Netflix aanbod | Inloggen met een VPN op Netflix Amerika

Aanbod Netflix bekijken is geen probleem. Je kan logged in met een VPN provider op een server in USA zodat je Netflix Amerika kan open.

Netflix aanbod

Eindelijk is Netflix in Nederland, dwz sinds 11 September 2013. Super leuk series kijken dacht ik, de meest recente series op Netflix, toch? Dit klop ook wel of eigenlijk niet. Ik geniet er in eerste instantie van, echter er zijn wel een aantal beperkingen met name over “recente series” en volledigheid van series.  Hier kwam ik natuurlijk pas later achter.

Het liefst zou ik de meest recente series op Netflix aanbod willen bekijken. Dit is mogelijk met een VPN provider. Ik zal het hieronder uitleggen.

Netflix aanbodIedereen is natuurlijk opzoek naar de meest ideale film provider en wil de meest recente series op Netflix. Echter de films en series zijn gebonden aan auteursrechten en in dit geval binnen onze landsgrenzen (NL). Netflix is wel steeds bezig het aanbod aan te vullen maar dit gaat wel erg langzaam.

Vaak ben ik helemaal verslaaft aan een serie en dan heeft Netflix nog niet de rechten (Nederland) voor “Episode 2” ahhhhh zo vervelend. Nog een irritant iets is wanneer je op series zit te wachten bijv. een of andere super titel van Marvell.

Enkele titels te bekijken via Netflix Nederland en komend seizoen 2017.

Netflix aanbod

Netflix Amerika

De meest recente series op Netflix tref je aan op Netflix Amerika. Logisch, in dit land is de dienst ook uitgevonden en is daarom ook de meest uitgebreidste en up-to-date database voor films. Wereldwijd zijn er ook meer dan 100 miljoen aansluitingen ( 2017). Dit kunnen films zijn die zeer recent zijn uitgekomen, maar ook die al tientallen jaren oud zijn. Op deze manier is er voor ieder wat wils. Ook in Nederland is er al een verschil tussen oud en nieuw Netflix aanbod.

Echter wanneer je geen abonnement hebt is het moeilijk te achterhalen welke films en/of series je als potentieel lid zou kunnen bekijken. Daarom heeft Netflix Nederland voor jou het aanbod op een rijtje gezet, wat je hieronder kunt bekijken. Je kunt het Netflix aanbod sorteren op titel, jaartal, genre en datum van toevoeging.

Uiteraard is het ook mogelijk om op film/serie te zoeken zodat je meteen weet of je favoriete film/serie al te zien is via Netflix!

 

Netflix aanbodWat moet je doen om de meest recente series op Netflix te zien

“Een kind kan de was doen” is het gezegde en dat klopt. Het is namelijk zo eenvoudig om de meest recente series op Netflix te zien. Je zal een VPN moeten aanschaffen. Een VPN (Viritule Particulier Netwerk) dit is een soort van gecodeerde verbinding zodat je anoniem kan surfen. Je ISP (Internet Service Provider) kan normaliter meekijken met wat je precies aan het doen bent. Niet een echt prettige idee, toch? Ook al heb je niets te verbergen!!!!!

Om de meest recente series op Netflix te zien zal je met je VPN provider moeten inloggen op een server in Amerika. Belangrijk is dus om een provider te kiezen die servers heeft in Amerika (alle geteste VPN providers van deBesteVPN.nl hebben dit). Wanneer je bent ingelogd op een server in Amerika denkt de Netflix server dat je binnen de grenzen van Amerika zit en kan je dus kiezen uit hun het volledige assortiment van recente films en series.

Wil je dus de luxe hebben en gebruik kunnen maken van de meest recente series op Netflix zal je een account moeten openen. Hoe je dat doet kan je lezen in het volgende artikel op deBesteVPN.nl: Netflix Amerika kijken in Nederland.

 

Netflix aanbod

Wat kan een VPN

Een VPN provider verzorgt een versleutelde verbinding tussen u en uw ISP (Internet Service Provider). Hierdoor is het onmogelijk voor derde uw internet gedrag te monitoren en eventueel deze logs over te dragen aan partijen zoals BREIN of Peter R. de Vries die u dan mogelijk kunnen vervolgen. Het is verstandig het niet zover te laten komen en uw bij voorbaat te beschermen. Het lijkt mijn sowieso geen prettig gevoel dat iemand over uw schouder meekijkt. Een VPN provider kan u hier o.a. tegen beschermen, maar de software is een multitask beveiligings-software.

Met multitask beveiligingssoftware bedoelen we dat de beveiliging software die van huis uit een versleutelde verbinding verzorgt toepasbaar is op vele gebruikersvlakken ter beveiliging van uw systeem.

Een VPN provider heeft de volgende eigenschappen:

 • Bescherming op gratis Wifi netwerken voor je mobiele apparaten
 • Een versleutelde verbinding thuis en onderweg
 • Bespaar geld. Het gevaar van online prijs discriminatie
 • Cencuur van overheden ontwijken. Sites kunnen openen die een bepaalde overheid wilt verbieden
 • Geo-grafische belemmeringen opheffen

Mocht je weer willen lezen over de VPN zie: Wat is een VPN

 

Netflix aanbod

Ik heb een lijst gemaakt van de VPN providers die ik heb getest.

TOP 7 VPN PROVIDERS

 

2 Comments
 1. Reply
  Jan 3 december 2015 at 14:04

  Ik heb het gedaan dwz ben nu Netflix aan het kijken via een vpn met een server in Amerika. Super wat een aanbod aan films en series. Ik heb uiteindelijk gekozen voor ipvanish omdat deze ook nr 1 stond en ik ben zeer tevreden over het resultaat. https://www.debestevpn.nl wil ik ook bedanken voor de hulp

  • Reply
   Mike Star 26 maart 2016 at 12:28

   Goede keuze

Laat een bericht achter