Kijk naar NASCAR in 2024 [Guide]

Mocht je ook overal NASCAR live willen zien, lees dan gauw verder. In dit artikel kom je er namelijk achter hoe je dit waar dan ook ter wereld kunt bekijken.

Probeer het nu uit!
NASCAR livestream met ExpressVPN, ongeacht waar je bent

Als je op zoek bent naar de nummer 1 VPN op de markt, geniet dan van maar liefst 3 maanden gratis bij een 12 maanden abonnement. Exclusief bij ExpressVPN. Alsof dat nog niet genoeg was, kun je ook nog eens profiteren van een 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Zo kun je overal genieten van NASCAR livestream!

Bijgewerkt op: 19 april 2024

De beste streaming websites voor NASCAR livestream

Allereerst is NASCAR niet zo populair in Nederland, vandaar dat er geen lokale platforms of kanalen zijn die NASCAR-evenementen vanuit Nederland uitzenden. Gelukkig zijn de spannende wedstrijden nog wel te zien via internationale streaming platforms. De beste streaming websites voor NASCAR livestream zijn als volgt:

 • Via NBC Sports kun je NASCAR bekijken mogelijk maken. In de Verenigde Staten is dit kanaal de exclusieve uitzender van NASCAR-wedstrijden. Alle Cup-, Xfinity-, Camping World Truck- series zijn beschikbaar op de desbetreffende website en mobiele app. Wel is er een abonnement vereist om toegang te kunnen hebben tot livestreams.
 • Daarbovenop kun je live NASCAR kijken via Fox Sports. Dit kanaal is in Australië de exclusieve uitzender van deze competitieve wedstrijden. Van de livestream kun je alle NASCAR Cup- en Xfinity- series verwachten op de website en mobiele app. Net als in het geval van NBC Sports, heb je een abonnement nodig om toegang te krijgen tot de NASCAR stream.
 • Bovendien is de Britse Sky Sports ook een optie voor NASCAR livestream. Het biedt livestreaming van sommige Cup- en Xfinity- series, op zowel de website als mobiele app. Net als de andere twee kanalen, heb je wel een abonnement nodig om toegang te hebben tot deze livestreams.

Alle drie de kanalen zijn flexibel te bekijken via je browser, mobiele app of smart-tv. Echter is de locatie niet flexibel. Het is belangrijk om te weten dat deze drie internationale kanalen NASCAR kijken in Nederland niet toegankelijk maken. Je hebt dan een VPN nodig om toegang te krijgen tot de content, waar nog verder op in zal worden gegaan.

nascar live

De beste opties voor gratis live stream NASCAR

Behalve de betaalde streaming websites, kun je ook gaan voor gratis streaming websites. Wel is het zo dat de beschikbaarheid van gratis streaming websites per land anders is, bovenop het feit dat sommige gratis opties geen livestreaming bieden voor alle autowedstrijden. Hieronder vind je de opties:

 • Allereerst kun je gaan voor de kosteloze NBC Sports-app. De app biedt gratis toegang tot livestreaming van autowedstrijden in de NASCAR Cup-, Xfinity- en Camping World Truck- series. Een fijne bijkomstigheid is dat je tijdens de livestream weinig commerciële advertenties te zien krijgt. Verder is de app beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten en smart-tv’s.
 • Een andere gratis optie is Reddit. Reddit is een platform waar gebruikers links kunnen vinden naar (sommige gratis) livestreams van NASCAR-autowedstrijden. Let wel: het is belangrijk om voorzichtig te zijn met het klikken op links, omdat sommige streams onbetrouwbaar en onveilig voor je apparaat kunnen zijn.
 • Uiteraard geldt dit ook voor illegale streaming sites: hoewel dit een gratis optie is om NASCAR-autowedstrijden te kijken, bieden dergelijke sites lage kwaliteit livestreams en loop je risico op malware of andere schadelijke software. Ook is het belangrijk om op de hoogte te zijn van wet- en regelgeving en om illegale streaming sites te vermijden. Deze laatste optie is dus een afrader.

Hoewel er gratis streaming sites beschikbaar zijn, is het belangrijk om in het achterhoofd te houden dat de kwaliteit van de livestream niet kan worden gegarandeerd en dat je last kunt krijgen van buffering.

Of het nu gaat om betaalde streaming websites of NASCAR live stream free, in beide gevallen is de inhoud beperkt tot de locatie waar het geografisch beschikbaar is. In het volgende onderdeel zal hier verder op in worden gegaan.

NASCAR livestream buiten de beschikbare geografische zone

Helaas is het kijken naar de NASCAR autowedstrijden kijken niet mogelijk buiten de beschikbare geografische zone. Immers, in de contracten tussen de programmamaker en uitzender, staan namelijk televisierechten beschreven. De uitzender dient zich dan te houden aan geografische restricties. Dit heeft als gevolg dat kanalen of bepaalde websites niet buiten de geografische zone beschikbaar zijn.

nascar livestream

De inhoud wordt geblokkeerd doordat je IP-adres je locatie verraadt. Je zou denken dat de oplossing hiervoor ligt in een buitenlands IP adres.

Dit is bijvoorbeeld uw werkelijke IP-adres dat uw werkelijke locatie laat zien.

IP:
Stad:
Land:
ISP:

Dit is echter niet het geval. De ultieme oplossing is een VPN, wat ervoor zorgt dat je IP-adres wordt geanonimiseerd. Zo kun je geografische blokkades opheffen, waardoor je je favoriete wedstrijden vanuit alle uithoeken van de wereld kunt zien.

Let er wel op dat je een goede en betrouwbare aanbieder uitkiest om een VPN in te schakelen. Voor het selecteren van een goede aanbieder, kun je het beste gaan voor de nummer 1: namelijk ExpressVPN.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van april 2024

Stappenplan: NASCAR livestream deblokkeren met een VPN

De oplossing ligt dus in het veranderen van je IP-adres, wat kan worden bereikt met een VPN. Het inschakelen van een VPN zorgt ervoor dat je geografische restricties kunt omzeilen. Daarbovenop beschermt het je online privacy, omdat je IP-adres anoniem wordt gemaakt. Wat kun je nu concreet doen?

Onderstaand stappenplan geeft je een overzicht van hoe je ervoor kunt zorgen dat je overal kunt genieten van content, ook als het gaat om je favoriete NASCAR-wedstrijden.

 1. Kies voor een VPN die wel betrouwbaar is. ExpressVPN is een voor de hand liggende keuze, omdat het betrouwbaar is gebleken. Je kunt ook veilig kiezen uit de ranglijst met andere betrouwbare VPN-aanbieders (zie volgend onderdeel).
 2. Na het kiezen van de aanbieder, kun je een desktop of app versie overwegen, wat afhankelijk is van het apparaat dat je wilt gebruiken. NASCAR kan namelijk worden bekeken op verschillende apparaten.
 3. Nadat je de aanbieder hebt geselecteerd en de versie hebt geïnstalleerd, moet de server worden verbonden met de juiste geografische locatie, afhankelijk van het kanaal. NBC dient bijvoorbeeld te worden verbonden met een Amerikaanse server, Fox Sports met een Australische server en Sky Sports met een Britse server.
 4. Na het verbinden met de correcte VPN-server, kun je naar de streaming website, namelijk: NBC, Fox Sports en Sky Sports. Ook kun je gaan voor Reddit. Of een potentieel illegale streaming platform. Een belangrijke kanttekening bij de laatste optie: controleer voor deze optie de lokale wetgeving om er zeker van te zijn of dit legaal is of niet. De verstrekte links zijn alleen voor informatieve doeleinden, zoals ze op internet bestaan.

De beste VPN’s voor NASCAR livestream

In dit onderdeel vind je een ranglijst met de beste VPN’s, wat opgesteld is op basis van zorgvuldig onderzoek. Ook zijn de aanbieders uitgetest en is er ingezoomd op specifieke aspecten zoals veiligheid en snelheid.

Kies met een gerust hart uit een van onderstaande aanbieders voor een betrouwbare VPN:

Ranglijst:

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Probeer ExpressVPN gratis uit

Een mooie bijkomstigheid is het feit dat ExpressVPN, de nummer 1 VPN-aanbieder, kan worden uitgeprobeerd met een niet goed, geld terug garantie. Met ExpressVPN, kun je dus maar liefst 30 dagen genieten van een gratis VPN.

Wat wel belangrijk is om te onthouden, is dat de terugbetaling vóór het aflopen van de 30 dagen, moet worden aangevraagd. Dit kan op een hele simpele wijze worden gedaan via de klantenservice van ExpressVPN, zelfs via een kort chatbericht. Je hoeft verder geen reden op te geven.

Dit kan ook worden bevestigd, omdat dit is uitgetest. De terugbetaling kan moeiteloos worden gedaan en is zeker de moeite waard om te proberen. Op deze wijze kun je gratis genieten van de betrouwbare aanbieder ExpressVPN.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van april 2024

nascar live

Veelgestelde vragen

Wie zijn de top 10 NASCAR winnaars?

1. Petty, Richard

2. Pearson, David

3. Gordon, Jeff

4. Waltrip, Darrell

5. Allison, Bobby

6. Johnson, Jimmie

7. Yarborough, Cale

8. Earnhardt, Dale

9. Busch, Kyle

10. Harvick, Kevin

Kan ik NASCAR gratis online bekijken?

Er zijn enkele opties om NASCAR-races online te bekijken, maar deze zijn vaak niet gratis. De meeste races zijn beschikbaar op de officiële NASCAR-website via de NASCAR Cup Series Race Center, maar om deze te bekijken, moet je een abonnement nemen op NBC Sports Gold, wat een betaald abonnement is. Sommige races zijn ook beschikbaar op tv-zenders als Fox Sports en NBC, maar om deze te bekijken, moet je een tv-abonnement hebben dat deze zenders bevat.

Er zijn ook enkele websites die gratis streams van NASCAR-races aanbieden, maar deze zijn vaak niet legaal en bieden lage kwaliteit video en streaming. Ik stel je aanbevelen om naar officiële en legale opties te zoeken voor het beste bekijkervaring.

Wat betekent NASCAR in het Nederlands?

“NASCAR” is een afkorting van “National Association for Stock Car Auto Racing.” In het Nederlands betekent dit “Nationale vereniging voor stockcarautoracen.” Het is een organisatie die zich richt op de organisatie en promotie van autoraces met stockcars, die zijn gebouwd met standaardproductieonderdelen en specifieke regels en voorschriften. NASCAR is een van de populairste vormen van autoracen in de Verenigde Staten en wordt door miljoenen fans over de hele wereld gevolgd.

Voordelen van VPN’s?

De voordelen van VPN’s zijn:

 1. Geografische blokkades omzeilen en strijden tegen censuur – inhoud, websites, streaming gerelateerd aan het onderwerp en andere platformen: Netflix, Hulu, etc.: Met een VPN kunnen gebruikers de geografische beperkingen omzeilen die worden opgelegd door bepaalde websites en platformen en zo toegang krijgen tot inhoud die normaal gesproken niet beschikbaar is in hun regio. Bovendien helpt een VPN ook tegen censuur, waardoor gebruikers vrij kunnen surfen op het internet zonder beperkingen.
 2. Verhoogde beveiliging en privacybescherming – versleutelde gegevens, verborgen IP + beveiliging op gratis Wi-Fi-netwerken: Een VPN versleutelt de internetverbinding van een gebruiker, waardoor hun gegevens beschermd zijn tegen ongewenste partijen zoals hackers en overheden. Bovendien verbergt een VPN het IP-adres van een gebruiker, wat hen beschermt tegen online tracking en monitoring. Dit is bijzonder handig als ze op openbare Wi-Fi-netwerken zitten, die vaak niet beveiligd zijn.

Kortom, VPN’s bieden gebruikers de mogelijkheid om online censuur te omzeilen, hun privacy en beveiliging te verbeteren en toegang te krijgen tot inhoud die normaal gesproken niet beschikbaar is in hun regio.

Conclusie

Al met al kun je NASCAR bekijken via verschillende internationale kanalen zoals NBC Sports, FOX Sports of Sky Sports. Wel zijn er geografische restricties en dien je aanwezig te zijn op de locatie, mits je een VPN hebt.

Met een VPN kun je kijken naar welk kanaal je ook maar wilt, waar ook ter wereld. Het is wel belangrijk om te gaan voor een betrouwbare aanbieder. ExpressVPN is een ideale optie, aangezien je bij deze aanbieder ook nog eens kunt genieten van een gulle 30 dagen niet goed, geld terug garantie.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van april 2024

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl