Peacock of NBC kijken in Nederland

NBC kijken in Nederland. Misschien heb je er al wel eens over gehoord, Peacock TV. Het is een nieuwe streaming provider die uit Amerika is komen overwaaien. Echter, dit is een groot probleem. Als Nederlanders kunnen we niet naar deze streamingdienst kijken.

Hij is namelijk alleen bedoeld voor Amerikaanse kijkers.

Toch heb ik een handige truc voor je gevonden. Dus toch Peacock TV kijken? Het kan zeker! In dit artikel ga ik uitgebreid uitleggen hoe je NBC kijken in Nederland kan. Peacock Nederlandstalig? Dat kan helaas niet, maar hierover later meer.

Probeer nu
Peacock TV kijken met ExpressVPN - Bespaar 49%

Met de diensten van ExpressVPN kun je de Peacock TV streams ontgrendelen in Nederland. Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

Bijgewerkt:  24 mei, 2024

Peacock Nederlands – Hoe te kijken?

NBC kijken in Nederland en Peacock streaming is dus zoals ik hierboven gezegd hebt wel degelijk mogelijk. Je hebt hier enkel een VPN voor nodig. Welnu, waarom heb je een VPN nodig om NBC kijken in Nederland mogelijk te maken?

Dit komt omdat PeacockTV dus van het Amerikaanse netwerkkanaal NBC is. Dit televisienetwerk heeft alleen maar de rechten om films, series en documentaires aan Amerikaanse inwoners te tonen. Dit wordt ook wel een geografische content blokkade genoemd.

Door deze content blokkade kunnen streaming services als Netflix, Amazon Prime, Hulu niet alles aan Nederlanders laten zien. Ook Peacock heeft hier last van.

NBC kijken in Nederland

Peacock Nederlands – De VPN

Met een VPN of Virtual Private Network, omzeil je deze geografische content blokkade. Als je namelijk gebruikmaakt van een VPN, log je in op een buitenlandse server. In dit geval eentje in de Verenigde Staten. NBC, of specifieker, PeacockTV, denkt vervolgens dat je je in Amerika bevindt.

Zo kun je dus toch een PeacockTV account aanmaken. En dat terwijl je gewoon in Nederland bent!

Wel moet je opletten dat je tijdens het aanmaken van het account niet betaalt met iDEAL. Ook een bankoverschrijving vanaf een Nederlandse bank is niet aan te raden. Betaal dus gewoon via PayPal. Eventueel zou je ook een prepaid credit card kunnen gebruiken.

De beste VPN voor Peacock

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

NBC kijken Nederland – De beste VPN’s vergeleken

Speciaal voor deze blog heb ik verschillende VPN-aanbieders met elkaar vergeleken. Peacock streaming en NBC kijken in Nederland kan prima met al deze VPN’s. Ze verschillen qua functies een beetje van elkaar. Maar, al deze premium VPN’s zijn ideaal geschikt om Peacock streaming mogelijk te maken.

NBC kijken Nederland met ExpressVPN

Van alle premium VPN’s die ik persoonlijk uitvoerig getest heb, is ExpressVPN de beste. Waarom mijn keuze op ExpressVPN is gevallen als beste Peacock streaming VPN zal ik uitleggen. Deze VPN heeft de meeste servers beschikbaar en ook de beste extra functies. Daarnaast is hij scherp geprijsd.

En dat is nog niet eens alles. Je kan deze VPN-provider namelijk 30 dagen gratis uitproberen. Dit noem ik ook wel de 30 dagen gratis VPN truc.

ExpressVPN gratis gebruiken truc

Deze gratis VPN truc werkt heel simpel. Je sluit gewoon een ExpressVPN abonnement af en betaald hier voor. Vervolgens zeg je dit VPN abonnement binnen de eerste 30 gewoon op. Als je maximaal gebruik wilt maken van de gratis VPN, zeg je dus de 29ste dag op.

ExpressVPN stelt geen vragen waarom je je abonnement stop hebt gezet. Vervolgens betalen ze gewoon je betaalde abonnementsgeld terug. Dit gebeurt doorgaans via een overboeking naar je bankrekening. Als je een andere betaalmethode hebt gebruikt, bijvoorbeeld PayPal, krijg je je geld daar terug gestort.

Dit terug betaalproces kan tot 5 werkdagen duren, dus houdt hier rekening mee. Wel kan ik je zeggen dat voor die paar Euro per maand, ExpressVPN je van veel internetprivacy voorziet. Zo krijg je niet alleen toegang tot de vele servers wereldwijd, maar ook de mogelijk torrents te downloaden en ongestoord te kunnen internetten.

Je internetaanbieder kan namelijk niet meer meekijken met wat je allemaal doet. Ook andere pottenkijkers en overheden kunnen je surfgedrag niet meer zo makkelijk monitoren.

NBC kijken in Nederland

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

NBC kijken Nederland – gebruik geen gratis VPN!

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: gebruik geen gratis VPN. Gratis VPN’s moeten namelijk toch op een bepaalde manier geld verdienen. Dit doen ze vaak door je data door te verkopen aan derden. Daarnaast zitten deze gratis VPN’s vol met spam, spyware en andere narigheid.

Zoals ik al vermeld had, kosten de vele premium VPN’s maar een paar Euro per maand. Voor dat geld weet je dat je de beste service krijgt. Daarnaast is besparen op je internetprivacy en veiligheid niet iets wat je vandaag de dag zou moeten doen.

NBC kijken Nederland – Conclusie

NBC kijken in Nederland kan dus zoals ik je heb uitgelegd wel degelijk. Je hebt hier echter altijd een VPN voor nodig. Geen VPN betekend dus helaas geen Peacock streaming. Gelukkig kun je de premium VPN ExpressVPN 30 dagen gratis proberen. Daarna kost deze VPN maar enkele Euro’s per maand.

Ook weet je dat je dus beter geen gratis VPN kan gebruiken. Deze zitten vol met schadelijke adware voor je computer of ander toestel. Bovendien kun je een VPN ook gebruiken voor andere zaken dan alleen NBC kijken in Nederland. Denk aan torrents downloaden en je wachtwoorden beter versleutelen.

Mijn eindconclusie is dan ook: bespaar niet op je internetveiligheid. Dat is namelijk vandaag de dag niet verstandig.

Peacock Nederlands – Veelgestelde Vragen

Welke films en series kan ik op PeacockTV kijken?

Er zijn ontzettend veel films en series te bekijken op PeacockTV. Vooral oude, populaire series als The A-Team, Knight Rider en Miami Vice. Denk ook aan hedendaagsere shows als The Office en America’s Got Talent. Daarnaast kun je honderden films kijken, van klassiekers tot nieuwe releases.

Vaak kun je trouwens nieuwe releases eerder kijken op PeacockTV dan op andere streaming websites. Dit komt natuurlijk omdat het een Amerikaanse streaming provider is. Ook zijn er enkele exclusieve series te zien op Peacock.

Kost PeacockTV geld?

Niet altijd, het ligt er aan welke abonnementsvorm je kiest. Zo is er een gratis versie beschikbaar, maar daar kun je natuurlijk lang niet alles op kijken. De eerste betaalde optie kost net iets minder dan vijf dollar per maand. Je krijgt dan wel reclame pop-ups tussen door.

De meest uitgebreide optie kost bijna tien dollar per maand. Je kunt dan ongestoord Peacock streaming genieten, zonder reclames tussendoor.

Op welke toestellen kan ik Peacock Nederlands kijken?

NBC kijken Nederland kan op bijna al je verschillende toestellen.  Je kunt dus niet alleen op je PC of laptop kijken. Je kan gewoon de app downloaden voor Android- en iOS toestellen. Ook kun je op bijvoorbeeld je Xbox One of Nvidia Shield naar Peacock kijken.

NBC kijken in Nederland

Is PeacockTV geschikt voor kinderen?

Ja, Peacock Nederland is geschikt voor kinderen! Ontzettend veel oude shows als Woody Woodpecker en Tom en Jerry zijn te bekijken. Denk ook aan een remake van Saved by the Bell en kinderprogramma’s als Where’s Waldo.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl