NBA live streams nu wel beschikbaar met VPN

Ben jij op zoek naar een manier om een NBA live stream te volgen? Dan ben je op de juiste plek beland. In dit artikel het uitgebreid gaan hebben over hoe je dit op een legale manier kunt doen. Een zeer betrouwbaar onderzoek werd uitgevoerd met betrekking tot welke websites je kan gebruiken en welke VPN aanbieders het beste zijn.

Dit was gedaan om uit te vinden of live stream NBA kijken op apparaten naast alleen de televisie ook mogelijk is. Ook om te zien hoe je het veiligst online NBA live streams kan volgen. Hieruit merkten we op dat een VPN het veel makkelijker maakt om de live streams te volgen.

Bijgewerkt: 11 juli, 2024

Probeer nu
NBA kijken met ExpressVPN - Bespaar 49%

Met de diensten van ExpressVPN kun je de NBA streams ontgrendelen in Nederland en buitenland. Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

Waar kan ik NBA live kijken?

nba live stream

Normaal gesproken moet je natuurlijk betalen of heb je een abonnement op een sportzender nodig om te kunnen genieten van het NBA kijken. Nu is het natuurlijk zo dat je liever een gratis optie hebt als je NBA wilt volgen al helemaal als je niet beschikt over een abonnement op NBA basketball.

Ook is het mogelijk om een NBA live stream online te zoeken zodat je gratis kan genieten van de basketball wedstrijden. Maar, het probleem van deze gratis live streams is dat ze vaak illegaal zijn. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een legale optie om een gratis NBA live stream te bekijken. Hieruit bleek dat als je een VPN gebruikt jouw IP adres niet traceerbaar is.

Wat is een VPN?

Een VPN is kort voor virtual private network. De VPN zorgt ervoor dat de server denkt dat jij de website bezoekt vanaf een land dat toegang heeft to de website. Daardoor wordt jouw de volledige toegang tot de services die aanwezig zijn verleend. Als je de NBA kijken wilt kan je bijvoorbeeld niet altijd toegang krijgen tot de live stream NBA doordat je op dat moment je niet in de juiste regio bevindt.

Hiernaast zorgt het ervoor dat je anoniem online kan surfen doordat je IP adres niet traceerbaar is en jouw browser geschiedenis niet wordt opgeslagen. Daardoor wordt jouw privacy beter gewaarborgd en heb je geen last van hackers en dieven die jouw gegevens proberen te stelen. Hiernaast is het ook zo dat bedrijven jouw informatie niet zomaar kunnen verkrijgen, tenzij je er zelf voor kiest om gegevens als email, telefoon nummer, etc vrij te geven.

Ook is het zo dat de VPN jouw de optie geeft om jouw apparaat met wereldwijde servers te verbinden. Dit is handig omdat sommige content niet beschikbaar is in bepaalde landen. Je kan dus kiezen om met een buitenlandse server te verbinden zodat je bijvoorbeeld een NBA live stream kan kijken die alleen in Amerika beschikbaar is.

NBA live stream met deze VPN aanbieders

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Waarom zou ik een VPN moeten gebruiken om NBA wedstrijden te kijken?

De voornaamste reden om jouw apparaat te verbinden met een VPN om een live stream NBA te bekijken is dat je op een legale manier toegang krijgt tot de Amerikaanse servers om de wedstrijden te volgen. Ook als je geen gratis toegang hebt kan je vaak door middel van andere buitenlandse servers met heel veel korting abonnementen afsluiten om het recht om NBA live kijken te verkrijgen.

Er is niks zo vervelend als de melding “Sorry, deze content is niet beschikbaar op jouw locatie” te ontvangen. Om dit op te lossen, kan je binnen 1 minuut een jouw apparaat verbinden met een VPN die wereldwijde servers aanbiedt. Zodat je het land kan kiezen waar deze content beschikbaar. Hierdoor zal je toegang krijgen tot de video doordat je de website voor de gek houdt door aan te geven dat je op een geschikte locatie aanwezig bent.

Hoe kan ik de VPN verbinden met mijn apparaat?

Het verbinden van jouw apparaat met een VPN server is zeer gemakkelijk en kost je hooguit 1 minuut. Je kan zelf kiezen met welke server je wilt verbinden. Er zijn vele verschillende servers beschikbaar zodat je kunt genieten van snelle wereldwijde servers. Om de VPN te verbinden met een telefoon, tablet, laptop of computer moet je de volgende stappen volgen.

 1. Download een van de hieronder aanbevolen VPN aanbieders.
 2. Verbindt jouw apparaat met een VPN server.
 3. Start met het NBA live kijken op jouw apparaat.

Als je deze drie eenvoudige stappen volgt dan kan jij genieten van de live stream NBA op jouw apparaat. Ook is het zo dat je zelf kunt kiezen met welke server van een bepaald land je wilt verbinden. Zodat je altijd jouw videos kunt kijken waar je je ook bevindt.

NBA International League Pass

Er is een abonnement om de live stream NBA te volgen genaamd “NBA International League Pass”. Normaal gesproken is dit abonnement erg prijzig als je op een Nederlandse server zit. De prijs die je betaald zit tussen de $55 en $63 US dollars per jaar. Maar, als je jouw VPN instelt op een Indiase server betaal je maar liefst $15 US dollars per jaar en heb je de mogelijkheid om ook een maandelijks abonnement af te sluiten waarbij je maar $2 US dollars per maand betaald. Uit ons onderzoek kwam naar voren dat de prijs op de Indiase server het goedkoopste is en wat het nog beter maakt is dat je niet eens een adres hoeft in te vullen bij het invoeren van de betaalgegevens. Het is dus en veel goedkoper en je kan een maandelijks abonnement afsluiten wat helemaal niet mogelijk is op de Nederlandse server.

Hoe kan je op de juiste manier een goedkoop abonnement afsluiten voor de NBA basketball live?

 1. Kies een VPN aanbieder met stabiele servers in India.
 2. Verbindt jouw apparaat met een VPN server in India.
 3. Ga naar de NBA League Pass website
 4. Kies voor het jaarlijkse abonnement als je de goedkoopste optie wilt voor maar liefst $15 US dollar.
 5. Vul jouw betalingsgegevens in.
 6. Nu kan je genieten van NBA live streams voor een super lage prijs!

nba live stream

De beste VPN aanbieders?

Om er voor te zorgen dat wij de beste VPN services kunnen aanbevelen hebben wij veelvuldig, testen uitgevoerd voor honderden VPN in combinatie met NBA live kijken. Hieruit kwam naar voren dat de volgende VPN aanbieders het beste werken en jouw het beste beveiligen.

Deze VPN aanbieders hebben zowel betaalde pakketten als gratis opties. Deze gratis opties zijn in principe goed genoeg om het NBA live kijken te ondersteunen, maar bieden niet alle beschikbare functies aan. Je kan er voor kiezen om later een betaalde upgrade uit te voeren, maar dit hoeft niet. Probeer het vooral zelf uit en kies de aanbieder die voor jou het beste werkt.

Voordelen van het gebruiken van VPN

 • Wereldwijd NBA live stream en lees je hoe je NBA All Star kijken hier zonder enige problemen.
 • Een veel lagere prijs beschikbaar voor NBA International League abonnement
 • Het beschermt jou tegen hackers en dieven die proberen jouw gegevens en informatie te stelen
 • Het zorgt ervoor dat jouw IP adres niet traceerbaar is
 • Jouw zoekgeschiedenis wordt niet opgeslagen waardoor jouw gegevens niet gelekt kunnen worden.

Privacy waarschuwing

Het is zo dat jouw gegevens online makkelijk te achterhalen zijn. Een voorbeeld hiervan vindt je hieronder. Dit zijn namelijk jouw IP adres, locatie en netwerk provider. Met een bepaalde code kan je deze informatie van iedereen gemakkelijk ophalen tenzij je een jouw apparaat met een VPN verbindt. Jouw informatie kan gebruikt worden om advertenties af te stemmen op jouw online activiteiten en om bij te houden wat jij allemaal uitvoert online. Zodat jouw activiteiten voorspelt kunnen worden. Door een VPN te gebruiken kan je anoniem online surfen en kan je NBA live stream volgen zonder te hoeven denken aan jouw privacy.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

FAQ

Kan ik vanuit ieder land gebruik maken van de VPN om NBA live kijken?

Normaal gesproken kan je niet vanuit ieder land NBA kijken doordat de livestream geblokkeerd is in bepaalde landen. Door middel van de VPN kan je vanuit ieder land jouw apparaat verbinden met een VPN server zodat je de live stream NBA gewoon kunt volgen. Zelfs in de landen waar de livestream NBA niet beschikbaar zijn door de geografische blok. De VPN zorgt ervoor dat het net lijkt alsof je je begeeft in een van de landen die wel toegang hebben tot de content. Ook kan je veel goedkopere abonnementen afsluiten als je met een buitenlandse server, zoals die van India, verbindt.

Is het gebruiken van een VPN server illegaal?

Het gebruik van VPN op zichzelf is niet illegaal. Het kan alleen illegaal zijn als je een livestream kijkt die copyright heeft en zonder toestemming wordt uitgezonden. Het enige wat de VPN doet is de locatie van jouw apparaat veranderen naar een server van een ander land. Hiernaast beschermt het ook nog eens jouw gegevens zodat je anoniem online kan surfen. Hierdoor kan je NBA kijken en hoef je je geen zorgen te maken over jouw privacy.

Zijn er gratis VPN aanbieders die goed werken?

Als je de NBA kijken wilt zijn er zeker gratis VPN aanbieders beschikbaar. Alleen is het dan natuurlijk wel zo dat je niet dezelfde functies beschikbaar zijn als bij de betaalde versie. Het werkt als een “freemium” wat inhoudt dat je gebruik kan maken van de VPN. Maar, als je bepaalde functies wilt gebruiken zonder vervelende advertenties tussendoor, dan kan je jouw account upgraden voor een bepaald bedrag per maand.

Kan ik live NBA kijken gratis?

Dit kan in principe wel, maar dan weet je niet zeker of de video illegaal uitgezonden wordt. Er zijn veel verschillende websites die illegaal live stream NBA uitzenden, zodat je NBA live kijken kunt. Dan loop je dus het risico op een boete, happeringen in je verbinding, onderbrekingen door irritante reclames, hackers die je data of verbinding hacken. Dus wees gewaarschuwd en kies beter om een kleine bijdrage van $15 US dollar per jaar te betalen. Zodat je op een legale manier gewoon NBA live streams kan volgen.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl