Live Stream Australian Open kijken 2024

Als je een echte tennisfan bent, is de livestream Australian Open onmisbaar. In dit artikel lees je waar en hoe je altijd en overal toegang hebt tot een Australische Open stream! Lees dus gauw verder.

Probeer nu
Australian Open live stream met ExpressVPN - Bespaar 49%

Met de diensten van ExpressVPN kun je de Australian Open live stream ontgrendelen in Nederland en buitenland. Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

Bijgewerkt:  19 april, 2024

Waar kan je livestream Australian Open zien in Nederland?

Tijdens de Australian Open online kijken, doen de beste spelers van de wereld mee. Dit sportevenement is ook te bekijken vanuit Nederland, namelijk via Eurosport. De meeste wedstrijden worden volledig uitgezonden op het Eurosport kanaal op televisie, maar je kunt Australian Open live stream ook kijken via je laptop of smartphone.

Echter betreft Eurosport een betaalde optie. Iedere echte tennisfan heeft dus een betaald abonnement bij Eurosport nodig om het gehele toernooi te kunnen volgen.

australian open live

Dit betekent niet dat je per se moet betalen om het toernooi te kunnen volgen. We hebben namelijk voor de lezers onder ons ook gratis streaming websites klaarstaan, zodat je als tennisliefhebber niet hoeft te betalen om te kunnen genieten van de wedstrijden.

De beste gratis streaming websites voor Australian Open

Wat betreft gratis streaming websites om livestream Australian Open te kunnen kijken, kun je het Belgische kanaal RTBF of het Australische kanaal 9NOW benutten. Voor beide kanalen geldt dat de kijkopties flexibel zijn; de bevlogen wedstrijden kunnen immers ook via je laptop of smartphone worden bekeken.

Je kunt dus volledig gratis genieten van de spannende wedstrijden. Echter is er wel één probleem: de locatie is namelijk niet flexibel. Je kunt de kanalen alleen bekijken als je daar ook bent. Voor RTBF geldt dus dat je in België dient te zijn om het te kunnen zien en voor 9NOW zou je in Australië moeten zijn.

Gelukkig is hier wel een oplossing voor, waar in het volgende onderdeel verder op in zal worden gegaan.

Livestream Australian Open te kijken buiten de geografische zone

Ongeacht een betaald abonnement of gratis optie, zijn kanalen zijn gebonden aan hun locatie, in dit geval Nederland (Eurosport), België (RTBF) en Australië (9NOW), vanwege zogeheten televisierechten.

Contracten die programmamakers met de uitzender hebben afgesloten, leiden ertoe dat de uitzender zich aan geografische restricties dient te houden. Je hebt dan geen toegang tot het livestream Australian Open. Je krijgt dan de melding dat de content niet beschikbaar is in je regio.

De aanbieder gebruikt geo-tracking om te achterhalen vanaf welke locatie jij livestream Australian Open wilt zien. Ligt die locatie buiten hun geografische gebied? Dan is het onmogelijk om te streamen. Je dient namelijk je IP adres anoniem te maken, aangezien je IP adres (digitaal) laat zien waar je je bevindt.

Door het inzetten van een VPN, wordt je IP adres oftewel je digitale locatie anoniem gemaakt. Dan heb je ook geen last meer van geografische blokkades. Voor een betrouwbare VPN aanbieder, kun je het beste gaan voor ExpressVPN.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van april 2024

Australian Open live kijken met een VPN

Je kunt de Australian Open live stream weer toegankelijk maken door een VPN te gebruiken. Dit is een tool waarmee gebruikers hun online privacy beschermen. Je kunt namelijk je IP-adres kan wijzigen, waardoor de geo-tracking je werkelijke locatie niet kan achterhalen.

Live Australian open wordt zo vanaf iedere locatie mogelijk. Als je buiten het geografische gebied zit, stel je de VPN namelijk in op een server die wel binnen het gebied valt!

Een VPN gebruiken voor live Australian Open doe je zo:

    1. Kies een VPN uit onze lijst met de beste (en alleen maar betrouwbare) VPNs.
    2. Als je via Eurosport wilt kijken, sluit je eerst een abonnement af en installeer de software.
    3. Maak verbinding met een server in Nederland als je Eurosport wilt kijken, maar als je RTBF wilt kijken dan maak je verbinding met een server in België. Voor 9NOW kun je een Australische server inzetten.
    4. Ga naar Eurosport en log in op je account. Of je kunt naar de website van RTBF of 9NOW, afhankelijk van de server waarmee je bent verbonden.
    5. Australian Open live stream zal nu afspelen!

Australian Open kijken Nederland met ExpressVPN 30 dagen gratis

Het zal je opvallen dat er ook veel gratis VPNs worden aangeboden waarmee je live Australian Open kunt zien. Dat lijkt een goede deal, maar niets is minder waar. Ik zal je vertellen waarom!

Je gegevens kunnen ook worden verkocht aan je internetprovider, die vervolgens precies weet wanneer je veel internet verbruikt. Zo kun je internetverbinding op drukke momenten langzamer gemaakt worden, zodat de provider zeker weet dat de snelheid voor alle gebruikers op niveau blijft.

australian open online kijken

Investeer dus altijd in een betrouwbare VPN. Je hoeft dus geen gebruik te maken van gratis VPN’s. Immers, wegens een geld-terug garantie, kun je dertig dagen lang gratis genieten van een kwalitatief hoogstaande en betrouwbare aanbieder.

Als je dat in het begin nog even wil proberen, kun je altijd kiezen voor ExpressVPN. Als je de aanvraag binnen 30 dagen doet, krijg je je geld gegarandeerd terug. Zo heb je genoeg tijd om te kijken of het een geschikte VPN is voor live kijken Australian Open Nederland, zonder dat je ergens aan vast zit!

Het prettige aspect hieraan is dat je geen reden hoeft op te geven wanneer je een terugbetaling aanvraagt. Je kan het al simpelweg opzeggen via een chatbericht naar de klantenservice van ExpressVPN. Zo kun je genieten van een kwalitatief hoogstaande aanbieder zonder enige kosten.

De beste VPNs voor Australian Open online kijken

Streaming tennis Australian Open met een VPN is gemakkelijk, maar je hebt daarvoor wel een goede aanbieder nodig. Het aanbod is groot, dus we snappen dat het lastig kan zijn om de juiste te kiezen.

Om het voor je wat gemakkelijker te maken hebben we hier de beste VPNs voor live tennis kijken Australian Open voor je op een rijtje gezet. Deze zijn door ons allemaal uitgebreid getest en met elkaar vergeleken.

Als je voor één van deze VPNs kiest, weet je zeker dat live kijken Australian Open voor jou altijd toegankelijk zal zijn!

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Veel meer voordelen van een VPN

Een VPN is lang niet alleen geschikt voor live Australian Open bekijken. Je zult er al snel achter komen dat je er op nog veel meer manieren van kan profiteren.

Het eerste voordeel is dat je de geografische blokkades van nog veel meer andere websites kan omzeilen. Australian Open online kijken kan slechts twee weken per jaar, maar met een VPN heb je een jaar lang toegang tot content die tot nu toe voor jou verborgen was.

stream australian open

Denk daarbij aan streamingdiensten als Netflix en Hulu, die per gebied weer andere series en films aanbieden. Met een paar klikken kun jij films kijken die vroeger niet in je bibliotheek werden getoond! Zo heb je het hele jaar door plezier van je VPN!

Ook streams van andere grote tennistoernooien zoals de US Open en Wimbledon zijn met een VPN voor altijd toegankelijk voor jou.

Het tweede voordeel is dat je met een VPN altijd beschermd bent. Je gegevens worden altijd versleuteld en je locatie en IP-adres zijn nooit te achterhalen. Ook voor andere activiteiten dan genieten van live Australian Open op een openbaar wifi-netwerk is een VPN handig. Je kunt met een gerust hart alles online doen, zonder dat je bang hoeft te zijn voor ongewenst bezoek.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van april 2024

Veelgestelde vragen over Australian Open livestream

Hoe laat begint Australian Open?

Live Australian Open kijken is moeilijk, omdat het vanwege het tijdsverschil met Australië vaak midden in de nacht of vroeg in de ochtend wordt uitgezonden. Daarom raden we aan om een Australian Open live stream te bekijken, zo kun je de wedstrijden zien wanneer het je uitkomt als Eurosport.

Waar kan ik de Australian Open zien?

In Nederland kun je via Eurosport of via anderen aanbieder een stream Australian Open bekijken. Houd er rekening mee dat je voor de tweede optie een betaald abonnement nodig hebt!

Australian Open Kalender 2023

Date Time Provisional Feature Matches
16 januari 11:00 am
7:00 pm
Heren en Dames 1e Ronde
Heren en Dames 1e Ronde
17 januari 11:00 am
7:00 pm
Heren en Dames 1e Ronde
Heren en Dames 1e Ronde
18 januari 11:00 am
7:00 pm
Heren en Dames 2e Ronde
Heren en Dames 2e Ronde
19 januari 11:00 am
7:00 pm
Heren en Dames 2e Ronde
Heren en Dames 2e Ronde
20 januari 11:00 am
7:00 pm
Heren en Dames 3e Ronde
Heren en Dames 3e Ronde
21 januari 11:00 am
7:00 pm
Heren en Dames 3e Ronde
Heren en Dames 3e Ronde
22 januari 11:00 am
7:00 pm
Heren en Dames 4e Ronde
Heren en Dames 4e Ronde
23 januari 11:00 am
7:00 pm
Heren en Dames 4e Ronde
Heren en Dames 4e Ronde
24 januari 11:00 am
7:00 pm
Heren en Dames Kwartfinales
Heren en Dames Kwartfinales
25 januari 11:00 am
7:30 pm
Heren en Dames Kwartfinales
Heren en Dames Kwartfinales
26 januari 11:00 am Dames Halve Finale
26 januari 7:30 pm Heren Halve Finale
27 januari 3:00 pm Gemengd Dubbelspel Halve Finale
Dames Dubbelspel Finale
Heren Enkelspel Halve Finale
28 januari 4:00 pm Dames Enkelspel Finale
Heren Dubbelspel Finale
29 januari 4:00 pm Gemengd Dubbelspel Finale
Heren Enkelspel Finale

Livestream Australian Open: de conclusie

Als je je favoriete wedstrijden van live Australian Open wilt kijken, kun je dit doen via een betaald abonnement op Eurosport of je kunt gratis kijken op RTBF of 9NOW.

Behalve het kijken naar content waar normaal gesproken geografische restricties op staan, biedt een VPN nog veel andere voordelen. Je krijgt ook toegang tot andere websites en je online veiligheid en privacy worden beiden beter gewaarborgd.

Het is en blijft belangrijk om een betrouwbare VPN in te schakelen. Als je op zoek bent naar een VPN die bovenstaande kanalen overal voor je beschikbaar kan stellen – maar ook geografische restricties op andere content kan omzeilen, dan is er één aanbieder die er tussenuit springt. Ook als het gaat om snelheid en een uitstekende service, dan kun je het beste een VPN nemen van ExpressVPN.

Met onze nummer 1 VPN ExpressVPN weet je zeker dat de Australian Open live stream altijd voor je beschikbaar is.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl