Live Stream GP Oostenrijk Max Verstappen | Stream en kijk wat MAX doet dit weekend

Live Stream GP Oostenrijk Max Verstappen wil je toch niet missen. Het begint goed in de vrije training van de GP van Oostenrijk. Onze Max Verstappen breekt niet alleen de hartjes van zijn vriendinnetjes maar nu ook zelfs zijn wielophanging , deze is niet bestand tegen Max en breekt af. De grindbak van Spielberg (zo heet die bak zand) is de enige plaats waar hij zijn auto kan parkeren na een uur van de eerste, anderhalf uur durende oefensessie. Laten we hopen dat hij wat meer geluk heeft de rest van het weekend.

Live Stream GP Oostenrijk Max Verstappen

Koop: Formule 1 2016

Live Stream GP Oostenrijk Max Verstappen

De wielophanging van zijn Red Bull Racing-bolide was beschadigd. Verstappen meldde over de boordradio al dat hij last had van de hoge kerbstones op het circuit, die kortgeleden zijn aangepast. Zijn auto werd daarop weggetakeld en teruggebracht naar de pitbox.

Helaas is in het Formule 1 spel 2015 zijn deze kerbstones nog niet aangepast. We wachten dus met smart op “the official F1™ 2016” game. Deze laatste verandering zal toch wel zijn doorgevoerd door onze programmeurs?

Het zal lastig worden in het weekend omdat het circuit vrij veel lange rechte stukken heeft. De Red Bull Racing-bolide mist gewoon snelheid ondanks zijn laatste Renault motor upgrade.

Live Stream GP Oostenrijk Max Verstappen race te zien met een VPN dienst. Met zo'n dienst log je in in het land waar je in dit geval TV zou willen kijken. We hebben een lijst gemaakt van landen.

Kenmerken van een VPN

Kenmerk van deze verbinding is dat we het hebben over een versleutelde verbinding. In de deBesteVPN.nl schrijf ik over een aantal providers van VPN software. Deze VPN aanbieders hebben gemeen dat ze een product op de markt zetten dat ons bescherment tegen pottenkijkers.

Ze zorgen ervoor dat we anomiem kunnen surfen en overal ter wereld sites kunnen openen. We worden niet meer vertraagd of geblokkeerd en niemand houdt bij wat we nu aan het doen zijn.

Een VPN dienst is noodzakelijk willen we TV kijken in het buitenland. Heel simpel wordt ons IP adres verandert en er gaat letterlijk een wereld voor ons open. Dit heeft dan niet alleen betrekking op de Formule 1 wereld. Live Streaming GP Oostenrijk Max Verstappen zal geen probleem meer zijn!

Zie:

 

Landen en kanalen: Live Stream GP Oostenrijk Max Verstappen

 

LAND KANAAL TAAL LAND KANAAL TAAL
 Verenig Koninkrijk(UK)  BBC Sport

Niet meer, alleen live radio

 Engels  Spanje  Antena 3  Spaans
 Sky Sports F1  Engels   Esport3  Catalan
 Verenigde Staten NBC Sports  Engels  Frankrijk   Canal + Sport  Frans
 Univision Deportes  Spaans  Italië   Sky Sports F1 Italiaans 
 Canada  RDS 2  Frans  Roemenië  Dolce Sport  Roemeens
   TSN 3  Engels  Australië  één Engels 
Finland  MTV3  Fins  Zweden  Viasat Spor Zweeds 
Tsjechische Republiek  Nova Sport  Tsjechisc Duitsland  RTL Television Duits 
 Japan  Fuji TV next  Japans  Sky Sports Duits 

 

Update:

Kroatië   MAXtv,  Kroatisch (taal)

Midden Oosten   Bein Sport 6,  Saudi (taal)

 

Live Stream GP Oostenrijk Max Verstappen  is dus geen probleem en je zal nu al de races kunnen zien. Veel plezier dus met FORMULE 1 live stream 2016!!

DNS systeem

TOP -3 VPN PROVIDERS voor F1

NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

NORDVPN is een uitgebreid provider en een van de goedkoopste voor de Nederlandse markt. Top anonimiteit en beveiliging. In het onderstaande artikel zal je de review kunnen lezen. Mijn ervaringen zal ik hierin bespreken en verder ingaan op de ...

9.6
2 ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN is een van de beste aanbieders voor in Nederland. De Express VPN provider heeft servers in vele landen en is een van de beste op de VPN markt. Ze staan gerand snelle servers en veilige verbindingen. Uit ervaring kan ik je garanderen dat ...

9.5
3 PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN is een Zweedse VPN aanbieder opgericht in 2009. Ook al bestaan ze al een tijdje, echt bekend zijn ze nog niet ondanks dat ze een stabiele en beveiligde verbinding aanbieden aan hun klanten. PrivateVPN biedt servers aan in diverse landen ...

9.3

 

 

Mocht je vragen of opmerkingen hebben horen wij het graag

Laat een bericht achter