Kijken naar UEFA Super Cup in 2024

Mocht je nieuwsgierig zijn over hoe je overal kunt genieten van UEFA Super Cup live kijken, dan ben je hier aan het juiste adres. Met een eenvoudig stappenplan, kun je ongeacht je locatie kijken naar je favoriete UEFA Super Cup wedstrijden.

Mis het niet
Kijk overal naar je favoriete uitzendingen met ExpressVPN

Bij een abonnement van 12 maanden, krijg je 3 maanden extra cadeau. Ook kun je genieten van een niet goed, geld terug garantie. Zo kun je 30 dagen lang geheel kosteloos de nummer 1 VPN aanbieder inzetten.

Bijgewerkt op: 12 juli 2024

De beste betaalde streaming websites voor UEFA supercup live stream

Hieronder vind je enkele betaalde streamingplatforms die je vanuit Nederland kunt kijken. De UEFA Super Cup mag worden uitgezonden op enkele streamingplatforms.

Allereerst is Ziggo Sport Totaal de grootste en populairste sportzender in Nederland. Er wordt live verslag gedaan van verschillende sportevenementen, waaronder de Super Cup. Wel is deze zender exclusief voor Ziggo klanten. Er is dus een abonnement vereist. Het kanaal is verder beschikbaar om te zien via de televisie, webbrowsers en mobiele apps.

Ook ESPN is een populaire mogelijkheid. Dit is een streamingplatform in Nederland dat zich richt op sport, waardoor UEFA Supercup live stream ook beschikbaar is. Net als Ziggo Sport Totaal, vereist dit platform een abonnement en is het beschikbaar om te kijken op verschillende apparaten.

Behalve bovenstaande betaalde opties, zijn er ook kosteloze mogelijkheden om UEFA Super Cup online te kijken.

uefa super cup live

De beste gratis streaming websites voor UEFA Super Cup live kijken

Hieronder vind je de beste gratis streaming websites. Zo hoef je zelf niet meer het uitzoekwerk te verrichten en weet je precies waar je livestream Supercup kunt zien.

Zo kun je in Nederland bijvoorbeeld Super Cup kijken via NOS. Dit is de landelijke publieke omroep in Nederland. Verder kun je NOS zien op tv, maar is het ook mogelijk om naar dit kanaal te kijken via een browser of mobiele app.

Daarbovenop kun je ORF 1 en ServusTV overwegen. Dit zijn opties voor als je in Oostenrijk bent. Beide opties bieden ook gratis uitzendingen van de UEFA Super Cup op tv en streamingplatforms aan.

Vanuit het Verenigd Koninkrijk kun je kijken naar de openbare omroep BBC. Deze Britse omroep zendt UEFA Super Cup live uit via hun kanalen BBC One of BBC Two. Naast de tv uitzendingen, kun je ook UEFA Supercup live stream zien op hun officiële website en mobiele app.

UEFA Super Cup online stream is ook mogelijk vanuit Spanje, namelijk met de openbare omroep RTVE. Dit wordt in Spanje gratis op tv uitgezonden, namelijk via hun kanalen La 1 of Teledeporte. Ook is het mogelijk om de uitzendingen te kijken op hun officiële website en mobiele app.

Verder mag de openbare omroep ZDF vanuit Duitsland de Supercup 2024 live stream gratis uitzenden op tv, evenals op hun officiële website en mobiele app.

Ook is het mogelijk om de spannende wedstrijden via het kanaal CBS Sports te zien, mits je in de Verenigde Staten bent. Ook hiervoor geldt dat het mogelijk is om de uitzendingen op diverse apparaten te zien.

Wel is het zo dat de zenders en platforms mogelijk alleen beschikbaar zijn binnen hun uitzendgebied. Als je niet verbonden wilt zijn aan regionale beperkingen, lees dan gauw verder.

UEFA Super Cup live kijken buiten de beschikbare geografische zone

Kanalen zijn gebonden aan geografische restricties vanwege televisierechten. Uitzenders dienen zich te houden aan contractuele eisen tussen programmamakers en uitzenders.

Ook televisierechten staan hier in, waar geografische restricties een onderdeel van zijn. Dit leidt ertoe dat je niet overal ter wereld kan genieten van de UEFA Supercup live stream.

Mocht je willen genieten van de UEFA Super Cup 2024 live stream, dan is er alsnog een oplossing. Als je bijvoorbeeld op vakantie bent met familie of vrienden of een individuele zakenreis maakt, kun je alsnog genieten van je favoriete entertainment.

De geografische restricties hebben te maken met je locatie. Je IP adres laat zien waar je bent. Wellicht zou je denken dat een buitenlands IP adres een oplossing is, maar dit is niet het geval.

Een VPN is wél een effectieve oplossing. Met een VPN, kun je namelijk geografische restricties omzeilen. Dit komt doordat een VPN je voorziet van een volledig anoniem IP adres. Dan raak je namelijk los van je locatie.

Wel is het belangrijk om voor een betrouwbare en kwalitatief hoogstaande VPN aanbieder te gaan. ExpressVPN is jarenlang als beste uit de bus gekomen. Als je wilt gaan voor een smetteloze ervaring, kies dan voor ExpressVPN.

*Opmerking Dit is uw huidige IP-adres:

IP:
Stad:
Land:
ISP:

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

uefa supercup live stream

Stappenplan om UEFA Supercup live stream te deblokkeren

Aan de hand van een VPN, kun je dus geografische restricties effectief omzeilen. Met een anoniem IP adres, kun je overal ter wereld genieten van UEFA Super Cup live kijken.

Ook kun je wegens anonimiteit op het web profiteren van meer privacy en online veiligheid.

Met onderstaand stappenplan, kun je in enkele stappen overal kijken naar je favoriete content.

 1. Eerst is het belangrijk om een betrouwbare VPN aanbieder uit te kiezen. ExpressVPN is constant betrouwbaar gebleken. Ook kun je kiezen uit een ranglijst met betrouwbare VPN aanbieders, iets verderop in dit artikel.
 2. Kies vervolgens voor een desktop of app versie. Het ligt eraan waar je de uitzendingen op wilt kijken.
 3. Na de installatie, kun je verbinding maken met de juiste server. Voor het overzicht, vind je hieronder de kanalen en landen waar het beschikbaar is om te zien:
  NOS, Ziggo Sport Totaal, ESPN: Nederlandse server 
  ORF 1, ServusTV, Sky Austria, Eurosport Player: Oostenrijkse server 
  BBC: Britse server
  RTVE: Spaanse server
  ZDF: Duitse server
  CBS Sports: Amerikaanse server
 4. Klik tot slot op de website: NOSZiggo Sport TotaalESPN, ORF 1ServusTVSky Austria, Eurosport Player, BBC, RTVE, ZDF, CBS Sports

Probeer ExpressVPN gratis uit

Geniet vandaag nog kosteloos van ExpressVPN door het benutten van een niet goed, geld terug garantie. Zo kun je dertig dagen lang genieten van een gratis VPN bij een uitstekende en uiterst betrouwbare VPN aanbieder. Dit betekent dat je gedurende deze maand overal je favoriete uitzendingen kunt bekijken, ook wat betreft de UEFA Supercup live stream.

Wel is het belangrijk om te onthouden dat je de terugbetaling binnen 30 dagen aanvraagt. Wees gerust: het proces gaat niet moeizaam. Het is zelfs mogelijk om een simpel chatbericht naar de klantenservice te sturen. Je hoeft ook geen reden op te geven. Dit kan met zekerheid worden bevestigd, omdat het is uitgetest. Binnen enkele werkdagen krijg je je geld terug, waardoor je dus geheel kosteloos kunt genieten van ExpressVPN. Zo heb je een maand lang een gratis VPN bij een veilige aanbieder.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

uefa super cup online

De beste VPN’s om UEFA Super Cup live in het buitenland te kijken

Uit onderzoek is gebleken dat ExpressVPN de nummer 1 aanbieder is. In een uitgebreid onderzoek is gekeken naar diverse VPN aanbieders. Tijdens dit onderzoek, is er rekening gehouden met diverse kenmerken, waaronder snelheid en de hoeveelheid servers.

Hier kun je meer lezen over ExpressVPN, de nummer 1 aanbieder onder de VPN’s. Zo kun je achterhalen waarom het zo’n geweldige aanbieder is. Ook kun je hier gerust meer lezen over andere VPN’s.

Hieronder vind je de volledige ranglijst met de beste VPN’s:

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Voordelen van VPN’s

Een Virtual Private Network (VPN) biedt verschillende voordelen voor gebruikers. Hier zijn twee belangrijke voordelen van het gebruik van een VPN:

 1. Omzeilen van geo-blokkades en bestrijden van censuur: Een VPN stelt gebruikers in staat om geo-beperkingen te omzeilen en toegang te krijgen tot inhoud, websites en streamingplatforms die anders niet beschikbaar zouden zijn in hun regio. Bijvoorbeeld, met een VPN kunnen gebruikers toegang krijgen tot inhoud van Netflix, Hulu en andere platforms die mogelijk niet beschikbaar zijn in Nederland. Ze kunnen genieten van Italiaans voetbal, zelfs als de inhoud geo-beperkt is. Een VPN maskeert het IP-adres van de gebruiker en geeft ze een IP-adres van een locatie waar de inhoud wel beschikbaar is. Hierdoor kunnen gebruikers genieten van een bredere selectie van inhoud en hun online ervaring verbeteren.
 2. Verhogen van beveiliging en privacybescherming: Een VPN versleutelt de gegevens die worden verzonden en ontvangen tussen de computer van de gebruiker en de VPN-server. Dit zorgt ervoor dat de gegevens beschermd zijn tegen onderschepping en afluisteren door hackers, internetproviders of andere kwaadwillende partijen. Bovendien verbergt een VPN het IP-adres van de gebruiker, waardoor hun online activiteiten anoniem blijven. Dit is vooral belangrijk bij het gebruik van openbare Wi-Fi-netwerken, waar hackers vaak proberen om gevoelige informatie te stelen. Door een VPN te gebruiken op een openbaar Wi-Fi-netwerk, kunnen gebruikers hun gegevens beschermen en hun online privacy behouden.

Kortom, VPN’s bieden gebruikers de mogelijkheid om geo-beperkingen te omzeilen en censuur te bestrijden, terwijl ze tegelijkertijd hun beveiliging en privacy beschermen.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

Veelgestelde vragen

Wie heeft de UEFA Super Cup gewonnen?

In de volgende tabel staan de winnaars van de UEFA Super Cup:

Team Frequentie Jaartal
FC Barcelona Vijf keer gewonnen 1992, 1997, 2009, 2011, 2015
AC Milan Vijf keer gewonnen 1989, 1990, 1994, 2003, 2007
Real Madrid Vijf keer gewonnen 2002, 2014, 2016, 2017, 2022
Liverpool Vier keer gewonnen 1977, 2001, 2005, 2019
Ajax Drie keer gewonnen 1972, 1973, 1995
Atlético Madrid Drie keer gewonnen 2010, 2012, 2018
Bayern München Twee keer gewonnen 2013, 2020
Chelsea Twee keer gewonnen 1998, 2021
Juventus Twee keer gewonnen 1984, 1996
RSC Anderlecht Twee keer gewonnen 1976, 1978
Valencia Twee keer gewonnen 1980, 2004
Sevilla Een keer gewonnen 2006
FC Porto Een keer gewonnen 1987
Manchester United Een keer gewonnen 1991
Dynamo Kiev Een keer gewonnen 1975
Nottingham Forest Een keer gewonnen 1979
Aston Villa Een keer gewonnen 1981
Aberdeen Een keer gewonnen 1982
Steaua Boekarest Een keer gewonnen 1986
KV Mechelen Een keer gewonnen 1988
AC Parma Een keer gewonnen 1993
SS Lazio Een keer gewonnen 1999
Galatasaray Een keer gewonnen 2000
Zenit Sint-Petersburg Een keer gewonnen 2008

Hoeveel UEFA Super Cups heeft Ajax gewonnen?

Ajax heeft drie keer gewonnen, namelijk in 1972, 1973 en 1995.

Wie heeft de Super Cup het vaakst gewonnen?

De UEFA Super Cup is een jaarlijkse wedstrijd tussen de winnaar van de UEFA Champions League en de winnaar van de UEFA Europa League. Het is een prestigieuze Europese voetbalwedstrijd en wordt beschouwd als een van de belangrijkste clubtrofeeën ter wereld.

Real Madrid heeft de UEFA Super Cup het vaakst gewonnen, namelijk 5 keer in totaal. AC Milan en Barcelona hebben beide de Super Cup 5 keer gewonnen, terwijl Liverpool en Atlético Madrid elk 3 keer hebben gewonnen. Andere voetbalclubs zoals Manchester United, Bayern München, Juventus en Chelsea hebben de UEFA Super Cup elk twee keer gewonnen.

Conclusie

Je kunt UEFA Super Cup live kijken op diverse kanalen en platforms. Zo kun je bijvoorbeeld in Nederland genieten van de wedstrijden via Ziggo Sport Totaal en ESPN. Als je in Oostenrijk bent, kun je Super Cup zien via ORF 1, ServusTV, Sky Austria of Eurosport Player. Vanuit het Verenigd Koninkrijk, kun je BBC aanzetten. In Spanje kun je bijvoorbeeld de livestream volgen op RTVE en in Duitsland kan dit via ZDF. Ook is CBS Sports mogelijk vanuit de Verenigde Staten.

Echter zijn deze zenders en platforms dus gebonden aan regionale beperkingen. Zo kun je niet overal in vrijheid genieten van UEFA Super Cup. Echter, UEFA Supercup live stream in het buitenland kijken wordt wel mogelijk gemaakt door een VPN. Als je liever gelijk voor de beste ervaring wilt gaan, dan is ExpressVPN een geschikte keuze. Deze nummer 1 aanbieder stelt niet teleur.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl