<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Max Verstappen F1 België live | Live streaming met VPN | De Beste VPN NL

Max Verstappen F1 België live | Live streaming met VPN

Wie Max Verstappen F1 België live wil zien zal een betaalde zender moeten hebben wanneer u dit niet heeft ben u aangewezen op een VPN provider.

update: 26-03-2017

Max Verstappen F1 België live

Max Verstappen F1 België liveDit weekend (25-27 Augustus, 2017) is het weer zover: na een maand van rust is het weer vol gas in België. Na zich uitstekend te hebben vermaakt op de jetski’s en natuurlijk volop genoten
te hebben van het geluid van zijn nieuwe Porsche 911 zal Max Verstappen weer aan het werk moeten.  We hopen daarbij dat vader Jos hem weer te allen tijde zal vergezellen, wat betekent dat opa Verstappen in ieder geval gedurende deze periode “veilig” is.

Het podium zal daarbij geen onrealistische droom zijn, omdat er een aantal circuits aankomen waar de Red Bull bolides wel degelijk goed kunnen scoren.

Voor de rustperiode eindigden Daniel Ricciardo en Max al samen op het podium. Het zal mij niet verbazen als dit het komend seizoen nog een paar keer zal gebeuren.

Wilt u niets missen van “Max Verstappen F1 België live” dan hebt u de optie van een illegale live stream. Het nadeel van deze streams is dat ze boordevol virussen en irritante reclames zitten. Verder zijn ze niet te vertrouwen. U weet nooit of ze na de kwalificatie, op race-day,  de stream nog actief is/online. Dit maakt het moment supreme, de start,  nog veel interessant wanneer u niet zeker weet of the stream wel werkt.

De F1 Game

De enige manier om een rustperiode door te komen is met bijvoorbeeld, het nieuwe seizoen van de 2016 formule 1 game. Deze setup laat u de circuits verkennen en u zult veel plezier aan het F1 spel beleven. Eigenlijk een must voor iedere race fan. Verstappen is zelf een grote fan van race games en race simulators. Onze regerende wereld kampion Lewis Hamilton boeit het echt niet. Hij vind games meer iets voor zijn jongere broertje.

Nieuwe circuits en beter grafisch beelden. Voor Formule 1 in uw huiskamer kunt u de game aanschaffen “the official F1™ 2017” game en deze officiele RedBull jas, aangezien we toch een regen zomer hebben.

 

Hoe kan ik Max Verstappen F1 België live zien?

Hiervoor zult u gebruik moeten maken een VPN provider. Deze maakt het mogelijk de geografische blokkades te ontwijken. Deze technisch truc hebt u nodig wanneer u tv-zenders zou willen streamen van andere landen. Deze zijn doorgaans afgeschermd en alleen maar toegankelijk voor mensen die binnen de desbetreffende landsgrenzen wonen. Deze afscherming heeft te maken met de uitzendrechten.

Een VPN zal uw IP adres veranderen waardoor het lijkt alsof u inlogt in het land van de tv zender die u zou willen streamen. Afhankelijk van de VPN provider zal er een keuze zijn uit verschillende server landen.

Wat doet een VPN nog meer?

Een VPN is een versleutelde verbinding. Deze versleuteling zal u beschermen tegen pottenkijkers omdat het onmogelijk is deze verbinding makkelijk te kraken. U moet zich realiseren dat wanneer u geen VPN gebruikt de overheid, hackers en uw ISP (internet service provider) kunnen zien wat u aan het doen bent.

Max Verstappen F1 België liveZie artikelen over VPN:

De prijs

Voor niets gaat de zon op en voor een goed werkend product bent u 3,5 – 8 dollar per maand kwijt. Dit is niet veel geld wanneer u beseft dat u de komende jaren veilig bent.

Top 3 VPN

Live Stream GP Belgie Max Verstappen via deze kanalen:

LANDZENDERTAALZENDERLANDTAAL
Verenig Koninkrijk(UK) BBC Engels Spanje Antena3 Spaans
SKY Engels Esport3  Catalan
Verenigde Staten NBC Engels  Frankrijk Canal + Frans
Universion Dep. Spaans Italië Sky IT Italiaans 
Canada RDS1. Frans Roemenië Dolce Sport Roemeens
TSN3 Engels Australië EEN Engels
Finland  MTV3 Fins  Zweden Viasat Zweeds 
Tsjechische Republiek  Nova Sport Tsjechisc Duitsland RTL Duits
Japan  Fuji TV Japans SKY DE Duits
Kroatië MaxTV  Kroatisch Midden Oosten Beinsports Saudi
Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

      Stel een vraag

      Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

      DeBesteVPN.nl