<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Netflix aanbod series | Geo blokkade omzeilen met VPN | De Beste VPN NL

Netflix aanbod series | Geo blokkade omzeilen met VPN

Netflix aanbod series. Helaas is Netflix Nederland bijna onmogelijk te openen vanuit het buitenland, zelfs met een VPN provider wordt het lastig. Vind maar een geschikte. Vele VPN providers is de Netflix nl markt gewoonweg te klein. Gelukkig is Netflix Amerika nog wel bereikbaar.

Bijgewerkt: 10 juli, 2019

Netflix aanbod series

Een VPN zou normaal gesproken de oplossing zijn voor dit probleem. Er is op dit moment geen enkele VPN provider die u toegang kan garanderen tot Netflix Nederland. Netflix heeft de deur dicht gedaan zodat u vanuit het buitenland niet meer kan inloggen in Nederland.

Netflix heeft gekozen voor de meest eenvoudiger oplossing. Gewoon iedereen weren die in een ander Netflix land wil inloggen. In ons geval vergeet Netflix de gebruiker die graag Nederlandse ondertiteling onder zijn film wil.

Hoe doen ze dat?

Via uw IP adres kan Netflix precies zien waar u zich bevindt en is dit buiten Nederland dan wordt u simpel weg geweerd. U kunt dan alleen maar gebruik maken van de lokale Netflix d.w.z. wanneer u in Spanje zit, zult u automatisch inloggen in Netflix Spanje.

Zoals we al eerder schreven kunt u normaal gesproken dit omzeilen via een VPN. Met een VPN kunt u namelijk uw IP adres veranderen. Helaas werkt deze methode niet meer bij Netflix.

Gelukkig staat de deur nog wel open voor Netflix Amerika. Het zal nog wel even duren voordat ze ook het inloggen in Netflix Amerika blokkeren (vanuit buitenland), aangezien hier te veel belangen mee gemoeid zijn. De Amerikaanse markt is een hele grote en sterke afnemer.Netflix amerika

Netflix Amerika

Vanuit de hele wereld kunt u inloggen in Netflix Amerika. Het voordeel hiervan is dat u  toegang krijgt tot de volledige Netflix bibliotheek van films en documentaires. Weg met restricties zoals de uitzendrechten van land tot land, nu kan u genieten van het nieuwste van het nieuwste op filmgebied. Dit alles is mogelijk met een VPN provider, omdat je via de provider inlogt op een Amerikaanse server lijkt het alsof je vanuit Amerika zelf inlogt.

Een van de grootste voordelen van een VPN is de geografische blokkade ontwijking. Deze technologie is toepasbaar op vele aspecten van ons hedendaagse leven.

De basis van een VPN

Wanneer u een VPN provider gebruikt zal de VPN uw data over een versleutelde verbinding sturen. Deze verbinding is bijna niet te kraken door hackers en het is onmogelijk dat derden mee kijken en uw surf gedrag registreren zoals bijvoorbeeld uw ISP (Internet Service Provider) of de overheid. Alles wat u doet is anoniem.

Uw IP-adres wordt door een VPN provider afgeschermd en u kunt zelfs een andere IP-adres kiezen. De keuze zal dan land en de stad/steden zijn. Sommige VPN providers bieden zelfs vaste IP adressen aan, echter wanneer u van volledige anonimiteit wilt genieten raden wij dit af. Sites zoals Marktplaats kunnen u alsnog blokkeren. Het is in dit geval verstandig om voor een zelfde locatie te kiezen.

netflix aanbod series

Voordelen van een VPN provider voor oa de Netflix aanbod series

Een VPN provider kan ook heel handig zijn in het dagelijkse leven omdat het uw dataverkeer versleuteld. Uw dataverkeer wordt nu niet alleen thuis beschermd maar wanneer u de applicatie op uw mobiele telefoon installeert bent u voortaan ook beschermd als u op pad bent en gebruik maakt van gratis WiFi netwerken.

Deze gratis netwerken groeien als paddenstoelen uit de grond en we maken vaker gebruik van de netwerken dan we denken. Bijna elke fatsoenlijk openbare locatie biedt zo’n gratis Wifi netwerk aan (NS-trein, restaurants, café, stadhuis, Schiphol, lijn vluchten).

De oorzaak van de groei is dat de techniek steeds makkelijker te installeren is. Een goed netwerk zal een voordeel zijn van uw etablissement. Is er geen goed of gratis netwerk, dan kiest men voor een andere locatie die zijn infrastructuur wel voor elkaar heeft.

De techniek mag dan wel makkelijker toegankelijker zijn, vele netwerken zijn onbeschermd en een makkelijke prooi voor hackers. Ook de netwerkeigenaar kan mee kijken en infiltreren op uw telefoon.

Als gebruiker loopt uw dus wel degelijk gevaar op deze netwerken wanneer u zich niet beschermt. Een VPN provider is al voldoende om u te beschermen op deze netwerken.

netflix aanbod series

 

Overige voordelen:

 • Naast inloggen op Netflix Amerika kan u inloggen op alle Nederlandse zenders die programma’s voor de Nederlandse tv uitzenden (NPO, Ziggo, RTLxl ect). Dit geldt natuurlijk ook voor alle buitenlandse kanalen zoals BBC, iPlayer.
 • U surft met een VPN provider anoniem, dit betekent dat u ook onzichtbaar bent voor websites die uw surfgedrag opslaan. Sommige e-commerce websites hanteren verschillende prijzen afhankelijk van welke locatie u inlogt.
 • Reist u af naar landen met censuur dan kunnen nieuws sites geblokkeerd zijn (China, Turkije, Thailand).
 • 18+ en goksites zijn toegankelijk onafhankelijk van uw locatie

 

Wanneer u een VPN provider gebruikt zal uw verbinding niet zichtbaar langzamer worden, het verlies in snelheid zal bijna niet te merken zijn. Er zijn gevallen bekend dat de VPN provider zelf bandbreedte inkoopt waardoor de verbinding zelfs sneller wordt. Dit zal in het voordeel van de VPN provider zijn zodat u geen hinder ondervindt van het gebruik.

Prijs van Netflix aanbod series VPN provider

Een goede dienst is niet gratis en zo ook niet een goedwerkende en snelle VPN provider. Trap dus niet in de val van de zogenaamde gratis VPN providers. Deze zijn niet veilig te noemen, omdat u niet weet wat er met uw log data gebeurt. Veelal bent u ook gebonden aan een beperkte data. Alle voordelen die u kunt hebben van een VPN provider gaan teniet bij een gratis VPN.

De kosten van een betaalde VPN lopen uiteen van 3 -8 USD per maand. U kunt ervan uitgaan dat hoe meer u betaalt hoe meer service u kunt verwachten en uitgebreider de VPN is. Er is wel een duidelijk verschil in gebruikersvriendelijkheid en service wanneer u kijkt naar de prijs die u uiteindelijk betaalt.

Een maand abonnement lijkt vaak voordelig, omdat u denkt “hier kan ik snel van af wanneer ik niet tevreden ben”.  Ook hier raden wij u aan een jaar abonnement af te sluiten. Het gemiddelde bedrag wat u dan betaalt is aanzienlijk minder in vergelijk met dat van het maand. In de voorwaarde staat vaak dan u een opzegtermijn heeft van enkele dagen wanneer u niet tevreden bent over het gebruik.

Netflix Amerika geteste VPN

Netflix aanbod series veel plezier met het streamen van series.

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

   Stel een vraag

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   DeBesteVPN.nl