijn er enkele VPN-aanbieders die perfect werken in combinatie met Kijk streaming. Als je een VPN-abonnement hebt bij een van deze VPN-providers kan je Kijk in het buitenland met gemak streamen. Al deze VPN’s hebben ik zelf meerdere keren uitgebreid getest. Ik heb alle voor-en nadelen van iedere VPN-aanbieder beschreven in mijn uitgebreide VPN reviews.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid de reacties te lezen onder de VPN reviews of zelf een reactie achter te laten. Dit wordt zeer op prijs gesteld en maakt het voor toekomstige bezoekers van deze website wel zo gemakkelijk de juiste VPN te kiezen.

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Voor de rest heeft ExpressVPN nog enkele handige functies beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een passwordmanager- en generator, waarmee je uiterst veilige, random wachtwoorden aanmaakt en deze keurig beheert. Ook heeft ExpressVPN een ingebouwde kill switch functie.

Deze kill switch functie wilt zeggen dat als je VPN-verbinding met ExpressVPN weg valt om een bepaalde reden, je gehele internetverbinding tijdelijk weg valt. Dit lijkt een beetje vervelend, maar is eigenlijk handig. Het zorgt er namelijk voor dat je niet per ongeluk zonder VPN zit te streamen. Als je VPN-verbinding herstelt is, kan je uiteraard gewoon weer verder kijken.

Verder is het wel noemenswaardig om even te vermelden dat ExpressVPN een no log policy hanteert. Dit wilt zeggen dat deze VPN-aanbieder je dataverkeer en surfgedrag nergens opslaat op haar servers. Zo kunnen overheden, internetaanbieders en copyright-waakhonden nooit je dataverkeer opvragen.

Gebruik geen gratis VPN om Kijk live te streamen

Gebruik geen kostenloze VPN’s om live te streamen! Ook Kijk streaming valt hier onder. Veel mensen kiezen voor niets een VPN gebruiken,  maar dit is echt gevaarlijk. We kennen allemaal wel het gezegde: voor niets gaat de zon op.

Dit is dan ook altijd zo, zeker op het internet. Gratis is niet gratis. Uiteindelijk zal het gebruik van gratis VPN’s leiden tot spam en andere ongewenste reclame. Ook hebben gratis VPN’s bandbreedte limieten.

Dit zorgt ervoor dat je na een tijdje de VPN gebruikt te hebben, ineens ontzettend lange buffertijden gaat ervaren. Vervolgens willen ze je natuurlijk een betaalde VPN-dienst aansmeren.

kijk live

In het ergste geval krijg je geen spam en irritante pop-ups. Je dataverkeer en persoonsgegevens worden doorverkocht aan hackers en andere cybercriminelen. Gebruik dus absoluut geen gratis VPN, maar ga gewoon voor een betrouwbare, betaalde VPN.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

Kijk live Kijk buitenland – 30 dagen gratis met ExpressVPN

Gelukkig kan je de naar mijn mening beste VPN-aanbieder, ExpressVPN, 30 dagen gratis proberen. Op deze manier hoef je dus geen gebruik te maken van een onbetrouwbare, gratis VPN, maar kan je een premium VPN-aanbieder gratis uitproberen. ExpressVPN is de beste VPN-provider om Kijk streaming in het buitenland mogelijk te maken om een aantal redenen.

kijk live

Ten eerste heeft ExpressVPN maar liefst duizenden servers in bijna honderd landen. Het maakt dus niet echt uit waar ter wereld je bent, je kan vrijwel altijd Kijk in het buitenland streamen.

Zelfs tijdens de gratis proefperiode hanteert ExpressVPN geen bandbreedte-limiet. Dit wilt dus zeggen dat je oneindig kan streamen en Kijk buitenland kijken, zonder dat je ineens lang moet bufferen.

Voordelen van het gebruik van een VPN

Je kunt een VPN natuurlijk voor nog veel meer dingen gebruiken dan alleen Kijk live streamen. Zo kan je namelijk toch aan je blog werken als je toevallig op vakantie of op reis bent in een land waar digitale censuur  van kracht is. Dit is iets waar ik zelf vaak tegen aanloop, overigens.

Daarnaast is het voornaamste eigenlijk dat je over het algemeen geografische content blokkades omzeilen kunt. Je kan dus gewoon Amerikaanse Netflix kijken in Nederland of juist Nederlandse Netflix streamen als je in het buitenland bent.

Overigens ben je ook veel beter beveiligd op publieke Wi-Fi netwerken. Normaliter log je hier gewoon in met je gebruikersnamen en wachtwoorden en is dit uiterst onveilig. Met een VPN in combinatie met een passwordmanager is je digitale privacy optimaal beschermd.

Als laatste kunnen bedrijven, overheden en hackers je daadwerkelijke IP-adres niet meer zien. Ze weten niet waar je bent. Wist je namelijk dat een website of bedrijf altijd precies kan zien waar je bent? Zo zie ik namelijk dit:

IP:
Stad:
Land:
ISP:

Neem dus gewoon je digitale privacy rechten in eigen handen en laat niemand je meer bespieden. Het kost maar een paar euro per maand om volledig onafhankelijk en digitaal vrij te zijn van alle grote bedrijven als Google, Facebook en YouTube.

Kijk in het buitenland – Conclusie

Kijk streaming of Kijk buitenland, ik noem het, maar even zo in het kort, kan dus zeker wel. Je moet alleen om Kijk live streaming in het buitenland mogelijk te maken, een VPN gebruiken. Er zijn hiervoor dus verschillende VPN-aanbieders beschikbaar.

Alle VPN-aanbieders die ik hierboven in de overzichtstabel heb gezet werken stuk voor stuk in combinatie met Kijk streaming, de een wat beter dan de ander.

Zelf vind ik ExpressVPN de beste VPN-aanbieder om Kijk in het buitenland te streamen. Naast dat ExpressVPN uitstekend is voor Kijk live streaming, kan je deze VPN voor nog veel meer zaken gebruiken. Denk dan vooral aan het omzeilen van geografische content blokkades als het gaat om streamingdiensten, torrents downloaden en censuur vermeiden.

Met ExpressVPN surf je dus volledig anoniem en bescherm je je digitale privacy zo goed mogelijk, ontzettend handig en bijna een must als je het mij vraagt! Voor meer informatie kan je surfen naar de ExpressVPN website of mijn uitgebreide ExpressVPN review lezen.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl