Champions League kijken in 2019 is geen probleem met een VPN

Champions League Live kijken is mogelijk via deze OFFICIËLE SITES LIJST van Kanalen waar men CHAMPIONS LEAGUE STREAMING,  feb. 2019 kan zien. Neem daarom een provider en je kan de Champions League kijken. De beste Champions League VPN kan je vinden in dit artikel.

update: feb. 2019

Champions League VPN

Voetbal Champions League kijken binnen Europa is geen probleem meer wanneer je beschikken of een betaalzender zoals Ziggo of NLziet ect. Sinds de doorvoering van een nieuwe Europese wet mogen oa. deze betaalzenders hun uitzending niet meer blokkeren wanneer we ons buiten Nederland bevinden.

Vroeger hadden we hiervoor ook een versleutelde verbinding nodig. Nu zullen we zonder een VPN gewoon wedstrijden Champions league kunnen volgen. Is dit nu een goed of gevaarlijk ontwikkeling is zal ik in dit artikel Champions league voetbal bespreken.

Live CL stream vanuit buitenland

Gratis Live Champions League kijken is nog nooit makkelijker geweest wanneer we ons buiten Nederland bevinden zullen vele van ons hebben gedacht. Of was jij juist een van diegene die altijd keek via een van die gratis websites naar het Champions league programma. Via deze weg streamen is illegaal om voetbal Champions League te volgen. Het is ook niet wat wij nooit zouden adviseren. Dit soort Champions league websites zitten doorgaans vol met virussen en dan hebben we het geen eens over die vervelende Pop-up reclames die we tijdens Champions league voetbal wedstrijden te zien krijgen.

Het ultieme middel voor privacy en bescherming is een VPN provider. Geblokkeerde websites omzeilde je vroeger heel simpel met deze technologie. Nu is het voor het omzeilen binnen Europa niet meer nodig, omdat de blokkade is opgeheven. Er speelt nu een ander aspect. Nu gaan we massaal Champions league voetbal gaan streamen vanuit het buitenland zonder ons te realiseren dat we gevaar lopen. Je maakt namelijk onbeschermd gebruik van onbekende wifi netwerken, omdat we de gevaren hiervan nog niet volledig erkennen.

TOP 3 VPN Providers: Voor Voetbal Champions League

De enige oplossing is een VPN provider

De enige oplossing om vanuit het buitenland zonder gevaar het Champions league programma live te kunnen streamen is wederom met een versleutelde verbinding. Ook al is het binnen Europa niet meer nodig een VPN te gebruiken. Raden wij je aan deze versleuteling te gebruiken zodat je zonder gevaar Champions league 2018 live kan blijven streamen.

De versleutelde verbinding zal je IP-adres en lokatie afschermen zodat je vanaf nu veilig kan internetten zonder pottenkijker.

Veilig en gratis Champions league voetbal

Helaas is veilig bijna nooit gratis, na een bepaalde periode zal er altijd een soort van afrekening plaatsvinden. Gratis sex zal je betalen met etentjes en parfum en het zal alleen maar erger worden wanneer je gaat trouwen…….Nu weer even ter zaken we hadden het immers over hoe we veilig Champions league 2018 konden streamen. Dit kan jammer genoeg alleen wanneer je een VPN verbinding zal aanschaffen. Deze service is ook niet gratis. Er zijn aanbieders te vinden van 3 tot 9 USD per maand. Qua kosten valt dit best wel mee omdat het veel drama kan vermijden.

Wanneer we willen gaan streamen zal de snelheid ook belangrijk zijn en het liefs over een stabile verbindingen. Naast prijs en snelheid zijn ook ander factoren die mee gewogen moeten zullen worden. Het aantal servers en landen die de VPN ter beschikking stelt en of de VPN gebruikergegevens opslaat gedurende je surfgedrag. Belangrijke aspecten die wij bespreken zodat je de juiste beslissing zal kunnen maken bij je uiteindelijke keuze.

Hoe werkt een VPN

Een VPN is een beveiligde verbinding waar een versleuteling van je informatie plaatsvind tussen de computer en de server van de VPN provider. Deze VPN provider server kan overal ter wereld fysiek staan, wanneer je inlogt op deze fysieke server locatie die de provider aanbiedt zal je ip-adres en locatie veranderen of beter gezegd worden afgeschermd voor derde.

Bent je bijvoorbeeld op vakantie in Frankrijk, dan krijg je automatisch een Frans IP-adres, logt je dan in op een fysieke server locatie in Nederland met de VPN  dan zal je een Nederlands IP-adres krijgen.

Het is dan mogelijk om zonder beperkingen in te loggen in bijvoorbeeld: Horizon GO, NPO, RTLxl, Videoland. Je kan echter ook gebruik maken van een Engelse server om alle kanalen van de BCC iPlayer te ontvangen of Netflix USA, zodat u het volledige filmaanbod kunt zien.

Voetbal Champions League schema van een VPN

Van oorspong is de VPN applicatie beveiligingssoftware

Primair is VPN beveiligingssoftware. Het is namelijk niet mogelijk om deze versleutelde verbinding te kraken. Een VPN is ontstaan doordat mensen op een veilige manier informatie willen delen met het bedrijf wanneer ze niet op locatie zaten.

Nu is een VPN provider kennis toegankelijk voor iedereen en de software is zeer populair en groeiende omdat steeds meer mensen het nut van zo’n versleutelde verbinding inzien. Velen zijn zich er niet van bewust dat bijvoorbeeld uw internet service provider (ISP) over uw schouder kan meekijken. Uw volledige internet gebruik ligt hierdoor op straat. Veel erger is dat hackers hiervan gebruik maken en u gewoon niet meer veilig bent.

Ook al heeft u niets te verbergen niemand mag hiervan misbruik maken. Een VPN is een manier van beveiliging voor je gehele familie.

Wat is VPN: Enkele praktijk voorbeelden:

  • Geografische blokkades ontwijken. Dit is zeer handig wanneer je naar censuurlanden reist. Dit zijn er meer dan waar je in eerste instantie aan zal denken.
  • Met een VPN is het mogelijk nu veilig op afstand met je bedrijf te communiceren.
  • Een versleutelde verbinding kan niet alleen je thuis situatie beschermen maar ook onderweg ben je veilig omdat de applicatie ook op je mobile apparatuur geinstalleerd kan worden. Je zal geen gevaar meer lopen op onbekende wifi netwerken.
  • Een VPN is ideaal voor bittorrent en p2p omdat je kan genieten van volledige anonimiteit. Sommige VPN providers hebben ook speciale servers hiervoor ingericht waardoor snelle en stabiliteit gegarandeerd wordt.
  • Gamen met een VPN zal vertraging in het spel kunnen voorkomen zodat je concurrent hier niet van kan profiteren.


De planning van uitzendingen Voetbal Champions League

Ronde Speeldata heenwedstrijden  Speeldata terugwedstrijden
Achtste finale 12, 13, 19 en 20 februari 2019 5,6, 12 en 13 maart 2019
Kwartfinale 9 en 10 april 2019 16 en 17 april 2019
Halve finale 30 april en 1 mei 2019 7 en 8 mei 2019
Finale 1 juni 2019

Overige landen die Voetbal Champions League live uitzenden

Een VPN provider maakt het mogelijk je fysieke locatie te verbergen. Waar het doorgaans niet mogelijk is om tv te kunnen streamen in andere landen omdat ze de boel blokkeren is het met een VPN mogelijk deze geo-blokkade te omzeilen. Het Champions league programma van buitenlandse tv zenders kunnen we dus ook makkelijk omzeilen.

Ik heb een lijst gemaakt van de volgende tv zenders van verschillenden landen die Champions league voetbal uitzenden. Het zijn geen betaal zenders die Voetbal Champions League uitzenden, dus een beetje gratis kijken is wel degelijk mogelijk.

Live Champions League kijken

Dit is mogelijk via diverse tv kanalen verspreid over de wereld. Deze zenders zenden de Champions League rechtstreeks gestreamed uit, waardoor Champions League live kijken geen probleem zal opleveren.

Zoals ik al vertelde zenden tal van landen de wedstrijden via Streaming video uit. Sommige kanalen zijn alleen te zien via een lidmaatschap, terwijl anderen kanalen het gratis uitzeden zijn, maar geolokalisatie.

Als je in het buitenland woont of veel onderweg bent. Kan je toch gewoon de Champions League UEFA 2018-2019 zien. Dit is mogelijk via een provider. Je logt dan in op een server van dat land. Dit zal betekenen dat het net lijkt alsof je op de gekozen locatie zit.

CHAMPIONS LEAGUE live kijken via de volgde kanalen

Hierbij de lijst met kanalen waar je de Champions League live Streaming kan zien. Het  is een lijst van officiële sites, geen kanaal piraat of abonnement nodig voor het zien van de Champions League live via Streaming video.

De lijst is als volgt:

LAND TV-KANAAL
Albanië   Klan TV
Armenië  Armenië TV
Australië   ESPN
Oostenrijk   Sky Österreich
België   Club RTL
Bosnië-Herzegovina   BHRT
Brazilië   Rede Globo
Bulgarije   BTV Actie
Canada   Sportsnet
  TVA Sport
Centraal Amerika   Fox Sports
Kina   Sina
Kroatië   HRT
Tsjechische Republiek   CT
Denemarken   Viasat
Estland   Viasat
Finland   YLE
  MTV3
Frankrijk   TF1
  Canal +
 Bein Sport
Duitsland  ZDF
Griekenland   Novasport
Ierland  RTÉ
  TV3
Italië   Sky Italië
Letland   Viasat
Midden-Oosten en Noord-Afrika   Bein Sport
Montenegro   RTCG
Nederland   NOS
  Sport1
Nieuw Zeeland   ESPN
Noorwegen   Viasat
Polen   TVP
Roemenië   TVR
  Digi-TV
Rusland   NTV
  NTV Plus
Servië   RTS
Slowakije   RTVS
Slovenië   Sport Klub
Zuid-Afrika   e.tv
Zuid-Azië   TEN Sports
Spanje   TVE
  TV3
Zweden   Viasat
Zwitserland   SRG SSR
Turkije   TRT
Oekraïne   1 + 1
Verenigd Koninkrijk   ITV
Verenigde Staten   Vos
  ESPN3

Champions League VPN

Niet alle naties worden geëmuleerd/nagebootst door aanbieders. Sommige aanbieders hebben misschien 20 landen andere meer dan 100 mogelijkheden. Kies daarom altijd een provider met veel landen en servers zodat je altijd verzekert bent van een snelle verbinding en de keuze uit verschillenden servers.

De volgende aanbieders hebben het grootste aantal locaties/landen. Dit zijn:  Nord VPN betrouwbaar, ExpressVPN een van de beste, PrivatVPN is veilig,  (alle beoordeeld op debesteVPN.nl).

Champions League live kijken is dus nu een makkie geworden. Veel plezier voor het komenden seizoen.

Wij zullen graag je mening horen

Stel een vraag

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.