<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Meer plezier hebben met een game VPN - Kortere ping en stabiel

Meer plezier hebben met een game VPN | Kortere ping en stabiel

Je zult meer plezier hebben met een game VPN omdat het zorgt voor een stabielere verbinding, kortere ping en geen last van geografische blokkades.

Beste game VPN

Hierboven staan de beste game VPN opties die ik heb getest met de pc, Playstation4 en Xbox console. De kenmerken waar de beste game VPN aan moet voldoen staan in dit artikel beschreven. Het gebruik van een VPN 4 gaming is geen luxe meer helaas. We kunnen er gewoon weg niet meer onderuit. Je zal veel meer plezier hebben met een game VPN omdat het voor jezelf ook rust geeft en irritaties zal wegnemen.

Meer plezier hebben met een game VPN

Meer plezier hebben met een game VPNVroeg speelde het gamen zich af tussen vier muren op je kamertje en betekende een multiplayer dat je echt fysiek naast je vriendje moest zitten.

Nu is de hele wereld je speelterrein. De games zijn enorm ontwikkeld en de avonturen spelen zich af op afgelegen planeten en magische werelden. In deze moderne games kun je met iedereen en overal het gevecht aan en speelt tijd en locatie geen rol. Je bent “veilig” zolang er maar een goede internet verbinding is. Hier ligt nu het probleem, wanneer je 100% wilt genieten van online games is een stabiele en snelle verbinding een “must” net zoals een VPN 4 gaming een noodzaak is geworden. Later zal ik dieper ingaan op de gaming VPN.

Je ISP (Internet Service Provider) speelt hierbij ook een belangrijke rol: deze is verantwoordelijk voor uw bandbreedte. Zijn ze het niet eens met je verbruik (te hoog) dan kunnen zij je verbinding afknijpen(bandbreedte kleiner maken) of zorgen voor een niet stabiele verbinding (vergelijkbaar met het aan en uitdoen van een licht schakelaar).

De techniek blijft niet stilstaan en er zijn technologieën op de markt verkrijgbaar zoals de gaming VPN die ons kunnen ondersteunen bij het spelen van onze spelletjes. Deze versleutelde verbinding technologie heeft o.a. de eigenschap de snelheid te handhaven en de verbinding stabiel te houden zodat je niet onderbroken wordt en  overal ter wereld kunt inloggen.

gaming vpn

Waarom dient u een gaming VPN aan te schaffen

Een VPN 4 gaming kan de reactie-snelheid tussen de gamer en de server, waar u bent ingelogd, vergroten. Een game VPN heeft nog meer voordelen.

Nog enkele voordelen van een VPN 4 gaming:

 • Het is mogelijk games te spelen, DLC* te downloaden en toegang te krijgen tot Xbox Live en PSN exclusives van elke land. Geen regio gebondenheid.
 • Je kunt als een van de eerste in je regio de game spelen omdat je de geografische blokkade ontwijkt.
 • Vertraging voorkomen met een gaming VPN
 • Beschermt je game data door middel van een versleuteld game netwerk
 • Een game VPN beschermt je tegen DDos aanvallen
 • Maakt gebruik van game servers overal op de wereld om je ping te verkleinen (de vertraging op de lijn)
 • Speelt op multi game platformen overal op de wereld
 • Logt in op servers overal op de wereld om met je vrienden te spelen, ook al is de titel geografisch geblokkeerd voor de regio waarin je zit.
 • VPN-DDoS bescherming houdt je verbinding stabiel en constant.

*DLC: extra data voor de game die je downloadt van het internet, via de officiële uitgever van het spel of “third party”. Deze ondersteuning heeft tot doel meer spel vreugde te creëren. Dit kan met extra levens of punten zodat het spelen van de game leuker en makkelijker wordt. De industrie verdient hier miljoenen aan.

game VPN

Wat is een VPN

Een VPN is een versleutelde verbinding die niet alleen gebruikt kan worden om games mee te spelen. Sommige VPN verbindingen zijn uitermate geschikt voor het online spelen van games. Een VPN kan echter veel meer en is van oudsher een beveiligapplicatie. Met de specifieke “end 2 end” versleutelde datastroom. Deze datastroom is niet te ontcijferen.

Deze eigenschap maakt de VPN ook steeds populairder. Steeds meer mensen zijn zich van het gevaar bewust. Welk gevaar hoor ik je denken. Het gevaar van o.a. hackers die er vandoor gaan met je identiteit, maar ook overheden die over je schouder meekijken, je ISP(internet Service provider) die nog wel aan jouw kant staat en nog geen inbreuk maakt op je privacy, maar hoe lang nog?

Eigenschappen VPN

We hebben al gesproken over de game VPN voordelen. Er zijn nog meer voordelen van een VPN waarvan je profiteert wanneer je een VPN provider aanschaft.

 • Geografisch blokkades: Met een VPN is het ook mogelijk je IP adres af te schermen, sterker nog, je kunt het adres veranderen waardoor het mogelijk is geografisch blokkades te ontwijken. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk locale censuur te ontwijken van dictatoriale landen zoals Turkije, China of Noord-Korea. Het is mogelijk Streaming Tv te ontvangen uit landen die normaal hun data afschermen. Deze streams zijn dan alleen maar toegankelijk wanneer je in het desbetreffende land zit. Tevens heb je de mogelijk in te loggen op goksites en op sites die hard core knuffelen promoten.
 • Bescherming op gratis WiFi netwerk: Je hoeft niet persé een frequente reiziger te zijn om gebruik te maken van al het gratis aangeboden WiFi onderweg zoals op luchthaven, in restaurant, hotel ect. Het is wel uiterst makkelijk omdat we vaak nog niet beschikken over de desbetreffende simkaart en het huidige abonnement is nu eenmaal te duur om te gebruiken onderweg. Hier schuilt ook het gevaar. Juist op deze gratis WiFi ben je uiterst kwetsbaar. Vaak is het mogelijk met eenvoudige hardware je telefoon te hacken. Ook al denk je dat je niet interessant genoeg bent. Je kunt van mij aannemen dat je dat wel degelijk bent.
 • Anoniem: Met een VPN bent je onzichtbaar, je surfgedrag ook. Het is bijna onmogelijk de versleutelde verbinding te kraken. Voor je ISP is het onmogelijk je surfgedrag te analyseren. Bent je bijvoorbeeld een torrent fan en download je veel dan zou je ISP de bandbreedte kunnen aanpassen waardoor alles langzamer zal gaan. Wanneer ze niet kunnen zien wat je doet is deze actie onwaarschijnlijk. Downloaden is illegaal en ze willen hier niet aan mee werken.

De prijs voor een beste game VPN

Je zal meer plezier hebben met een game VPN maar een VPN 4 gaming is niet gratis. Dit zou ook niet mogelijke zijn, omdat we het hebben over je veiligheid. Hier kun je beter niet op bezuinigen. Er zijn wel gratis VPN providers op de markt. Deze hebben niet je veiligheid en bescherming hoog in het vaandel. Dit is ook logisch want ook deze gratis VPN moet geld verdienen.

Toch moet je erg oppassen want misschien maak je nu wel gebruik van een versleutelde verbinding (onzichtbaar voor hackers en overheid) maar je weet niet wat jouw gratis VPN provider doet met je gegevens.

Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen met: debesteVPN (ed)gmail.com

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

   Stel een vraag

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   DeBesteVPN.nl