Tv kijken vanuit het buitenland | TV kijken via wifi

Nederlandse tv in het buitenland is geen probleem meer binnen Europa alles gaat tegenwoordig via wifi netwerken. Draadloze tv is de normaalste zaak van de wereld geworden. Buiten Europa is draadloze tv niet zo vanzelfsprekend vaak is er de geografische blokkade. Met zogenaamde versleutelde verbinding services is het mogelijk om veilig en anoniem digitale TV te ontvangen. Stidio Sport ontvangen op je laptop waar je ook bent is een feit geworden. Nederlandse tv kijken hoeft niet moeilijk meer te zijn.

In het volgende artikel (Nederlandse tv kijken in het buitenland vpn) zal dan ook worden uitgelegd wat de service inhoud en er zal concreet bewijs worden geleverd dat Nederlandse tv kijken in het buitenland nu tot de technologische mogelijkheden behoort waar je ook bent. Er liggen natuurlijk vele gevaren op de loer en daarover zal ik meer vertellen in dit artikel.

Bijgewerkt: 18 oktober, 2018

Nederlandse tv in het buitenland, de best geteste aanbieders

De beste geteste provider voor Nederlandse tv kijken in het buitenland is ExpressVPN. Dit is de streaming koning van alle aanbieders. Eenvoudige installatie en bediening wanneer je Nederlandse tv in het buitenland mogelijk wilt maken. Hiervoor zal je eerst een service moeten kiezen. Ga verder en lees dit artikel (Nederlandse tv in het buitenland).

Er worden vele voorbeelden gegeven hoe een provider nuttig kan zijn in het dagelijkse leven, tv kijken buitenland of Nederlandse tv zenders is maar een van de vele voorbeelden van .

Het bewijs van geografische ontwijking

Het videobewijs dat “Nederlandse tv kijken in het buitenland via internet” geen sprookje is. Een fragment uit de tv-uitzending van “Ziggo Sport F1“. Metal Theo te gast en “Nederlandse tv kijken in buitenland via internet (Nederlandse tv zenders) op tablet is onmogelijk” zegt Theo. Hierop zegt Kamphuis dan ook: tv kijken buitenland of op Nederlandse tv zenders is wel gewoon mogelijk met behulp van een aanbieder.

Het meest belangrijke van dit “tv kijken buitenland” fragment is dan ook dat ik niet hoef te schrijven dat het wel mogelijk wanneer Rob Kamphues live in de uitzendingen roept dat het wel kan. Niet erg handig omdat “Ziggo ontvangen in buitenland” voorheen niet kon nu wel maar niet buiten Europa

Nieuwe wetgeving

Nederlandse televisie (1 April 2018)

Onlangs is er een Europese wetswijzing doorgevoerd die inhoudt dat het blokken van media niet meer mag. Hierdoor zullen Nederlandse televisie-uitzending niet meer mogen worden geblokkeerd wanneer je binnen de Europese Unie bent. Ga je buiten E.U. zal de blokkade nog steeds bestaan.

Ga je buiten Europa zal je nog steeds een versleuteling verbinding aanbieder nodig hebben.

Tv kijken buitenland fragment: Nederlandse tv kijken vanuit buiten Europa

Je kan deze techniek niet alleen gebruiken om net als in dit voorbeeld televisie te ontvangen in het buitenland of op Nederlandse tv zenders Nederlandse tv kijken, maar het kan ook heel handig zijn wanneer je juist vanuit Nederland televisie zou willen ontvangen in het buitenland.

Vele van jullie zijn juist geïnteresseerd in bijvoorbeeld het openen van de Netflix catalogus deze is namelijk veel groter dan het Netflix aanbod welke we te zien krijgen in Nederland. Een aanbieder kan dan ook hier heel nuttig werk leveren om tv kijken buitenland op Nederlandse tv zenders te realiseren.

Dit is niet het enige artikel wat gaat over geo-blokkades ontwijken en Nederlandse tv in het buitenland . Ik heb er meerdere geschreven en de volgende kunnen interessant zijn:

Geografische blokkering opheffen en live Nederlandse tv kijken in het buitenland

Was het voorheen niet mogelijk om  Nederlandse tv in het buitenland. Anno 2017 is dit een ander verhaal. Het is nu heel simpel om Nederlands televisie te kijken in het buitenland met behulp van een provider, zenders als: NPO Gemist, RTLXL, SBS Gemist, Ziggo/Horizon GO en alle andere streaming videosites kan je nu gewoon openen en bekijken.

Er is een eenvoudige technologie zodat je niets meer hoeft te missen van je favorieten televisie programmering wanneer je in het buitenland bent op vakantie of op zakenreis. De service is de oplossing nu wordt Nederlandse tv in het buitenland een fluitje van een cent.

Tv kijken in het buitenland

Waarom?

De blokkering heeft alles te maken met de locale auteursrechten van films, series en programma's (binnen de landgrenzen van bijvoorbeeld Nederland) of met locale censuur van foute overheden die graag willen beslissing over wat u wel en niet mag zien. In China is bijvoorbeeld Facebook ontoegankelijk en in Turkije blokkeerde de overheid Twitter.

Nederlandse tv kijken in buitenland kan lastig zijn wanneer je niet over een provider beschikt. De site die je bezoekt/zou willen openen detecteert dat er vanuit het buitenland wordt inlogt. De website blokkeert gedeeltelijk of geheel de toegankelijk. Bij een zender als de NPO Sport live (Nederland Publieke Omroep) zijn sommige programma een probleem in verband met de uitzendrechten.

Vooral voetbal, wielrennen, olympische spelen en andere sport-programma’s kunnen niet bekeken worden via NPO Sport live buiten Nederland. Probeer je het toch, dan krijg je de volgende foutmelding. Via de normale weg gaat dit dus niet lukken…….

Nederlands TV kijken in buitenland

Enkele aanbieders met servers in NL voor Nederlandse tv in het buitenland

Hieronder enkel best geteste aanbieders voor Nederlandse tv buitenland. Alle aanbieders hebben meerdere servers in Nederland staan. Vanaf nu is Nederlandse TV kijken in buitenland op tablet kinderspel!  Mocht je vragen hebben over o.a tv kijken buitenland stuur ons gerust een email.

TOP PROVIDERS voor Nederlandse TV kijken in het buitenland.

Bijgewerkt: 18 oktober, 2018

Nederlandse tv kijken in buitenland

Toch is Nederlandse TV kijken in buitenland op Nederlandse tv zenders mogelijk en kunnen we met de techniek van vandaag net doen alsof we in Nederland zitten. We kunnen met dezelfde technologie ook actief zijn op Ebay, Marktplaats en Speurders . Nederlandse tv zenders of marktplaatsen zijn er doorgaans ook niet van gediend dat je vanuit buiten Nederland inlogt.

Ze zijn dan vooral bang voor oplichting en de toegang wordt u dan ook vaak ontzegt. Ze hebben ook wel een beetje gelijk, omdat er veel fraude is vanuit het buitenland. Hieronder is een goed voorbeeld dat niet iedereen kwaad wil die in het buitenland woont.

In het volgende praktijkvoorbeeld probeert een vriend van mijn die in het buitenland woont in te loggen op de bovenstaande websites. Zijn handel is de verhuur van garageboxen en hiervoor  adverteerd op Marktplaats en Speurders. Tot zijn grote ergernis werd hij er steeds afgegooid en kreeg hij zelfs een waarschuwing van Marktplaats.

Wij adviseerde hem een service abonnement af te sluiten zodat hij zijn IP-adres locatie kon veranderen in een Nederlands IP-adres. Nu kan hij zonder problemen zijn garageboxen op Marktplaats en Speurders aanbieden.

Met een provider is het mogelijk om in een NL server in te loggen zodat het zal lijken dat in Nederland bent. Nederlandse tv kijken in het buitenland wordt nu mogelijk.

Tv kijken in het buitenland

Nederlandse televisie kijken in het buitenland met een versleutelde verbinding

Nederlandse tv kijken in buitenland online streamen

Hoe kunnen we Nederlandse TV kijken in buitenland op Nederlandse tv zenders, over welke technologie hebben we het dan? Er zijn tal van providers (Virtueel Particulier Netwerk) op de markt die deze dienst aanbieden. Een dienst is volkomen legaal ook al kan je er allerlei stoute dingen mee doen.

Nederlands TV kijken in buitenlandWe moeten niet vergeten dat we het normaal vinden ons huis op slot doen zodat niemand kan inbreken en uw waardevolle spullen kan meenemen. Waarom staat onze digitale deur dan wijdt open voor iedereen? Veel mensen zijn zich niet bewust van dit gevaar. Een provider is niet de oplossing maar wel een middel om het gevaar van hackers en mee gluurders te beperken.

Locatie veranderen

Wanneer u een abonnement neemt op een van deze providers die wij op debesteVPN.nl is het o.a. mogelijk uw IP-adres te veranderen. Hiermee kan u uw geografische locatie veranderen waardoor uw originele locatie verborgen is.

Echter we zijn er dan nog niet. Je zal wel moeten inloggen op een server van het desbetreffende land in dit geval een server in Nederland. Het is van belang dat u een provider kiest met servers locaties in verschillende landen waaronder het land waar u virtueel wilt zijn. Bij een betaalde aanbieder zit u het veiligst. U heeft tal van server locatie opties en een goede helpdesk mocht u een vraag hebben.

Wij adviseren je niet voor een GRATIS PROVIDER te kiezen, deze zijn onbetrouwbaar en ze slaan uw log data op. Hierdoor zijn ze totaal niet te vergelijken met een provider waar u voor betaald. TV kijken in het buitenland wordt een makkie.

Wanneer u virtueel bent ingelogd op een NL server. Krijgt u dus een Nederlands IP-adres waardoor het zal lijken alsof u in Nederland zit. Het is nu mogelijk live televisie of herhalingen van programma's zien. Nederlandse tv in buitenland is een feit. Het zelfde geldt voor de Ebay, Marktplaats,  Speurders ect.

Want gebeurt er precies?

Een aanbieder (zie: Wat is een versleutelde verbinding) is een dienst waarbij een virtuele tunnel is opgezet om je internetverkeer te versleutelen en te anonimiseren. Online tv kijken buitenland behoort nu tot de mogelijkheden omdat je IP-adess en locatie worden gemaskeerd. Nu is Nederlandse tv buitenland een van de opties die je hebt met zo'n versleutelde verbinding. Een aanbieder heeft echter nog enkele andere voordelen:

 • De versleutelde verbinding werd pas heel erg populair toen er vanuit thuis gewerkt mocht worden.
 • Door de nieuwe regelgeving wordt buiten Nederland Nederlandse televisie kijken super makkelijk gemaakt. Voorheen dacht je misschien laat maar zitten nu ga je natuurlijk volop Nederlandse tv streamen. Het gevaar is dat je dit waarschijnlijk gaat doen op onwillekeurige netwerken waardoor je je onbewust openstelt voor hackers. Wat voorheen geen gevaar was omdat je gewoon niet deed is nu wel een gevaar geworden. Het gebruik van een versleutelde verbonding is daarom niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven simple dingen zoals het streamen van WK voetbal 2018, Tour de FranceOlympische spelen vanuit je vakantie bestemming moet je gewoon veilig doen!

Wanneer je vaak reist of zelfs woonachtig bent buiten Europa dan is een goede versleutelde verbinding noodzaak. Vele vakantie bestemmingen of populaire landen passen censuur toe denk maar aan een land zoals China. Ik heb zelfs een artikel geschreven over censuur landen en je zal verbaast zijn hoeveel landen dit zijn. Hierbij gaat het tot het blokkeren van een pokersite tot aan kranten en socialmedia. Providers zoals  NordVPN,  ExpressVPN  of VypreVPN kan je deze blokkade omzeilen en anoniem surfen.

Wat kost een provider om Tv kijken in het buitenland 

Voor niets gaat de zon op en gratis bestaat niet zijn mooie uitspraken en gelden dus ook wanneer je opzoek bent naar een goede versleutelde verbinding. Een provider zal ongeveer 3-8 USD per maand kosten. Dit is ongeveer 2 vaasjes (grote glazen bier).

Je moet niet vergeten dat deze aanbieders professionele infrastructuren hebben waar veel geld in is geïnvesteerd. De technologie moet ook altijd werken en het liefs over snelle verbindingen. Er zijn zelf aanbieders (NordVPN en ExpressVPN) die investeren in snelle verbinden zodat ze hun klanten optimaal kunnen genieten van een snelle stream, zonder hapering van de video.

Nadat je een service abonnement hebt afgesloten is er ook de after service in de vorm van snelle live chat mogelijkheden. Een goede aanbieder heeft vele inlog landen waar dan ook weer vele servers staan. Sommige servers zijn special ingericht voor bijvoorbeeld het openen van de Netflix USA film catalogus. Je zal dan wel even moeten chatten welke server je zal moeten gebruiken hiervoor. Het is dan prettig wanneer je gelijk antwoord krijgt. Je betaald dus niet voor niets. Het is een kleine investering voor een veilig gevoel wanneer je op het internet bezig bent.

De gratis aanbieders

Er zijn ook gratis aanbieders op de markt, deze aanbieders moet je niet aan beginnen. Deze bedrijven staan niet in voor je veiligheid. Het business model van deze onderneming is het verzamelen van je gegevens met als doen deze door verkopen aan de hoogste bieder. Er zijn ook verhalen bekend dat ze er vandoor gaan met gevoelige informatie zoals creditkaart gegevens.

Het is dus een serieus advies nooit een gratis aanbieder af te sluiten. Verder hebben zeTv kijken in het buitenland vaak een datalimiet en is de stream niet betrouwbaar. Een gratis aanbieder werkt dan ook vaak nog geen eens. Ze zijn niet veilig en niet te vergelijken met een betaalde aanbieder. Voor Nederlandse televisie in het buitenland raden wij ook geen gratis aanbieder aan. Deze werken gewoon niet.

Wanneer je het product van tevoren wilt testen klinkt het misschien raar, maar dan raden wij je aan voor een jaarabonnement te gaan. Je bent dan gemiddeld per maand goedkoper uit dan wanneer je kiest voor een maand of half jaar abonnement. Je kan de aanbieder vaak 3 dagen of meer gebruiken/testen (bij ExpressVPN zelfs 30 dagen) en bent je niet tevreden krijg je je geld terug gestort.

Het verschilt bij elke aanbieder dus lees wel even goed de voorwaarde of onze reviews.

Bescherm je wachtwoorden

Een VPN aanbieder is een begin maar nog niet voldoende, het is ook belangrijk je wachtwoorden te beschermen, lees daarom het volgende artikel Het veilig beheren van je wachtwoorden Hierin geef ik aan hoe je op een juiste manier met je wachtwoordbeheer omgaat

Waarom moeten we ons o.a. beschermen?

Een versleutelde verbinding is een zeer belangrijke “tool” voor ieder huishouden. We moeten ons beschermen tegen het kwaad van buitenaf en dat zijn naast hackers ook onze eigen overheid. De sleepwnetwet is daar een goed voorbeeld van.

Gelukkig realiseren we ons dat wij ons ook moeten beschermen, dit bleek wel uit de uitslag van het referendum. 48% was tegen en 46% was voor de wet wat in mijn ogen toch wel een overwinning was voor de tegenstanders van deze wet. Het gaat namelijk steeds meer spelen onder de bevolking en het wordt tijd dat we onze ogen opendoen.

Natuurlijk wordt de wet doorgedrukt misschien niet in de huidige staat maar komen zal hij. Waarom? omdat de overheid al lang deze middelen gebruikt om de bevolking af te luisteren ze hebben nu alleen nog maar goedkeuring nodig in de vorm van juridisch vlak.

 

Nederlandse tv kijken in het buitenland

TV kijken buitenland


Naast dat ik dit artikel heb geschreven over TV kijken in het buitenland zijn zeer populaire artikelen hoe we bijvoorbeeld vanuit het buitenland Eredivisie live of de Champions league en niet te vergeten de Europa League  kunnen ontvangen.  Wanneer je vragen hierover hebt neem gerust contact met ons op. TV kijken via wifi is alleen veilig als je weet het netwerk is dus pas op.

Meer VPN gerelateerde artikelen

Wil je iets meer weten over privacy and veiligheid op het internet:
27 Comments
 1. mijn broer woont in Brookland/USA en wil graag live Fox Sport/International Eredivisie voetbal kijken daar

  kan dit en wat heeft hij allemaal nodig ik wil hem namelijk verrassen

  • Hoi Peter
   Gaat het om dit kanaal :http://campagnes.foxsports.nl/abonneren ?

   Normaal gesproken kan u alleen maar inloggen op dit kanaal wanneer u binnen de Nederlands grens bent (IP-adres Nederland). Je boer woonachtig in VS krijgt dus normaal gesproken automatisch een VS IP-adres.

   Je broer kan dus niet inloggen omdat alleen maar NL IP adressen worden geaccepteerd. Hij wordt dus geweigerd op basis van zijn locatie (geografische blokkade) .
   Echter met een VPN provider zoals bijv. Express VPN kan hij een IP-adres nabootsen in Nederland en deze opheffen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een server die fysiek in Nederland staat en waar je de toegang tot krijgt van de VPN provider.

   Ik hoop dat mijn antwoord voldoende was. Mocht u nog vragen hebben hoor ik het graag.
   Groet,
   Mike

 2. In ons appartement in Portugal wil ik:
  – tv Portugees en internet in huis (WiFi) gewoon zeg maar zoals wij dat van ziggo enz kennen
  – k wil graag Nederlandse tv kijken, nu zag k dat meest voorkomende methode nog steeds satelliet is, maar je kan t omzeilen via VPN verbinding, moet je dan wel een contract afsluiten met bijv ziggo in Nl of kan ik dat gewoon op t bestaande contract doen van bijv mijn ouders in Amsterdam? Hoe werkt het?
  – graag zou k ook de Netflix internationaal / usa versie activeren, ik hoorde namelijk dat je dan per serie kan bepalen welke ondertiteling er bij zit, fijn ivm ondertiteling in Portugees voor mij man als we samen kijken / en Nederlandse voor series die ik alleen wil.

  Kortom welke internetsnelheid moet ik hebben en is zo een vpn handig voor Netflix en Nl zenders?

 3. (de vraag had ik reeds per email beantwoord maar nog niet geplaatst)

  Hoi Linda,

  – tv Portugees en internet in huis (WiFi) dat ga ik gewoon aanvragen bij de lokale diensten toch? zeg maar zoals wij in NL dat van ziggo enz kennen. Het enige wat u nodig heeft is een internet verbinding
  – k wil graag Nederlandse tv kijken, nu zag k dat meest voorkomende methode nog steeds satelliet is, maar je kan t omzeilen via VPN verbinding, moet je dan wel een contract afsluiten met bijv ziggo in Nl of kan ik dat gewoon op t bestaande contract doen van bijv mijn ouders in Amsterdam? Hoe werkt het? Of kijk je via een VPN juist meer programma gemist enz en filmpjes via Nl? Een sateliet zie ik toch als verouderde techniek. Ik zit ook in het buitenland en kijk NL tv via de Ziggo account van een goede vriend. U kunt echter ook NPO/uitzending gemist kijken. Ik heb geen idee wat u precies zou willen kijken?

  – graag zou k ook de Netflix internationaal / usa versie activeren, ik hoorde namelijk dat je dan per serie kan bepalen welke ondertiteling er bij zit, fijn ivm ondertiteling in Portugees voor mij man als we samen kijken / en Nederlandse voor series die ik alleen wil. Het is alleen mogelijk met een VPN provider in Netflix USA in te loggen. Helaas kunt u niet meer in NL inloggen dit hebben ze geblokkeerd.

  Kortom welke internetsnelheid moet ik hebben voor VPN wat is een goede snelheid, en is zo een vpn handig voor Netflix en Nl zenders? Het is lastig te zeggen wat voor verbinding u moet hebben toch wel 15mbps download en 1mbps upload. Uw ping adviseren wij lager dan 70, dan zit u wel ok. HetTest uw eigen verbinding op: http://beta.speedtest.net

  Het is ook belangrijk dat u een stabiele verbinding heeft.

  Conclusie is: Een VPN maakt het mogelijk NL tv te kijken, makkelijker dan een sateliet. De VPN provider neemt u overal mee naar toe. U kunt met een HDMI kabel uw laptop aansluiten op uw TV of gewoon via de PC of tablet kijken. Een van de beste VPN providers op dit moment is ExpressVPN, makkelijk en gebruikersvriendelijk. Neem een jaar abonnement, mocht u niet tevreden zijn dan kan u er na een paar dagen al van af.

  ExpressVPN: https://www.debestevpn.nl/de-beste-vpn-op-een-rijtje/

  Mocht u nog vragen hebben hoor ik het graag.

  Groet,
  Mike

 4. Beste heren,
  we gaan naar Zweden verhuizen. Ik wil een smart tv aanschaffen voor online tv kijken. Kan dit rechtstreeks via de outer of moet er een vpn verbinding zijn? Dus altijd de computer aan laten staan?
  Graag een reactie, want ik ben een complete nit-wit.
  J. Mannie

  • Hoi J.

   Het hangt af van welke router je hebt. Het is best wel lastig. Ik ga volgende week een router testen die we van Express hebben gekregen. Ze is voorgeprogrammeerd. Houd je wel even op de hoogte!

   Goed weekend,
   Groeten Mike

   ps mocht ik het vergeten stuur gerust even een berichtje!!

 5. Kun je met met bijv een maand abonnement op 1 apparaat inloggen? of kan dat op een iPad en later bijvoorbeeld ook op mac book ? nadat je uitlogt… we willen graag rtl 4 zien in oostenrijk !

  Kitty

  • Hoi Kitty,

   Wanneer je een abonnement afsluiten is het afhankelijk van VPN aanbieder hoeveel “multi login” je krijgt. Neem je een maand abonnement kan je doorgaans de app downloaden op verschillende apparaten van iPhone, Android naar Tablet. Het maakt niet uit.

   Je moet je wel even bedenken een VPN is nuttig niet alleen voor RTL bekijken. Het is ook handig voor je eigen privacy. Ik wil je niet bang maken maar je internet provider kan gewoon zien wat je aan het doen bent. De overheid wil ook dolgraag meekijken. Ik maak mij dus wel zorgen, ook al heb ik niets te verbergen. Privé is privé.

   Kies een VPN uit de top 6 dan zit je altijd goed.

   Groeten Mike

 6. Weer een nieuw probleem. Sinds kort geeft bv Ziggo-Go aan dat ze niet meer doorgeven als je een VPN-verbinding gebruikt. Is hier wat aan te doen?

  • Hoi Christa,

   Nog niets over gelezen. Heb je dat bericht voor mij? Ik gebruik nu nog ExpressVPN en het werkt nog. Ik zou verschillenden VPN abonnement kunnen gaan testen voor je en kijken welke nog wel werkt wanneer er duidelijkheid hierover is.

   Goed weekend,
   Mike

 7. Ah dank je Mike! Ik gebruikte Opera en die deed het eerst wel, althans op de iPad, na aansluiting van iPad op televisie wilde hij de zender niet doorgeven. Ik zag toen een bericht op de Ziggo site dat ze ivm rechten bij gebruik van een VPN de uitzending blokkeren, maar dat bericht kan ik nu niet meer vinden. Ik zal het met ExpressVPN proberen, maar ben nu even niet in het buitenland. Dank voor de tip in ieder geval!

 8. Ik heb het bericht gevonden.
  Ik wilde nu de url hier naartoe kopiëren, maar dat lukt niet. (er lijkt mij niks te lukken)
  Ze zeggen in ieder geval: Gebruik je een VPN-verbinding? Dan werkt de app (ziggo go) niet. De Ziggo Go app werkt alleen in Nederland.

  • Hi,

   Het werk gewoon bij mij hoor!! Op dit moment is het probleem dat je met Ziggo/Horizon GO niet naar de TV kan streamen met of zonder kabel lukt dit niet. Was wel geïnteresseerd naar hun bericht dat ze de VPN nu willen verbieden. Zit nu ook in het buitenland en het werkt!!!

   Groeten,
   Mike

 9. Mooi zo!
  Maar jij hebt dus ook het probleem dat je het niet kunt streamen naar de televisie, dat is toch gewoon een Hdmi-kabel, een rechtstreekse verbinding zou ik zeggen?

  • Yip, Ik heb zelfs geprobeerd met een speciale kabel van iPhone naar TV, werkt niet? Streamen is niet toegestaan krijg ik als bericht

 10. O sorry, was even vergeten hier te kijken, dank voor je bericht, dan weet ik dat ik dat niet verder hoef te proberen. groet!

 11. Welke VPN provider is het beste te gebruiken voor Spanje in combinatie met een abonnement van KPN?

 12. Kijk uit hé als mijn bericht niet geplaatst wordt. 😉 dan krijg ik hem nog steeds op de pagina ;p

 13. Hoi,

  Ik zit net over de grens en wordt geweigerd op Speurders en Marktplaats geeft aan kopers een zg. buitenlandwaarschuwing. Ik heb dan ook sinds twee dagen Express VPN geïnstalleerd op m’n laptop wat mijn inziens succesvol is geweest aangezien ik kan zien dat mijn IP adres gewijzigd is. Ik heb nu een Nederlands IP adres.

  Het vreemde alleen is dat ik nog steeds niet op Speurders kom en Marktplaats schijnbaar mijn IP adres nog steeds herkent als een buitenlands IP adres. Ik ben geen computerexpert en vraag me dan ook af of ik iets mis of iets vergeten ben.

  Hoop iemand me op weg kunt helpen.

  Groetjes,

  Joke

 14. sinds een paar dagen lukt het niet meer op hoge snelheid expres VPN te gebruiken voor NPO

  iemand dezelfde klachten ?

 15. express VPN lijkt niet meer te weken vanuit Thailand?

  • Hoi Eric,

   Ik heb geen problemen…..

   Veel plezier met Tv kijken in het buitenland!

   Groeten,
   Mike

 16. Hoi….ik kan geen link vinden om me aan te melden bij een VPN provider gr. ….

  • Hoi Peter,

   Klik hier en je vindt de ranking. Wel een vraag om welke reden wil je een VPN dan kan ik je misschien eentje adviseren. Zoek je bijvoorbeeld eentje voor veilig streamen en de Netflix catalogus openen dan is ExpressVPN een goede keus. Voor gaming IPvanish ect. Laat maar even weten.

   Veel plezier met Tv kijken in het buitenland!

   Groetjes,
   Mike

Stel een vraag

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.