<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Max Verstappen | Met de VPN terug te kijken op de BBC iPlayer

Max Verstappen | Het interview terug kijken op de BBC iPlayer

Het interview van Max Verstappen met David Coulthard kan je terug kijken op de BBC iPlayer tenminste wanneer je een VPN provider hebt.

Het was even spannend. Een paar weken geleden heeft de BBC geprobeerd iedereen buiten de grenzen van de Engeland te weren de BBC uitzendingen te zien.  Echter wat bleek met een VPN kon ik toch de Formule 1 blijven kijken waar onze Max Verstappen het zo goed doet. Gelukkig want anders had ik het interview van David Coulthard en Max Verstappen gemist. Ik had het ook gemist maar ik kon het gelukkig terug zien. Het interview op de BBC.

Max Verstappen en David Coulthard interview

Onze Nederlandse trots, onze eigen  Toro Rosso racer Max Verstappen geeft een super leuk interview aan de BBC met commentator David Coulthard en kijkt terug op een spannend seizoen boordevol mooie momenten in zijn eerste Formule 1 jaar.

De 18-jarige, Max Verstappen heeft een indrukwekkend debuutseizoen en legt uit hoe zijn vader Jos (onze Jos ook wel Jos The Boss), die reed in de Formule 1 en Max hielp zijn droom te verwezenlijken.

Max Verstappen kijkt terug naar enkele van zijn beste haalt uit het seizoen, evenals de grote crash die hij had in Monaco. Was het zijn schuld, door onervarenheid of een gewoon race incident…….

Het interview

Het interview met Max Verstappen en David Coulthard is alleen maar te zien wanneer je een VPN aanschaft. De BBC heeft geografisch bepaald dat alleen maar mensen binnen de landsgrenzen van Engeland de BBC kunnen bewonderen. Dit heeft te maken met de rechten. In Engeland heeft iedere inwoner automatisch zijn kijk en luistergeld betaald, echter wanneer ik de BBC kijk vanuit het buitenland is dit dus niet gebeurd.

Een VPN provider

Met een VPN provider kan je dus gewoon de BBC uitzendingen ontvangen en zonder enig probleem uitzending en interviews zoals dat met Max Verstappen live zien of later op de iPlayer van de BBC terug zien. Het kijken van races is natuurlijk ook geen probleem echter de BBC zend er slechts en paar uit. De herhaling is echter prima en de interviews leuk en van niveau.

Dit is een van de vele voordelen van een VPN provider. Nog een veel belangrijker voordeel is dat je anoniem kan surfen op het net en dat je niet meer kwetsbaar bent wanneer je op Free WiFi netwerken je internet openend en dan zowel op je mobiel of laptop beschermd bent. Op Free WiFi netwerken zijn vele mensen onbeschermd en kunnen hackers je telefoon leeg trekken.

Ik probeer het altijd zo uit te leggen dat je de voordeur van je huis toch ook opslot doet. Neem een VPN dus voor je eigen gegevens bescherming voordat het te laat is.

 

 

Max Vertappen kijken met een VPN

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

      Stel een vraag

      Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

      DeBesteVPN.nl