Mayweather vs McGregor online live stream | Alles te volgen met een VPN

Mayweather vs McGregor is zeker een van de meest gehypte gevechten aller tijde. Dit wil je niet missen en dat hoeft ook niet omdat je met een VPN kan genieten van het gehele online gevecht, 21:00, 26 augustus 2017, Las Vegas (Nederlandse tijd:  04:00, 27 augustus 2017)

Mayweather vs McGregor

Het is een ontmoeten tussen twee grootheden van twee verschillende takken van vechtsporten. Money making Floyd “The Money” Mayweather Jr. wereldkampioen boksen tegen de huidige lichtgewicht wereldkampioen en superster van de UFC (MMA: Mixed Matrial Arts) Conor McGregor die zijn naam eer doet als een van de gladiatoren van de Highlander (een film uit 1986).

Mayweather vs McGregor online live stream

 

Beide vechters hebben een wereld tour gedaan waar ze elkaar lekker oraal te lijf zijn gegaan. Beledigingen ging heen en weer en geld werd er gestrooid om de ander voor lul te zetten. Dit was al heerlijk om te zien en kon makkelijk gevolgd worden via facebook. Dit alles om het gevecht zo ver mogelijk te hypen.

Beide heren zullen ook een bedrag van 100 miljoen dollar ontvangen en waarschijnlijk zijn er ook nog wel bepaalde andere percentages afgesproken. Het zal niet alleen een gevecht worden van Mayweather vs McGregor maar ook het boksen tegen MMA (Mixed Martial Arts).

De populariteit van het boksen in de jaren van Mohamet Ali en Mike Tyson zijn wel over en het is nu de UFC die de grootste populariteit geniet. De UFC is een van de grootste organisatoren van MMA gevechten en verder hebben ze een poel van vechters op de lijst staan, die ze vol overgave marketen en tegen elkaar laten uitkomen.

Het zal een super avond worden van de Notorious vs Money en dit alles is te zien met een VPN netwerk. Je zal hiervoor een abonnement moeten afsluiten met een VPN provider en hiervan zijn er natuurlijk vele te vinden. Pas op want niet elke zal geschikt zijn voor het streamen van het gevecht. Hiernaast zal je ook een abonnement moeten afsluiten voor het tv-kanaal welke het gevecht live zal streamen. Dit laatste zal kostbaar lijken maar er zijn proefabonnementen te krijgen met een niet-goed-geld-terug-garantie.

De beste VPN provider voor het streamen van Mayweather vs McGregor

NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

NORDVPN is een uitgebreid provider en een van de goedkoopste voor de Nederlandse markt. Top anonimiteit en beveiliging. In het onderstaande artikel zal je de review kunnen lezen. Mijn ervaringen zal ik hierin bespreken en verder ingaan op de ...

9.4
2 ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN is een van de beste aanbieders voor in Nederland. De Express VPN provider heeft servers in vele landen en is een van de beste op de VPN markt. Ze staan gerand snelle servers en veilige verbindingen. Uit ervaring kan ik je garanderen ...

9.3

Wat is VPN, de afkorting

Wat is de betekenis van deze afkorting, VPN hiervoor heb ik letterlijk gekeken op Wikipedia die het uitlegt als volgt:

Wat is VPN :  http://nl.wikipedia.org/wiki/Virtueel_Particulier_Netwerk

Een Virtueel Privénetwerk of Virtueel Particulier Netwerk (Engels: Virtual Private Network, VPN) is een eenvoudige manier om een Wide Area Network (WAN) te bouwen met behoud van vertrouwelijkheid over een bestaande netwerkverbinding.

Mayweather vs McGregor online live stream

Wat is een VPN verbinding

Een VPN netwerk is bedoeld voor privé gebruik van een individu of een bedrijf. Het is een zogenaamd gesloten netwerk, waar je om in te loggen een account nodig hebt. Dit betekend een gebruikersnaam en wachtwoord. Er is een een Virtuele brug gecreëerd door een verbinding te maken van het huidige inlog punt van het VPN netwerk naar een van de aangeboden VPN servers.

Het kenmerk van deze verbinding is de versleuteling vaak via een zogenaamd tunneling systemen gaat tijdens de overdracht.

In de deBesteVPN.nl schrijf ik over een aantal providers van VPN-software. Deze VPN aanbieders hebben gemeen dat ze een product in de markt zetten wat ons beschermend tegen pottenkijkers.

Ze zorgen ervoor dat we anoniem kunnen surfen en overal ter wereld sites kunnen openen. We worden niet meer vertraagd of geblokkeerd en niemand houdt bij wat we nu aan het doen zijn.

Welke tv kanalen kan je streamen om het gevecht tussen Mayweather vs McGregor live online te streamen.

 • DAZN

Deze online live tv streaming provider kan vergeleken worden met de Netflix van de sport. Dazn streamt online duizenden sporten en evenementen uit (the best Premier League, LaLiga Santander, NBA, NFL, Darts). Dit voor maar 9,99 euro per maand. De live stream is mogelijk op al je apparaten van de desktop, tablet, smartphone tot smart TV en game consoles en dit alles in perfecte HD kwaliteit. DAZN zal dan ook Mayweather vs McGregor uitzenden. Het mooiste van deze DAZN online live tv streaming provider is dat er een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie is. Ja kan na het gevecht gewoon het abonnement opzeggen want als je moet kiezen tussen een jaar lang protectie via een VPN aanbieder of een zogenaamde sport Netflix is de keuze snel gemaakt. Privacy en beveiliging gaan altijd voor.

Mayweather vs McGregor online live stream

 1. Download een van de aanbevolen VPN providers (NordVPN of ExpressVPN)
 2. DAZN is alleen maar te ontvangen in Duitsland, Oosterijk, Zwitserland, Canada of Japan. Je zal dus mbv je provider contact moeten maken met een van de aangeboden serverlanden in het VPN netwerk.
 3. Sluit een abonnement met DAZN
 4. Let’s RUMBLE!! Veel plezier van het gevecht!! Vergeet niet binnen een maand/ 30 dagen het abonnement van DAZN af te zeggen

 • Stream Showtime om het gevecht tussen Mayweather vs McGregor live online te streamen

 1. Download een van de aanbevolen VPN providers (NordVPN of ExpressVPN)
 2. Showtime is alleen maar te ontvangen in Amerika. Je zal dus mbv je provider contact moeten maken met een van de aangeboden servers in de VS in het VPN netwerk.
 3. Sluit een abonnement met Showtime Dit is een zogenaamd PPV (Pay Per View.
 4. Let’s RUMBLE!! Veel plezier van het gevecht!!

Mayweather vs McGregor online live stream

 • Stream Sky Sports om het gevecht tussen Mayweather vs McGregor live online te streamen

 1. Download een van de aanbevolen VPN providers (NordVPN of ExpressVPN)
 2. Sky Sports is te ontvangen in UK (Verenigd Koninkrijk). Je zal dus mbv je VPN provider contact moeten maken met een van de aangeboden servers in de UK in het VPN netwerk.
 3. Ga naar Sky Sport. Dit is een zogenaamd PPV (Pay Per View.
 4. Let’s RUMBLE!! Veel plezier van het gevecht!!

 

Een gokje wagen op het gevecht tussen Mayweather en McGregor. Hier zijn de kansberekeningen voor het gevecht:

Mayweather wint – 1/4

McGregor wint – 3/1

Onbeslist 33/1

Het zal een niet te vergeten avond worden van twee supersterren tegen elkaar uitkomend in de ring. Of het nu werkelijk het gevecht van de eeuw wordt is nog te bezien. Het hoeft je in iedergeval niet zoveel te kosten wanneer je een abonnemnet afsluit bij NordVPN of ExpressVPN en dan bij DAZN.

Ik wens je veel plezier!!!

Mayweather vs McGregor online live stream

Mocht je vragen of opmerkingen hebben horen wij het graag

Laat een bericht achter