NBA All Star livestream, niets missen 2024

Iedere februari wordt er door de NBA een zogenaamde All Star game georganiseerd. Als echte NBA-fan mag jij deze NBA All Star streaming natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan! In dit artikel lees je hoe je dat doet.

Probeer nu
NBA All Star kijken met ExpressVPN - Bespaar 49%

Met de diensten van ExpressVPN kun je de NBA All Star streams ontgrendelen in Nederland en buitenland. Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

Bijgewerkt: 21 juni, 2024

Waar kan je de NBA All Star streaming in Nederland kijken?

In Nederland is NBA All Star live beschikbaar via ESPN. Dit bedrijf komt van origine uit Amerika en is in Nederland de grootste aanbieder van alle wedstrijden uit de NBA.

De wedstrijden zijn zowel via hun kanaal op televisie als via een NBA All Star livestream te zien. Het All Star evenement vindt natuurlijk plaats in Amerika, waardoor de NBA All Star Game Nederlandse tijd vaak midden in de nacht wordt uitgezonden.

De NBA All Star Game online terugkijken is dan een goede optie. Ook staat er op de website van ESPN veel meer content van het hele All Star-weekend die voor echte fans onmisbaar is. Behalve de NBA live All Star game zijn er namelijk nog vele andere evenementen zoals een skills-test en een slam dunk wedstrijd.

Om te kunnen inschakelen heb je wel een betaald abonnement nodig. Soms komt het voor dat je ondanks dat je een abonnement hebt, toch geen toegang tot de NBA All Star livestream krijgt. Bijvoorbeeld als je op vakantie bent.

Dat is natuurlijk niet prettig, want NBA live All Stars is echt een onmisbaar evenement en geen enkele fan wil dit op een later moment terugkijken. Ik zal je uitleggen hoe dit zit.

Waarom je niet altijd toegang tot de NBA All Star livestream hebt

De rechten om de live NBA All Star game in Nederland uit te zenden, worden ieder jaar verkocht aan de hoogste bieder. Dit jaar was dat ESPN en door deze aankoop hebben zij het recht om de live NBA All Star game voor één seizoen in Nederland uit te zenden.

Met de aankoop van de rechten heeft ESPN toegezegd om deze tijds- en locatiebeperkingen zelf te handhaven. Een van de tools die ESPN daarvoor gebruikt is geo-tracking.

NBA All Star streaming

Als jij de NBA All Star game online kijkt, kan ESPN door middel van geo-tracking zien op welke locatie jij je bevindt. Zodra jouw locatie buiten hun uitzendgebied valt, wordt jouw toegang tot de live NBA All Star game geblokkeerd.

Zo komt het dus dat jij de NBA All Star game online niet kunt kijken als je op een locatie buiten Nederland bent. Gelukkig heb ik voor jou een hele simpele oplossing voor dit probleem.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Altijd en overal toegang tot de NBA All Star streaming krijgen

De livestream NBA All Star wordt voor jou altijd toegankelijk als je gebruik maakt van een VPN. Dit is een software die al door veel mensen gebruikt wordt om hun online privacy te beschermen.

Met een VPN kan je namelijk je internetverkeer langs een andere locatie leiden. Jouw eigen IP-adres en locatie kunnen dan niet meer achterhaald worden.

Als jij dus de NBA All Star Game streaming wil kijken vanaf een andere locatie dan door ESPN wordt toegestaan, stel je heel simpel je VPN in op een locatie in Nederland. De geo-tracking wordt dan misleid.

Dat werkt heel simpel via het volgende stappenplan:

  1. Kies een VPN-aanbieder uit.
  2. Sluit een abonnement af en download de software.
  3. Maak verbinding met een Nederland server
  4. Log in op je account bij ESPN.
  5. Selecteer de live NBA All Star Game.
  6. Geniet van de wedstrijd!

De beste VPNs voor de NBA All Star livestream

Als je overgaat tot de aankoop van een VPN om toegang te krijgen tot de NBA All Star game online, wil je natuurlijk wel voor de beste kiezen. Dat begrijpen wij en daarom hebben we voor jou een groot aantal aanbieders getest en met elkaar vergeleken.

De VPNs die je in onderstaande lijst ziet staan, zijn allemaal geschikt om toegang te krijgen tot de NBA All Star streaming. Al deze aanbieders zijn snel genoeg om de NBA All Star livestream te ondersteunen en ze beschermen jouw gegevens.

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Risico’s van een gratis VPN voor NBA All Star streaming

Je het risico dat een aanbieder van een gratis VPN jouw gegevens verkoopt aan een derde partij. Bijvoorbeeld aan een bedrijf dat jou meer gerichte advertenties wil aanbieden. Je krijgt dan advertenties die te maken hebben met de live NBA All Star game, bijvoorbeeld voor vliegtickets naar Amerika of een winkel met basketballspullen.

Er zijn ook verhalen bekend van gratis VPN-aanbieders die jouw persoonlijke gegevens verkopen. Denk daarbij aan inloggegevens voor je sociale media, internetbankieren of zelfs je adres. Tijdens het bekijken van een NBA All Star livestream ben je ingelogd op je account van ESPN, waarbij je adres- en factuurgegevens bekend zijn.

NBA All Star livestream

Een gratis VPN heeft vaak ook niet genoeg capaciteit om een live NBA All Star game te ondersteunen. Je bent bij een gratis VPN vaak gebonden aan een beperkt aantal MBs, waardoor je midden in de wedstrijd toch de verbinding verliest.

Het aantal servers van een gratis VPN is vaak ook beperkt. Je kan lang niet altijd een locatie kiezen waarop je NBA All Star game online kunt kijken.

De risico’s zijn realistisch en de beperkingen maken het vaak onmogelijk om een NBA All Star livestream te kijken. Ik raad daarom aan om altijd voor een betaalde aanbieder te kiezen. Zo weet je zeker dat je helemaal veilig bent.

Natuurlijk wordt de live NBA All Star game maar één keer per jaar uitgezonden en als je nog twijfelt om daarvoor een VPN aan te schaffen, kan ik altijd ExpressVPN aanraden.

Bij deze aanbieder mag je namelijk gebruik maken van de software en als je niet tevreden bent, krijg je je geld terug. Zo heb je genoeg tijd om de NBA All Star streaming uit te proberen.

De vele voordelen van een VPN

Naast dat je de NBA All Star game online kunt kijken, heeft een VPN nog veel meer voordelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan alle andere online content die je met een VPN kunt ontgrendelen.

Je kunt namelijk niet alleen de NBA All Star game online kijken, ook de andere wedstrijden van de NBA zijn met een VPN toegankelijk. Bedenk je ook dat je ook toegang kunt krijgen tot alle content op Netflix, Hulu en Amazon Prime.

NBA All Star game online

Deze streamingsdiensten hebben vaak in ieder land weer een ander aanbod. Als jij je VPN instelt op een server in Canada of Amerika, kan je veel meer Netflix films en series bekijken. Zo heb je ook altijd iets te doen als er geen NBA All Star game online staat!

Daarbij helpt een VPN ook om je tijdens al je online activiteiten te beschermen. Je moet hem dus ook aanzetten als je met iets anders dan een NBA All Star livestream bezig bent. Zo lang als je VPN aan staat, worden al je gegevens versleuteld. Je IP-adres is nooit te herleiden en daardoor ben je extra goed beveiligd tegen cybercriminelen.

Dit is extra handig als je vaak gebruik maakt van een openbaar wifinetwerk. Bijvoorbeeld bij die koffietent bij jou in de buurt of op je flexwerkplek. Je kan de NBA All Star livestream dus ook vanaf een openbare plek bekijken!

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Altijd en overal toegang tot de NBA All Star streaming

Een NBA All Star game online kijken is dus echt niet zo moeilijk, zo lang je maar gebruik maakt van een goede VPN.

Zo kan je altijd de geo-tracking omleiden en deze laten geloven dat jij op de juiste locatie bent om toegang te krijgen tot de NBA All Star streaming.

Daarbij is een VPN niet alleen handig voor de live NBA All Star game. Je kan een VPN ook gebruiken om andere wedstrijden uit de NBA te kijken, of om toegang te krijgen tot content van streamingsdiensten. Wat je ook doet, met een VPN ben je online altijd veilig.

Ik kan altijd aanraden om onze nummer 1 VPN ExpressVPN te gebruiken, dan weet je zeker dat je de beste deal hebt. Probeer het nu en je zal er zeker geen spijt van krijgen!

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl