US Open tennis kijken 2024

De laatste Grand slam tennis van het jaar is de US Open in New York 2024. Wil je niets van de US open 2024 missen dan zal je dit via Eurosport livestream US Open moeten. Er is een dingetje ik ben niet zo’n fan van de Eurosport player, maar voor Nederland en België is dit de meest voor de hand liggende oplossing. Eurosport heeft alle rechten opgekocht voor deze regio en met regio bedoel ik heel Europa. Gelukkig ben ik na wat onderzoek ook de volgende aanbieders tegen gekomen namelijk Fox Sports, ESPN, The Sports Network. 

Er is echter een probleem, deze aanbieders zijn niet te openen vanuit Nederland en daarom zal je een VPN aanbieder moeten gebruiken om deze blokkade te omzeilen.

Bijgewerkt: 16 april, 2024

Probeer nu
US Open tennis kijken met ExpressVPN - Bespaar 49%

Met de diensten van ExpressVPN kun je de US Open tennis streams ontgrendelen in Nederland en buitenland. Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

Eurosport, Fox Sports, ESPN, The Sports Network met een VPN dienst

De bovenstaande VPN providers werken uitstekend met deze zenders. Waar je op moet letten is het aantal servers die ze aanbieden, natuurlijk moet het server-land vertegenwoordigd zijn. Hiermee bedoel ik wanneer je ESPN wilt streamen zal de VPN aanbieder een server in USA moeten hebben.

Dit is belangrijk voor het omzeilen van de geografische blokkade van de desbetreffende zenders. Ook is de stabiliteit en snelheid belangrijk voor de uiteindelijke stream. Uit meerdere testen is naar voren gekomen dat deze VPN aanbieders deze beste keuze zijn om Fox Sports, ESPN, The Sports Network waar je ook ter wereld bent te gebruiken.

Dit is jouw “Huidige” IP adres en dat zien de websites ook en daarom is het makkelijk voor ze om je te blokkeren.

IP:
Stad:
Land:
ISP:

Hieronder is een voorbeeld van mijn IP-adres haha…. Nee ik zat echt niet in de Bahamas, maar in de voorbeeld heb ik een server gebruikt in Nassau. Mijn huidige IP-adres is afgeschermd en daardoor lijkt het nu net alsof ik op de Bahamas zit, zo werkt het spelletje!!

Hoe kunnen we de US Open live streamen?

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat Eurosport het kanaal is wat de US Open live zal stream. Eurosport heeft de rechten voor alle grand slam ‘s. Het is dus te hopen dat Eurosport één of Eurosport twee in je pakket zit van je provider omdat we natuurlijk niet de finale US open willen missen.

In het verleden werd de US Open ook in België live uitgezonden via de publieke omroep Sporza VRT, echter in 2019 vervielen deze rechten. Ook zond de NOS Studio Sport vaak wedstrijden live uit met name wanneer er Nederlandse successen waren.  Ook hiervoor geldt dat de NOS geen live tv uitzending rechten meer heeft voor dit toernooi. Live US open tennis stream kunnen we dan ook hier vergeten.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van april 2024

Live stream US Open 2024

US open tennis 2024 eurosport

Eurosport probeer natuurlijk zoveel mogelijk geld te verdienen met de rechten die ze hebben gekocht en hiervoor hebben zij de live stream Eurosport player. Met deze Eurosport player app, kan je met je computer, Tablet, smartphone, laptop Live naar de US Open kijken. Je zal wel moeten betalen voor deze applicatie van Eurosport maar het is een zeer interessante app zeker wanneer je een fanatieke tennis fan bent. Er zijn niet alleen maar US Open tennis partijen zien, maar ook partijen die normaal gesproken niet op tv worden uitgezonden. De opties zijn een maandabonnement (6,99 euro) of een jaarabonnement (39,99 of 47,88 euro).

Een voordeel van de live stream Eurosport player is dat je voor de streamen geen VPN nodig zal hebben binnen Europa (buiten Europa heb je wel een VPN nodig). Wij wensen je alvast veel plezier met de US open tennis 2024 eurosport app.

Wel raden wij voor veilig en anoniem internet altijd een VPN aanbieder te gebruiken. Hier zal ik later dieper op ingaan.

Ziggo

Ziggo is een TV kanalen provider. Zonder abonnement kan je Ziggo livestream US open niet ontvangen. Er is geen dagpas en een Ziggo abonnementen kan je alleen maar afsluiten voor een jaar bovendien zal een vaste adres moeten hebben in Nederland.

Fox Sports

Voorheen kon je een dagpas kopen vandaar dat deze sportkanalen provider zeer populair was. Ik heb deze optie niet meer kunnen traceren. Wel is er een soort van keuze menu welke je wordt aangeboden via de website van Fox Sports, vervolgens word je doorgelinkt naar een Youtube kanaal met live tv en meer dan 70 kanalen inclusief FOX sports en dus een livestream US Open.

Een Lidmaatschap is niet goedkoop, $49,99 per maand. Het lidmaatschap geldt alleen binnen de VS, maar met een VPN verbinding kan je deze blokkade omzeilen. Vervolgens kies je als Amerikaanse postcode 9102, 48104 0f 10001 en betaal je met je creditkaart.

ESPN

Disney is 80% eigenaar van deze Amerikaanse sportzender. Ze zenden vele soort sportevenementen live uit van NFL, finale van de US tot UFC partijen waar ze een 5 jarig contract mee zijn aangegaan. De Live US open tennis stream is via ESPN makkelijk te verkrijgen om vervolgens te streamen naar al je apparaten. Ook hier is een VPN verbinding nodig omdat we wederom te maken hebben met geblokkeerde stream wanneer je buiten de VS bent. De prijzen vallen wel mee van 13,99 USD (per maand) tot 99,99 USD (per jaar).

The Sports Network (TSN)

TSN is Canadese Engelstalige sportzender. Het slogan van deze zender is “wij zijn de Canadese sportzender” en “Kijk kampionschappen hier”. Zoals je kan zien aan het logo is het een dochter van ESPN (20%). Het is een van de weinig kanalen die de ouderwetse dagpas aanbiedt. Nu kan je bijvoorbeeld de finale US Open streamen met deze dagpas van 4,99 USD of 19,99 USD maandabonnement. Natuurlijk is dit alleen maar mogelijk met een VPN aanbieder. Wij hebben een selectie gemaakt van de beste aanbieders..

Voor een up to date Live US open tennis stream tijdschema kan je klikken.

Wat is een VPN verbinding

 Een VPN is een versleutelde verbinding van A naar B . Wanneer je een versleutelde verbinding gebruikt kan je veilig en beschermd. De encryptie is zo gecompliceerd dat niemand kan zien waar je mee bezig bent. Gebruik je een VPN dan is ook je IP adres afgeschermd een VPN biedt de mogelijkheid je IP adres te veranderen zodat je in kan loggen op sites die normaal gesproken geografisch geblokkeerd zouden zijn geweest.

Een VPN aanbieder is daarom ideaal voor het openen en streamen van kanalen die normaal afgeschermd zouden zijn voor ons. Nu kunnen we dus FOX Sports, ESPN kanalen ect. openen. Dit zijn kanalen die normaal gesproken ons zouden weigeren omdat er nu eenmaal niet in de VS wonen.

De stelregel is eigenlijk zodra we buiten ons veilig thuisnetwerk komen, ons eigen wifi netwerk dan zouden we altijd een VPN dienst moeten gebruiken. We weten namelijk niks van degene die dit onbekende wifi netwerk ter beschikking stelt. Vermijd daarom om onder alle omstandigheden een gratis en openbare wifi netwerk zonder een VPN dienst te gebruiken.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl