Online sport televisie zenders streamen 2021

Live sport stream geeft u de mogelijkheid alle grote sportevenementen live te kunnen volgen. Het enige wat u hiervoor dient aan te schaffen is een zogenaamde versleutelde verbinding (VPN aanbieder). Deze zal u helpen alle livestream sport evenementen te kunnen kijken.

Gratis ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Bijgewerkt: 14 september, 2021

Live sport stream voor al uw favorieten sport evenementen

Weer een jaar vol met hoogte- en dieptepunten voor onze Nederlandse sporters. Wie heeft de “Tour de France” of de “Olympische zomerspelen” of “Formule 1” met onze eigen Max Verstappen niet gevolgd via de live sport stream?  Maar er zijn nog tal van andere sport livestream evenementen in het buitenland die we ook graag zouden willen volgen en dit kan nu via de livestream sport kanalen veelal te vinden in het buitenland.

Vaak moesten we dit met een omweg doen omdat deze buitenlandse zenders vaak alleen maar te ontvangen zijn wanneer we ons fysiek binnen deze landsgrenzen bevinden. Dit heeft te maken met uitzendrechten en vaak gaat het om miljoenen dollars. Er zijn vele illegal live sport stream kanalen te vinden op het internet, deze live sportstream zitten vol virussen en het is dus oppassen. Er zijn echter ook veilige oplossingen om live sport stream te ontvangen.

live sport streamDe oplossing om live sportstream afbakening te omzeilen is een VPN provider te gebruiken. Met zo’n versleutelde verbinding kunt u online livestream sport kanalen in het buitenlandse streamen. Het zal niet uitmaken waar u bent. De VPN provider zal een aantal server mogelijkheden aanbieden, waardoor u sport streaming kanalen eenvoudig kan openen.

Kies een VPN met veel servers

Het zal afhankelijk zijn van de provider hoeveel landen locaties ze aanbieden. Voorbeeld: met onze best geteste VPN provider, ExpressVPN kunt u kiezen uit 136 steden in 87 landen. Nederland heeft dan 3 steden, loggen we hierop in kunnen we Nederlandse tv kijken in buitenland openen, zoals Ziggo, NPO, RTLxl ect. Normaal zijn deze zenders geblokkeerd wanneer we vanuit het buitenland inloggen. Een ideaal middel wanneer we op vakantie zijn.

Wanneer u een TOP-5 VPN provider kiest uit onze test dan kunt u er van verzekerd zijn dat u beschermd bent tegen hackers, met een minimaal verlies aan snelheid. Alle sport livestream evenementen ter wereld zijn vanaf nu live te volgen. Vaak gaat het om sporten waar we in Nederland weinig aandacht aan besteden. Hierbij kunt u denken aan Super Bowl, Australian Open, March Madness, Dubai World Cup, Gent-Wevelgem, Masters Tournament, UCI World Track Championships, Kentucky Derby, PGA Tour, Formule 1, FA Cup, International Champions Cup ect.

Sport livestream met een VPN 2021

We hebben een schema 2021 gemaakt van alle belangrijke sport livestream evenementen ter wereld die u niet mag missen. Online sport tv zender streamen kan overal ter wereld en is geen probleem meer.

Evenementen Kalender 2021 Waar live te volgen
Australian open streamen 16-29 January ESPN2 (USA), Tennis Channel (USA), Eurosport (UK) of Seven Network (Australia).
5 Februari Open uw VPN-provider en kies een server in VS (FOX) of UK (BBC).
madness streamen hele maand Maart ga naar NCAA.com
Dubia worldcup 25 Maart http://www.channel4.com/
Wevelgem streamen 26 Maart http://www.eurosport.com/cycling/gent-wevelgem/ of http://www.beinsports.com/
F1 streamen 26 Maart https://www.debestevpn.nl/max-verstappen-live/
master tournament 6-9 April www.bbc.co.uk/bbctwo, www.cbssports.com/stream
UCI steramen 12-16 April BBC One of BBC Two, universalsports.com/video/universal-sports-network-watch-live
Kentucky derby streamen 5-6 Mei NBC heeft de exclusieve rechten van "the Run for the Roses". SKY is een van de zenders die voor distributie binnen Europa zorgt
Franse tennis open kijken 22 Mei - 11 Juni NBC, TV 5, Eurosport

Een VPN provider voor sport livestream streaming

Hoe is het dan mogelijk dat u bij het gebruik van een VPN provider opeens wel websites kunt openen die voorheen voor u onbereikbaar waren? De techniek die wordt gebruikt is een zogenaamde maskeer techniek. Met een VPN provider is het namelijk mogelijk uw locatie en IP-adres te verbergen. Dit wordt gedaan door uw data te versleutelen, de zogenaamde “end 2 end” beveiliging. Het is hierdoor bijna onmogelijk uw data te ontcijferen. Uw ISP (internet service provider) die voorheen  mee kon kijken ziet nu alleen maar codes en ook hackers die op uw verbinding kunnen inbreken tasten in het duister.

Live sport stream is geen probleem meer: waar u zich voorheen fysiek in het desbetreffende land moest bevinden voldoet een VPN provider door uw locatie te verbergen en u een server aan te bieden in dit land. De VPN zal werken op verschillende apparaten. Het zal geen probleem zijn live sportstream te ontvangen op een van uw Microsoft, Mac tot iOS en Android apparaten.

De versleuteling techniek komt oorspronkelijk uit het bedrijfsleven zodat werknemers op een veilige manier met de servers van het bedrijf kunnen communiceren. Hierna werd de VPN populair bij journalisten die vanuit censuur regeringen hun verslaggeving deden. De berichten konden anoniem verzonden worden waardoor ze geen gevaar liepen.

Na het debacle met Snowden realiseerde de wereld zich dat er wel degelijk over onze schouder werd meegekeken door geheime inlichtingendiensten zoals NSA (geheime inlichtingen dienst van Amerika). Maar ook alle data (hoofd verbinding met de VS- UK) die de UK binnen komt wordt afgetapt en opgeslagen. Het maakt niet uit of u nu wel of niets te verbergen heeft, u wordt gadegeslagen. Een VPN provider kan hier uitkomst in bieden.

 Waarom zou u een livestream sport VPN gebruiken?

  • Anoniem serven op het internet
  • U bevindt zich in een dictatuur en deze bepaald wat u wel of niet mag zien. Livestream sport behoren vaak tot content die geblokkeerd wordt.
  • Er zijn genoeg live sport stream websites maar deze zijn niet betrouwbaar, vol met advertenties en virussen. Met een VPN kunt u voortaan veilig en betrouwbaar sportstream live ontvangen.
Evenement Kalender 2020-2021 Waar live te volgen
FA cup kijken 27 Mei FOX Sports Go, FOX Soccer 2Go, Live Soccer TV
Tour de France 1 July - 23 July https://www.debestevpn.nl/tour-de-france-live-stream/ (Zenders die in 2016 uitzenden)
International champion club 13 Mei Sky Sports UK, ESPN Deportes
Crossfit 1-6 Augustus official site, games.crossfit.com, CrossFit’s official YouTube channel,
29 Augustus - 11 September http://www.espn.com/tennis, http://www.eurosportplayer.co.uk/tennis/us-open_sto5570466/event.shtml, http://www.foxsports.com.au/tennis/
OS winter spelen 9 Februari- 25 Februari 2021 NOS, BBC Sport,Seven Network, CBC, Canal+, NBC Sports
WK 14 Juni - 15 Juli 2021 http://www.beinsports.com, http://www.globo.com
28-29 September 2021 http://stream.golfchannel.com, http://www.nbcsports.com/video/event/ryder-cup , http://www.skysports.com/watch
ICC WK 1 - 18 Juni 2021 www.willow.tv, www.itv.com/itvplayer, espn.go.com
Stanley cup streamen De 2021 Stanley Cup playoffs beginnen op April 12 en duren tot mid June. http://www.cbc.ca/player/, nhlstream.nbcsports.com

Ga naar NordVPN
30 dagen volledige VPN

 Wat kan een VPN nog meer bhv u helpen met de live sport stream?

De eigenschap van alles gecodeerd versturen brengt nog meer voordelen met zich mee dan alleen maar “live sportstream” in andere landen. U kunt nu alles streamen wat voorheen geblokkeerd was. Wanneer u de VPN installeert op mobile apparaten zijn deze voortaan ook beschermd wanneer u gebruik maakt van openbare netwerken (Gratis Wifi punten). Deze locaties zijn tegenwoordig overal te vinden maar onveilig omdat u de eigenaar van het netwerk niet kent. Tevens zijn ze niet beschermd waardoor een hacker makkelijk kan inbreken op de verbinding en er met uw data vandoor gaan.

Zonder dat u het weet bent u ook vogelvrij op e-commerce websites. Sommige van deze websites werken op een oneerlijke manier. Ze registreren dat u vanuit het buitenland inlogt en rekenen voor de geleverde dienst een hoger bedrag dan wanneer u lokaal had ingelogd. Een voorbeeld is autoverhuur. Een live sport stream is dus slecht een van de voordelen die u heeft.

Netflix?

U heeft vast weleens van Netflix gehoord. Deze streaming film website werkt ook op regio. Dit heeft wederom met de film- en uitzendrechten te maken. Wanneer u in Netflix Nederland inlogt krijgt u een ander aanbod aangeboden dan wanneer u in Netflix Spanje inlogt. Nu is het zo dat Netflix een Amerikaans bedrijf is en het mogelijk is om met een VPN provider in Netflix Amerika in te loggen. Wanneer u dit doet krijgt u toegang tot een van de grootste film en documentaire streaming website op het internet. Super interessant omdat het aanbod veel groter is dan Netflix Nederland natuurlijk.

Wat kost een live sportstream VPN?

Niets is gratis in het leven en dus ook niet een VPN provider. Er zijn wel gratis VPN providers op de markt maar deze service is totaal niet te vergelijken met een betaalde VPN. Een van de belangrijkste aspecten is dat bij een gratis VPN u niet weet wat ze doen met uw log gegevens.

Een VPN kost ongeveer 3-8 USD per maand. U hebt vaak de keuze uit een maand, 6 maanden of 1 jaar abonnement. Wij adviseren u voor een jaar abonnement te kiezen omdat u dan gemiddeld per maand het goedkoopste uit zal zijn. Bij de meeste VPN providers zal u de dienst kunnen opzeggen binnen een bepaalde termijn. Bij ExpressVPN is dit 30 dagen en bij NordVPN is dit slechts 3 dagen. Lees dus wel even goed onze review.

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl