<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Nederlandse TV kanalen in buitenland ontvangen is geen probleem

Nederlandse TV kanalen in buitenland | Kies voor veiligheid, kies VPN provider

Het is mogelijk Nederlandse TV kanalen in buitenland te bekijken. Neem een VPN provider. Een VPN is een multifunctionele beschermingskit voor het web. 

Een VPN provider is multifunctioneel op beveiliging gebied. Er zijn tal van functies en hierdoor is het makkelijk ze te vergeten wanneer u maar een van de opties gebruikt.

Een van de opties is “Nederlandse TV kanalen in buitenland“. Ik heb de verschillende opties op een rijtje gezet zodat u niet vergeet dat u er veel meer mee kan dan “Nederlandse TV kanalen in buitenland“ontvangen.

De 5 voordelen van een VPN

Omzeil censuur

Nederlandse TV kanalen in buitenlandTal van overheden proberen buitenlandse media zoals kranten te weren van van hun locale internet. Zo is China niet alleen bekend om de “Chinese muur” maar ook om zijn digitale muur.

Alles waar ze geen direct controle over hebben proberen ze door blokken. Media is hier een onderdeel van maar ook de social media zien deze overheden als een gevaar. Websites zoals Facebook, Youtube, Gmail, Twitter allemaal geblokt.

Niet alleen China maakt zich hier schuldig aan, denk eens dichter bij huis aan Turkije.

Wanneer we het over omzeilen van censuur hebben is het ook mogelijk met een VPN betaal dienst Nederlandse TV kanalen in buitenland te ontvangen/te streamen. Doormiddel van een VPN dienst verdwijnen geografische blokkeringen als sneeuw voor de zon.

Dit is een zeer nuttige toepassing. Wanneer u in Spanje, Frankrijk, Thailand of Italië woont, het maakt niet uit waar ter wereld. Nederlandse TV kijken is mogelijk!!!  Je log in op de aangeboden server mogelijkheid in Nederland en de dienst denkt dat u in Nederland zit. Zo leidt je diensten als  NPO, RTLxl, BBC, Netflix Amerika allemaal om de tuin. Je logt gewoon in het land waar de streaming van zou willen ontvangen. De betaal VPN heeft vele opties. Zie bijvoorbeeld ExpressVPN servers.

Ik ben een enorme fan van Formule 1 en Max Verstappen. Het is heel moeilijk om dit circus te volgen. Vorig jaar zende BBC bijna alle races uit echter nu ga ik van land naar land en ben nu zelf betaal lid bij RTL Duitsland. Dit was niet mogelijk zonder VPN provider.

Het zelfde geldt voor het Netflix aanbod Nederland. Zeer beperkt wanneer je weet dat het Amerikaanse netflix in Nederland ook gewoon kan ontvangen. Het enige wat je moet doen is de blokkade opheffen. Dit betekend dat u moet inloggen in een server in Amerika dit kan zeer eenvoudig met uw VPN provider. Ben u eenmaal ingelogd heeft u het totale Amerikaanse Netflix aanbod tot uw beschikking. U bent niet illegaal bezig dus daar hoeft u niet bang voor te zijn. Sterker nog Netflix weet dat u het doet maar ze knijpen een oogje dicht. Het gaat tenslotte om heel veel geld.

Sommige film maatschappijen komen in opstand. Het enige wat ze kunnen doen is hun films niet onderbrengen bij Netflix. Netflix heeft ook hier iets op gevonden door nu zelf te gaan produceren. Ze brengen steen goede series uit en zeer goede documentaires.

back to menu ↑

DE OPLOSSING

Met een VPN breek je door deze “firewalls” heen en kan je favoriete nieuws media blijven lezen en al je vrienden op de hoogte houden via Facebook en je gmail blijven uitlezen.

Een VPN provider is ideal wanneer je in dit soort landen woont of vaak naar toe reist. Het zijn namelijk meer landen die je denkt die aan censuur doen!! Ik noemde hierboven al Nederlandse TV kanalen in buitenland dit alles is geen probleem mits u voor een VPN provider kiest. Meer over VPN: Wat is een VPN, Nederlandse TV kijken in het buitenland, Netflix Amerika kijken.

back to menu ↑

Blijf onzichtbaar

Nederlandse TV in buitenlandUw Internet Service Provider (ISP) kan alles volgen en opslaan wat u ook doet op het internet. Ze hebben ook de mogelijkheid uw bandbreedte te verkleinen wanneer ze dat willen, bijv. omdat ze zien dat je een torrent gebruiker bent. Tevens zouden ze jouw internet log kunnen doorspelen aan derde via een rechtelijk proces. U waant zich misschien veilig en beschermd maar dat bent u niet!!

back to menu ↑

DE OPLOSSING

Een VPN versleuteld uw internet verbinding. Het is onmogelijk voor de Internet Service Provider (ISP) om te zien wat u precies uitvoert een log opslaan hiervan heeft geen zin. Mocht een instantie uw gegevens opvragen hebben ze er niets aan.

back to menu ↑

Bespaar geld

Nederlandse TV buitenland dealsNu zal je waarschijnlijk denk “hoe dan?”. Een goede VPN provider kost toch geld. Ja, dit klopt. Wanneer je een VPN provider kiest is het verstandig om er een te kiezen die je kan vertrouwen.  Het bedrag dat je betaald zie je doorgaans terug in hoe ze met hun klanten omgaan, de live helpdesk chat functie of snelle response op email.

De locatie van de provider is bijvoorbeeld van belang ivm het opvragen van gebruikers logs, kies daarom een VPN provider die geen logs opslaat. De vraag was hoe bespaart u geld?

Het gevaar is online prijs discriminatie.

back to menu ↑

DE OPLOSSING

Sommige online winkels rekenen u hogere bedragen wanneer u uit bepaalde locaties inlogt. Nu is het zo dat u uw locatie kan veranderen doormiddel van een VPN en u hierdoor de goedkoopste prijs kan afdwingen.

back to menu ↑

Alles is versleuteld

Overal heb je tegenwoordig gratis WiFi van op je terras, in de trein, in de winkel en hotel ….. Ik kan wel even doorgaan. Vooral als je veel reist ben je afhankelijk van deze gratis service omdat je niet altijd een simkaart tot je beschikking hebt.

Het is nagenoeg niet veilig en voor hackers super makkelijk om je gegevens te stelen.

back to menu ↑

DE OPLOSSING

Gebruik altijd een VPN om al je communicatie te versleutelen en vooral op onbekende netwerken waar u kwetsbaar bent.

back to menu ↑

Beveilig al uw apparatuur

Nederlandse TV met een VPNWanneer u kiest voor een VPN dienst is het verstandig om voor een betaal VPN dienst te kiezen. U heeft dan meestal de beschikking over meerdere login. Dit betekend dat u uw VPN over meerdere apparaten kan verdelen.

Ik heb verschillende VPN diensten persoonlijk getest en heb een tot 25 samengesteld.

Ik zal je de TOP VPN aanbieders laten zien.e TV kanalen in buitenland Nederlandse TV kanalen in buitenland Nederlandse TV kanalen in buitenland

back to menu ↑

Nederlandse TV kanalen in buitenland

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

      Stel een vraag

      Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

      DeBesteVPN.nl