Nederlandse tv kijken op vakantie 2022

TV kijken op vakantie is mogelijk met een VPN provider wanneer je op vakantie bent. Het is niet helemaal gratis maar normaal gesproken heb je in Nederland een Nederlandse TV provider. Deze aanbieder zal doorgaans ook de mogelijkheid geven online TV te kunnen kijken.

Het enige wat het je zal kosten om een Nederlandse tv stream te kunnen ontvangen is een VPN abonnement en het is net toverij Nederlandse televisie op vakantie behoort nu tot de mogelijkheden. Hierna zal dan een wereld van oa streaming tv mogelijkheden voor je opengaan.

30 dagen gratis ExpressVPN
ExpressVPN - Anoniem en Beschermd Surfen!

Je kan ExpressVPN GRATIS 30 dagen testen en ben je niet tervreden dan krijg je binnen je geld terug.

BIJGEWERKT: 16 januari 2022

De VPN voor Nederlandse Tv kijken op vakantie

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN

Hierboven staan de beste VPN voor Nederlandse tv op vakantie. Ik heb ze zelf allemaal getest toen ik op vakantie was. Ik gebruik ook vrienden en familie in het buitenland om deze VPN te testen op hun stabiliteit.

Nederlandse televisie op vakantie

Nederlandse tv kijken op vakantieLekker na het strand of op de camping of waar u ook bent, Nederlandse televisie kijken, Formule 1 met onze eigen Max Verstappen, Eredivisie voetbal of gewoon onze Nederlandse series.

Toch zullen verschillenden onderons ervoor kiezen om zich te begeven buiten Nederlandse landsgrenzen. Dit zou kunnen zijn: uw jaarlijkse skivakantie, een heerlijk zonvakantie of een steden tocht. Dit alles om de sleur van thuis te onderbreken. Er zijn zelfs gelukkigen die overwinteren in het buitenland. Een van de favoriete landen binnen Europa is en blijft Spanje.

Niets is prettiger dan op een zeer eenvoudige manier Nederlandse tv op vakantie ontvangen en eenvoudig betekent voor ons zonder kastjes en schotels en onafhankelijk van locatie (strand, hotelkamer, vliegveld, gehuurd huis ect). Het enige wat wel een vereiste is, is  een stabiele internet verbinding voor een Nederlandse tv op vakantie live stream.  Normaal gesproken zou dit geen probleem moeten opleveren binnen Europa. Natuurlijk zal de verbinding van een Nederlandse tv op vakantie live stream anders zijn wanneer u in de jungle van Brazilië zit.

Televisie op vakantie . Hoe krijgt u dit voor elkaar?

Op het eerste gezicht lijkt het een probleem of beter gezegd een uitdaging, zoals mijn vader altijd zei. Om deze uitdaging aan te gaan “Nederlandse Tv kijken op vakantie” is de oplossing vrij simpel en dat is door een abonnement te nemen op een VPN provider. En tv kijken op vakantie zal dan geen probleem zijn.

Wat is een VPN provider

Een VPN applicatie is een versleutelde verbinding van A naar B waardoor het voor derden onmogelijk wordt te achterhalen wat u precies aan het doen bent achter uw PC. Het is zelfs onmogelijk voor uw ISP (Internet Service Provider) om mee te kijken. Het is van oudsher beveiligingssoftware zodat mensen thuis konden werken en dan veilig konden inloggen op hun bedrijfsnetwerk. Langzaamaan heeft deze software of beter gezegd hebben deze specifieke eigenschappen zich een weg gebaand naar ons consumenten. Het is ook om deze eigenschappen dat de VPN toepassing steeds populairder wordt onder het normale volk (d.w.z. de niet technische man of vrouw).

Een VPN provider is een applicatie waardoor het mogelijk is geografische blokkades te ontwijken. Wat dit betekent is dat wanneer u zich niet binnen de landsgrenzen van Nederland bevindt u toch gewoon een Nederlandse tv kijken op vakantie kan realiseren. U kan gewoon inloggen op streaming websites zoals Ziggo, NPO, RTLxl, Fox Sport….. Dit is normaal niet mogelijk omdat deze aanbieders van lokale tv programma’s dit afschermen, wat te maken heeft met de uitzendrechten.

Licht in uw duisternis

Er zal een wereld voor u opengaan wat betreft landen waar u met een VPN provider nu toegang tot kan krijgen. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld de BBC. Het is onmogelijk om de BBC iPlayer (alle kanalen van de BBC) te kunnen afspelen buiten de UK, tenzij u gebruikt maakt van een VPN.

Ik zou bijna vergeten te vertellen dat u ook toegang kunt krijgen tot de volledige Netflix bibliotheek van duizenden films en documentaires. De truc is weer heel simpel: u gebruikt gewoon een van de aangeboden Amerikaanse servers van de VPN provider. Zie artikel: Amerikaanse Netflix ontvangen

Een VPN provider is “de Applicatie” om geografische blokkades te ontwijken. Simpel en eenvoudig. Iedereen kan het nu en u zult geen whizzkid hoeven te zijn.

Nederlandse Tv kijken op vakantie

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN

De digitale valkuilen van tv kijken op vakantie

Een VPN is echter meer dan alleen maar een truc om geografische blokkades te ontwijken. Een VPN kan veel meer. Hoe vaak maakt u gebruik van “gratis” Wifi netwerken? Het begin al gewoon op het terras van een café of in de trein, even snel inloggen u kent het wel. Staat u er wel bij stil dat u gebruik maakt van een onbekend netwerk. De eigenaar van dit netwerk kan precies zien wat u doet.

Deze netwerken zijn ook heel kwetsbaar omdat ze vaak niet beschermd zijn. De eigenaar is hiervoor niet technisch genoeg onderlegd. Er bestaat tegenwoordig hardware wat het mogelijk maakt deze kwetsbare netwerken en de gebruikers van het netwerk te hacken. U maakt een denkfout wanneer u ervan uitgaat dat u niet interessant genoeg bent voor hackers, dit bent u namelijk wel.

Pas dus op om onbeschermd gebruik te maken van “Gratis” Wifi netwerken en zeker op vakantie zal u dit niet moeten doen tenzij u gebruik maakt van een VPN provider.

Televisie op vakantie is dus eenvoudig maar het is wel de noodzaak dit veilig te doen. Het is gelukkig niet zo moeilijk dit te realiseren. Tv kijken op vakantie kan veilig en anoniem maar vermijdt de gratis VPN aanbieders en kies een versleutelde verbinding uit ons lijstje.

Overige toepassingen van een VPN

De VPN schermt uw IP-adres  af en deze kunt u veranderen, afhankelijk waar u inlogt. Deze eigenschap kan ook nuttig zijn wanneer u in landen zit waar de overheid bepaalde informatie afschermt voor zijn onderdanen. China is hier een goed voorbeeld van want ze hebben niet alleen de Chinese muur maar ook een digitale muur. Nieuwssites worden hier nog steeds geblokt en facebook en twitter zijn niet toegankelijk.

U hoeft echter niet zover te reizen voor dit soort censuur want zo worden in sommige landen ook gok- en pornosites geblokt (veel islamitische landen).

Nederlandse tv kijken met VPN

Welke VPN kiest om Nederlandse Tv kijken op vakantie

Wereldwijd de meest bekende en gebruikte VPN aanbieders hebben wij getest en er een review over geschreven. Deze kunt u allemaal vinden op deze website.

We hebben volgens onze eigen waarde de VPN providers onder de loep genomen.

De test punten waren als volgt:

  • Gebruikersgemak
  • Service (live chat)
  • Prijs
  • Snelheid
  • Aantal serverlanden en aantal steden in server landen. Bijvoorbeeld ExpressVPN heeft 3 servers in Nederland (Amsterdam, Rotterdam, Amsterdam – 2)

Er is echter geen enkele VPN provider die perfect bij u zal aansluiten. Uw keuze is afhankelijk van uw gebruik. D.w.z. elke VPN heeft eigen specifieke eigenschappen bijvoorbeeld: veilig internneten, Online gaming of streamen.

Onze ervaring is wel dat wanneer u kiest uit een van de TOP 7 VPN u voor 95% tevreden zal zijn. Mocht u vragen hebben kunt u gerust ons een email sturen. Wij zullen dan proberen uw vragen te beantwoorden. Zie artikel: Wat is een VPN

Wat kost een VPN provider?

Een VPN provider kost gemiddeld 3-8 UDS per maand. Er zijn ook gratis varianten, deze raden wij u echter ten zeerste af. U heeft namelijk geen idee wat deze gratis VPN met uw inlog gegevens doen. Tevens zijn deze gratis aanbieders vaak langzaam of aan een bepaalde download limiet gebonden. Het lijkt prima maar het werkt gewoon niet goed.

Het beste kunt u gewoon een jaar abonnement nemen. U bent dan gemiddeld het goedkoopste uit en mocht u toch ontevreden zijn dan is er vaak een “niet goed geld terug garantie”. Het is aan te raden wel even de voorwaarde goed te lezen.

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl