<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Live Stream GP Oostenrijk Max Verstappen | De Beste VPN Nederland

Live Stream GP Oostenrijk Max Verstappen |

Live Stream GP Oostenrijk Max Verstappen wil je toch niet missen. Het begint goed in de vrije training van de GP van Oostenrijk. Onze Max Verstappen breekt niet alleen de hartjes van zijn vriendinnetjes maar nu ook zelfs zijn wielophanging , deze is niet bestand tegen Max en breekt af. De grindbak van Spielberg (zo heet die bak zand) is de enige plaats waar hij zijn auto kan parkeren na een uur van de eerste, anderhalf uur durende oefensessie. Laten we hopen dat hij wat meer geluk heeft de rest van het weekend.

Live Stream GP Oostenrijk Max Verstappen

Koop: Formule 1 2016

Live Stream GP Oostenrijk Max Verstappen

De wielophanging van zijn Red Bull Racing-bolide was beschadigd. Verstappen meldde over de boordradio al dat hij last had van de hoge kerbstones op het circuit, die kortgeleden zijn aangepast. Zijn auto werd daarop weggetakeld en teruggebracht naar de pitbox.

Helaas is in het Formule 1 spel 2015 zijn deze kerbstones nog niet aangepast. We wachten dus met smart op “the official F1™ 2016” game. Deze laatste verandering zal toch wel zijn doorgevoerd door onze programmeurs?

Het zal lastig worden in het weekend omdat het circuit vrij veel lange rechte stukken heeft. De Red Bull Racing-bolide mist gewoon snelheid ondanks zijn laatste Renault motor upgrade.

Live Stream GP Oostenrijk Max Verstappen race te zien met een VPN dienst. Met zo’n dienst log je in in het land waar je in dit geval TV zou willen kijken. We hebben een lijst gemaakt van landen.

Landen en zenders: Live Stream GP Oostenrijk Max Verstappen

LANDZENDERTAALZENDERLANDTAAL
Verenig Koninkrijk(UK) BBC Engels Spanje Antena3 Spaans
SKY Engels Esport3  Catalan
Verenigde Staten NBC Engels  Frankrijk Canal + Frans
Universion Dep. Spaans Italië Sky IT Italiaans 
Canada RDS1. Frans Roemenië Dolce Sport Roemeens
TSN3 Engels Australië EEN Engels
Finland  MTV3 Fins  Zweden Viasat Zweeds 
Tsjechische Republiek  Nova Sport Tsjechisc Duitsland RTL Duits
Japan  Fuji TV Japans SKY DE Duits
Kroatië MaxTV  Kroatisch Midden Oosten Beinsports Saudi

TOP VPN PROVIDERS voor F1

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

      Stel een vraag

      Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

      DeBesteVPN.nl