Nederlandse tv kijken in het buitenland 2020

TV kijken buitenland via internet is geen issue binnen Europa dwz we worden niet geblokkeerd. Tv kijken in het buitenland zonder schotel is de normaalste zaak van de wereld geworden… Het gevaar is echter dat alles tegenwoordig gaat via wifi netwerken. Thuis hebben we er nog wel controle over maar buitenshuis is een ander verhaal.

En daar is juist waar het gevaar schuilt. Zonder ons te beschermen loggen we maar in waar het kan zonder te weten of dit wifi netwerk wel veilig is.

Ga naar ExpressVPN
ExpressVPN - de beste VPN voor Nederland!

Je kan ExpressVPN GRATIS 30 dagen testen en ben je niet tervreden dan krijg je binnen 5 dagen je geld terug.

Bijgewerkt: 6 augustus, 2020

Gratis Nederlandse tv kijken buitenland

Nu is Nederlandse tv kijken buitenland niet meer zo lastig wanneer je bijvoorbeeld gaat inloggen via de publieke zenders zoals Uitzending gemist wat een gratis applicatie is van de NPO. Maar ook hier zullen sommige uitzending worden geblokkeerd vanwege commeriele rechten.

Met zogenaamde VPN verbindingen is het mogelijk om veilig en anoniem een Nederlandse tv kijken in buitenland te ontvangen. Nederlandse zenders ontvangen zoals Studio Voetbal op je laptop met een tv app, waar je ook bent, is een feit geworden. TV kijken via internet hoeft niet moeilijk meer te zijn. Het voordeel is dat je nu gedwongen wordt een versleutelde verbinding te gebruiken waardoor je altijd veilig en beschermd aan het internetten bent in het buitenland. Tv kijken buitenland wordt hierdoor een stuk veiliger.

In dit artikel (tv kijken buitenland) zal dan ook worden uitgelegd wat de service inhoudt. Ook zal er concreet bewijs worden geleverd dat Nederlandse tv kijken in het buitenland nu tot de technologische mogelijkheden behoort, waar je ook bent. Er liggen natuurlijk vele gevaren op de loer en daarover zal ik meer vertellen in dit artikel.

Nederlandse tv in het buitenland via Wifi

Nederlandse tv in het buitenland, de best geteste aanbieder 2020

De beste geteste provider om Nederlandse tv kijken in het buitenland mogelijk te maken is ExpressVPN. Dit is de streaming koning van alle aanbieders. Als Nederlandse tv in het buitenland je behoefte is bieden ExpressVPN eenvoudige installatie en bediening. Via de app kun je live kijken naar wat je ook wilt. Hiervoor moet je wel eerst een service voor kiezen. In dit artikel “tv kijken buitenland” zal ik meer uitleg en duidelijkheid verschaffen.

Er worden in dit artikel vele voorbeelden gegeven hoe een VPN verbinding nuttig kan zijn in het dagelijkse leven. Nederlandse tv kijken in buitenland is bijvoorbeeld maar een van de vele voorbeelden van een versleutelde verbinding.

De truc om gratis TV kijken via internet 2020

Ik zeg altijd gratis is niet gratis maar er is een uitzondering op de deze regels. In dit geval kan je echt 30 dagen zonder te betalen gebruik maken van ExpressVPN, een van de beste aanbieder op de markt. TV kijken via internet kan dus ook bijna gratis…..

Dit is niet een of ander slechte marketing truc, ik heb het zelf een paar keer getest via verschillende betalingsmethode en altijd mijn geld terug gehad.

De 30 dagen geld terug garantie geldt bij ExpressVPN en ben je na een maand gebruiken niet tevreden krijg je zonder enige problemen je geld terug. Het is ideaal om het uit te proberen en en na een maand te zeggen dat je niet blij was. Heb je wel kunnen genieten van een maand lang gratis gebruik.

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

 

Nieuwe wetgeving

Nederlandse televisie (1 April 2018)

Onlangs is er een Europese wetswijziging doorgevoerd die inhoudt dat het blokkeren van media niet meer mag. Hierdoor mag Nederlandse tv kijken buitenland niet meer geblokkeerd worden zolang je binnen de Europese Unie bent. Buiten de E.U. blijft de blokkade bestaan. Buiten Europa heb je nog steeds een VPN aanbieder nodig.

Je kan deze techniek niet alleen gebruiken om, om tv kijken buitenland mogelijk te maken. De versleutelde verbinding beschermd ook je privacy omdat al je data gecodeerd is.

Velen van jullie zijn juist geïnteresseerd in bijvoorbeeld het openen van de Amerikaanse Netflix catalogus. Deze is namelijk veel groter dan het Netflix aanbod dat we in Nederland te zien krijgen. Een VPN aanbieder kan helpen met het tv kijken buitenland te realiseren.

Dit is niet het enige artikel wat gaat over geo-blokkades ontwijken en Nederlandse tv in het buitenland. Ziggo Tv kijken vanuit het buitenland is een interessant artikel en sluit goed aan bij dit onderwerp.

Geografische blokkering opheffen en live Nederlandse tv kijken in het buitenland 2020

Voorheen was het niet mogelijk te kijken naar Nederlandse tv in het buitenland. Anno 2020 is dit een ander verhaal. Het is nu heel simpel om Nederlandse televisie te kijken in het buitenland met behulp van een provider. Zenders als: NPO Gemist, RTLXL, SBS Gemist, Ziggo/Horizon GO, Canal Digitaal en alle andere streaming videosites kan je nu gewoon openen en bekijken.

Er is een eenvoudige technologie zodat je niets meer hoeft te missen van je favoriete televisie programmering wanneer je in het buitenland op vakantie of op zakenreis bent. Een VPN server is de oplossing. Nu wordt Nederlandse tv in het buitenland kijken een fluitje van een cent.

tv kijken buitenland

Waarom TV kijken buitenland geblokkeerd?

Het probleem waarom TV kijken buitenland geblokkeerd wordt heeft alles te maken met de lokale auteursrechten van films, series en programma’s (binnen de landgrenzen van bijvoorbeeld Nederland), of met lokale censuur van overheden die graag willen beslissen over wat jij wel en niet mag zien. In China is bijvoorbeeld Facebook ontoegankelijk en in Turkije blokkeerde de overheid Twitter.

Nederlandse tv kijken in buitenland kan lastig zijn als je niet over een VPN verbinding beschikt. De site die je bezoekt detecteert dat er vanuit het buitenland wordt ingelogd. De website blokkeert gedeeltelijk of geheel de toegang. Bij een zender als NPO Sport live (Nederlandse Publieke Omroep) zijn sommige programma’s een probleem, in verband met de uitzendrechten.

Vooral voetbal, wielrennen, olympische spelen en andere sport-programma’s kunnen niet bekeken worden via NPO Sport live buiten Nederland. Probeer je het toch, dan krijg je de volgende foutmelding. Via de normale weg gaat dit dus niet lukken…….
tv kijken buitenland

Enkele aanbieders met servers in NL, voor Nederlandse tv in het buitenland

Hieronder enkel best geteste aanbieders voor Nederlandse tv buitenland. Alle aanbieders hebben meerdere servers in Nederland staan. Vanaf nu is Nederlandse TV kijken in het buitenland op tablet kinderspel! Mocht je vragen hebben over o.a. tv kijken buitenland, stuur me gerust een email.

TOP PROVIDERS voor Nederlandse TV kijken in het buitenland 2020

Nederlandse tv kijken in buitenland

Toch is Nederlandse TV kijken in buitenland op Nederlandse tv zenders mogelijk en kunnen we met de techniek van vandaag net doen alsof we in Nederland zitten. We kunnen met dezelfde technologie ook actief zijn op Ebay, Marktplaats en Speurders . Nederlandse marktplaatsen zijn er doorgaans namelijk ook niet van gediend dat je van buiten Nederland inlogt.

Ze zijn dan vooral bang voor oplichting en de toegang wordt je dan ook vaak ontzegd. Ze hebben ook wel een beetje gelijk, want er is veel fraude vanuit het buitenland. Maar ik heb is een goed voorbeeld dat niet iedereen die in het buitenland woont kwaad wil doen.

In het volgende praktijkvoorbeeld probeert een vriend van mij, die in het buitenland woont, in te loggen op de bovenstaande websites. Zijn handel is de verhuur van garageboxen en hiervoor adverteert hij op Marktplaats en Speurders. Tot grote ergernis werd hij er steeds afgegooid en kreeg hij zelfs een waarschuwing van Marktplaats.

Ik adviseerde hem een VPN abonnement af te sluiten zodat hij zijn IP-adres kon veranderen in een Nederlands IP-adres. Nu kan hij zonder problemen zijn garageboxen op Marktplaats en Speurders aanbieden.

Met een provider is het mogelijk om op een NL server in te loggen, zodat het lijkt alsof je in Nederland bent. Nederlandse tv kijken in het buitenland wordt nu mogelijk.

Nederlandse tv kijken in het buitenland 2020

Online Nederlandse tv streamen in het buitenland

Hoe kunnen we Nederlandse TV kijken in buitenland op Nederlandse tv zenders, over welke technologie hebben we het dan? Er zijn tal van VPN providers (Virtueel Privé Netwerk) op de markt die deze dienst aanbieden. Een VPN dienst is volkomen legaal, ook al kan je er allerlei foute dingen mee doen.

tv kijken buitenlandWe moeten niet vergeten dat we het normaal vinden ons huis op slot te doen, zodat niemand kan inbreken en waardevolle spullen kan meenemen. Waarom staat onze digitale deur dan wijd open voor iedereen? Veel mensen zijn zich niet bewust van dit gevaar. Een VPN aanbieder is niet de oplossing, maar wel een middel om het gevaar van hackers en pottenkijkers te beperken.

Locatie veranderen

Wanneer je een abonnement neemt op een van de providers die ik op debesteVPN.nl aanraad, is het o.a. mogelijk je IP-adres te veranderen. Hiermee kan je jouw geografische locatie veranderen, waardoor de originele locatie verborgen is.

Echter we zijn er dan nog niet. Je moet dan wel inloggen op een server van het desbetreffende land. In dit geval een server in Nederland. Het is van belang dat je een provider kiest met server locaties in verschillende landen, waaronder het land waar je virtueel wilt zijn. Bij een betaalde aanbieder zit je het veiligst. Je hebt tal van server locatie opties en een goede helpdesk, mocht je een vraag hebben.

Ik adviseer je niet voor een GRATIS PROVIDER te kiezen, deze zijn onbetrouwbaar en ze slaan log data op. Hierdoor zijn ze totaal niet te vergelijken met een provider waar je voor betaalt.

TV kijken wordt een makkie wanneer je virtueel bent ingelogd op een NL server. Je krijgt dus een Nederlands IP-adres, waardoor het zal lijken alsof je in Nederland zit. Het is nu mogelijk live televisie of herhalingen van programma’s zien. Nederlandse tv in buitenland is een feit. Hetzelfde geldt voor Ebay, Marktplaats, Speurders ect.

Wat gebeurt er precies?

Een VPN verbinding (zie: Wat is een versleutelde verbinding) is een dienst waarbij een virtuele tunnel is opgezet om je internetverkeer te versleutelen en te anonimiseren. Online tv kijken buitenland behoort nu tot de mogelijkheden, omdat je IP-adres en locatie worden gemaskeerd. Nu is Nederlandse tv buitenland een van de opties die je hebt met zo’n versleutelde verbinding. Een aanbieder heeft echter nog enkele andere voordelen:

 • De versleutelde verbinding werd pas heel erg populair toen er vanuit thuis gewerkt mocht worden.
 • Door de nieuwe regelgeving wordt buiten Nederland Nederlandse televisie kijken super makkelijk gemaakt. Voorheen dacht je misschien “Laat maar zitten”. Nu ga je natuurlijk volop Nederlandse tv streamen. Het gevaar is dat je dit waarschijnlijk gaat doen op onwillekeurige netwerken, waardoor je je onbewust openstelt voor hackers. Wat voorheen geen gevaar was, omdat je dit gewoon niet deed, is nu wel een gevaar geworden. Het gebruik van een versleutelde verbinding is daarom niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Simpele dingen zoals het streamen van WK voetbal, Tour de France 2020, Olympische spelen vanuit je vakantie bestemming moet je gewoon veilig doen!

Als je vaak reist of zelfs woonachtig bent buiten Europa, is een goede versleutelde verbinding noodzakelijk. Vele vakantie bestemmingen of populaire landen passen censuur toe. Denk maar aan een land zoals China. Ik heb zelfs een artikel geschreven over de landen die censuur toepassen. En je zult versteld staan hoeveel landen dit zijn. Hierbij gaat het van het blokkeren van een pokersite, tot aan kranten en social media. Met aanbieders zoals NordVPN, ExpressVPN kan je deze blokkade omzeilen en anoniem surfen.

Wat kost een provider om tv te kijken in het buitenland

Voor niets gaat de zon op en gratis bestaat niet zijn mooie uitspraken die dus ook gelden ook wanneer je opzoek bent naar een goede VPN verbinding. Een provider kost ongeveer 3-8 USD per maand. Dit is ongeveer 2 vaasjes (grote glazen bier).

Je moet niet vergeten dat deze aanbieders professionele infrastructuren hebben waar veel geld in is geïnvesteerd. De technologie moet ook altijd werken en het liefst over snelle verbindingen. Er zijn zelfs aanbieders (NordVPN en ExpressVPN) die investeren in snelle verbinding, zodat hun klanten optimaal kunnen genieten van een snelle stream, zonder hapering van de video.

Nadat je een service abonnement hebt afgesloten is er ook de after service, in de vorm van snelle live chat mogelijkheden. Een goede aanbieder heeft vele inlog landen waar dan ook weer vele servers staan. Sommige servers zijn speciaal ingericht voor bijvoorbeeld het openen van de Netflix USA film catalogus. Je zal dan wel even moeten chatten welke server je het beste kunt gebruiken hiervoor. Dan is het prettig als je gelijk antwoord krijgt. Je betaalt dus niet voor niets. Het is een kleine investering voor een veilig gevoel wanneer je op het internet bezig bent.

De gratis aanbieders

Er zijn ook gratis aanbieders op de markt, maar deze aanbieders moet je niet aan beginnen. Deze bedrijven staan niet in voor je veiligheid. Het business model van deze onderneming is het verzamelen van je gegevens, met als doel deze door verkopen aan de hoogste bieder. Er zijn ook verhalen bekend dat ze er vandoor gaan met gevoelige informatie, zoals betaalgegevens.

Het is dus een serieus advies nooit met een gratis aanbieder in zee te gaan. Ook hebben zetv kijken buitenland met expressvpn vaak een datalimiet en is de stream niet betrouwbaar. Een gratis aanbieder werkt dan ook vaak maar sporadisch. Ze zijn niet veilig en niet te vergelijken met een betaalde aanbieder. Voor Nederlandse televisie in het buitenland raden wij ook geen gratis aanbieder aan. Deze werken gewoon niet.

Wanneer je het product van tevoren wilt testen klinkt het misschien raar, maar dan raden wij je aan voor een jaarabonnement te gaan. Je bent dan gemiddeld per maand goedkoper uit dan wanneer je kiest voor een maand of half jaar abonnement. Je kan de aanbieder vaak 3 dagen of meer gebruiken/testen (bij ExpressVPN zelfs 30 dagen) en als je niet tevreden bent krijg je je geld terug.

Het verschilt per aanbieder, dus lees wel even goed de voorwaarden of onze reviews.

Waarom moeten we onszelf beschermen?

Een versleutelde verbinding is een zeer belangrijke “tool” voor ieder huishouden. We moeten ons beschermen tegen het kwaad van buitenaf. Naast hackers is dat ook onze eigen overheid. De sleepnetwet is daar een goed voorbeeld van.

Gelukkig realiseren veel mensen dat het noodzakelijk is zich te beschermen. En dat bleek wel uit de uitslag van het referendum. 48% was tegen en 46% was voor de wet. Dat was in mijn ogen toch wel een overwinning voor de tegenstanders van deze wet. Het gaat namelijk steeds meer spelen onder de bevolking en het wordt tijd dat we onze ogen open doen.

Natuurlijk wordt de wet doorgedrukt. Misschien niet in de huidige staat, maar komen zal hij. Waarom? Omdat de overheid deze middelen al lang gebruikt om de bevolking af te luisteren. Ze hebben nu alleen nog maar goedkeuring nodig op juridisch vlak.

Naast dat ik dit artikel heb geschreven over TV kijken in het buitenland zijn er ook andere zeer populaire artikelen. Zoals hoe we bijvoorbeeld vanuit het buitenland Eredivisie live of de Champions league en niet te vergeten de Europa League of NPO sport live kunnen ontvangen. Wanneer je hier vragen over hebt, neem gerust contact met me op. TV kijken via wifi is alleen veilig als je het netwerk kent, dus pas op.

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

29 Opmerkingen
 1. mijn broer woont in Brookland/USA en wil graag live Fox Sport/International Eredivisie voetbal kijken daar

  kan dit en wat heeft hij allemaal nodig ik wil hem namelijk verrassen

  • Hoi Peter

   Normaal gesproken kan u alleen maar inloggen op dit kanaal wanneer u binnen de Nederlands grens bent (IP-adres Nederland). Je boer woonachtig in VS krijgt dus normaal gesproken automatisch een VS IP-adres.

   Je broer kan dus niet inloggen omdat alleen maar NL IP adressen worden geaccepteerd. Hij wordt dus geweigerd op basis van zijn locatie (geografische blokkade) .
   Echter met een VPN provider zoals bijv. Express VPN kan hij een IP-adres nabootsen in Nederland en deze opheffen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een server die fysiek in Nederland staat en waar je de toegang tot krijgt van de VPN provider.

   Ik hoop dat mijn antwoord voldoende was. Mocht u nog vragen hebben hoor ik het graag.
   Groet,
   Mike

 2. In ons appartement in Portugal wil ik:
  – tv Portugees en internet in huis (WiFi) gewoon zeg maar zoals wij dat van ziggo enz kennen
  – k wil graag Nederlandse tv kijken, nu zag k dat meest voorkomende methode nog steeds satelliet is, maar je kan t omzeilen via VPN verbinding, moet je dan wel een contract afsluiten met bijv ziggo in Nl of kan ik dat gewoon op t bestaande contract doen van bijv mijn ouders in Amsterdam? Hoe werkt het?
  – graag zou k ook de Netflix internationaal / usa versie activeren, ik hoorde namelijk dat je dan per serie kan bepalen welke ondertiteling er bij zit, fijn ivm ondertiteling in Portugees voor mij man als we samen kijken / en Nederlandse voor series die ik alleen wil.

  Kortom welke internetsnelheid moet ik hebben en is zo een vpn handig voor Netflix en Nl zenders?

 3. (de vraag had ik reeds per email beantwoord maar nog niet geplaatst)

  Hoi Linda,

  – tv Portugees en internet in huis (WiFi) dat ga ik gewoon aanvragen bij de lokale diensten toch? zeg maar zoals wij in NL dat van ziggo enz kennen. Het enige wat u nodig heeft is een internet verbinding
  – k wil graag Nederlandse tv kijken, nu zag k dat meest voorkomende methode nog steeds satelliet is, maar je kan t omzeilen via VPN verbinding, moet je dan wel een contract afsluiten met bijv ziggo in Nl of kan ik dat gewoon op t bestaande contract doen van bijv mijn ouders in Amsterdam? Hoe werkt het? Of kijk je via een VPN juist meer programma gemist enz en filmpjes via Nl? Een sateliet zie ik toch als verouderde techniek. Ik zit ook in het buitenland en kijk NL tv via de Ziggo account van een goede vriend. U kunt echter ook NPO/uitzending gemist kijken. Ik heb geen idee wat u precies zou willen kijken?

  – graag zou k ook de Netflix internationaal / usa versie activeren, ik hoorde namelijk dat je dan per serie kan bepalen welke ondertiteling er bij zit, fijn ivm ondertiteling in Portugees voor mij man als we samen kijken / en Nederlandse voor series die ik alleen wil. Het is alleen mogelijk met een VPN provider in Netflix USA in te loggen. Helaas kunt u niet meer in NL inloggen dit hebben ze geblokkeerd.

  Kortom welke internetsnelheid moet ik hebben voor VPN wat is een goede snelheid, en is zo een vpn handig voor Netflix en Nl zenders? Het is lastig te zeggen wat voor verbinding u moet hebben toch wel 15mbps download en 1mbps upload. Uw ping adviseren wij lager dan 70, dan zit u wel ok. HetTest uw eigen verbinding op: https://beta.speedtest.net

  Het is ook belangrijk dat u een stabiele verbinding heeft.

  Conclusie is: Een VPN maakt het mogelijk NL tv te kijken, makkelijker dan een sateliet. De VPN provider neemt u overal mee naar toe. U kunt met een HDMI kabel uw laptop aansluiten op uw TV of gewoon via de PC of tablet kijken. Een van de beste VPN providers op dit moment is ExpressVPN, makkelijk en gebruikersvriendelijk. Neem een jaar abonnement, mocht u niet tevreden zijn dan kan u er na een paar dagen al van af.

  Mocht u nog vragen hebben hoor ik het graag.

  Groet,
  Mike

 4. Beste heren,
  we gaan naar Zweden verhuizen. Ik wil een smart tv aanschaffen voor online tv kijken. Kan dit rechtstreeks via de outer of moet er een vpn verbinding zijn? Dus altijd de computer aan laten staan?
  Graag een reactie, want ik ben een complete nit-wit.
  J. Mannie

  • Hoi J.

   Het hangt af van welke router je hebt. Het is best wel lastig. Ik ga volgende week een router testen die we van Express hebben gekregen. Ze is voorgeprogrammeerd. Houd je wel even op de hoogte!

   Goed weekend,
   Groeten Mike

   ps mocht ik het vergeten stuur gerust even een berichtje!!

 5. Kun je met met bijv een maand abonnement op 1 apparaat inloggen? of kan dat op een iPad en later bijvoorbeeld ook op mac book ? nadat je uitlogt… we willen graag rtl 4 zien in oostenrijk !

  Kitty

  • Hoi Kitty,

   Wanneer je een abonnement afsluiten is het afhankelijk van VPN aanbieder hoeveel “multi login” je krijgt. Neem je een maand abonnement kan je doorgaans de app downloaden op verschillende apparaten van iPhone, Android naar Tablet. Het maakt niet uit.

   Je moet je wel even bedenken een VPN is nuttig niet alleen voor RTL bekijken. Het is ook handig voor je eigen privacy. Ik wil je niet bang maken maar je internet provider kan gewoon zien wat je aan het doen bent. De overheid wil ook dolgraag meekijken. Ik maak mij dus wel zorgen, ook al heb ik niets te verbergen. Privé is privé.

   Groeten Mike

 6. Weer een nieuw probleem. Sinds kort geeft bv Ziggo-Go aan dat ze niet meer doorgeven als je een VPN-verbinding gebruikt. Is hier wat aan te doen?

  • Hoi Christa,

   Nog niets over gelezen. Heb je dat bericht voor mij? Ik gebruik nu nog ExpressVPN en het werkt nog. Ik zou verschillenden VPN abonnement kunnen gaan testen voor je en kijken welke nog wel werkt wanneer er duidelijkheid hierover is.

   Goed weekend,
   Mike

 7. Ah dank je Mike! Ik gebruikte Opera en die deed het eerst wel, althans op de iPad, na aansluiting van iPad op televisie wilde hij de zender niet doorgeven. Ik zag toen een bericht op de Ziggo site dat ze ivm rechten bij gebruik van een VPN de uitzending blokkeren, maar dat bericht kan ik nu niet meer vinden. Ik zal het met ExpressVPN proberen, maar ben nu even niet in het buitenland. Dank voor de tip in ieder geval!

 8. Ik heb het bericht gevonden.
  Ik wilde nu de url hier naartoe kopiëren, maar dat lukt niet. (er lijkt mij niks te lukken)
  Ze zeggen in ieder geval: Gebruik je een VPN-verbinding? Dan werkt de app (ziggo go) niet. De Ziggo Go app werkt alleen in Nederland.

  • Hi,

   Het werk gewoon bij mij hoor!! Op dit moment is het probleem dat je met Ziggo/Horizon GO niet naar de TV kan streamen met of zonder kabel lukt dit niet. Was wel geïnteresseerd naar hun bericht dat ze de VPN nu willen verbieden. Zit nu ook in het buitenland en het werkt!!!

   Groeten,
   Mike

 9. Mooi zo!
  Maar jij hebt dus ook het probleem dat je het niet kunt streamen naar de televisie, dat is toch gewoon een Hdmi-kabel, een rechtstreekse verbinding zou ik zeggen?

  • Yip, Ik heb zelfs geprobeerd met een speciale kabel van iPhone naar TV, werkt niet? Streamen is niet toegestaan krijg ik als bericht

 10. O sorry, was even vergeten hier te kijken, dank voor je bericht, dan weet ik dat ik dat niet verder hoef te proberen. groet!

 11. Welke VPN provider is het beste te gebruiken voor Spanje in combinatie met een abonnement van KPN?

  • Reeds beantwoord via de mail!!

  • Hoi Fred,

   Het idee is de VPN te installeren op je mobile telefoon? Wanneer dit zo is zal je altijd gebruikmaken van het Spaanse netwerk en afhankelijk van de snelheid 3G/4G en dekking. Ik reis veel en heb de beste ervaring met ExpressVPN.
   Veel plezier met Tv kijken in het buitenland!

   Groeten,
   Mike

 12. Kijk uit hé als mijn bericht niet geplaatst wordt. 😉 dan krijg ik hem nog steeds op de pagina ;p

 13. Hoi,

  Ik zit net over de grens en wordt geweigerd op Speurders en Marktplaats geeft aan kopers een zg. buitenlandwaarschuwing. Ik heb dan ook sinds twee dagen Express VPN geïnstalleerd op m’n laptop wat mijn inziens succesvol is geweest aangezien ik kan zien dat mijn IP adres gewijzigd is. Ik heb nu een Nederlands IP adres.

  Het vreemde alleen is dat ik nog steeds niet op Speurders kom en Marktplaats schijnbaar mijn IP adres nog steeds herkent als een buitenlands IP adres. Ik ben geen computerexpert en vraag me dan ook af of ik iets mis of iets vergeten ben.

  Hoop iemand me op weg kunt helpen.

  Groetjes,

  Joke

  • Hoi,

   Ik zou de het geheugen van mijn browser leeg maken of andere browser gebruiken.

   Veel plezier met Tv kijken in het buitenland!

   Success!!

   Mike

 14. sinds een paar dagen lukt het niet meer op hoge snelheid expres VPN te gebruiken voor NPO

  iemand dezelfde klachten ?

 15. express VPN lijkt niet meer te weken vanuit Thailand?

 16. Hoi….ik kan geen link vinden om me aan te melden bij een VPN provider gr. ….

  • Hoi Peter,

   Klik hier en je vindt de ranking. Wel een vraag om welke reden wil je een VPN dan kan ik je misschien eentje adviseren. Zoek je bijvoorbeeld eentje voor veilig streamen en de Netflix catalogus openen dan is ExpressVPN een goede keus. Voor gaming IPvanish ect. Laat maar even weten.

   Veel plezier met Tv kijken in het buitenland!

   Groetjes,
   Mike

 17. Bedankt voor het advies. Leuk artikel, ik was al lang opzoek naar iets wat begrijpbaar was en toepasbaar in mijn situatie

 18. Beste Mike,
  Ik woon in Portugal en heb satelliet internet. Ik keek altijd op mijn ipad Netflix Nederland. Mijn zoon in Nederland had mij op zijn Netflix toegevoegd. Nu hij zijn abonnement heeft beeindigd, zou ik willen weten hoe ik zelf een abonnement bij Netflix Nederland kan krijgen?

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  DeBesteVPN.nl