Olympische Spelen Peking live in 2022

Wil jij deze winter live Olympische Spelen kijken vanaf iedere locatie? Dan zit je hier goed! Wij hebben namelijk dé oplossing die iedere livestream Olympische Spelen toegankelijk maakt!

Test ExpressVPN nu!
Wil jij altijd toegang tot de livestream Olympische Spelen?

Met ExpressVPN hoef je geen seconde van de Olympische Spelen live meer te missen en live Olympische Spelen kijken in Nederland altijd voor jou toegankelijk! Met geld terug garantie!

Bijgewerkt:  24 mei, 2024

Waar kan je live Olympische Spelen kijken 2022?

Er zijn verschillende betaalde opties die de Olympische Spelen Peking live aanbieden.

Zowel Eurosport als Discovery+ bieden een betaald abonnement aan waarbij je onbeperkt naar alle wedstrijden kunt kijken.

Olympische Spelen live

De kosten voor dit abonnement zijn maandelijks en geven je ook toegang tot andere content van deze zenders.

Bij Eurosport kan je ook andere sportwedstrijden bekijken. De zender staat er vooral om bekend dat er veel wielersport wordt uitgezonden.

Een abonnement bij Discovery+ geeft je buitenom de Olympische Spelen live ook toegang tot TLC en Animal Planet.

Allebei de aanbieders hebben een livestream Olympische Spelen waar je de evenementen kan zien.

Is er ook een gratis mogelijkheid voor live Olympische Spelen kijken?

Ja, gelukkig kan je ook veel sportevenementen bekijken zonder dat je daarvoor hoeft te betalen. Zoals altijd kan je natuurlijk terecht bij de NOS, die op Nederland 1,2 en 3 een groot deel van het sportevenement uitzenden.

Houd er daarbij wel rekening mee dat zij zich voornamelijk zullen concentreren op de sporten die door veel Nederlanders worden bekeken, omdat er populaire Nederlandse sporters bij meedoen.

Livestream Olympische Spelen

Wanneer jij interesse hebt in minder populaire evenementen, moet je uitwijken naar de Olympische Spelen live stream van de NOS. Deze is gratis toegankelijk, maar de voorwaarde is wel dat je in Nederland bent.

Vanaf locaties buiten Nederland is de Olympische Spelen Peking live stream niet toegankelijk. Gelukkig vind je op deze pagina de oplossing voor dat probleem!

Test ExpressVPN nu!

Altijd en overal toegang tot live Olympische Spelen kijken

Zoals beloofd geven we je in dit artikel de oplossing waarmee jij vanaf iedere locatie toegang kunt krijgen tot een Olympische Spelen livestream.

Het enige wat je nodig hebt is een VPN. Dit is een software waarmee je al je internetverkeer kan omleiden via een server in een ander land, zodat je werkelijke locatie altijd verborgen blijft.

Wat je moet doen is heel simpel:

  1. Kies een aanbieder uit onze lijst (probeer eens nummer 1 ExpressVPN)
  2. Sluit een abonnement af en download de software
  3. Installeer de software
  4. Zoek een server in Nederland
  5. Ga naar NOS voor gratis mogelijkheid live Olympische Spelen kijken
  6. Zoek een livestream Olympische Spelen
  7. Veel kijkplezier live Olympische Spelen kijken!

Vorr betaald mogelijkheid, ga naar Discovery+ of Eurosport

De beste VPNs voor Olympische Spelen Peking live kijken 2022

Heb je wel interesse in een VPN en wil je meteen een goede aanbieder? Zoek dan niet langer verder.

Er worden online namelijk erg veel verschillende VPNs aangeboden, maar het is niet voor iedereen duidelijk welke geschikt is voor Olympische Spelen online kijken.

Om het voor jou iets gemakkelijker te maken, vind je hier een lijst met aanbieders die door ons als beste zijn uitgeroepen.

In deze lijst vind je de beste aanbieders die uitgebreid door ons zijn getest en met elkaar vergeleken. Ze zijn allemaal goed geschikt voor Olympische spelen live kijken.

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Een gratis VPN gebruiken voor Olympische Spelen Peking live in China

Als je online op zoek gaat naar een VPN voor een livestream Olympische Spelen, zal je al snel zien dat er ook veel gratis aanbieders op de markt zijn.

Het is natuurlijk heel verleidelijk om deze te gebruiken, maar toch moet je dit nooit doen.

In de eerste plaats omdat het gebruik van een gratis VPN heel risicovol is. Ook als je de software alleen gebruikt tijdens het Olympische Spelen Peking live kijken, kan al jouw informatie worden verzameld.

Olympische Spelen Peking live

De gegevens over je internetverbruik kunnen worden doorverkocht aan derden, maar het kan ook gebeuren dat je inloggegevens van sociale media en online bankieren worden achterhaald en verkocht.

Daarbij zijn gratis aanbieders vaak niet geschikt voor online Olympische Spelen kijken. Je mag bijvoorbeeld maar een beperkt aantal MBs per maand gebruiken, waar je al heel snel doorheen bent.

Je livestream Olympische Spelen wordt dan al afgekapt voordat deze klaar is, waardoor je het evenement niet af kunt kijken.

Wil je wel via een betaalde VPN naar de livestreams kijken, maar ben je bang dat je de dienst uiteindelijk toch niks vindt? Probeer dan eens ExpressVPN, onze nummer 1 VPN.

Hierbij krijg je altijd binnen 30 dagen je geld terug als je niet tevreden bent!

De voordelen van een VPN en Livestream Olympische Spelen

Behalve dat een VPN je kan helpen om toegang te krijgen tot een Olympische Spelen Peking live stream, zijn er nog veel meer andere voordelen.

Zo kan je bijvoorbeeld de geo-blokkades van nog veel meer andere diensten omzeilen. Denk daarbij aan content van Netflix, Hulu, HBO Max en Amazon Prime.

Met een VPN kan je toegang krijgen tot de series en films die (nog) niet in Nederland beschikbaar zijn. Je hoeft alleen maar je internetverkeer om te leiden via een land van jouw keuze.

Daarbij is een VPN natuurlijk ook heel goed om je algemene online veiligheid en privacy te waarborgen. Doordat jouw internetverkeer wordt omgeleid en versleuteld, is het voor mensen met de verkeerde bedoelingen veel moeilijker om te achterhalen wie en waar je bent.

Zo kan je veel veiliger gebruik maken van de wifi op openbare plekken. Handig als je de Olympische Spelen live wil bekijken vanaf een locatie buiten je eigen huis!

Test ExpressVPN nu!

Conclusie: Live Olympische Spelen kijken 2022 in China

Olympische spelen kijken is vanaf iedere locatie mogelijk als je een VPN hebt. Met deze software leidt je je internetverkeer om via een server in Nederland, waardoor je altijd toegang krijgt tot de Olympische Spelen Peking live streams die in Nederland worden aangeboden.

Het is niet alleen heel erg gemakkelijk, maar ook nog eens handig. Er zijn namelijk verschillende andere voordelen. Je krijgt toegang tot content op andere websites en je online veiligheid en privacy worden beter gewaarborgd.

Voor de beste ervaring raden wij je aan om onze nummer 1 VPN, ExpressVPN, te gebruiken voor Olympische Spelen live.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl