<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Max Verstappen naar Redbull je kan het volgen met een VPN dienst

Max Verstappen live volgen | Formule 1 seizoen 2016 Redbull

Max Verstappen live volgen. Max Verstappen gaat naar Redbull in het Formule 1 seizoen 2016 en alles kan je volgen mbv een VPN dienst. Geen geografische belemmeringen meer.

Het is zover. Max Verstappen is naar het top team van Red Bull gepromoveerd. Raar, te vroeg zullen de leken denken. Echter Max Verstappen is een fenomeen een Wereldkampioen in spe.

Bezoek Max zijn website voor laatste nieuws.

Verstappen live volgen met een VPN

Max Verstappen

Speculatie hingen al in de lucht dat Max Verstappen de favoriete keuze was naast Daniel Ricciardo voor het seizoen van 2017. In Max Verstappen zijn originele contract stond wanneer hij niet naar Redbull zou verhuizen in 2017 hij een free agent was. Redbull moest dus wel actie ondernemen dus het was was een gelukje dat de Rus Kvyat minder presteerden. Hierdoor kon Redbull Max Verstappen al eerder de ladder opschuiven.

Een VPN Dienst

Helaas is Formule 1 niet meer wat het is geweest. Het evenement is gewoon moeilijk om te volgen, nergens wordt het uitgezonden. Je moet dus wel een beetje slim zijn wanneer je geen Ziggo hebt en niet wilt Overstappen alleen maar voor de Formule 1.

Het zal dus een super spannend seizoen worden voor ons Nederlanders. Wie het allemaal niet wil missen kan het volgen door een VPN dienst te nemen (Wat is een VPN). Hierdoor kan je via de computer live streamen en zo kanalen in het buitenland zien die normaal geografisch geblokkeerd zijn.

Kies een van de geteste VPN diensten

Nu kan je overal TV kijken

LIJST WEBSITES OM DE FORMULE 1 LIVE STREAMING TE ZIEN, ALLE OFFICIËLE

Het enige wat je hoeft te doen is in te loggen in de server van het desbetreffende land en daar gebruik je dan je VPN dienst voor.

LANDZENDERTAALZENDERLANDTAAL
Verenig Koninkrijk(UK) BBC Engels Spanje Antena3 Spaans
SKY Engels Esport3  Catalan
Verenigde Staten NBC Engels  Frankrijk Canal + Frans
Universion Dep. Spaans Italië Sky IT Italiaans 
Canada RDS1. Frans Roemenië Dolce Sport Roemeens
TSN3 Engels Australië EEN Engels
Finland  MTV3 Fins  Zweden Viasat Zweeds 
Tsjechische Republiek  Nova Sport Tsjechisc Duitsland RTL Duits
Japan  Fuji TV Japans SKY DE Duits
Kroatië MaxTV  Kroatisch Midden Oosten Beinsports Saudi
Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

      Stel een vraag

      Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

      DeBesteVPN.nl