<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Max Verstappen in Monza | De Beste VPN Nederland

Max Verstappen in Monza

Max Verstappen in Monza is altijd leuk. Het is Ferrari territorium dus hier zal Max verstappen extra zijn best moeten doen. Het is een snel circuit het zal die dag dan ook gaan om wie de snelste auto heeft omdat  je het dan gaat verliezen op de snel lange stukken. In de bochten zal je weer iets goed kunnen maken. Er is gewoon meer vermogen nodig om bijvoorbeeld de Mercedessen te verslaan.

Max Verstappen in Monza

Het circuit in Monza wordt door vele gezien als de moeder der circuits. Het is een circuit waar snelheid en rijvaardigheid zeer belangrijk zijn. Op Monza kan je altijd een mooie race verwachten. Een circuit waar ook verschrikkelijk ongelukken zijn gebeurt, maar ook legendarische overwinning kent.

Monza is gebouwd of gelegd in 1922 en is een vaste waarde geworden op de Formule1 kalender sind 1955. De lengte van de baan is zo’n 10 kilometer.

Waarom moet ik een VPN gebruiken?

Tegenwoordig zal ik iedereen een VPN verbinding aan raden. Het is een versleutelde verbinding die er voor zorgt dat je anoniem kan surfen op het internet. Je kan het vergelijk met een sleutel van je huis. Je zou het toch ook niet prettig vinden al iedereen zomaar even een kijkje kan nemen in je huis. Precies, dit heeft niets te maken met of je wel iets of niet te verbergen hebt op internet.

Dan kom ik meteen op het tweede punt is dat niemand veilig is. Ze zijn niet exact opzoek naar jouw gegeven maar de techniek van tegenwoordig kan je met een klik op de knop honderduizenden computer tegelijk checken. Ze zoeken dan naar cretidkaart gegevens, foto’s, wachtwoorden in je browser.

Enige bescherming is dus wel van deze tijd. Net zoals de overheid bezig is met het bepreken van onze vrijheid zullen wij ons juist moeten wapenen om deze vrijheid te waarborgen.

Max Verstappen in Monza met een VPN live te volgen

Overige zenders die F1 Monza zullen uitzenden

LANDZENDERTAALZENDERLANDTAAL
Verenig Koninkrijk(UK) BBC Engels Spanje Antena3 Spaans
SKY Engels Esport3  Catalan
Verenigde Staten NBC Engels  Frankrijk Canal + Frans
Universion Dep. Spaans Italië Sky IT Italiaans 
Canada RDS1. Frans Roemenië Dolce Sport Roemeens
TSN3 Engels Australië EEN Engels
Finland  MTV3 Fins  Zweden Viasat Zweeds 
Tsjechische Republiek  Nova Sport Tsjechisc Duitsland RTL Duits
Japan  Fuji TV Japans SKY DE Duits
Kroatië MaxTV  Kroatisch Midden Oosten Beinsports Saudi
Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

      Stel een vraag

      Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

      DeBesteVPN.nl