Onze Tip voor Streaming WWE 2024

WWE, wat een afkorting is van World Wrestling Entertainment, is de grootste organisatie op het gebied van worstelen. Ze bieden hun wedstrijden aan over de hele wereld, dus ook in Nederland. In dit artikel kan je lezen hoe WWE online kijken voor jou altijd mogelijk is.

Probeer nu
WWE kijken met ExpressVPN - Bespaar 49%

Met de diensten van ExpressVPN kun je de WWE streams ontgrendelen in Nederland en buitenland. Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

BIJGEWERKT: 23 juni 2024

Waar WWE kijken in Nederland?

Als je in Nederland WWE kijken wil, kan dat via de televisie alleen op Veronica. Zij zenden op vrijdagavond samenvattingen van het wekelijkse evenement uit.

Je kan live WWE kijken via de website Kijk.nl. Bij dit kanaal is de content gratis en heb je geen abonnement nodig. Daar staat wel tegenover dat de show op allebei de kanalen wordt onderbroken door reclames.

streaming wwe

Toch krijg je niet altijd toegang tot de streaming WWE. Er staat dan ‘Helaas kan deze video niet worden afgespeeld‘ in je scherm. Heel vervelend, want als WWE online kijken niet mogelijk is, mis je de belangrijkste wedstrijden.

Gelukkig weet ik hoe je dit probleem kan oplossen en altijd toegang tot live WWE kan krijgen.

Problemen met WWE online kijken

Om te begrijpen hoe je het probleem kan oplossen, moet je eerst begrijpen waarom je geen toegang tot WWE online kijken krijgt.

Dat heeft alles te maken met de uitzendrechten. Op dit moment zijn die in handen van Talpa Network, het bedrijf achter Kijk.nl.

wwe kijken

Zij hebben tijdens de laatste veilig het meeste geboden en het recht om de wedstrijden in Nederland uit te zenden gewonnen.

WWE mag verder door niemand anders in hetzelfde gebied uitgezonden worden. Zo heeft ieder land zijn eigen aanbieder van de worstelcompetitie.

Wanneer jij via Kijk.nl een WWE wedstrijd probeert te kijken en je geen toegang krijgt, betekent dit waarschijnlijk dat jij op een locatie buiten het uitzendgebied bent.

De website houdt namelijk met een techniek genaamd geo-tracking bij op welke locatie jij bent. Op basis daarvan wordt bepaald of streaming WWE voor jou wel of niet toegankelijk is.

Het lijkt dus onmogelijk om toegang tot een streaming WWE te krijgen als je niet op de juiste locatie bent, maar gelukkig heb ik voor jou de oplossing!

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Altijd en overal live WWE online kijken met deze oplossing

De oplossing voor dit probleem is waarschijnlijk gemakkelijker dan je dacht. Het enige wat je nodig hebt is een VPN.

Dit is een tool die door internetgebruikers wordt ingezet om hun online privacy te beschermen. Een VPN zorgt er namelijk voor dat je IP-adres verborgen blijft, waardoor er niet achterhaald kan worden wat je locatie is.

Toevallig werkt dit dus ook heel goed voor WWE kijken! Je gebruikt de VPN namelijk om te doen alsof je wel in het uitzendgebied bent, waardoor jouw toegang tot de streaming WWE niet langer geblokkeerd wordt.

Dat werkt volgens het volgende stappenplan:

  1. Kies een VPN uit onze lijst met de beste aanbieders.
  2. Sluit een abonnement af en download de software.
  3. Maak verbinding met de server in Nederland.
  4. Ga naar Kijk.nl en zoek de live WWE stream.
  5. Veel plezier met WWE kijken!

De beste VPNs voor WWE online kijken

Als je op zoek gaat naar een VPN om toegang tot live WWE te krijgen, zal je al snel zien dat er een groot aanbod is.

Het is niet altijd even makkelijk om in dat grote aanbod de juiste aanbieder te vinden en daarom hebben wij voor jou een lijst met de beste VPNs samengesteld.

Wij hebben al deze aanbieders getest in combinatie met WWE live kijken via Kijk.nl en ze goed met elkaar vergeleken. Wanneer je een aanbieder uit deze lijst kiest, zal je zeker weten dat je de juiste keuze maakt!

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

De risico’s van WWE online kijken met een gratis VPN

Tijdens je zoektocht naar een VPN voor WWE livestream zal je ook een aantal gratis aanbieders tegenkomen. Een gratis VPN komt namelijk met een aantal risico’s waar je je niet altijd van bewust bent.

Ten eerste kan een gratis VPN al je online activiteit bijhouden en de gegevens daarvan doorverkopen aan derden. Dit kan een commerciële partij zijn die je gegevens gebruikt voor reclamedoeleinden, maar ook je internetprovider die wil weten op welke momenten jij een streaming WWE aan hebt staan.

live wwe

Voor WWE kijken heb je namelijk veel bandbreedte nodig, waardoor er minder overblijft voor andere gebruikers. Je internetprovider kan er dan voor kiezen om jouw internet trager te maken op het moment dat je aan het kijken bent, zodat ze er zeker van zijn dat er genoeg internet voor iedereen is.

Een andere reden om geen gratis VPN te gebruiken voor WWE kijken is dat je gegevens niet goed beschermd worden. Het grootste voordeel van een VPN gaat daarmee verloren.

Je loopt het risico dat je inlog- en betaalgegevens door de VPN gestolen worden.

Tot slot kan een gratis VPN ook je bandbreedte verkopen aan andere gebruikers. Hier merk je verder weinig van, maar het heeft wel ernstige gevolgen als zij jouw bandbreedte gebruiken voor illegale activiteiten.

Deze illegale activiteiten worden namelijk aan jouw IP-adres gelinkt, waardoor jij automatisch degene bent die er verantwoordelijk voor is.

WWE kijken is leuk, maar het is al deze ellende niet waard. Je kan beter investeren in een goede, betaalde VPN.

Bij twijfel kan je altijd kiezen voor een abonnement op ExpressVPN, waarbij je de eerste 30 dagen je geld terug kan krijgen. Zodra de streaming WWE toch niet werkt of je ergens anders tegen aanloopt, zeg je zonder problemen je abonnement weer op.

De voordelen van een VPN voor WWE online kijken

Niet alleen live WWE online kijken is makkelijker met een VPN. Er zijn nog veel meer voordelen.

Zo kan je bijvoorbeeld ook toegang krijgen tot andere content die gecensureerd wordt. Denk daarbij aan het Netflix aanbod in andere landen, content van webshops, kranten en andere nieuwsbronnen.

Met een VPN kan je altijd en overal toegang krijgen tot content die tot nu toe voor jou verborgen was.

Ook ben je met een VPN altijd beveiligd tijdens je online activiteiten. Niet alleen tijdens het live WWE kijken, maar bijvoorbeeld ook als je je bankzaken aan het regelen bent.

Jouw gegevens worden altijd versleuteld, waardoor het voor anderen onmogelijk is om deze te achterhalen.

Zo kan je bijvoorbeeld veilig gebruikmaken van gratis openbare wifi-netwerken, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de aanbieder bij je gegevens kan.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Altijd en overal WWE online kijken

Het is dus helemaal niet zo moeilijk om altijd en overal toegang tot een streaming WWE te krijgen.

Je hebt alleen een goede VPN nodig, zodat je de geo-tracking voor de gek kan houden.

Daarnaast kan je zelf ook nog profiteren van de andere voordelen die een VPN heeft als ExpressVPN. Je krijgt toegang tot meer content op internet en je gegevens zijn altijd goed beschermd.

In de lijst op deze pagina kan je voldoende VPN aanbieders vinden die goed werken in combinatie met WWE kijken, waardoor je zoektocht binnen no-time voltooid is.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl