<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Mayweather vs McGregor online live stream | Te volgen met een VPN

Mayweather vs McGregor online live stream | Niets missen met een VPN

Mayweather vs McGregor is zeker een van de meest gehypte gevechten aller tijde. Dit wil je niet missen en dat hoeft ook niet omdat je met een VPN kan genieten van het gehele online gevecht, 21:00, 26 augustus 2017, Las Vegas (Nederlandse tijd:  04:00, 27 augustus 2017)

Mayweather vs McGregor

Het is een ontmoeten tussen twee grootheden van twee verschillende takken van vechtsporten. Money making Floyd “The Money” Mayweather Jr. wereldkampioen boksen tegen de huidige lichtgewicht wereldkampioen en superster van de UFC (MMA: Mixed Matrial Arts) Conor McGregor die zijn naam eer doet als een van de gladiatoren van de Highlander (een film uit 1986).

Mayweather vs McGregor online live stream

 

Beide vechters hebben een wereld tour gedaan waar ze elkaar lekker oraal te lijf zijn gegaan. Beledigingen ging heen en weer en geld werd er gestrooid om de ander voor lul te zetten. Dit was al heerlijk om te zien en kon makkelijk gevolgd worden via facebook. Dit alles om het gevecht zo ver mogelijk te hypen.

Beide heren zullen ook een bedrag van 100 miljoen dollar ontvangen en waarschijnlijk zijn er ook nog wel bepaalde andere percentages afgesproken. Het zal niet alleen een gevecht worden van Mayweather vs McGregor maar ook het boksen tegen MMA (Mixed Martial Arts).

De populariteit van het boksen in de jaren van Mohamet Ali en Mike Tyson zijn wel over en het is nu de UFC die de grootste populariteit geniet. De UFC is een van de grootste organisatoren van MMA gevechten en verder hebben ze een poel van vechters op de lijst staan, die ze vol overgave marketen en tegen elkaar laten uitkomen.

Het zal een super avond worden van de Notorious vs Money en dit alles is te zien met een VPN netwerk. Je zal hiervoor een abonnement moeten afsluiten met een VPN provider en hiervan zijn er natuurlijk vele te vinden. Pas op want niet elke zal geschikt zijn voor het streamen van het gevecht. Hiernaast zal je ook een abonnement moeten afsluiten voor het tv-kanaal welke het gevecht live zal streamen. Dit laatste zal kostbaar lijken maar er zijn proefabonnementen te krijgen met een niet-goed-geld-terug-garantie.

De beste VPN provider voor het streamen van Mayweather vs McGregor

Een versleutelde verbinding

Wat is de betekenis van deze afkorting, VPN hiervoor heb ik letterlijk gekeken op Wikipedia die het uitlegt als volgt:

Een Virtueel Privénetwerk of Virtueel Particulier Netwerk (Virtual Private Network, VPN) is een eenvoudige manier om anoniem te kunnen surfen. Je locatie en IP adres zal veranderen samen met je locatie. Dit zal afhankelijk zijn van welke server je gebruikt van de VPN aanbieder.

Mayweather vs McGregor online live stream

 

Welke tv kanalen kan je streamen om het gevecht tussen Mayweather vs McGregor live online te streamen.

1

DAZN

Deze online live tv streaming provider kan vergeleken worden met de Netflix van de sport. Dazn streamt online duizenden sporten en evenementen uit (the best Premier League, LaLiga Santander, NBA, NFL, Darts). Dit voor maar 9,99 euro per maand. De live stream is mogelijk op al je apparaten van de desktop, tablet, smartphone tot smart TV en game consoles en dit alles in perfecte HD kwaliteit. DAZN zal dan ook Mayweather vs McGregor uitzenden. Het mooiste van deze DAZN online live tv streaming provider is dat er een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie is. Ja kan na het gevecht gewoon het abonnement opzeggen want als je moet kiezen tussen een jaar lang protectie via een VPN aanbieder of een zogenaamde sport Netflix is de keuze snel gemaakt. Privacy en beveiliging gaan altijd voor.

McGregor online live stream

 1. Download een van de aanbevolen VPN providers (NordVPN of ExpressVPN)
 2. DAZN is alleen maar te ontvangen in Duitsland, Oosterijk, Zwitserland, Canada of Japan. Je zal dus mbv je provider contact moeten maken met een van de aangeboden serverlanden in het VPN netwerk.
 3. Sluit een abonnement met DAZN
 4. Let’s RUMBLE!! Veel plezier van het gevecht!! Vergeet niet binnen een maand/ 30 dagen het abonnement van DAZN af te zeggen
2

Stream Showtime om het gevecht tussen Mayweather vs McGregor live online te streamen

 1. Download een van de aanbevolen VPN providers (NordVPN of ExpressVPN)
 2. Showtime is alleen maar te ontvangen in Amerika. Je zal dus mbv je provider contact moeten maken met een van de aangeboden servers in de VS in het VPN netwerk.
 3. Sluit een abonnement met Showtime Dit is een zogenaamd PPV (Pay Per View.
 4. Let’s RUMBLE!! Veel plezier van het gevecht!!

Mayweatheronline live stream

 • Stream Sky Sports om het gevecht tussen Mayweather vs McGregor live online te streamen

 1. Download een van de aanbevolen VPN providers (NordVPN of ExpressVPN)
 2. Sky Sports is te ontvangen in UK (Verenigd Koninkrijk). Je zal dus mbv je VPN provider contact moeten maken met een van de aangeboden servers in de UK in het VPN netwerk.
 3. Ga naar Sky Sport. Dit is een zogenaamd PPV (Pay Per View.
 4. Let’s RUMBLE!! Veel plezier van het gevecht!!

 

Een gokje wagen op het gevecht tussen Mayweather en McGregor. Hier zijn de kansberekeningen voor het gevecht:

Mayweather wint – 1/4

McGregor wint – 3/1

Onbeslist 33/1

Het zal een niet te vergeten avond worden van twee supersterren tegen elkaar uitkomend in de ring. Of het nu werkelijk het gevecht van de eeuw wordt is nog te bezien. Het hoeft je in iedergeval niet zoveel te kosten wanneer je een abonnemnet afsluit bij NordVPN of ExpressVPN en dan bij DAZN.

Ik wens je veel plezier!!!

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

   Stel een vraag

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   DeBesteVPN.nl