<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Live Stream GP Hongarije Max Verstappen - Wat gebeurt er dit weekend

Live Stream GP Hongarije Max Verstappen | Wat gebeurt er dit weekend

Live Stream GP Hongarije Max Verstappen is te volgen via een VPN wanneer je geen abonnement voor Ziggo hebt. Met een VPN zal je geen race meer missen.

Twee weken geleden werd Max Verstappen 2e nadat Mercedes rijder, Nico Rosberg een plaats werd teruggezet. Mocht u het gemist hebben dan is het mogelijk met een VPN provider de volgende race alsnog te zien.

Wat is een versleutelde verbinding oftewel een VPN

Een VPN is een gecodeerde verbinding zodat je anoniem kan surfen. Het is ook mogelijk je IP adres te veranderen bijvoorbeeld in een land waar ze wel de formule 1 uitzenden. Of vooral voor onze Nederlanders die in het buitenland wonen. Is het mogelijk in te loggen op een Ziggo account (van een vriend). Normaal onmogelijk omdat je vanuit het buitenland inlogt. Echter met een versleutelde verbinding is dit kinderspel.

Live Stream GP Hongarije Max Verstappen

Kenmerken van een VPN

Zoals hierboven al beschreven kan je met een gecodeerde verbinding anoniem internetten. Je IP-adres en de locatie worden verborgen. Het is nu onmogelijk op deze verbinding in te loggen of te kraken is het beter woord. De VPN applicatie kan niet alleen op je pc worden geïnstalleerd maar ook op je mobile apparaten. Zodat je voortaan ook je privacy is gewaarborgd op deze openbare wifi netwerken.

TV zenders om GP Hongarije te zien

LANDZENDERTAALZENDERLANDTAAL
Verenig Koninkrijk(UK) BBC Engels Spanje Antena3 Spaans
SKY Engels Esport3  Catalan
Verenigde Staten NBC Engels  Frankrijk Canal + Frans
Universion Dep. Spaans Italië Sky IT Italiaans 
Canada RDS1. Frans Roemenië Dolce Sport Roemeens
TSN3 Engels Australië EEN Engels
Finland  MTV3 Fins  Zweden Viasat Zweeds 
Tsjechische Republiek  Nova Sport Tsjechisc Duitsland RTL Duits
Japan  Fuji TV Japans SKY DE Duits
Kroatië MaxTV  Kroatisch Midden Oosten Beinsports Saudi

VPN aanbieders om live Stream GP Hongarije Max Verstappen te zien

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

      Stel een vraag

      Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

      DeBesteVPN.nl