Hoe Live Champions League kijken 2024

Live Champions League kijken wanneer je in het buitenland zit kan best wel lastig zijn. Veel aanbieders van Nederlandse streamingdiensten die UEFA Champions League live kijken mogelijk maken zullen je de toegang weigeren als gevolg van je buitenlandse IP-adres. Lees verder hoe ik jullie aanraad dit probleem aan te pakken!!

Probeer nu
Live Champions League kijken ExpressVPN met tot 49% korting!

De geo-tracking van Champions League omzeilen met ExpressVPN. Wil je Champions League kijken in buitenland met een geld-terug-garantie van 30 dagen? Abonneer je dan nu met ExpressVPN en speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS. RTL XL buitenland kijken was nog nooit zo gemakkelijk!

Bijgewerkt op: 12 juli 2024

Omzeilen blokkade

De blokkade wordt een “geografische blokkade” genoemd. Dit betekent dat partijen die zich niet binnen deze landsgrenzen bevinden worden geblokkeerd, door middel van een versleutelde verbinding van een VPN aanbieder kan men deze blokkade echter vermijden. Nu zal je misschien denken hoe deze sites kunnen zien dat je niet binnen het afgebakende gebied bevindt. Dit is heel eenvoudig omdat dit op basis gebeurt van je IP-adres. Dit IP-adres (Internet Protocol) kan vertaald worden naar een internet ID nummer, dit ID nummer is weer traceerbaar naar jouw.

Zelfs ik kan zien waar je bent en je locatie zal dan ook weer worden gegeven in het onderstaande blok.

IP:
Stad:
Land:
ISP:

Wat een VPN aanbieder doet is heel simpel namelijk het internet verkeer omleiden via een Nederlandse server. Hierdoor zal ook je IP-adres veranderen en als gevolg hiervan zal je veilig en anoniem kunnen surfen op het internet. Het aanschaffen van een VPN aanbieder is heel makkelijk en daarom raad ik dan ook de onderstaande VPN providers aan. Binnen een paar minuten heb je toegang tot vele server locaties.

Live Champions League kijken met de beste VPNs

Kostenloos 1 maand lang de beste VPN van dit moment

Mijn vindingrijkheid en veel onderzoek levert als resultaat op dat we nu 100% erop aankunnen dat we bij deze ExpressVPN altijd na 30 dagen ons geld terug krijgen wanneer we “niet tevreden” zijn.

Dit “selling point” wordt natuurlijk ook gebruik bij andere aanbieders maar bij ExpressVPN krijg je zonder 100 emails te moeten sturen gewoon gelijk je geld retour. Ik heb het getest met meerdere account en het werkt echt.

Met deze kennis kunnen we zonder probleem ExpressVPN een maand gebruiken zonder dat we er geld voor hoeven te betalen. Aan het einde van de periode zeg je gewoon op. Je hebt dan wel een maand lang kunnen genieten van de volledige functionaliteit van ExpressVPN en hun hoop is dat je natuurlijk klant blijft. Veder dan dit zitten er geen adders onder het gras. Geniet maar lekker van je gratis maand.

Wat moet je doen?

  1. Sluit een van de bovenstaande VPN abonnementen af
  2. Nadat je de applicatie hebt betaald kan je de VPN op je desktop, telefoon of tablet zetten.
  3. Open de applicatie en zoek naar een Nederlandse server
  4. Maak contact met deze server. Vanaf nu loopt al je dataverkeer via de VPN aanbieder. De data zal versleutelde worden en daarnaast zal je IP-adres verandert worden in dat van een Nederlands IP-adres.

Champions League kijken

Voetbal Champions League kijken binnen Europa is geen probleem meer wanneer je beschikken of een betaalzender zoals Ziggo, RTL of BT Sport ect. Sinds de doorvoering van een nieuwe Europese wet mogen deze betaalzenders hun uitzending niet meer blokkeren wanneer we ons binnen Europa begeven. Veronica is echter de sportzender met een livestreaming kanaal, live Champions league kijken via een Veronica livestream behoort nu tot de mogelijkheden. Tevens zendt Veronica tv het Glory vechtsportgala’s uit. Meer over Glory kan je hier lezen.

CHAMPIONS LEAGUE live kijken via de volgende kanalen

Hierbij de lijst met kanalen waar je de Champions League live Streaming kan zien. Het is een lijst van officiële sites, geen kanaal piraat of abonnement nodig voor het zien van de Champions League live via Streaming video.

De lijst is als volgt:

Live CL stream vanuit buitenland

Gratis Live Champions League kijken is nog nooit makkelijker geweest wanneer we ons buiten Nederland bevinden zullen vele van ons hebben gedacht. Of was jij juist een van diegene die altijd keek via een van die gratis websites naar het Champions league programma. Via deze weg streamen is illegaal om voetbal Champions League te volgen. Het is ook niet wat wij nooit zouden adviseren. Dit soort Champions league websites zitten doorgaans vol met virussen en dan hebben we het geen eens over die vervelende Pop-up reclames die we tijdens Champions league voetbal wedstrijden te zien krijgen.

Het ultieme middel voor privacy en bescherming is een VPN provider. Geblokkeerde websites omzeilde je vroeger heel simpel met deze technologie. Nu is het voor het omzeilen binnen Europa niet meer nodig, omdat de blokkade is opgeheven. Er speelt nu een ander aspect. Nu gaan we massaal Champions league voetbal gaan streamen vanuit het buitenland zonder ons te realiseren dat we gevaar lopen. Je maakt namelijk onbeschermd gebruik van onbekende wifi netwerken, omdat we de gevaren hiervan nog niet volledig erkennen.

Hoe werkt een VPN

Een VPN is een beveiligde verbinding waar een versleuteling van je informatie plaatsvindt tussen de computer en de server van de VPN provider. Deze VPN provider server kan overal ter wereld fysiek staan, wanneer je inlogt op deze fysieke server locatie die de provider aanbiedt zal je ip-adres en locatie veranderen of beter gezegd worden afgeschermd voor derde.

Bent je bijvoorbeeld op vakantie in Frankrijk, dan krijg je automatisch een Frans IP-adres, logt je dan in op een fysieke server locatie in Nederland met de VPN dan zal je een Nederlands IP-adres krijgen.

Het is dan mogelijk om zonder beperkingen in te loggen in bijvoorbeeld: Horizon GO, NPO, RTLxl, Videoland. Je kan echter ook gebruik maken van een Engelse server om alle kanalen van de BCC iPlayer te ontvangen of Netflix USA, zodat u het volledige filmaanbod kunt zien.

Voetbal Champions League schema van een VPN

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

Van oorsprong is de VPN applicatie beveiligingssoftware

Primair is VPN beveiligingssoftware. Het is namelijk niet mogelijk om deze versleutelde verbinding te kraken. Een VPN is ontstaan doordat mensen op een veilige manier informatie willen delen met het bedrijf wanneer ze niet op locatie zaten.

Nu is een VPN provider kennis toegankelijk voor iedereen en de software is zeer populair en groeiende omdat steeds meer mensen het nut van zo’n versleutelde verbinding inzien. Velen zijn zich er niet van bewust dat bijvoorbeeld uw internet service provider (ISP) over uw schouder kan meekijken. Uw volledige internetgebruik ligt hierdoor op straat. Veel erger is dat hackers hiervan gebruik maken en u gewoon niet meer veilig bent.

Ook al heeft u niets te verbergen niemand mag hiervan misbruik maken. Een VPN is een manier van beveiliging voor je gehele familie.

Wat is VPN: Enkele praktijk voorbeelden:

  • Geografische blokkades ontwijken. Dit is zeer handig wanneer je naar censuurlanden reist. Dit zijn er meer dan waar je in eerste instantie aan zal denken.
  • Met een VPN is het mogelijk nu veilig op afstand met je bedrijf te communiceren.
  • Een versleutelde verbinding kan niet alleen je thuissituatie beschermen maar ook onderweg ben je veilig omdat de applicatie ook op je mobiele apparatuur geïnstalleerd kan worden. Je zal geen gevaar meer lopen op onbekende wifi netwerken.
  • Een VPN is ideaal voor bittorrent en p2p omdat je kan genieten van volledige anonimiteit. Sommige VPN providers hebben ook speciale servers hiervoor ingericht waardoor snelle en stabiliteit gegarandeerd wordt.
  • Gamen met een VPN zal vertraging in het spel kunnen voorkomen zodat je concurrent hier niet van kan profiteren.

Overige landen die Voetbal Champions League live uitzenden

Een VPN provider maakt het mogelijk je fysieke locatie te verbergen. Waar het doorgaans niet mogelijk is om tv te kunnen streamen in andere landen omdat ze de boel blokkeren is het met een VPN mogelijk deze geo-blokkade te omzeilen. Het Champions league programma van buitenlandse tv zenders kunnen we dus ook makkelijk omzeilen.

Ik heb een lijst gemaakt van de volgende tv zenders van verschillenden landen die Champions league voetbal uitzenden. Het zijn geen betaal zenders die Voetbal Champions League uitzenden, dus een beetje gratis kijken is wel degelijk mogelijk.

Live Champions League kijken

Dit is mogelijk via diverse tv kanalen verspreid over de wereld. Deze zenders zenden de Champions League rechtstreeks gestreamd uit, waardoor Champions League live kijken geen probleem zal opleveren.

Zoals ik al vertelde zenden tal van landen de wedstrijden via Streaming video uit. Sommige kanalen zijn alleen te zien via een lidmaatschap, terwijl anderen kanalen het gratis uitzenden zijn, maar geo lokalisatie.

Als je in het buitenland woont of veel onderweg bent. Kan je toch gewoon de Champions League UEFA 2024 zien. Dit is mogelijk via een provider. Je logt dan in op een server van dat land. Dit zal betekenen dat het net lijkt alsof je op de gekozen locatie zit.

Live champions league kijken met een VPN aanbieder

Niet alle naties worden geëmuleerd/nagebootst door aanbieders. Sommige aanbieders hebben misschien 20 landen andere meer dan 100 mogelijkheden. Kies daarom altijd een provider met veel landen en servers zodat je altijd verzekert bent van een snelle verbinding en de keuze uit verschillenden servers.

Champions League live kijken is dus nu een makkie geworden. Veel plezier voor het komenden seizoen.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl