Kobo abonnement ervaringen 2021

Kobo plus boeken downloaden, doe je het al of nog niet. Misschien heb je het geprobeerd, maar lukt het niet. In dit artikel gaan we bespreken hoe je Kobo plus in het buitenland gebruiken kan en deel ik mijn persoonlijke Kobo plus ervaringen.

30 dagen gratis ExpressVPN
ExpressVPN - Anoniem en Beschermd Surfen!

Je kan ExpressVPN GRATIS 30 dagen testen en ben je niet tervreden dan krijg je binnen je geld terug.

BIJGEWERKT: 12 september 2021

Wat is Kobo Plus?

Kobo Plus is een product van Rakuten en van origine een Aziatische tegenhanger van het Amerikaanse Amazon. Echter specialiseert Kobo Plus zich alleen in boeken, audioboeken en e-books.

Als je een Kobo plus abonnement hebt, kun je zo veel boeken als je maar wilt lezen uit de collectie, tegen een vast bedrag per maand. Je kunt Kobo Plus e-books lezen op een e-reader of via de beschikbare Kobo plus app.

Ik weet van verschillende kennissen en vrienden dat ze vrij goede Kobo abonnement ervaringen hebben. Ik zelf heb ook goede Kobo plus ervaringen.

kobo plus ervaringen

Kobo Plus in het buitenland gebruiken!

De hamvraag van dit hele artikel is eigenlijk, hoe kan ik Kobo Plus in het buitenland gebruiken? Welnu, hier is een vrij simpele oplossing voor. Je kunt namelijk gebruik maken van een zogenaamde VPN. VPN staat voor Virtual Private Network.

Wat een VPN doet is vrij eenvoudig uit te leggen. Een VPN verandert je toegewezen IP-adres, waardoor websites en apps denken dat je eigenlijk ergens ander bent, dan dat je daadwerkelijk bent. Op deze manier kun je volledig anoniem surfen.

Een VPN werkt eigenlijk gemakkelijk en is ook niet lastig om in te stellen. Je hoeft dan ook geen ICT-expert te zijn om gebruik te maken van een VPN. Wat je doet is gewoon de volgende stappen volgen:

1. Je download en installeert een VPN-dienst naar keuze.
2. Je logt in op de VPN met je inloggegevens.
3. Je kiest een gewenste server.
4. Je wacht tot de verbinding tot stand is gekomen met de gekozen server.
5. Je kan beginnen met Kobo plus boeken downloaden.

Ik heb enkele VPN’s geselecteerd waarvan ik denk dat zij het beste zijn om Kobo Plus boeken downloaden mee mogelijk te maken en Kobo Plus in het buitenland te kunnen gebruiken.

Al deze VPN-diensten heb ik zelf uitvoerig getest en ik heb dan ook uitgebreide VPN reviews geschreven van deze VPN-aanbieders.

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN

Beste VPN voor Kobo Plus

Naar mijn mening is de beste VPN voor Kobo plus ExpressVPN. Deze VPN-aanbieder heeft namelijk meer dan drieduizend servers in meer dan negentig landen. Zo kun je dus overal Kobo Plus in het buitenland gebruiken.

Mijn eigen Kobo Plus ervaringen zijn bij deze VPN provider dan ook het beste.

Naast alleen zoveel servers heeft ExpressVPN ook nog enkele andere belangrijke functies. Niet zo zeer voor Kobo Plus in het buitenland kijken maar gewoon ter verhoging van je digitale privacy in het algemeen.

Zo heeft ExpressVPN VPN split tunneling, waarmee je een deel van je dataverkeer door de VPN kan laten lopen en de rest niet. Een Network Lock Kill Switch, waarmee je dataverkeer veilig blijft als om wat voor reden dan ook je VPN-verbinding komt stil te vallen. Als je VPN-verbinding hersteld is, gaat dan je internetverkeer gewoon verder.

Al je dataverkeer is via ExpressVPN door AES-256 software versleuteld. Dit is van militaire kwaliteit. ExpressVPN hanteert ook Private DNS, waardoor je verbindingen sneller en veiliger zijn.

Als laatste heeft ExpressVPN een no log policy. Dit wil zeggen dat ExpressVPN nergens je dataverkeer en surfgedrag opslaat. Hierdoor kunnen overheden en andere instellingen nooit opvragen wat je via de VPN allemaal gedaan hebt.

ExpressVPN 30 dagen gratis uitproberen

Het mooiste van ExpressVPN is nog dat je deze VPN 30 dagen gratis uitproberen kan. Zo weet je precies of ExpressVPN voor je geschikt is en wat je er allemaal mee kunt doen. Zoals ik al zei heb ik zelf de beste Kobo abonnement ervaringen met deze VPN-aanbieder, maar dit kan voor andere mensen natuurlijk anders zijn.

ExpressVPN 30 dagen gratis testen gaat eigenlijk door een soort trucje, wat ik de 30 dagen gratis VPN truc noem. Je maakt namelijk gebruik van ExpressVPN 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Dit wil zeggen dat je dus eigenlijk gewoon een VPN-abonnement afsluit, maar deze binnen 30 dagen weer opzegt.

ExpressVPN zal je geen enkele vragen stellen waarom je je VPN-abonnement hebt opgezegd en zal binnen maximaal 5 werkdagen gewoon je betaalde lidmaatschapsgeld terugbetalen. Je krijgt altijd je betaalde geld terug gestort op dezelfde manier waarmee je betaald hebt.

Dit betekend dus dat als je gewoon per iDEAL hebt betaald, je je geld op je bankrekening teruggestort krijgt. Als je met PayPal hebt betaald krijg je het op PayPal terug, etc.

Kobo abonnement ervaringen met VPN- Conclusie

Zoals ik dus al eerder verteld heb, zijn voor mij de beste Kobo abonnement ervaringen in het buitenland met een VPN. Door gebruik te maken van een goede VPN kun je namelijk waar dan ook ter wereld Kobo Plus boeken downloaden.

Naast dat je een VPN kan gebruiken om Kobo plus in het buitenland te kunnen gebruiken, kun je een VPN dus ook voor andere zaken gebruiken.

Denk bijvoorbeeld aan het downloaden van torrents, muziek series en films streamen en andere zaken. Ook is je digitale privacy ontzettend goed beschermd als je gebruik maakt van een VPN. Je zal niet meer een gemakkelijke prooi zijn voor hackers en andere vormen van cybercriminaliteit.

Meer info over versleutelde verbindingen kun je vinden op de homepage.

kobo abonnement ervaringen

Kobo plus boeken downloaden – veelgestelde vragen

Ik zal nog even de vragen die ik het vaakst binnen krijg rondom Kobo plus in het buitenland gebruiken bespreken. Als je zelf nog een vraag hebt of je Kobo plus ervaringen wilt delen, kan je gebruik maken van het commentaarsysteem onder dit artikel.

Kan ik een gratis VPN gebruiken om Kobo plus boeken downloaden mogelijk te maken?

Het eerlijke antwoord is ja, dit kan. Maar of dit nu verstandig is, is nog maar een tweede vraag. Dit komt omdat gratis natuurlijk uiteindelijk niet gratis is. Gratis VPN’s proberen toch op bepaalde manieren geld aan je te verdienen.

Dit kunnen zij vrij onschuldig doen door advertenties en andere vormen van gerichte reclame, maar het kan ook verder gaan dan dat. Er zijn namelijk gevallen bekend waarin VPN-aanbieders de persoonsgegevens van gebruikers hebben verkocht aan cybercriminelen.

Als je niet wilt dat dit gebeurd, waar ik natuurlijk van uitga, kun je het beste gewoon een betaalde VPN-provider kiezen. Uiteindelijk kost een VPN-dienst, maar enkele euro’s per maand en ben je hierdoor veel beter beschermd online.

kobo plus in het buitenland

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN

Wat zijn je eigen Kobo abonnement ervaringen?

Ik moet zeggen dat ik Kobo plus een mooi en handig systeem vind. Ik heb dan ook persoonlijk goede en positieve Kobo plus ervaringen. Het kost natuurlijk wel een beetje per maand, maar hierdoor hoef je niet elke week of maand meer naar de boekenwinkel. Ook de duizenden beschikbare audioboeken spreken mij zeer aan.

Hoewel Kobo plus niet voor iedereen weggelegd is, is het voor boekenwurmen en audioboek-fanaten een handig systeem.

Hoe werkt een Kobo Plus-abonnement?

Ten eerste kun je alleen als inwoner van België of Nederland een Kobo Plus-abonnement afsluiten. Je klikt op kobo.com op de knop: Start gratis proefperiode of via je de Android app. Als je voor het eerst een Kobo Plus-abonnement afsluit, wordt je automatisch omgeleid naar de betalingspagina.

Op deze pagina moet je alvast je creditcardgegevens invullen. De eerste 30 dagen kost Kobo Plus niets, daarna dien je per maand te betalen voor je abonnement. Als je via iDEAL of een automatische incasso wilt betalen, dien je je abonnement te activeren via bol.com.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl