LiquidVPN, review 2024

liquidvpn review

LiquidVPN review is een zeer geschikte VPN voor P2P en torrent. Het is een uitgebreide VPN met zeer veel mogelijkheden de prijs is ook zeer competitief. Lees onze LiquidVPN review.

Deze week gaan we Liquid VPN bespreken, een ideale VPN voor Torrent en P2P. Echter niet alleen geschikt voor hoge snelheden maar ook privacy staat hoog in het vandel van LiquideVPN (geen logs worden opgeslagen), een geïntegreerde SmartDNS voor de Verenigde Staten. LiquidVPN review

LiquidVPN netwerk

Ik was erg onder de indruk van de prestaties van het liquidvpn netwerk en ik test er toch wel wat. Er zijn voldoende inlog punten in de meest belangrijke landen, zoals Nederland, Engeland en Amerika en wat andere duistere landen in het voormalige Oostblok. Wat will je nog meer!!

Voor iOS en Android is een aparte eigen app (deze dien  je handmatig te configureren). Liquid VPN levert zeer hoge prestaties en is perfect voor mensen die zoeken naar veiligheid en snelheid zonder compromissen

PRIJS LIQUIDVPN

LiquidVPN

LiquidVPN is een zeer geschikte VPN voor P2P en torrent. Het is een uitgebreide VPN met zeer veel mogelijkheden de prijs is ook zeer competitief.

De prijs van Liquid VPN is zeer concurrerend in vergelijking met de prestaties van zijn concurrenten.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal multi login die je nodig hebt. Er is een goedkopere versie van 6 USD per maand dat 2 multi-login, waarvan ik denk dat is perfect voor het normale gebruik (type telefoon + pc of telefoon + thuis router).

Er is ook een versie met statische IP VPN, handig voor zakelijk gebruik, maar niet aanbevelen voor normale gebruik, waar anonimiteit zeer belangrijk is wanneer je je bezighoud met torrent en P2P.

Liquid VPN accepteert verschillende vormen van betaling en ook anonieme betalingsverzoeken “special” kan je contact met Liquid VPN opnemen zonder problemen, hun reactie snelheid is zeer snel.

 

ONZE  LIQUID VPN SAMENVATTING:

Eigenschap Elementen
Zero-logs? Ja, uw data is veilig
Werkt met torrents? JA, streamen is veilig en anoniem
Netflix US, UK, FR, AU, CA, DE
Multi-login 8 gelijktijdige connecties
Aantal landen 11+
Supported OS Android, iOS, Windows, MacOs, Linux, Chrome, Router
Geld terug garantie 7 dagen
Protocols PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN
Data verkeer Onbeperkt
Encryptie Sterk: Military AES 256 bits
IP Adressen 2.000+
Servers 40+

DNS-SERVERS MET EIGEN SMARTDNS VOOR DE VS

Uit onze LiquidVPN review heeft zijn eigen DNS-server, betekent dit volledige anonimiteit, Niets wordt aangemeld.

Niet alleen dat, indien aangesloten op een VPN-server elke in de wereld (het was ook zeggen dat de Duitse), als u toegang tot streaming sites (in de VS) moet typen Netflix zal toegankelijk zijn via de ingebouwde functionaliteit SmartDNS zonder ip missen de Duitse en onderhouden van de verbinding is versleuteld.

TORRENTS, P2P, PORT FORWARDING

Nadat een IP-adres is toegewezen zal het worden beheerd al ware het een openbaar IP-adres en NIET  een NAT, men kan het adres (uiteraard niet statisch en tijdelijk) gebruiken om PortForward, perfect voor gaming of P2P. DDoS bescherming opgenomen.

In mijn tests, verbonden ik met een server in Singapore en ik heb geen problemen ondervonden.

De verbinding wordt gebruikt, zijn er helemaal geen limiet en servers zijn dedicated.

Logs worden er niet bij gehouden, maar we raden je niet aan de server de VS en het Verenigd Koninkrijk te gebruiken dan val je namelijk onder hun wetten van van het auteursrecht en kan je in de problemen komen.

HOGE PRESTATIE

Alleen dedicated servers. Er zijn maar weinig locaties/landen, echter de beschikbare keuzes zijn goed en verdeeld over de hele wereld en op zodanige wijze verbonden dat de snelheid vaak hoger is dan dat van de concurrent die meerdere locaties hebben minder locaties maar efficiënter in gebruik. Perfect voor gamer!!

ZERO LOGS OP OPERATIES

LiquidVPN

LiquidVPN houd geen logs bij. Dit betekend dat niet wordt opgeslagen wat voor activiteiten jij doet op het internet. Alles wat je doet is je eigen verantwoordelijkheid en ze delen dan ook niet vrijwillig deze info.

De enige data die wordt gebruikt is gebruik/opgeslagen is:

 • algemene systems logs nodig voor functioneren van de servers
 • Totaal aantal login’s
 • Megabytes downloaded/uploaded per account

Er is ook een soort van “whiteboard” zogn. transparantie reports hier worden klachten in het openbaar gepubliceerd en actie ondernomen volgens  de regels van het contact wat je met LiquidVPN bent aangegaan. Ik heb hier ook niets van kunnen vinden op internet in negatieve zin.

KILL SWITCH

Liquid VPN geeft 3 mogelijkheden om de Kill Switch toe te passen om je veiligheid vergroten.

 • De “single application VPN Kill Switch”. Deze toepassing opent en sluit applicaties wanneer je contact of afsluit van Liquid VPN.
 • De “Simple Network VPN Kill Switch”  Dit is de normale “Kill Switch” die we kennen. Het werk wanneer we veranderen van verbinding.
 • “Comodo Firewall and VPN Kill Switch”  Zeer effectieve manier van het opzetten van de Kill Switch echter het hele opzetten lost wel 30 minuten.

CONCLUSIES

Wanneer je opzoek bent naar vrijheid, veiligheid, snelle servers, onbeperkt voor p2p en torrent en online te spelen, maar ook bijvoorbeeld Netflix USA, BBC iPlayer dan is het liquidvpn netwerk perfect voor je!!!

7.5 TOTALE SCORE
LiquidVPN

Hieronder vindt u de 6 criteria waarop wij deze VPN hebben gewaardeerd.

KWALITEIT
8
PRIJS
7
GEBRUIKERSGEMAK
7
STABILITEIT NETWERK
7.5
AANTAL BESCHIKBARE LANDEN
7
RANDAPPARATUUR
7.5
Pluspunten
 • SmartDNS geïntegreerd
 • Dedicated servers
 • Port Forward Unlimited
 • Uitstekend voor P2P en Torrent
Minpunten
 • Er zijn maar weinig landen
 • Geen aparte app voor iOS, Windows en Android
star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl