Hoe je live MMA kijken 2024

Ben jij een liefhebber van MMA en wil je altijd alle grote wedstrijden in Nederland en daarbuiten bekijken? Lees dan in dit artikel wat voor jou dé manier is om altijd en overal toegang tot de livestream MMA te krijgen!

Probeer nu
MMA kijken met ExpressVPN - Bespaar 49%

Met de diensten van ExpressVPN kun je de MMA streams ontgrendelen in Nederland en buitenland. Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

BIJGEWERKT: 23 juni 2024

Livestream MMA kijken in Nederland

Als je in Nederland een een MMA stream online wil kijken, ben je aangewezen op Kijk.nl of ESPN+. Deze zenders bieden een betaald abonnement aan waarbij je onbeperkt MMA live kunt kijken via hun website.

In het buitenland zijn er verschillende website waar je gratis live MMA kijken kan, maar vaak wordt je toegang hier geblokkeerd. Dit komt omdat zij alleen de uitzendrechten hebben om live MMA kijken in een bepaald gebied aan te bieden.

mma live

Zodra jij buiten dit uitzendgebied bent, wordt de livestream MMA geblokkeerd. Dat is ook de reden waarom je in Nederland geen MMA live kunt kijken op een website uit het buitenland.

Met behulp geo-tracking, een techniek die op basis van jouw IP-adres je locatie kan achterhalen, wordt bepaald of jij wel of geen toegang tot de MMA stream online krijgt.

Gelukkig hebben wij dé oplossing waarmee jij altijd live MMA kijken kunt!

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Altijd toegang krijgen tot de livestream MMA

Er is een manier om die geografische beperkingen te omzeilen. Met behulp van een VPN kan je namelijk je locatie verbergen, waardoor je toegang nooit meer geblokkeerd wordt.

Deze software wordt al door veel mensen gebruikt om hun dagelijkse internetverkeer te beschermen. Een VPN zorgt er namelijk voor dat al jouw gegevens versleuteld worden en het onmogelijk is om te achterhalen op welke locatie je je bevindt.

Om altijd toegang te krijgen tot een livestream MMA te krijgen, hoef je slechts een paar simpele stappen te volgen:

  1. Kies uit de onderstaande lijst een aanbieder of ExpressVPN
  2. Sluit een abonnement af en installeer de software
  3. Zoek in de lijst met servers naar het land waar de MMA stream online wordt aangeboden zoals als je MMA live wil kijken bij een van de aanbieders in Nederland, terwijl je op een andere locatie bent, moet je dus verbinding maken met een server in Nederland. Andersom geldt hetzelfde.
  4. Kies de MMA die jij graag wil zien en geniet van het gevecht!

Als jij in Nederland bent maar live MMA kijken wil op een Amerikaanse website, moet je verbinding maken met een Amerikaanse server.

De beste VPNs livestream MMA

Als je MMA live wil kijken met een VPN, moet je er zeker van zijn dat je de beste aanbieder kiest. Om het voor jou makkelijker te maken hebben we hier een lijst samengesteld met de VPNs die hier het meest geschikt voor zijn.

Wij hebben al deze VPNs uitgebreid getest en met elkaar vergeleken. Ze zijn allemaal snel genoeg om live MMA kijken te ondersteunen. Ook hebben ze genoeg capaciteit om de MMA stream online te ondersteunen, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je verbinding halverwege de wedstrijd verbroken wordt.

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Een livestream MMA kijken met een gratis VPN

Als je op zoek bent naar een VPN voor MMA streaming, zal je zien dat er ook veel gratis aanbieders zijn. Het is verleidelijk om op zo’n aanbod in te gaan, maar ik wil je meteen vertellen dat dit geen goed idee is!

Het is namelijk erg risicovol om een gratis VPN te gebruiken voor live MMA kijken. Je moet er namelijk rekening mee houden dat het geld kost om deze dienst aan te bieden. Als jij als gebruiker niet betaalt, moeten de inkomsten ergens anders vandaan komen.

Daardoor kan het gebeuren dat een aanbieder van een gratis VPN jouw gegevens verkoopt, je gegevens voor sociale media of internetbankieren steelt of andere gebruikers je bandbreedte laat gebruiken.

Bij twijfel kan je er altijd voor kiezen om eerst ExpressVPN te proberen om een livestream MMA te kijken. Dit is onze nummer 1 VPN, waarbij je je geld terug krijgt als je niet tevreden bent.

De vele voordelen van een VPN

Met een VPN kan je dus altijd toegang tot een MMA stream online uit Nederland of het buitenland krijgen, maar er zijn nog veel meer voordelen. In de eerste plaats kan je bijvoorbeeld meerdere online content bekijken.

Websites zoals Netflix, Hulu en Amazon Prime hebben een aanbod dat per land verschilt. Met een VPN kan jij de geo-tracking misleiden en toegang krijgen tot veel meer content. Als er geen mma online beschikbaar is, kan je je dus met genoeg andere dingen vermaken!

mma stream online

Een VPN is ook heel goed om je algemene online privacy te beschermen. Je kan bijvoorbeeld veilig gebruik maken van een gratis openbaar wifi-netwerk, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat iemand je gegevens kan inzien.

Met een VPN is je IP-adres altijd verborgen en worden al je gegevens versleuteld. Kijk met een gerust hart in een openbare ruimte of onderweg naar de MMA stream online.

De beste livestream MMA competities

Als je interesse hebt in MMA live, zijn er veel verschillende competities die je kunt bekijken. In dit gedeelte hebben we op een rijtje gezet welke MMA stream online je echt niet mag missen dit seizoen! Tijdens deze competitie zal je verschillende vechtstijlen kunnen bekijken, van kickboksen tot aan jiu jitsu en worstelen.

UFC

UFC is een afkorting voor Ultimate Fighting Championship. Hier komen de meest bekende vechters uit de wereld van de MMA samen om tegen elkaar te vechten. In deze competitie kan je allerlei verschillende vechtstijlen zien, van kickboksen tot aan jiu jitsu en worstelen. Je kan zowel wedstrijden van mannen als van vrouwen bekijken.

Bellator

Bellator is de op een na grootste MMA-competitie van de wereld. De naam is afgeleid van het Latijnse woord voor ‘krijger’. Bij een livestream MMA van Bellator komen wedstrijden in iedere gewichtsklasse aan bod. Daarbij staat de competitie erom bekend dat er in ieder seizoen veel titelgevechten worden georganiseerd.

Cage Warriors

De oorsprong van Cage Warrior ligt in Ierland en is de langst lopende en meest belangrijke MMA competitie van Europa.  De meest bekende vechter die uit deze competitie is voortgekomen is Conor McGregor. Wedstrijden worden georganiseerd op drie verschillende continenten, waardoor live MMA kijken heel vaak op verschillende tijdstippen mogelijk is.

ONE Championship

One Championship is de grootste livestream MMA van Azië, met een basis in Singapore. Door het tijdsverschil in Azië kan je deze wedstrijden in Nederland alleen in de nacht bekijken. Er worden zowel wedstrijden voor vrouwen als voor mannen georganiseerd. De belangrijkste vechtstijl in deze competitie is Muay Thai.

Extreme Fighting Championship

Bij de Extereme Fighting Championship uit Zuid-Afrika worden meer dan 120 vechters uit Amerika, Europa, Zuid-Amerika, Australië en Afrika vertegenwoordigd. Deze MMA livestreams laten wedstrijden van drie rondes van vijf minuten, met een rustperiode van één minuut tussen elke ronde zien. Er zijn veel manieren waarop een wedstrijd besloten kan worden, waardoor deze competitie geschikt is voor fans die van snelle en verrassende wedstrijden houden.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juni 2024

Volg hier het laatste nieuws over livestream MMA

Als echte MMA-fan wil je natuurlijk op de hoogte blijven van al het nieuws over deze sport en de vechters. Via deze websites weet jij altijd wat er speelt en wanneer er een MMA stream online is.

live mma kijken

  • Voor interviews, filmpjes van hoogtepunten, live MMA kijken en aankondigingen van UFC kan je hier terecht.
  • De website van Bellator staat vol met Twitter-updates, leuke quizzen en de laatste rankings.
  • Al het nieuws over Cage Warriors vind je hier. Je kan ook merchandise kopen en backstage-beelden bekijken.
  • De website van ONE FC heef veel blogs, MMA live filmpjes en informatie over alle atleten.
  • Het schema voor de Extreme Fighting Championship en de MMA stream online staan op deze website.

Nooit meer een livestream MMA missen

Een MMA live stream online is altijd toegankelijk als je gebruik maakt van een VPN. Het maakt niet uit of je vanuit Nederland MMA live wil kijken via een Amerikaanse wedstrijd of andersom.

Daarbij kan je ook profiteren van vele andere voordelen. Buitenom het live MMA kijken is je online activiteit altijd goed beschermd. Je gegevens worden versleuteld en je locatie wordt verborgen, waardoor je minder vatbaar bent voor hackers.

Voor de beste ervaring raden wij je altijd aan om onze nummer 1 VPN te gebruiken. Zo weet je zeker dat je alles krijgt wat je nodig hebt en zorgeloos van alle wedstrijden kunt genieten. Gebruik een van de aanbieden op deze website en probeer het vandaag nog!

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl