<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Amerikaanse Netflix kijken in Nederland met een VPN verbinding
Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

32 Comments
 1. Ik zou graag formule 1 op skype sport willen kunnen ontvangen in Nederland.
  Ik krijg de indruk dat dit mogelijk is met een VPN. Klopt dat?
  Welke zou u mij aanbevelen?

  • Hoi,

   Ja dit is mogelijk vanuit NL. De VPN die ik aanraad is ExpressVPN deze is betrouwbaar en makkelijk te installeren. Neem wel een jaarabonnement omdat je dan gemiddeld goedkoper uit zal zijn. Het opzeg termijn is dan 30 dg, mocht je ontevreden zijn kan je er nog vanaf. Je hebt 3 multilog in, dit betekend dat je op drie apparaten de ExpressVPN kan zetten of misschien de kosten delen met een vriend.

   Je weet dat je wel een betaal abonnement voor Sky sport nodig zal hebben?

   Succes em nicho je nog vragen hebben hoor ik het wel!
   Groeten,
   Mike

 2. Ik zou graag de programma’s van Starz kijken. Gaat dit ook? Zo ja hoe?

  • Hoi,

   Ik heb geen ervaring met Starz, maar mijn ervaring met ExpressVPN is de beste.
   Hun reactie was:

   Try servers from the East side, New Jersey servers or Washington DC

   Er is echter geen zekerheid, maar wel een van de beste mogelijkheden.

   Groeten,
   Mike

 3. Zijn alle vpn betaald? Ik gebruikte hola!vpn echter werkt deze niet meer..

 4. Ik wil graag Amerikaanse of Nederlandse netflix in Duitsland kijken, dit ging prima met hola!vpn. Echter nu werkt het opeens niet meer.. is er een alternatief, gratis vpn server, die nog werkt voor netflix?

  • Hoi Leon,

   Ik heb je net een alternatief gestuurd voor GRATIS VPN providers. Probeer ze maar uit. Je kan het beste een betaal VPN nemen omdat je dan zeker bent dat het werk!! ExpressVPN is daarbij de beste keuze werkt altijd!!!

   Groeten,
   Marco

 5. Ik wil graag Amerikaanse of Nederlandse netflix in Duitsland kijken, dit ging prima met hola!vpn. Echter nu werkt het opeens niet meer.. is er een alternatief, gratis vpn server, die nog werkt voor netflix? Mijn vriendin wil heel graag verder kijken, waar ze in Nederland is gebleven

  • Hi Leon,

   Nederlandse Netflix kijken is lastig wel mogelijk met https://www.debestevpn.nl/goosevpn/. Ik kan echter geen garantie geven hoe lang dit nog werkt voor Netflix NL. DE Amerikaanse Netflix ben je het zekerste met ExpressVPN. Het gaat je gewoon een paar euro per maand kosten om zonder problemen te streamen wat je wilt. Kosten kan je bijvoorbeeld delen met het aantal gebruikers bij Netflix is dit bijv. 3 max.

   Groet,
   Mike

 6. Hoi,

  Ik heb zojuist express vpn gedownload om de trial versie uit te proberen, maar ik krijg van netflix de melding dat ik het niet kan bekijken, omdat er een unblocker gebruikt wordt.

  Grt

 7. Ik wil de nederlandse Netflix in het buitenland kijken maar krijg de versie van het betreffende land. Films niet met nl ondertitel sommige series wel. Heb een abo in Nl.
  Ook ExpresxVPN biedt geen oplossing.
  Vind het zacht uitgedrukt vreemd dat ik betaal maar niet krijg waar ik voor betaal.
  Is hier een oplossing voor

  Groet
  Rob

  • Hoi Rob,

   We zijn er mee bezig samen met ExpressVPN om een server voor NL te krijgen. Helaas werkt het alleen nog maar goed met de USA. Ik zou je een andere VPN kunnen aanbieden. Je kan mij mailen op debesteVPN@gmail.com

   Groeten,
   Mike

 8. Hoe kan netflix zien dat jij in amerika kijkt als je een usa ip adres hebt? En iemand heeft mij ipvanish aangeboden wel een van duurdere maar die zouden helemaal geen logs bij houden… en hoe werkt het voor bijv bittorent of emule? Bedoel met die vraag moet ik daar iets speciaals voor instellen?
  Groetjes

  • Hoi Suus,

   Inmiddels je al een email gestuurd. De gehele top 5 houdt geen logs bij. Et zijn goedkoper VPN providers met speciale aanbieding zoals NordVPN.

   Groeten Mike

 9. Hoe kan netflix dan zien dat jij eigenlijk illigaal kijkt als je een usa ip adres gebruikt? En is ipvanisch makkelijk of moeilijk te bediennen in het geval van het download circuit? Heb er ja niks aan als ik een vpn pak en ze kunnen door foutieve instellingen nog alles achterhalen😁

  Groetjes

  • Hoi Suus,

   Loop nu allemaal een beetje door elkaar heen 🙂 Het volgende niet alle VPN hebben servers zo ingericht dat ze kunnen garanderen dat er altijd een mogelijkheid zal zijn in te loggen in Netflix USA. Op dit moment zijn de meest betrouwbare VPN providers hiervoor: Zie artikel: Netflix wereldwijd en Netflix USA openen

   Groeten Mike

 10. Wij hebben al twee jaar een Minix in huis waarmee we alle laatste afleveringen kunnen bekijken die in Amerika worden uitgezonden. Nu schijnt dit ook te kunnen met een vpn-abonnement. Heb je daar ook verstand van? Anders willen we ook overstappen naar de Amerikaanse Netflix maar vind dat verhaal nog lastig te begrijpen

  • Hoi Esther,

   De Minix is aangesloten aan je tv en aan de router neem ik aan? Je zal zonder VPN toch beperkt zijn met het streamen van films ect, toch. Met een VPN zou je deze blokkades kunnen omzeilen. Ik heb zelf een router gekocht en hiermee is gelijk het hele gezin beschermd en ik kan hem makkelijk instellen zodat ik de Amerikaanse Netflix catalogus kan openen.

   De minix is een Android setup box en het is dus mogelijk een VPN provider er op te zetten. Ik raad aan ExpressVPN hiervoor te gebruiken de uitleg is zeer eenvoudig en is uitgelegd op hun site.

   Met ExpressVPN kan je zonder probleem gelijk een jaarabonnement afsluiten, omdat je uiteindelijk duurder uit bent wanneer je kiest voor een een maand. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat ze een soort van bedenktijd hebben van 3-30 dagen. Deze VPN providers hebben een zogenaamde geld terug garantie. Let wel even op de periode deze verschilt per VPN aanbieder.
   Voor de series zal je Netflix, HBO of Hulu kunnen gebruiken. Voor sport Sky sport of Fox.

   Groeten,
   Mike

 11. Dank! Heb de Minix bekeken en het is inderdaad mogelijk om een vpn te installeren. Hoe dat precies werkt moet ik nog ontdekken maar ik ga even snuffelen. Bedankt!

 12. Op mijn mobiel krijg ik we de Amerikaanse Netflix, op de Minix niet. Daar heeft Netflix de melding: uit onze gegevens blijkt dat je een unblocker of proxy gebruikt. Schakel dergelijke services uit en probeer het opnieuw. Er staat dan inderdaad op Netflix dat Netflix niet via vpn werkt: omdat wij niet op een betrouwbare manier kunnen vaststellen of er een vpn of proxy wordt gebruikt voor legale doeleinden, wordt het streamen van Netflix geblokkeerd door VPN’s of proxy’s. Schakel deze uit en probeer Netflix opnieuw

 13. Ik ga in de winter meestal 6 weken naar Gran canaria is het mogelijk om met een vpn mijn Telfort app interactieve tv gelijk zoals hier thuis te ontvangen op Gran canaria. Bij voorbaat dank voor uw antwoord.

  • Hoi Henny,

   Ik gebruik zelf Ziggo App in het buitenland en dat werkt prima met een VPN. Ik heb nog geen ervaring met Telfort app. Je zou vlak voordat je naar Gran canaria gaat een abonnement kunnen nemen op NordVPN of ExpressVPN. Deze VPN providers hebben een proeftijd van 30 dg en een geld terug garantie. Je loop geen risico. Neem wel een jaarabonnement ben je goedkoper uit.

   Groeten,
   Mike

 14. Hi,

  Ik zou ook graag de Amerikaanse Netflix willen kijken met mijn Nederlandse abonnement. Ik heb al een VPN service (betaald) maar hierop krijg ik de melding dat ik een VPN service gebruik en dus geen netflix kan kijken. Ik gebruik IPvanish. Kan ik hier wat aan veranderen?

  Thx, grt M

 15. Hoi kan Netflixus wel kijken op mijn mobiel.vpn staat op 1 server van amerika.probleem is hij ziet chromcast niet.heeft dit te maken met DNS server of proxy..
  Grt m

 16. wanneer komt nashville in nederland op netflix

  Stel een vraag

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  DeBesteVPN.nl