MotoGP Livestream TT Assen

Speciale aanbieding voor Kerstmis

Als je fan bent van Motosport dan kun je het misschien wel gaafste evenement van het jaar natuurlijk niet missen! We hebben het natuurlijk over de TT Assen ofwel ”De Kathedraal” van de motorsport. Assen houdt ieder jaar weer de eer de enige dit motorsportevenement te mogen hosten sinds 1949.

Maar goed, of je nu in Nederland zit en alle warm-up wedstrijden wilt kijken of net toevallig in het buitenland bent op vakantie, je wilt natuurlijk altijd de MotoGP Assen Live Stream kunnen kijken!

In dit TT Assen MotoGP artikel gaan we het hebben over de verschillende livestream TT Assen mogelijkheden en hoe je de TT Assen op TV live kunt bekijken.

30 dagen gratis ExpressVPN
ExpressVPN - Anoniem en Beschermd Surfen!

Je kan ExpressVPN GRATIS 30 dagen testen en ben je niet tervreden dan krijg je binnen je geld terug.

Bijgewerkt:  3 december, 2021

TT Assen op TV

Je kunt de TT Assen MotoGP wedstrijden volgen op diverse zenders met natuurlijk commentaar van verschillende personen.

motogp assen live stream 1

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN

NOS

Bij de grote Zondag uitzending van NOS Studio Sport kun je een rechtstreeks verslag van de Moto3, MotoGP en Moto2 volgen. Commentaar zal worden geleverd door Jeroen Stomphorst en oudcoureurs Barry Veneman en Jurgen van Goorbergh. Deze zelfde uitzending wordt ook uitgezonden op RTBF in België en RTS in Zwitserland.

EuroSport

Je kunt de MotoGP wedstrijden ook kijken op de sportzender EuroSport. De uitzending begint al om 9 uur ’s ochtends met sommige warm-ups en trainingswedstrijden. Ook worden de races live uitgezonden op EuroSport 1 en via de EuroSport Player.

Er zijn voor in het buitenland enkele betaalde opties beschikbaar om de Livestream TT Assen te volgen. Denk bijvoorbeeld aan:

DAZN
MotorGP VideoPass (Wereldwijd)
DAZN (Canada, Oostenrijk, Brazilië, Duitsland, Italië, Spanje of Zwitserland)
beIN (VS en Canada)
BT Sport (Verenigd Koninkrijk en Ierland)
Fox Sports (Australië)
NBC/NBCSN via Hulu Live TV (VS)
YouTube TV (VS)

Maar toch zijn er diverse gratis kanalen beschikbaar zijn die de MotoGP wedstrijden laten zien, en dus ook de MotoGP Assen Live Stream,  zijn deze niet de beste manier om de TT Assen op tv te kijken. Waarom niet? hoor ik je al denken. Welnu, dat zal ik je eens haarfijn uitleggen.

TT Assen MotoGP kijken met VPN

Om echt goed te kunnen genieten van de Livestream TT Assen heb je een VPN nodig. Als je hier nog nooit van gehoord hebt, VPN staat voor Virtual Private Network. Hoewel het niet al te veel uit maakt waar het precies voor staat, zal ik je exact vertellen wat een VPN doet.

motogp assen live stream 2

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN

Een VPN verbergt je ware locatie en doet de server, app of website die je gebruikt of bezoekt, denken dat je ergens anders bent. Zo kan je bijvoorbeeld als je in het buitenland bent, doen alsof je gewoon in Nederland bent. Of als je gewoon thuis zit, doen alsof je in de VS zit.

Op deze manier kun je dus letterlijk iedere warm-up, trainingswedstrijd en natuurlijk de grote race zelf kijken, op welke zender je, maar wilt. Dit omdat je op deze manier dus toegang heb tot DAZN, Fox Sports, maar ook bijvoorbeeld NOS als je ik zeg maar wat, in Thailand zou zitten.

MotoGP Assen Live Stream 30 Dagen Gratis Kijken met VPN

motogp assen live stream 3

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN

Als je op deze website beland bent, ben je waarschijnlijk op zoek naar de beste VPN. Ik kan je gelukkig vertellen dat ik en mijn team echt tientallen VPNs uitvoerig getest hebben. We hebben niet alleen rankings samen gesteld van de beste VPN’s, maar ook enkele trucjes ontdekt, als het aankomt op VPN gebruik.

De beste truc die we tot nu toe hebben ontdekt, is de 30 dagen gratis VPN truc bij ExpressVPN. Nu kun je overal de MotoGP livestream kijken. De 30 dagen gratis VPN-truc werkt als volgend:

Je koopt een abonnement op ExpressVPN, het maakt niet uit welke. Vervolgens zeg je je VPN-abonnement op binnen de eerste 30 dagen van het contract. Je krijgt dan je betaalde lidmaatschapsgeld keurig terug gestort op je bankrekening en ExpressVPN stelt geen vragen.

Livestream TT Assen VPN instellen

Hoe maak je nu precies verbinding met de juiste live streaming dienst met je VPN? Welnu, dat is gemakkelijk. Allereerst download je de vpn software of app. Vervolgens kies je een server waarmee je verbinding wilt maken. Je dient altijd een server te kiezen die aansluit bij de streamingdienst of zender die je wilt bekijken. Voila! Zo gemakkelijk is het dus.

Als je overigens de Livestream TT Assen op tv wilt kijken, heb ik goed nieuws voor je! De meeste smarttelevisies werken prima samen met de premium VPN aanbieders die we onderzocht hebben.

Voordelen van TT Assen MotoGP via VPN kijken

– Altijd de hoogste kwaliteit live stream, zonder vervelende pop-ups of andere vormen van reclame
– Nooit meer warm-up matches en oefenwedstrijden missen
– Legale manier om de MotoGP Assen Live Stream te kijken

MotoGP Assen Live Stream – Conclusie

Hopelijk weet je nu precies hoe je de livestream TT Assen kunt kijken, waar ter wereld je ook bent. Door gebruik te maken van een VPN in combinatie met een of meerdere van de genoemde streaming diensten mis je nooit meer een wedstrijd!

Je kunt de VPN-aanbieder ExpressVPN 30 dagen gratis gebruiken door de 30 dagen gratis truc die we hierboven besproken hebben.  Op deze manier kun je precies zien hoe goed een VPN werkt om de Livestream TT Assen te kijken.  Ook in combinatie met smarttelevisies werken de beste premium VPN’s perfect. Zo kun je de TT Assen op TV kijken.

Mocht je geïnteresseerd zijn in meer motorsport raden we je aan ons F1 artikel te lezen. Hierin leggen we uit welke zenders deze koningsklasse uitzenden.

Natuurlijk kun je meer VPN aanbieder informatie vinden op onze homepage.

TT Assen MotoGP – Veelgestelde Vragen

Is het veilig om de MotoGP Assen Live Stream te kijken op een gratis website of via een gratis VPN?

Wij raden het gebruik van gratis VPN’s en illegale streaming websites ten zeerste af. Dit is om een paar simpele redenen. Stel je bijvoorbeeld de volgende vraag: als een dienst gratis is, hoe verdient de website of dienst dan geld?

Tegenwoordig verdienen dit soort schimmige sites niet alleen geld met reclame. Vaak verkopen ze je persoonsgegevens en browsergedrag door aan datahandelaren. Dit kan gevaarlijk zijn en uiteindelijk blijkt gratis of goedkoop dan ook duurkoop.

Kan ik de TT Assen MotoGP overal ter wereld kijken?

In wezen kun je met de combinatie VPN en een streamingdienst overal ter wereld de Livestream TT Assen volgen. Soms dien je wel een abonnement af te sluiten bij een bepaalde streaming provider om de wedstrijden te kunnen kijken.  Zeker de warm-up matches en andere oefenwedstrijden zijn vaak alleen te volgen via een betaalde streamingdienst.

Kan ik de TT Assen op TV kijken met een VPN?

Op de meeste smarttelevisies kan je prima de TT Assen MotoGP kijken via een VPN. De premium VPN aanbieders die wij uitvoerig hebben getest allemaal een app beschikbaar die prima te downloaden en installeren is op een smarttv.

Waar vind ik de agenda MotoGP TT Assen?

Deze kun je vinden op de officiele website van de MotoGP. Op de overzichtspagina zie je duidelijk welke wedstrijden wanneer gereden worden. Voor meer informatie over de Livestream TT Assen kun je ook terecht op deze pagina van onze eigen website.

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl