Zo mis je nooit meer een livestream MLB 2024!

Major League Baseball, kortweg de MLB, is de grootste professionele honkbalcompetitie van Amerika. Ieder seizoen strijden 30 teams in 162 wedstrijden om de felbegeerde titel. Het seizoen loopt van april tot oktober, met in november nog een nacompetitie. Je kan dus bijna het hele jaar door live MLB streaming kijken en op deze pagina leggen we je uit hoe je geen wedstrijd meer hoeft te missen.

Probeer ExpressVPN nu
Bekijk de livestream MLB vanaf elke locatie

Met deze oplossing hoef jij nooit meer een wedstrijd te missen en is MLB kijken in Nederland altijd voor jou toegankelijk! Met geld terug garantie!


Bijgewerkt op: 24 mei 2024

Waar kan je in Nederland de live MLB streaming kijken?

Wil je MLB kijken in Nederland? Dan kan dat via ESPN. Deze zender biedt alle wedstrijden aan, maar daar heb je wel een betaald abonnement voor nodig.

ESPN biedt een livestream MLB aan, maar het is ook mogelijk om de wedstrijden achteraf terug te kijken. Op de website kun je ook de hoogtepunten en samenvattingen van verschillende wedstrijden zien.

Daarbij moet je rekening houden met het tijdsverschil. In Nederland is het gemiddeld 6 tot 10 uur later dan in Amerika, in Hawaii kan het tijdverschil zelfs oplopen tot 12 uur.

live MLB streaming

Het is daardoor niet altijd mogelijk om de wedstrijden te kijken op het moment dat ze ook daadwerkelijk gespeeld worden. Soms moet je tot midden in de nacht opblijven om live MLB online te kunnen kijken. MLB kijken in Nederland is dus alleen iets wat echte fans doen!

In dat geval is het aantrekkelijker om de MLB live stream op een later moment terug te kijken. Dit kan bij ESPN gelukkig ook, zij bieden zowel live MLB online aan als MLB streams die achteraf terug te kijken zijn.

Ondanks dat je veel mogelijkheden hebt, krijg je toch niet altijd toegang tot de livestream MLB of de samenvattingen MLB kijken Nederland. Je krijgt dan de melding: ‘Er is een fout opgetreden die het niet mogelijk maakt deze video af te spelen’ of ‘Deze content is niet beschikbaar in jouw abonnement of regio’.

In het volgende stukje zullen we je uitleggen hoe dat komt én wat de oplossing voor dit probleem is.

Waarom de live MLB streaming soms geblokkeerd wordt

Om het probleem te begrijpen, moet je eerst weten dat ESPN momenteel de uitzendrechten voor live MLB online heeft. Dit betekent dat zij een seizoen lang exclusieve rechten hebben om MLB in Nederland kijken mogelijk te maken.

Voor die uitzendrechten hebben ze een flinke som betaald en de verwachting is dat zij hun investering kunnen terugverdienen door kijkers te trekken met exclusieve content. Andere zenders en online platforms mogen geen livestream MLB aanbieden.

live MLB streaming

Daar staat wel tegenover dat ESPN zelf moet handhaven dat zij binnen het toegewezen geografische gebied blijven. Dat doen ze door van iedere kijker die toegang wil tot live MLB online de locatie te achterhalen.

Daarvoor gebruiken ze geo-tracking, een techniek die aan de hand van jouw IP-adres bepaalt waar op de wereld je je bevindt. Dat doet ESPN voor iedere gebruiker die toegang wil tot de live MLB online stream.

Zodra je buiten het toegestane uitzendgebied bent, wordt jouw toegang tot MLB kijken in Nederland meteen geblokkeerd. Zo komt het dus dat je vanuit het buitenland niet altijd toegang krijgt tot de live MLB online content.

Gelukkig is dit probleem heel gemakkelijk op te lossen!

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Altijd en overal toegang tot de live MLB streaming krijgen

Om live MLB online te kunnen kijken, moet je de geo-tracking laten denken dat jij wel in het juiste geografische gebied bent. Dat klinkt heel ingewikkeld, maar met een VPN regel je dat in een paar klikken.

Een VPN is een software die al door vele internetgebruikers wordt gebruikt om hun online privacy en veiligheid te waarborgen. De software zorgt er namelijk voor dat al je internetverkeer wordt versleuteld en omgeleid via een server op een andere locatie, waardoor je werkelijke locatie en gegevens verborgen blijven.

Om MLB kijken in Nederland mogelijk te maken op het moment dat je niet fysiek in Nederland bent, moet je je internetverkeer dus laten omleiden via Nederland.

Als je bijvoorbeeld in België bent, kies je een server in Nederland en vervolgens wordt je toegang niet meer geblokkeerd.

Als jij wil MLB kijken in Nederland, terwijl je niet in Nederland bent, moet je het volgende, simpele stappenplan volgen:

  1. Kies een VPN uit onze lijst met beste VPNs of kies ExpressVPN
  2. Sluit een abonnement af
  3. Download en installeer de software
  4. Verbind met een server in Nederland
  5. Ga naar de website van ESPN
  6. Zoek de livestream MLB die je wil bekijken
  7. Geniet van de wedstrijd!

De beste VPNs voor live MLB streaming

Met een VPN toegang krijgen tot de livestream MLB is heel simpel, maar het is niet altijd duidelijk wat voor jou de beste VPN is.

Er zijn namelijk een heleboel eigenschappen waar je op moet letten. De VPN moet snel genoeg zijn om de live MLB uitzendingen te ondersteunen, er moet een server in Nederland beschikbaar zijn en je wil natuurlijk ook graag een goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding.

Om het voor jou wat gemakkelijker te maken om een goede VPN voor de livestream MLB te kiezen, hebben we de beste VPNs voor je op een rijtje gezet. Wij hebben ze allemaal uitgebreid getest en met elkaar vergeleken en deze zijn als beste uit de verf gekomen. Met deze VPNs weet je zeker dat je goed zit!

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Live MLB streaming kijken met een gratis VPN

Tijdens je zoektocht naar een goede VPN, zal je ongetwijfeld ook een aantal gratis aanbieders tegenkomen. In sommige gevallen is dit volledig gratis, of gaat het een minder uitgebreide versie van een bestaand abonnement.

Ondanks dat het heel aantrekkelijk lijkt, zal ik je altijd afraden om een volledig gratis VPN te gebruiken. Je moet je namelijk bedenken dat het aanbieden van de service een prijzige onderneming is. Als jij niet voor je abonnement betaalt, moeten de inkomsten ergens anders vandaan komen.

livestream MLB

Een aanbieder kan bijvoorbeeld jouw internetverkeer bijhouden en die informatie doorverkopen aan derden. Dit kan gaan om advertentiebedrijven die willen weten hoe ze gericht kunnen adverteren, maar het kan ook om je adres-, inlog- of betaalgegevens gaan.

Het kan ook gebeuren dat jouw bandbreedte wordt verkocht aan andere gebruikers. Op het moment dat deze gebruikers illegale activiteiten uitvoeren, kan dit worden herleid tot jouw IP-adres en gegevens.

Tot slot heb je bij een gratis VPN ook altijd te maken met een aantal beperkingen. Om de livestream MLB te ondersteunen, heb je namelijk altijd voldoende snelheid nodig.

Omdat een gratis VPN vaak weinig en ook drukbezochte servers heeft, bestaat de kans dat je internetverbinding te traag wordt om live MLB online te kunnen streamen.

Daarbij is de hoeveelheid data die je mag verbruiken ook altijd beperkt. In de meeste gevallen is het datalimiet zo laag, dat je alles al verbruikt hebt voordat de livestream MLB is afgelopen. Halverwege de wedstrijd wordt je verbinding dan alsnog verbroken.

Wil je eerst proberen of een VPN wel iets voor jou is? Dat kan! Onze nummer 1 VPN, ExpressVPN, biedt een service aan waarbij je binnen 30 dagen je geld terug krijgt als je niet tevreden bent. Zo kan je thuis testen of de VPN werkt in combinatie met live MLB streaming.

De voordelen van een VPN

Behalve dat MLB kijken in Nederland met een livestream veel toegankelijker wordt, zitten er nog andere voordelen aan de service verbonden.

In de eerste plaats kan je met een VPN gratis MLB kijken op de Amerikaanse website van ESPN. Hier vind je fragmenten en samenvattingen van alle wedstrijden.

Je kan ook veel andere sporten bekijken. Denk daarbij aan de NBA of NFL, dit werkt hetzelfde als MLB kijken in Nederland.

Ook de content van andere streamingdiensten, zoals Netflix, Hulu en Amazon Prime worden voor jou toegankelijk. Zodra je via je VPN inlogt op een server in het buitenland, krijg je met je eigen abonnement toegang tot alle content die in dat land wordt aangeboden.

MLB kijken in nederland

Andersom werkt het ook. Als je een abonnement bij Videoland hebt, kan je vanaf je vakantieadres gewoon de content streamen die alleen in Nederland beschikbaar is.

Met een VPN heb je dus altijd wel iets te bekijken, ook als er geen live MLB streaming beschikbaar is.

Daarbij kan je met een VPN ook je online veiligheid en privacy beschermen. Je gegevens worden met een VPN altijd versleuteld, waardoor het voor hackers veel moeilijker is om deze te achterhalen.

Een VPN verbergt ook altijd je IP-adres, waardoor het ook onmogelijk is om jouw locatie te achterhalen. Zo kan je veilig gebruik maken van gratis openbare wifi, die vaak veel minder goed beschermd is.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Live MLB streaming vanaf iedere locatie bekijken

MLB kijken in Nederland kan gelukkig ook als je niet in Nederland bent. Met een VPN leidt je de geo-tracking heel gemakkelijk om de tuin en kan je gewoon doen alsof je op de juiste locatie bent.

De voordelen daarvan zijn dat een VPN niet alleen heel goed werkt om MLB kijken in Nederland vanaf iedere locatie mogelijk te maken, je kan ook toegang krijgen tot buitenlandse content van andere streamingdiensten. Met een VPN heeft het internet geen geheimen meer voor jou!

Tot slot is een VPN gebruiken ook nuttig als je geen live MLB online aan het kijken bent. Je online privacy wordt met een VPN namelijk altijd gewaarborgd, waardoor je zeker weet dat jouw locatie en gegevens goed beveiligd zijn.

Onthoud daarbij dat ik nooit zal aanraden om een gratis VPN te gebruiken om live MLB online te kijken. Daar zitten simpelweg te veel risico’s en beperkingen aan verbonden. Ik adviseer daarom om onze nummer 1 VPN, ExpressVPN, te gebruiken. Zo weet je zeker dat live MLB streaming probleemloos zal verlopen en daarbij kan je ook gebruik maken van de gratis proefperiode!

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl