Kijken naar boksen in live stream

Als je ook graag ongeacht je locatie wilt genieten van boksen live kijken, lees dan gauw verder. Dit artikel laat zien hoe je met een eenvoudig stappenplan vanuit alle uithoeken van de wereld spannende bokswedstrijden kunt blijven kijken. Een zakenreis of vakantie trip hoeft dan niet te leiden tot het missen van spectaculaire content.

Probeer nu
ExpressVPN zorgt ervoor dat je overal boksen livestream kunt blijven volgen

Als je kiest voor een abonnement van 12 maanden, krijg je maar liefst 3 maanden erbij. Geheel kosteloos. Ook kun je profiteren van een gulle niet goed, geld terug garantie. Daarmee kun je maar liefst 30 dagen lang een gratis VPN van ExpressVPN gebruiken. Zo kun je geheel risicoloos en kosteloos de nummer 1 VPN uitproberen.

Bijgewerkt op: 21 juni 2024

De beste streaming websites voor boksen livestream

Als je een liefhebber bent van boksen, zijn er verschillende betaalde streaming platforms en kanalen mogelijk waar je kunt genieten van boksen livestream.

Ziggo Sport Totaal is een zeer populaire optie in Nederland. Het gaat hierbij om Nederlandse betaaltelevisie met een uitgebreid sportpakket. Er zijn zes zenders beschikbaar met live sport. Het biedt niet alleen toegang tot boksen live stream en exclusieve verslaggeving, maar je kunt ook genieten van allerlei andere sporten zoals basketbal. Verder krijg je toegang tot Ziggo Sport Totaal als je een los abonnement neemt of als toevoeging op Ziggo TV abonnementen.

Een andere optie die je kunt benutten is de Britse aanbieder Sky Sports, wat zeer populair is in het Verenigd Koninkrijk en Ierland als het gaat om sport gerelateerde content. Net als Ziggo Sport Totaal, gaat het om betaaltelevisie. Naast live uitzendingen van boks evenementen, kun je ook op een later moment je favoriete wedstrijden terugkijken. Behalve het kijken naar bevlogen bokswedstrijden, kun je jezelf ook verrijken met allerlei documentaires over boksen. Het apparaat waarop je dit allemaal kunt zien, is erg flexibel. Het kan bijvoorbeeld worden bekeken via je tablet, smartphone of tv.

Bovendien hebben streaming platforms zoals Amazon Prime Video en Netflix ook interessante sport gerelateerde content beschikbaar, waar je als abonnee gebruik van kunt maken. Als je ook op zoek bent naar hoogwaardige verslaggeving van je favoriete sport, zoals boksen, zijn deze twee (betaalde) platforms ook uitstekende opties.

Behalve de zojuist genoemde opties, zijn er ook gratis mogelijkheden voor livestream boksen. Lees hier gauw verder over in het volgende onderdeel.

boksen live

De beste gratis streaming websites voor boksen livestream

Als je wilt genieten van het kijken naar boksen zonder te betalen voor een streaming platform of kanaal, dan zijn er enkele gratis opties beschikbaar binnen en buiten Nederland. De opties die gratis livestream boksen mogelijk maken, hebben echter niet altijd alle boks evenementen beschikbaar om uit te zenden. Alsnog kan het interessant zijn om onderstaande gratis mogelijkheden te overwegen.

NPO en NOS zijn gratis zenders die je vanuit Nederland kunt bekijken. Het gaat hierbij om twee openbare omroepen die ook af en toe boks evenementen kunnen uitzenden. Ook kun je RTL en SBS overwegen als je boksen live wilt volgen vanuit Nederland. Vanwege de commerciële oriëntatie, zijn het geen openbare omroepen, maar biedt het wel mogelijk gratis verslaggeving van boks evenementen.

Als je in het Verenigd Koninkrijk bent, dan kun je BBC iPlayer inzetten om gratis te genieten van het kijken naar allerlei boks gerelateerde inhoud. Let er wel op dat je mogelijk een account moet aanmaken om deze optie te kunnen benutten voor boksen livestream.

Mocht je in de Verenigde Staten zijn, dan kun je als nieuwe abonnee bij ESPN + een gratis proefperiode van maar liefst 7 dagen benutten. Op deze wijze kun je ook genieten van boksen live stream gratis volgen, mits je in de Verenigde Staten bent.

Zoals bovenstaande voorbeelden al laten zien, is de beschikbaarheid van deze platforms dus afhankelijk van waar je bent. In het volgende onderdeel zal hier uitgebreider op worden ingegaan.

Boksen live zien buiten de beschikbare geografische zone

Ongeacht of je gaat voor een betaalde of kosteloze optie, krijg je te maken met geografische restricties. Dit komt doordat uitzenders zich moeten houden aan het respecteren van de beschikbare geografische zone. Programmamakers en uitzenders sluiten namelijk contracten af waar ook televisierechten in beschreven staan. Vanwege het feit dat geografische restricties ook onderdeel zijn van het contract, kun je als boks liefhebber niet overal genieten van de streaming platforms en zenders.

Gelukkig is hier wel een oplossing voor. Je IP adres laat namelijk zien waar je bent gevestigd. Echter is een buitenlands IP adres geen oplossing om geografische restricties te omzeilen. De oplossing die je het beste kunt benutten, is het gebruiken van een VPN. Dit zorgt ervoor dat je onafhankelijk wordt gemaakt van je locatie.

Immers, een VPN geeft je een anoniem IP adres, waardoor je echte locatie niet meer zichtbaar is. Wel is het zo dat niet iedere VPN veilig, betrouwbaar of prettig in gebruik is. Als je op zoek bent naar een ervaring zonder stress, dan is ExpressVPN een geweldige optie. Met meer dan vier miljoen actieve abonnees in de wereld, is dit een van de meest gebruikte VPN aanbieders. Wegens de constante betrouwbaarheid, kiezen steeds meer mensen voor ExpressVPN.

Opmerking: Dit is bijvoorbeeld je huidige IP-adres.

IP:
Stad:
Land:
ISP:

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

boksen livestream

Stappenplan om boksen stream te deblokkeren

Met een VPN, kun je dus je IP adres effectief wijzigen en geografische blokkades deblokkeren. Daarbovenop zorgt een VPN ervoor dat je online privacy extra goed beschermd is. Doordat je een anoniem IP adres krijgt, kun je dus naast het deblokkeren van internationale content, ook genieten van meer veiligheid op het internet.

Voor het gemak, is hieronder een simpel stappenplan gemaakt, zodat je aan de hand van een VPN overal kunt genieten van boksen livestream.

 1. Kies een betrouwbare VPN aanbieder uit. ExpressVPN is de nummer 1 VPN aanbieder. Ook kun je kiezen uit de ranglijst waar alleen maar betrouwbare VPN aanbieders in staan. Dit kun je iets verderop in dit artikel terugvinden. Zo loop je geen risico op malafide, onveilige VPN’s.
 2. Nadat je hebt gekozen voor een goede VPN, kun je kiezen voor het installeren van een desktop of app versie. Aangezien de meeste platforms en kanalen beschikbaar zijn op verschillende apparaten, is dit een aangename optie. ExpressVPN biedt ook de keuze om te gaan voor een desktop of app versie.
 3. Als de VPN eenmaal geïnstalleerd is, dien je verbinding te maken met de server die je nodig hebt. Dit is afhankelijk van het kanaal of platform waar je voor wilt gaan:
  Nederlandse serverNPONOSRTL, SBSZiggo Sport Totaal
  Britse serverBBC iPlayerSky Sports
  Amerikaanse server
  ESPN+
 4. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is het klikken op de juiste website: BBC iPlayerNPONOSRTL, SBSZiggo Sport TotaalSky SportsESPN+

Na dit stappenplan, kun je overal genieten van boksen live uitzendingen.

Probeer ExpressVPN gratis uit

Zoals zojuist kort benoemd, is het belangrijk om voor een betrouwbare aanbieder te gaan. Er zijn immers ook malafide VPN aanbieders. Het is af te raden om een gratis VPN te gebruiken. Zulke VPN’s kunnen namelijk op een andere manier aan hun geld komen. Ze kunnen allerlei belangrijke persoonlijke gegevens opslaan en ook nog eens ongeoorloofd doorverkopen aan diverse derde partijen. Dit is uiteraard een inbreuk op je privacy en brengt allerlei gevaren met zich mee. Gratis VPN’s kunnen je gevoelige data stelen, zoals je inloggegevens voor internetbankieren.

Het is dus belangrijk om niet zomaar voor een gratis VPN te gaan, zodat je niet zomaar geconfronteerd wordt met problemen. Je kunt namelijk ook gaan voor een kosteloze optie bij een betrouwbare aanbieder. Bij ExpressVPN kun je maar liefst een maand genieten van een gratis VPN, zonder dat je ook maar enig risico loopt. ExpressVPN maakt het principe dat iedereen recht heeft op privacy volledig waar. Zo houdt ExpressVPN nooit logboeken bij van je online activiteiten.

Als je de kans wilt benutten om bij deze betrouwbare VPN aanbieder een maand lang een gratis VPN te krijgen, dan kun je dit als volgt doen. Je kunt een abonnement bij ExpressVPN nemen en vervolgens de niet goed, geld terug garantie inzetten. Er worden verder geen vragen gesteld als je je geld terug vraagt. Wel is het belangrijk om de aanvraag voor een terugbetaling binnen 30 dagen te doen.

Verder kan dit op een eenvoudige wijze worden gedaan. Een chatbericht naar de klantenservice is genoeg om je geld terug te krijgen. Dit is uitgetest en kan worden bevestigd. Na het sturen van een bericht, hoef je alleen enkele werkdagen te wachten. Kies dus liever voor ExpressVPN, waar je 100% veilig bent als je op zoek bent naar een goede VPN.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

livestream boksen

De beste VPN’s voor boksen live zien in het buitenland

Behalve ExpressVPN, zijn er ook andere betrouwbare opties beschikbaar. Door middel van uitgebreid onderzoek, zijn diverse VPN aanbieders naast elkaar gelegd. Verschillende aspecten zoals de beschikbaarheid van servers zijn overwogen. Onderzoek is uiteindelijk leidend geweest in het opstellen van de ranglijst met de beste VPN’s.

Onderzoek heeft aangetoond dat ExpressVPN de nummer 1 plek verdient. Je kunt ook meer lezen over wat deze aanbieder zo speciaal maakt in deze ExpressVPN review. Verder kun je ook meer informatie inwinnen over VPN’s in het algemeen.

Om het makkelijker te maken, vind je hieronder gelijk de ranglijst met de beste VPN’s:

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

De voordelen van VPN’s

Het gebruik van een VPN (Virtual Private Network) biedt verschillende voordelen voor gebruikers. Ten eerste stelt het hen in staat om geografische blokkades te omzeilen en te strijden tegen censuur. Met een VPN kunnen gebruikers toegang krijgen tot inhoud, websites en streamingdiensten die anders mogelijk beperkt zouden zijn. Dit geldt niet alleen voor specifieke platforms zoals Netflix, Hulu en andere, maar ook voor specifieke evenementen zoals Glory Live Streaming.

Ten tweede verhoogt een VPN de beveiliging en privacybescherming van gebruikers. Het versleutelt de gegevens die via het internet worden verzonden, waardoor het voor derden moeilijker wordt om toegang te krijgen tot persoonlijke informatie. Bovendien verbergt een VPN het IP-adres van de gebruiker, waardoor hun identiteit en locatie worden beschermd.

Dit is vooral belangrijk bij het gebruik van openbare Wi-Fi-netwerken, waar beveiligingsrisico’s vaak hoog zijn. Met een VPN kunnen gebruikers veilig browsen, zonder zich zorgen te hoeven maken dat hun gegevens worden onderschept of dat hun privacy in gevaar komt.

Kortom, een VPN stelt gebruikers in staat om geografische blokkades te omzeilen, censuur te bestrijden en toegang te krijgen tot inhoud en streamingdiensten. Daarnaast biedt het een verhoogde beveiliging en privacybescherming, wat vooral belangrijk is bij het gebruik van openbare Wi-Fi-netwerken. Het gebruik van een betrouwbare VPN-service is daarom een slimme keuze voor iedereen die zijn online ervaring wil verbeteren en zijn gegevens wil beschermen.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Conclusie

Boksen livestream wordt mogelijk gemaakt via diverse streaming platforms en zenders. Vanuit Nederland kun je bijvoorbeeld genieten van een (betaald) abonnement bij Ziggo Sport Totaal of je kunt kosteloos RTL of SBS inzetten. Vanuit het Verenigd Koninkrijk, kun je ook kosteloos genieten via BBC iPlayer en vanuit Amerika kun je als nieuwe abonnee een 7-daagse gratis proefperiode van ESPN+ inzetten. Wel zijn al deze opties gebonden aan de regio waar ze mogen uitzenden.

Wees echter niet getreurd, want een VPN zorgt ervoor dat je niet meer afhankelijk bent van je locatie. ExpressVPN is een uitstekende VPN aanbieder die uitgebreide servers aanbiedt, een fijne klantenservice heeft en altijd de focus legt op topkwaliteit.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl