VPN aanbiedingen | korting bij aanschaffen VPN 2024

vpn kopen
Sta je toevallig op het punt om een VPN aan te schaffen en ben je op deze pagina beland door bijvoorbeeld aanbieding VPN ingetypt te hebben bij Google?

Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres! Een VPN kopen kan namelijk via de vette VPN aanbiedingen die ik voor je in de aanbieding heb.

Via deze VPN kortingscodes krijg je soms enkele maanden gratis of gewoon een aanzienlijke korting op de prijs van je VPN.

Bijgewerkt: 21 juni, 2024

De beste VPN kortingscodes 2024

Elke week test en update ik de beste VPN aanbieding om er zeker van te zijn dat jij de juiste prijs betaalt voor je VPN. Geniet van optimale privacy en bescherming van de beste VPN-providers tegen de scherpste prijzen.

Hoewel sommige VPN-diensten best wel wat geld mogen kosten, kan je deze kosten aanzienlijk verlagen met de verschillende coupons en deals die ik beschikbaar heb.

Deze VPN-kortingen kan ik jullie aanbieden doordat deze website veel trouwe volgers heeft die bijna allemaal gebruik maken van een VPN.

vpn kopen

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Door op de individuele VPN-aanbieders hieronder te klikken kan je meer informatie over hen te weten komen. Ik heb namelijk uitgebreide VPN-reviews geschreven over deze VPN-softwares waarin ik zowel de voor- als nadelen van iedere VPN aanbieding bespreek.

Door op de bijbehorende links te klikken kom je automatisch op de speciale landingspagina’s met de korting erin verwerkt.

Als je je via die pagina’s aanmeld bij een VPN betaal je dus aanzienlijk minder dan normaal.

 

ExpressVPN Coupon: Bespaar 49%

ExpressVPN is de VPN provider voor 2024, een betrouwbare en veilige keuze. De verbindingssnelheden zijn snel. Geniet van 49% korting. Nu beschikbaar voor 6,22€ in plaats van 12,07€ per maand. Lees onze recensie.

 • 3.000 servers in 94 landen
 • Lightway, OpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP protocollen
 • 5 gelijktijdige verbindingen
 • 30 dagen geld terug garantie dagen geld terug garantie

NordVPN Coupon: Bespaar 66%

Houd jouw gegevens veilig met NordVPN! De meest populaire VPN van 2024. Gemakkelijk en veilig te gebruiken. Ontvang nu de 66% korting. Originele prijs10,49€, nu 3,49€ per maand. Lees onze recensie.

 • 5.601 servers in 60 landen landen
 • WireGuard, OpenVPN (UDP/TCP), IKEv2/Ipsec protocollen
 • 6 gelijktijdige verbindingen
 • 30 dagen geld terug garantie dagen geld terug garantie

Surfshark VPN Coupon: Bespaar 82%

Surfshark een uitstekende VPN-dienst voor 2024. Surfshark biedt een ongelooflijk veilige encryptie en high-speed tunneling protocollen. Nu 82% korting, 2,49€ per maand in plaats van 12,95€ per maand. Lees onze recensie.

 • 3.200 servers in 100 landen landen
 • WireGuard, IKEv2, OpenVPN protocollen
 • gelijktijdige verbindingen
 • 30 dagen geld terug garantie dagen geld terug garantie

Atlas VPN Coupon: Bespaar 81%

Atlas VPN is de beste premium VPN-provider voor 2024 met sterke beveiligingsfuncties, nul advertenties en een solide no-logs beleid. Nu geniet je van 81% korting op jouw aankoop. Nu beschikbaar voor 1,75€ in plaats van 9,69€ per maand. Lees onze recensie.

 • 750 servers in 45 landen landen
 • WireGuard, IKEv2/IPSec protocollen
 • gelijktijdige verbindingen
 • 30 dagen geld terug garantie dagen geld terug garantie

Private VPN Coupon: Bespaar 79%

PrivateVPN is één van de veiligste VPN provider voor 2024 met vele extra functies en eigenschappen en daarbij is de VPN gebruiksvriendelijk en veilig. Exclusieve korting van meer dan 79% in plaats van 10,39€ per maand, nu 2,08€ per maand. Lees onze recensie.

 • 200 servers in 63 landen landen
 • OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec protocollen
 • 10 gelijktijdige verbindingen
 • 30 dagen geld terug garantie dagen geld terug garantie

Hoe kies je de beste VPN deal?

Je kijkt naar welke VPN-aanbieder past bij wat je nodig hebt en welke prijstechnisch gunstig ligt. Heeft de VPN genoeg servers en zo ja, in de landen waar jij wilt?

Heeft de VPN een no-log policy en geen bandbreedte limiet? Dit zijn vragen die je jezelf moet stellen.

vpn kopen

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Let goed op waar je een VPN koopt!

Er zijn veel malafie websites actief in het aanbieden van neppe vpn aanbieding. Kijk altijd op de website van de aanbieder zelf om te kijken of de VPN-deals nog beschikbaar zijn en dat je de daadwerkelijke, juiste prijs betaalt voor je VPN-abonnement.

VPN kopen – Veelgestelde Vragen

Voordat je overgaat op een VPN kopen, kan je het beste deze veelgestelde vragen even doornemen. In deze vragen geef ik beknopt antwoord op een aantal vragen die ik vaak binnen krijg via zowel e-mail als via het reactiesysteem op deze website.

Wat is een VPN?

VPN staat voor Virtual Private Network. Een VPN maakt je internetverbinding veel veiliger doordat het je internetactiviteit anoniem maakt. Hierdoor kan je niet meer gevolgd worden door advertentie-bedrijven, overheden en je internetaanbieder. Ook zal de VPN automatisch malafide websites blokkeren.

Een vpn aanbieding zou je ook kunnen gebruiken om websites te bezoeken of content te downloaden die normaal niet beschikbaar is in het land waar je woonachtig bent. Met een VPN lijkt het namelijk alsof je je ergens anders bevindt dan waar je je daadwerkelijk bevindt.

Lees hier meer over wat een VPN precies is.

Je kan een VPN tegenwoordig gebruiken op zowel smartphone, smarttelevisie als computer en laptop. Sommige VPN’s kan je zelfs op gamingconsoles installeren als de Xbox One en Playstation 5. Verschillende VPN’s hebben natuurlijk verschillende prijzen. Juist daarvoor is deze pagina zo handig! Hier vind je namelijk de nieuwste VPN aanbiedingen en VPN kortingen, zodat je niet de volle pond hoeft te betalen voor een VPN.

vpn kopen

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Hoe kies je de beste VPN software?

Er zijn aardig wat verschillende punten wanneer het aankomt op het kiezen van de juiste VPN-aanbieder voor jouw surfgedrag. Ten eerste moet de VPN die je kiest kunnen werken op alle toestellen of devices waar je het mee wilt gaan gebruiken.

Daarnaast moet je ook denken aan verbindingssnelheid, betrouwbaarheid, serveraanbod, welke data wordt opgeslagen, mate van encryptie en de kwaliteit van de klantenservice. Uiteraard is naast dit alles, de prijs ook zeer belangrijk in het maken van een keuze van de beste VPN voor jou.

Vergelijk hier alle betrouwbare VPN aanbieders.

Waarom is het belangrijk om een VPN te gebruiken?

Zoals met veel dingen in het leven krijg je waar voor je geld naar gelang wat je ervoor betaald. Dit is ook het geval met VPN’s. Gelukkig bieden de meeste VPN-providers een soort gratis proefperiode aan of geld-terug garantie.

Op deze manier kan je de verschillende VPN’s gratis uitproberen, zonder dat je er al voor hoeft te betalen. Ik heb dan ook de beste VPN-deals al voor je geselecteerd, inclusief bijbehorende kortingsdeals en heb je via mijn uitgebreide VPN-reviews de belangrijkste punten van iedere VPN-aanbieder verteld.

Zijn deze VPN aanbiedingen up-to-date?

Ja, iedere VPN korting op deze pagina is up-to-date en werkt automatisch als je op de bijbehorende link klikt.

Je zou om te testen direct naar de VPN-websites kunnen surfen en zien dat daar andere prijzen en kortingen vermeld staan. Sommige VPN’s bieden af en toe tijdelijke acties aan rond de vakantieperioden en op Black Friday. Dit weet ik gelukkig maar al te goed en ik zal dan ook op deze website die kortingscodes vermelden wanneer deze actief zijn.

Hoe activeer ik mijn VPN kortingscodes?

De eerste stap die je hiervoor moet nemen, is een betrouwbare VPN-software kiezen die past bij wat je ermee wilt doen. Vervolgens klik je gewoon op de bijbehorende link en sluit je een VPN-abonnement af. De VPN-code en dus VPN korting zal automatisch worden toegepast wanneer je uiteindelijk betaalt.

Kan ik VPN kortingscodes gebruiken op een lopend VPN-abonnement?

Nee, dit kan niet. Je kan enkel VPN kortingscodes gebruiken wanneer je voor het eerst lid wordt van een VPN-aanbieder. Je kan echter wel de langst mogelijke abonnementsvorm aanschaffen om zo het meeste geld te besparen op je VPN-kosten.

Kan ik meerdere kortingscoupons gebruiken om meer te besparen op mijn VPN-kosten?

Nee. In de meeste gevallen kan je slechts een enkele promocode gebruiken tijdens het betalen. Dit betekent feitelijk dat je al enorm veel korting krijgt op een VPN, soms tot wel 50%. Om zo veel mogelijk te besparen op je VPN-kosten kan je het langst mogelijke VPN-abonnement aanschaffen.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

VPN Kopen – Conclusie

Voordat je besluit een VPN te kopen, is het handig de voor- en nadelen van deze VPN door te nemen. Een VPN kopen of VPN aanschaffen doe je immers niet iedere dag. Vervolgens kan je veel geld besparen met een VPN korting door een van de VPN aanbiedingen op deze pagina uit te kiezen.

Het is mijn taak om deze pagina altijd up-to-date te houden. Zie je dat ergens een VPN aanbieding toch niet up-to-to-date is? Laat het mij dan zo snel mogelijk weten per e-mail of via het reactiesysteem onder deze pagina. Dan zorgen we er namelijk samen voor dat we allemaal zo min mogelijk betalen voor een VPN en we kunnen genieten van onze digitale privacy.

Als je overgaat tot een VPN kopen, klik dan op de link van de VPN-aanbieder waar je je bij wilt aansluiten. Je komt dan op een speciale landingspagina terecht waarin de korting al verwerkt zit in de prijzen die je te zien krijgt voor de verschillende VPN-abonnementen. Wanneer je eenmaal gaat betalen, zal je zien dat er een kortingscode al voor je staat ingevuld. Je ziet vervolgens precies hoeveel korting je krijgt doordat je mijn link je VPN koopt.

DeBesteVPN.nl