<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Lady Gaga live zal, zondag 5 februari 2017 plaatsvinden

Lady Gaga live | Super Bowl in februari

Dat Lady Gaga live gaat optreden in de halftime show van de Superbowl is geen geheim meer. Ze zal ongetwijfeld een daverend optreden geven.

Lady Gaga liveLady Gaga live

Wie wil dit nu niet missen want we kunnen van een ding op aan en dat is dat Lady Gaga Live ontzettend gaaf gaat worden. De zogenaamde “halftime” show zal plaats vinden in Super bowl, zondag 5 februari, 2017, een van de grootste sportevenementen van Amerika.

Het de 51e editie van de NFL Super Bowl 2017. Live super-bowl, zondag 5 februari 2017. Vanwege het tijdsverschil wordt de live super bowl game in Nederland en de rest van Europa nachts gespeeld. Gelukkig kunnen we het tegenwoordig gewoon opnemen. Het zal dan niet live zijn maar daar gaat het ook niet om. We willen Lady Gaga live zien optreden.

Lady Gaga live

Trumpverbod voor Lady Gaga

Het kan ook nog meer onderhoudend worden dan normaal. Eerder beweerde “Entertainment Tonight” dat op basis van een anonieme bron, de NFL de zangers een soort van spreekverbod had geven. Het spreekverbod zou betrekking hebben om politiek gevoelige kwesties te bespreken en dan met name over de verkiezingen en Donald Trump.

Lady Gaga was een grote voorstander van Hillary Clinton en nam geen blad voor de mond wanneer ze het had over Donald Trump. Ladygaga demonstreerde zelfs in New York, de dag nadat Trump de verkiezingen had gewonnen, voor de Trump Tower in New York. We hebben het hier dan ook over een “diehard” tegenstander.

De NFL bracht een persbericht uit waarin ze meldden dat het totale onzin was. Het was een verzinsel van partijen die onrust willen veroorzaken. Verder meldden de NFL dat de Super Bowl een moment is waarop partijen samenkomen en dat de focus van Lady Gaga is op het geven van een geweldig live optreden.

Desalniettemin kan het een interessante avond worden waarin we kunnen mee maken of Lady Gaga zich koest zal houden of dat ze het niet zal kunnen nalaten om Trump nogmaals af te kraken.

Welke zender zal lady gaga concert live uitzenden?

Er zal wel NL zenders zijn die de “Live Super Bowl” uitzenden zoals FoxSport bij Ziggo. Je zal dan wel een commerciel abonnement moeten hebben. Je kan hier omheen, gewoon met het huidige tv-abonnement toch Online Super Bowl ontvangen. BBC en Sky Sports zijn de overige zenders die de uitzendrechten hebben.

Normaliter is Online Super Bowl kijken onmogelijk wanneer u zich buiten de Nederlandse landsgrenzen bevindt. Het zal dan zeer lastig worden om bijvoorbeeld de BBC iPlayer te openen en live BBC te streamen. U krijgt dan dit bericht te zien: “We don’t broadcast in your country”. Dit heeft te maken met de uitzendrechten. U wordt geografisch geblokkeerd. Deze blokkade is te ontwijken maar u zult dan gebruik dienen te maken van een VPN provider.

Lady Gaga liveWat betekent VPN?

Dit is een gecodeerde verbinding zodat het onmogelijk is te zien wat je precies aan het doen bent. Het surfgedrag is anoniem een ook de locatie en IP-adres zijn onzichtbaar. Het mooie van deze techniek is dat het goedkoop is en makkelijk te installeren op verschillende apparaten. Een van de voordelen die we hierboven al besproken hebben is de geografische ontwijking. Met deze eigenschap is het mogelijk alle websites te openen ook al verblijft u op dat moment in een land wat censuur toepast. Zie artikel: Wat is een VPN

Enkele praktijk voordelen van een VPN

 • In China, Turkije, Thailand en Arabische landen ect. heerst dictatuur. Dit betekent dat de overheid bepaald wat u mag zien/bezoeken. Met een VPN ben u vrij van deze dictatuur en kan u alles openen wat u wilt.
 • In sommige landen worden erotische- en goksites geblokkeerd.
 • Wanneer u een fan bent van streaming video sites is Netflix een van de grootste op dit gebied. We hebben hier ook te maken met regio auteursrecht waardoor er in Nederland een hele andere programmering is dan in Amerika. Met een VPN omzeilt u dit en kunt u heel eenvoudig inloggen in Netflix Amerika en zo alles openen wat Netflix Amerika te bieden heeft. Dit is zeker een aanrader.
 • De VPN is eenvoudig te installeren op meerdere apparaten, waardoor u niet alleen meer veilig zal zijn binnen uw huiselijke omgeving maar ook wanneer u op pad bent en gebruik maakt van openbare netwerken (Free Wifi). Zeer handig op vakantie.
 • Websites weten vanuit welke locatie u hun site bezoekt (IP-adres) dit kunnen ze misbruiken door u andere prijzen te berekenen.

Natuurlijk zijn er nog tientallen andere voordelen uit de praktijk wanneer u een VPN provider gaat gebruiken. Zie artikel: Kenmerken van een VPN

Lady Gaga live

De kosten van een VPN provider

Het is gratis gratis gratis…….., hahaha misschien de zon maar vaak moet u ook op vakantie om hiervan echt te kunnen genieten. De kosten van een versleutelde verbinding zijn ongeveer 3.00-8.50 USD per maand.

Nu denkt u misschien; ik neem wel een gratis VPN. Deze gedachte moet u maar snel uit uw hoofd zetten. De bedrijven die een gratis VPN aanbieden hebben niet uw bescherming als prioriteit. Om deze dienst GRATIS te kunnen aanbieden verkopen ze uw surfgedrag aan partijen die daar veel geld voor betalen. Tevens zijn er onder de vele bedrijven die een gratis VPN aanbieden ook criminele. De dienst is alleen maar opgezet om u op slinkse wijze afhandig te maken van uw gegevens. Deze gegevens houden o.a. in, uw bank login, creditkaart gegevens en identiteit documenten.

Vaak horen we, wanneer we spreken over “privacy en bescherming”, dat mensen niets te verbergen hebben. Maar met deze laatste genoemde zaken heeft niemand iets te maken. Wanneer deze gegevens op straat komen te liggen kunnen ze veel leed veroorzaken. Hier staan veel mensen niet bij stil en dus proberen we, met deze site, u wakker te schudden.

Lady Gaga liveNeem een jaar abonnement.

U leest het goed! Wij raden u aan een jaarabonnement te nemen omdat u dan gemiddeld goedkoper uit zal zijn dan een maand of halfjaar abonnement. De meeste van de TOP-7 geteste VPN provider op deze site geven u een niet-goed-geld-terug-garantie. U kunt gedurende een bepaalde periode de VPN uitgebreid testen. ExpressVPN heeft bijvoorbeeld een 30 dagen periode en VypreVPN een 3 dagen periode. Lees in ieder geval goed de voorwaarde zodat u niet voor verassing komt te staan. Zie: Gratis VPN

 

Stap voor stap: Online Super Bowl kijken

 1. Kiest een VPN; https://www.debestevpn.nl/de-beste-vpn-op-een-rijtje/
 2. klikt dan op een link die je brengt naar de “OFFIECIELE WEBSITE”Sluit een jaarabonnement account aan (lees de voorwaarden van de VPN-provider in een samenvatting op website m.b.t. opzeggingsvoorwaarden). Download de software.
 3. Open de VPN-provider en kies een server in VS (FOX) of UK (BBC).
 4. Ga dan naar de site waar je voorheen werd geblokkeerd.

Lady Gaga live is nog nooit zo simpel geweest!!! Veel plezier.

De Top best voor Super Bowl in februari

 

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

   Stel een vraag

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   DeBesteVPN.nl