Itv online KPN, is Interactieve TV in het buitenland kijken

KPN itv Online is het moderne televisie kijken. Tegenwoordig is het zeer eenvoudig om even een avondje lekker voor de buis te hangen. Digitale tv diensten zoals KPN Interactieve Televisie zullen u hierbij helpen. Zelfs als er niets op TV is, dan heeft u de mogelijkheden om alle films en series te streamen. Met KPN ITV  en de online app kunt u namelijk tot zeven dagen terug programma’s kijken of een film uitzoeken. Met deze tv ontvanger u hoeft de programma’s van de populaire TV zenders zoals RTL of SBS nooit meer te missen. Tenslotte wordt “De TV gids” minder belangrijk, omdat wij niet meer vastzitten aan bepaalde vaste tijden met nieuwe itv en met de itv online app.

Het gebruik van On Demand neemt aanzienlijk toe. Op vakantie zijn er ineens diverse programma’s van de KPN Interactieve TV app geblokkeerd door geografische blokkades. Dit artikel beschrijft hoe u toch toegang krijgt tot de Interactieve TV van KPN, zelfs in het buitenland.

Bijgewerkt: 21 mei, 2024

30 dagen gratis ExpressVPN
ExpressVPN - Anoniem en Beschermd Surfen!

Je kan ExpressVPN GRATIS 30 dagen testen en ben je niet tervreden dan krijg je binnen je geld terug.

Waarom bestaan geografische blokkades?

KPN itv Online heeft het recht om diverse televisieprogramma’s in Nederland uit te zenden, exclusief. Hiervoor is betaald. Het betreft enkel niet de zogenoemde uitzendrechten. In het buitenland bestaan er weer andere partijen die de uitzendrechten bezitten van de programma’s die KPN uitzendt. Dit resulteert in het feit dat KPN deze programma’s volgens uitzendrechten niet mag uitzenden in de desbetreffende landen. Doet KPN dit wel, dan lopen ze het risico vervolgt te worden. Hierdoor maakt KPN de keuze deze programma’s direct te blokkeren in het buitenland.

Waar u zich bevindt is eenvoudig te zien voor KPN, met uw GPS locatie of IP-adres. Zie dit als een digitale vingerafdruk die informatie bevat over uw locatie. Hiermee kan KPN tv Online dus direct bepalen of u wel of geen toegang krijgt tot het programma. De belangrijke vraag is hoe de consument KPN kan laten geloven dat ze werkelijk in Nederland zijn, terwijl dit in de realiteit niet waar is. Als klant van KPN tv Online verwacht je internationale toegang, maar dit is niet zo. Als u KPN kunt overtuigen dat uw locatie in Nederland is, terwijl u in het buitenland zit, kunt u gewoon live TV kijken, Live TV pauzeren enzovoorts.

Update: sinds april/mei 2018 is de regelgeving omtrent betaalde uitzendingen binnen de EU aangepast. Dit heeft als gevolg dat KPN interactieve TV met een betaald account in de EU te gebruiken is. Buiten de EU worden deze uitzendingen helaas nog wel geblokkeerd. Ook op gratis uitzendingen is deze regelgeving niet van toepassing.
Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

VPN is de oplossing voor geografische blokkades

Wat als ik zeg dat er een speciale applicatie bestaat die ervoor zorgt dat u KPN doet geloven dat u daadwerkelijk in Nederland zit? Ongeloofwaardig? Geloof het maar. Het bestaat, en het heet een VPN, oftewel een virtueel privé netwerk. KPN ITV Online kijken was nog nooit zo makkelijk. Dit is de oplossing om uw buitenlandse IP adres te verbergen, en onder een Nederlands IP adres te surfen.

KPN itv Online

Deze VPN applicatie maakt het voor u mogelijk om verbinding te maken met servers uit de hele wereld, waardoor u dus onder een IP adres surft van dat land. KPN registreert u dan als een reguliere Nederlandse gebruiker, en ziet geen reden om de programma’s te blokkeren die eigenlijk geblokkeerd zouden zijn. Leg dus gemakkelijk verbinding met uw computer, maar ook smartphone of tablet, en omzeil de geografische blokkades.

Waar u ook zit in de wereld, KPN ziet u als een Nederlandse gebruiker zolang u verbinding heeft met de VPN service. Als ik KPN kijk, gebruik ik altijd een VPN. Zolang u een internetverbinding heeft, kunt u gewoon programma’s van KPN TV Online ontvangen. Dan kunt u lekker films en series kijken!

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Geschikte VPN’s voor Itv online KPN

Het omleiden van uw internetactiviteiten via een VPN klinkt wellicht ingewikkeld, maar het tegendeel is waar. Er bestaan VPN-aanbieders die dit allemaal voor u regelen. Het enige wat u te doet staat is een abonnement afsluiten, de software installeren en uw voorkeur geven over uw geprefereerde land voor de VPN server. Vaak hebben de aanbieders over de hele wereld servers staan. In de praktijk is het een kwestie van een aantal clicks en u bent verbonden.

Echter is het belangrijk dat u een VPN aanbieder kiest geschikt voor ITV Online KPN. Er zijn criteria. Ten eerste moet de VPN servers aanbieden in Nederland. U heeft namelijk een Nederlands IP nodig om toegang te krijgen tot de ITV App van KPN. Ook is de verbindingssnelheid van belang. De VPN verbinding versleutelt het internetverkeer, en leidt het om via andere landen. Dit resulteert vaak in wat snelheidsverlies. Tot slot is het mooi meegenomen als er geen datalimiet geldt bij de VPN service, omdat het streamen van KPN Interactie TV nou eenmaal veel data kost. Onderstaand vindt u geschikte VPN’s voor de reguliere klant van Itv online KPN, zodat u lekker kunt streamen in het buitenland.

ExpressVPN

ExpressVPN is een zeer goede mogelijkheid voor videostreaming. Het is één van onze topkeuzes voor Netflix, Uitzending Gemist en KPN ITV. De applicaties voor Windows iOS, Mac en Android zijn gebruiksvriendelijk en rap.

Het is niet de goedkoopste aanbieder op de markt, om maar even met de deur in huis te vallen, maar de dienst is van zeer hoge kwaliteit. Wilt u dus veilig internetten, anoniem blijven en de geografische blokkades omzeilen waarmee u KPN Interactieve TV mee kunt kijken, is het de moeite zeker waard om een extra biertje in de maand te laten staan, en deze euro’s te spenderen aan ExpressVPN. Probeer dit gratis voor 30 dagen, door gebruik te maken van hun soepele 30-dagen-geld-terug service.

Cyberghost

CyberGhost is een bekende VPN leverancier die zich onderscheidt door extreme gebruiksvriendelijke services aan te bieden. De VPN is opgericht in 2011 in Roemenië en was voorheen één van de bekendste gratis VPN-aanbieders op de markt. Tegenwoordig dient er betaald te worden voor de service. Het is een zeer populaire keuze met ruim 15 miljoen gebruikers wereldwijd.

Cyberghost is opgesplitst in twee departementen, verspreidt over Roemenië en Duitsland. De dienst is heeft als visie de consument vrij en anoniem internet te leveren. Cyberghost is een uitgesproken aanhangen en promotor van burgerrechten, een vrije maatschappij en een internetomgeving vrij van censuur.

Cyberghost is uitermate makkelijk te gebruiken en hanteert een redelijke snelheid. Een abonnement is niet prijzig, en hebben net als ExpressVPN een 30-dagen-geld-terug garantie. Installatie is mogelijk op maar liefst 7 apparaten tegelijkertijd. Handig als u anoniem wilt blijven op diverse apparaten in uw omgeving.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl