Live Stream Australian Open kijken 2022!

Voor een echte tennisfan is live Australian Open kijken dus onmisbaar. In dit artikel lees je wat je moet doen als je altijd en overal toegang tot een stream Australian open wil krijgen! Lees dus snel verder.

Probeer nu
Australian Open kijken met ExpressVPN - Bespaar 49%

Met de diensten van ExpressVPN kun je de Australian Open streams ontgrendelen in Nederland en buitenland. Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

Bijgewerkt:  23 september, 2022

Waar kan je live Australian Open kijken Nederland?

Tijdens de Australian open online kijken doen de beste spelers van de wereld mee, dus natuurlijk kun je dit sportevenement ook in Nederland bekijken. De meeste wedstrijden worden volledig uitgezonden op het Eurosport kanaal op televisie, maar door het tijdsverschil met Australië is dat midden in de nacht.

Het komt niet voor iedereen goed uit om de hele nacht op te blijven voor dit toernooi en daarom biedt Eurosport ook een live Australian Open kijken aan, waarbij je de wedstrijden kan terugkijken wanneer dat voor je handig is. De Australian Open online kijken wordt daarom vaker gedaan dan via de televisie.

australian open live

Een ander nadeel aan de wedstrijden op televisie is dat er maar één wedstrijd tegelijk uitgezonden wordt, terwijl er meerdere wedstrijden tegelijk worden gespeeld. Zo mis je makkelijk een wedstrijd van je favoriete speler. In dat geval moet je de Australian Open online kijken via Eurosport.

Iedere echte tennisfan heeft dus een betaald abonnement bij Eurosport nodig om het gehele toernooi te kunnen volgen.

Problemen met Australian Open live kijken

Zelfs met een betaald abonnement krijg je geen toegang tot het Australian Open kijken op Eurosport. Je krijgt dan de melding dat de content niet beschikbaar is in je regio.

Dat komt omdat Eurosport alleen het recht heeft om de live Australian Open kijken uit te zenden binnen een bepaald gebied. Zodra je vanaf een IP-adres buiten dat gebied toegang probeert te krijgen, wordt je toegang geblokkeerd. Ook als je een betaald abonnement hebt.

De aanbieder gebruikt geo-tracking om te achterhalen vanaf welke locatie jij Australian open live wil. Ligt die locatie buiten hun geografische gebied? Dan is het onmogelijk om te streamen.

Eurosport moet dit doen om hun contracten te respecteren. Gelukkig hebben we een eenvoudige oplossing voor dit probleem!

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van september 2022

Een stream Australian Open bekijken met een VPN

Je kunt de Australian Open live stream weer toegankelijk maken door een VPN te gebruiken. Dit is een tool waarmee gebruikers hun online privacy beschermen. Je kunt namelijk je IP-adres kan wijzigen, waardoor de geo-tracking je werkelijke locatie niet kan achterhalen.

Live Australian open kijken wordt zo vanaf iedere locatie mogelijk. Als je buiten het geografische gebied zit, stel je de VPN namelijk in op een server die wel binnen het gebied valt!

Een VPN gebruiken voor Australian Open online kijken doe je zo:

    1. Kies een VPN uit onze lijst met beste VPNs
    2. Sluit een abonnement af en installeer de software
    3. Maak verbinding met een server locatie in Nederland
    4. Ga naar Eurosport en log in op je account
    5. De Australian Open live zal nu afspelen!

De beste VPNs voor Australian Open online kijken

live Australian Open kijken met een VPN is gemakkelijk, maar je hebt daarvoor wel een goede aanbieder nodig. Het aanbod is groot, dus we snappen dat het lastig kan zijn om de juiste te kiezen.

Om het voor je wat gemakkelijker te maken hebben we hier de beste VPNs voor live tennis kijken Australian Open voor je op een rijtje gezet. Deze zijn door ons allemaal uitgebreid getest en met elkaar vergeleken.

Als je voor één van deze VPNs kiest, weet je zeker dat live kijken Australian Open voor jou altijd toegankelijk zal zijn!

Australian Open Nederland bekijken met een  gratis VPN

Het zal je opvallen dat er ook veel gratis VPNs worden aangeboden waarmee je live Australian Open kijken kan. Dat lijkt een goede deal, maar niets is minder waar. Ik zal je vertellen waarom!

Ten eerste kan een gratis VPN al je online activiteiten bijhouden. Ze zullen zien wanneer je een live AO kijken, maar ook wanneer je aan het online shoppen of gamen bent.

De gegevens over je internetgedrag kunnen vervolgens aan derden worden verkocht. Deze kunnen die informatie gebruiken voor commerciële doeleinden, zoals het gericht sturen van advertenties.

australian open online kijken

Je gegevens kunnen ook worden verkocht aan je internetprovider, die vervolgens precies weet wanneer je veel internet verbruikt. Zo kun je internetverbinding op drukke momenten langzamer gemaakt worden, zodat de provider zeker weet dat de snelheid voor alle gebruikers op niveau blijft.

Daarnaast kunnen ook je inloggegevens van internetbankieren of sociale media worden gestolen. Wanneer je een live Australian Open kijken via een gratis VPN, zijn de inlog niet goed beveiligd.

Tot slot kunnen gratis VPN-aanbieders ook je bandbreedte doorverkopen. Andere internetgebruikers kunnen deze vervolgens gebruiken voor illegale activiteiten die allemaal tot je IP-adres kunnen worden teruggeleid!

Investeer dus altijd in een betrouwbare VPN. Als je dat in het begin nog even wil proberen, kun je altijd kiezen voor ExpressVPN. Daar krijg je na 30 dagen je geld terug als je toch niet tevreden bent. Zo heb je genoeg tijd om te kijken of het een geschikte VPN is voor live kijken Australian Open Nederland, zonder dat je ergens aan vast zit!

Veel meer voordelen van een VPN

Een VPN is lang niet alleen geschikt voor een live Australian open kijken. Je zult er al snel achter komen dat je er op nog veel meer manieren van kan profiteren.

Het eerste voordeel is dat je de geografische blokkades van nog veel meer andere websites kan omzeilen. Australian Open online kijken kan slechts twee weken per jaar, maar met een VPN heb je een jaar lang toegang tot content die tot nu toe voor jou verborgen was.

stream australian open

Denk daarbij aan streamingdiensten als Netflix en Hulu, die per gebied weer andere series en films aanbieden. Met een paar klikken kun jij films kijken die vroeger niet in je bibliotheek werden getoond! Zo heb je het hele jaar door plezier van je VPN!

Ook streams van andere grote tennistoernooien zoals de US Open en Wimbledon zijn met een VPN voor altijd toegankelijk voor jou.

Het tweede voordeel is dat je met een VPN altijd beschermd bent. Je gegevens worden altijd versleuteld en je locatie en IP-adres zijn nooit te achterhalen. Ook voor andere activiteiten dan live Australian Open kijken op een openbaar wifi-netwerk is een VPN handig. Je kunt met een gerust hart alles online doen, zonder dat je bang hoeft te zijn voor ongewenst bezoek.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van september 2022

Veelgestelde vragen over stream Australian Open

Hoe laat begint de Australian Open live?

Live Australian Open kijken is moeilijk, omdat het vanwege het tijdsverschil met Australië vaak midden in de nacht of vroeg in de ochtend wordt uitgezonden. Daarom raden we aan om een Australian Open live stream te bekijken, zo kun je de wedstrijden zien wanneer het je uitkomt als Eurosport.

Waar kan ik de Australian Open kijken?

In Nederland kun je via Eurosport of via anderen aanbieder een stream Australian Open bekijken. Houd er rekening mee dat je voor de tweede optie een betaald abonnement nodig hebt!

Australian Open online kijken: de conclusie

Vanaf nu is de live Australian Open kijken voor altijd voor jou toegankelijk. Met je VPN leidt je gemakkelijk de geo-tracking om, waardoor jij altijd op de juiste locatie bent.

Daarnaast heeft een VPN nog veel andere voordelen. Je krijgt ook toegang tot andere websites en je online privacy wordt beter gewaarborgd.

Met onze nummer 1 VPN ExpressVPN weet je zeker dat de stream Australian open altijd voor je beschikbaar is.

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl