Netflix US film catalogus openen 2021

Speciale aanbieding voor Kerstmis

Netflix Amerika kijken in Nederland is een veel gekoesterde wens van velen onder ons. Dit omdat Netflix Amerika een veel groter aanbod heeft aan up-to-date films en shows, vergeleken met Netflix Nederland.

De films en series in Nederland zijn, maar summier, vergeleken bij het Netflix Amerika aanbod. Maar het kan echt, Netflix USA kijken! Ik leg je uit hoe.

Bijgewerkt: 4 december, 2021

30 dagen gratis ExpressVPN
ExpressVPN - Anoniem en Beschermd Surfen!

Je kan ExpressVPN GRATIS 30 dagen testen en ben je niet tervreden dan krijg je binnen je geld terug.

Netflix Amerika kijken

Als filmliefhebber heb je vanzelfsprekend een Netflix-account. En wij filmliefhebbers zijn natuurlijk op zoek naar manieren om echte Netflix Amerika buiten de Verenigde Staten te kunnen kijken. Netflix is hier vanzelfsprekend niet echt blij mee en gebruikt de laatste technologie om het ons onmogelijk te maken om in te loggen.

Gelukkig zijn er oplossingen om onze locatie te verbergen en een Amerikaans IP-adres te verkrijgen, zodat Netflix niet kan achterhalen dat wij in werkelijkheid van buiten de VS in Netflix Amerika inloggen.

Netflix USA kijken met TOP  providers

Netflix USA kijken: gratis VPN?

Dit is geen goedkope marketing truc waar je dan uiteindelijk aan vast zit. Bij ExpressVPN geven ze zonder pardon gewoon je geld terug na een maand wanneer je hierom vraagt. De reden maakt niet uit, deze kan je gewoon verzinnen.

Vele concurrenten hanteren natuurlijk ook de 30 dagen geld terug garantie, maar het is lastig om toch uiteindelijk je geld terug te krijgen. Je zult echt met een goede reden dienen te komen. Bij ExpressVPN is het echt anders. De reden is niet belangrijk. Je krijgt sowieso je geld terug.

Hier kan je natuurlijk gebruik van maken wanneer je krap bij kas zit. Een maand lang genieten van de volledige functionaliteit van een van de beste aanbieders van dit moment en dan 100% je geld terug krijgen, handig weetje toch? Netflix USA kijken met ExpressVPN.

Amerikaanse Netflix kijken: Het wondermiddel

Een van die werkende oplossingen is om via een versleutelde verbinding in te loggen in de USA Netflix catalogus. Wil je Netflix USA kijken dan dien je eerst een nieuw account aan te maken bij USA Netflix. De volgende stap is een versleutelde verbinding service kiezen.

Deze service zal je IP-adres en locatie verbergen waardoor je anoniem kunt surfen op het internet met een VPN-verbinding.

Het is nu mogelijk de geografische blokkade die Netflix oplegt wanneer je buiten de Verenigde Staten inlogt te omzeilen. En zo kun je dus Amerikaanse Netflix kijken of überhaupt waar ook ter wereld Netflix kijken.

Netflix USA kijken in Nederland, hoe makkelijk kan het zijn? Hoera!

De best geteste versleuteling om Netflix USA kijken

Hoe kan ik Amerikaanse Netflix kijken is een veelgestelde vraag. Amerikaanse Netflix kijken en toegang krijgen tot het volledige Netflix-aanbod is nog nooit zo makkelijk geweest. Netflix USA aanbod kijken geeft je toegang tot veel meer series dan de Nederlandse Netflix. Ik raad de volgende Netflix USA VPN aanbieders aan:

Gratis ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Nu kunnen we Amerikaanse Netflix kijken

Netflix is de on demand streaming videodienst. De online streamingdienst is opgericht in de Verenigde Staten. Sinds 11 september 2013 hebben ze ook voet op Nederlandse bodem. Het Netflix aanbod  is ruim in keuze qua films, televisieseries, documentaires, concerten en cabaret.

Ondanks het ruime Netflix Nederland aanbod is er nog een grote database waar we zonder niet al te veel moeite ook op een legale manier toegang tot kunnen krijgen: Netflix Amerika. De VPN-aanbieders hebben dit mogelijk gemaakt.

Netflix Amerika kijken

Netflix USA aanbod kijken via VPN

Amerikaanse Netflix kijken in Nederland, misschien klinkt het raar maar een leven zonder de Amerikaanse film catalogus is voor mij niet meer voor te stellen. Ik geniet hier enorm van in mijn vrije tijd. Gezellig op de bank met een van mijn vriendinnetjes, het zogenaamde “Netflix and chill” moment.

Dit heb ik allemaal te danken aan Netflix. Neem daarom een versleutelde verbinding zodat Amerikaanse Netflix kijken in Nederland het succes bij de meisjes kan vergroten. Mocht je dit stadium in je leven al voorbij zijn kan je de kids ook super blij maken met Netflix USA aanbod in 2021, het vergroot namelijk het Netflix aanbod.

Netflix USA aanbod: De Amerikaanse versie

Door een Europese wet die is ingegaan in April 2018 mag er geen geografische blokkade meer plaatsvinden in Europa. Dit wil zeggen dat NL-televisie uitzendingen niet meer mogen worden geblokkeerd in het buitenland (Europese Unie). Handig voor de Nederlandse televisiekijkers die naar het buitenland (EU) en naar het Caribische gebied op vakantie gaan. Je kan nu waar je ook bent Nederlandse tv streamen. Maar buiten Europa verandert er niets. Een VPN-aanbieder is nog altijd nodig voor het inloggen bij Netflix Amerika vanuit Nederland. En er zijn ook VPN-apps voor je smart-tv beschikbaar.

Gratis ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Amerikaanse Netflix kijken betekent toegang tot aanbod Netflix USA

De USA Netflix film catalogus openen is makkelijk. Eerst zul je je bij online streamingdienst via de officiële weg moeten aanmelden.  Je registreert jezelf en krijgt toegang tot de Nederlandse online streamingdienst catalogus.

Natuurlijk al een supermooi aanbod van film ect. Alleen is het wel jammer wanneer series niet “up to date” zijn. Je zal altijd eerst moeten wachten tot de rechten zijn vrijgegeven voor Nederlandse regio, terwijl het Netflix USA aanbod ze wel helemaal “bij” zijn.

Geografische blokkades

Officieel is afgesproken met de grote filmproducenten dat het Netflix aanbod alleen mag worden uitgezonden binnen de landsgrenzen van de VS. We hebben hier te maken met de zogenaamd uitzendrechten. Je kunt je voorstellen dat een filmproducent zijn product (een film) via zoveel mogelijk “kanalen” wil distribueren.

Omdat Netflix in zoveel landen aanwezig is, zou het echter voor hun abonnees mogelijk zijn overal ter wereld het materiaal te bekijken. Om dit toch onmogelijk te maken maakt Netflix gebruik van geografische blokkades.

Een gecodeerde verbinding, wat is dat precies?

Een van de voordelen van een versleutelde verbinding is dat je geografische afbakening kunt omzeilen. VPN-diensten bieden een aantal servers aan die je kunt gebruiken, zodat je je IP-adres en de locatie kunt beïnvloeden. Dit is handig voor mensen die graag USA Netflix kijken in Nederland. Door het verkrijgen van een Amerikaans IP-adres is het mogelijk dit voor elkaar te krijgen.

Netflix USA aanbod 

Het is dus mogelijk om met een gecodeerde verbinding in te loggen op het echte Netflix in Nederland. Voor ruimer Netflixaanbod moet je de opgelegde blokkade opheffen. Dit betekent dat je voor de Verenigde Staten je in zal moeten loggen via een speciale service met servers in Amerika.

Eenmaal ingelogd is er de mogelijkheid tot streamen van het totale Netflix aanbod Amerika. Ook de series die vroeger niet toegankelijk waren binnen het Netflix Nederland aanbod. Netflix Amerika kijken is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Illegaal ben je niet bezig, sterker nog, de online streamingdienst gedoogt het. Er is veel geld in het spel.

Netflix gaat zelf produceren

Toch vindt niet iedereen dit prettig. Sommige filmproducenten brengen nu hun films niet meer bij Netflix uit. Daarom is Netflix zelf gaan produceren. De Netflixproducties zijn best wel goed. Hier betalen wij als consumenten aan mee. Onlangs is de prijs van het abonnement nog verhoogd om nog meer eigen producties te kunnen maken en de concurrentie aan te gaan met partijen zoals HBO, Amazon en locale streaming media-aanbieders.

Naar mijn mening kan een goede VPN aanbieder niet meer ontbreken in een huishouden. De versleutelde verbinding is heel makkelijk te installeren op de router. Een VPN-server biedt doorgaans meerdere login mogelijkheden (multi-login), zodat je op meerdere toestellen tegelijkertijd ingelogd kunt zijn.

Wanneer je bijvoorbeeld de service op de router hebt geïnstalleerd kan je op elke tv in huis gewoon de Amerikaanse film catalogus openen. Wanneer je 5 multi-in gebruikt houd je er zo nog 4 over. Je laat namelijk al je apparaten (tv, tablets, computers) nu inloggen via de veilige verbinding.

Een versleutelde verbinding is “noodzaak” in ieder huishouden.

amerikaanse netflix kijken in nederland

O.a. met een versleutelde verbinding Netflix Amerika kijken

Niet alleen is een versleutelde verbinding handig voor het openen van de Amerikaanse film catalogus, ook voor de volgende zaken kan een VPN-verbinding handig zijn:

De voordelen van een gecodeerde verbinding:

 • Vanuit huis werken kan nu omdat je vanuit je locatie toegang tot de servers van werk/kantoor zult kunnen krijgen. Via een VPN service kun je deze handeling veilig verrichten. De berichten zijn versleuteld en wanneer ze worden onderschept onmogelijk te ontcijferen. Oorspronkelijk komt de versleuteling technologie uit het leger. De gecodeerde verbinding is ontworpen om onderling veilig te communiceren.  Wanneer ik heel eerlijk ben is de technologie “bijna” niet te kraken, dat betekent dat het maanden zal duren en veel mankracht al kosten om een versleuteld bericht te ontcijferen. In het geval van een oorlog was dan de oorlog al wel gewonnen of verloren. Voor een leek zal het daarom onmogelijk zijn de versleutelde berichten te ontcijferen.
 • De VPN-dienst met smart DNS-service kan ook heel handig zijn wanneer we te maken hebben met landen die op enige manier censuur toepassen. Dit zijn er meer dan je misschien zult denken. Maar laten we China als voorbeeld nemen. In dit land zijn Facebook, Instagram, Snapchat ect. eigenlijk alle vormen van westerse social media, dus die niet van Chinese bodem komen en niet controleerbaar zijn door de Chinese overheid onderhevig aan censuur in de vorm van de toegang blokkeren.
 • Elke VPN kan je gebruiken op de gratis Wifi netwerken wanneer je onderweg bent. De software is eenvoudig te installeren via een App voor de telefoon of je tablet, maar ook installatie op de laptop is makkelijk. Misschien heb je je nooit gemerkt dat deze gratis wifi netwerken waar je zo makkelijk op kan inloggen zeer gevaarlijk kunnen zijn. Je gebruikt namelijk een verbinding die niet van jou is. De aanbieder is onbekend.

Overige voordelen:

 •  Via een VPN-provider kan je een snellere verbinding krijgt dan je vroeger had. Doorgaans is dit niet te merken wanneer je gewoon in Nederland bent. Maar het is ook de kunst voor een dienst om genoeg bandbreedte te geven zodat je nooit hinder ondervindt van een drukke connectie, wanneer je bijvoorbeeld Netflix USA aanbod in 4K een van je voorwaarden is. Ook wanneer je veel onderweg bent in het buitenland kan deze dienst een oplossing zijn voor een haperende stream. De provider koopt namelijk snellere verbindingen om hun snelheid te kunnen waarborgen. Dit is de beste manier voor een blokkade omzeilen.
 • Pas op bij bitTorrent, eMule en andere p2p. Gebruik altijd een versleutelde verbinding provider voor anoniem  contact. De Duitse wet staat toe dat internet providers het internetverkeer analyseren. Het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat wij het Duitse voorbeeld volgen. Mocht je gebruikmaken van deze of andere anonieme p2p programma’s, kunnen ze het abonnement annuleren. Een versleutelde verbinding beschermt je hier tegen, omdat je toch alles versleuteld verstuurd.

Netflix Amerika kijken is dus eenvoudig te realiseren en bij het aanschaffen van een VPN zijn er vele andere voordelen, maar ik zou willen benadrukken dat privacy en anonimiteit de belangrijkste factor zouden moeten spelen bij de aanschaf.

Dit moet je weten: De statistische gegevens Netflix USA aanbod

Ik weet wat je nu denkt, dat je niets te verbergen hebt. Maar dit is niet waar, statistisch gezien heeft iedereen iets te verbergen. Dit zal ik uitleggen hieronder aan de hand van enkele gegevens over de samenleving waarin we leven. Schrik niet…..

Nu hier begint de opsomming:

 • 12% heeft een verslaving,
 • Een op de tien bezoekt wel eens een prostituee,
 • een op de zes gezinshuishoudens heeft schulden of lopen kans een tekort te krijgen
 • Een kwart van de Nederlandse bevolking gaat wel eens vreemd,
 • 10 procent heeft psychologische klachten,
 • Een miljoen Nederlanders slikken antidepressiva, een veelvoud daarvan andere medicijnen,
 • 100.000 kinderen zijn door de doktoren gediagnosticeerd als niet helemaal normaal.

CBS-2016 Nederlandse bevolking onderzoek

Ik hoop dat deze informatie je tot nadenken heeft gezet. Het nut van VPN gaat wel degelijk verder dan alleen maar Netflix USA aanbod kijken. Waarmee ik je natuurlijk veel kijkplezier wens!

De deur van je huis laat je toch ook niet wagenwijd openstaan? Nee die doe je op slot!!

Netflix USA aanbod kijken vanuit Nederland, de conclusie

Om Netflix USA aanbod kijken mogelijk te maken heb je een betrouwbare service nodig waarvoor je een van de aanbieders hierboven kunt uitzoeken. Geen van de aanbieders willen garanderen dat je altijd 100% toegang kunt krijgen, maar bij Express VPN en CyberGhost heb ik de beste ervaring.

Mochten er uit inlog problemen zijn hebben zij ook een snelle helpdesk om het probleem op te lossen. Netflix USA aanbod kijken is geen illusie maar een feit. Ik wens je dus veel plezier met Amerikaanse Netflix kijken in Nederland.

Netflix USA aanbod kijken: tot slot

Amerikaanse Netflix kijken in Nederland of waar ook ter wereld is dus geen illusie meer. Met een versleutelde verbinding is dit makkelijk te realiseren en daarvoor hoef je niet eens technisch onderlegd te zijn. Het enige dat je moet doen is een van de aanbevolen aanbieders kiezen uit onze TOP 3. Dit zijn de meest up to date VPN-verbindingen en Netflix USA aanbod kijken zal kinderspel worden.

Up to date informatie over Netflix Amerika kijken

Er is veel beweging op de VPN markt met betrekking welke providers nu wel of geen toegang hebben tot Netflix Amerika. Uit mijn ervaring met de leveranciers van versleutelde verbindingen blijk alleen de top de strijd met Netflix aan te kunnen.

Vele providers zijn al afgehaakt omdat het te veel middelen kost dit vol te houden. Ik zal jullie op de hoogte houden van de strijd tegen geo-blokkades

Veel plezier met naar de Netflix Amerika kijken!

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

34 Opmerkingen
 1. helaas gaat account openen bij Netflix.com niet . de allerlaatste vraag is om een Amerikaans telefoon nummer te geven voor een activeringscode die Netflix dan verstuurt.
  jammer dat uw uitleg niet compleet is.

  • Hoi Cas,

   Geen idee waarom dit niet lukt vanaf uw kant, het USA telnr. is mij onbekend. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden gelukkig. Sluit gewoon een NL Netflix abo af en log met een van de aangeboden USA servers anoniem in in Netflix USA

   Succes,
   Marco

 2. wanneer komt nashville in nederland op netflix

 3. Hoi kan Netflixus wel kijken op mijn mobiel.vpn staat op 1 server van amerika.probleem is hij ziet chromcast niet.heeft dit te maken met DNS server of proxy..
  Grt m

 4. Hi,

  Ik zou ook graag de Amerikaanse Netflix willen kijken met mijn Nederlandse abonnement. Ik heb al een VPN service (betaald) maar hierop krijg ik de melding dat ik een VPN service gebruik en dus geen netflix kan kijken. Ik gebruik IPvanish. Kan ik hier wat aan veranderen?

  Thx, grt M

 5. Ik ga in de winter meestal 6 weken naar Gran canaria is het mogelijk om met een vpn mijn Telfort app interactieve tv gelijk zoals hier thuis te ontvangen op Gran canaria. Bij voorbaat dank voor uw antwoord.

  • Hoi Henny,

   Ik gebruik zelf Ziggo App in het buitenland en dat werkt prima met een VPN. Ik heb nog geen ervaring met Telfort app. Je zou vlak voordat je naar Gran canaria gaat een abonnement kunnen nemen op NordVPN of ExpressVPN. Deze VPN providers hebben een proeftijd van 30 dg en een geld terug garantie. Je loop geen risico. Neem wel een jaarabonnement ben je goedkoper uit.

   Groeten,
   Mike

 6. Op mijn mobiel krijg ik we de Amerikaanse Netflix, op de Minix niet. Daar heeft Netflix de melding: uit onze gegevens blijkt dat je een unblocker of proxy gebruikt. Schakel dergelijke services uit en probeer het opnieuw. Er staat dan inderdaad op Netflix dat Netflix niet via vpn werkt: omdat wij niet op een betrouwbare manier kunnen vaststellen of er een vpn of proxy wordt gebruikt voor legale doeleinden, wordt het streamen van Netflix geblokkeerd door VPN’s of proxy’s. Schakel deze uit en probeer Netflix opnieuw

 7. Dank! Heb de Minix bekeken en het is inderdaad mogelijk om een vpn te installeren. Hoe dat precies werkt moet ik nog ontdekken maar ik ga even snuffelen. Bedankt!

 8. Wij hebben al twee jaar een Minix in huis waarmee we alle laatste afleveringen kunnen bekijken die in Amerika worden uitgezonden. Nu schijnt dit ook te kunnen met een vpn-abonnement. Heb je daar ook verstand van? Anders willen we ook overstappen naar de Amerikaanse Netflix maar vind dat verhaal nog lastig te begrijpen

  • Hoi Esther,

   De Minix is aangesloten aan je tv en aan de router neem ik aan? Je zal zonder VPN toch beperkt zijn met het streamen van films ect, toch. Met een VPN zou je deze blokkades kunnen omzeilen. Ik heb zelf een router gekocht en hiermee is gelijk het hele gezin beschermd en ik kan hem makkelijk instellen zodat ik de Amerikaanse Netflix catalogus kan openen.

   De minix is een Android setup box en het is dus mogelijk een VPN provider er op te zetten. Ik raad aan ExpressVPN hiervoor te gebruiken de uitleg is zeer eenvoudig en is uitgelegd op hun site.

   Met ExpressVPN kan je zonder probleem gelijk een jaarabonnement afsluiten, omdat je uiteindelijk duurder uit bent wanneer je kiest voor een een maand. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat ze een soort van bedenktijd hebben van 3-30 dagen. Deze VPN providers hebben een zogenaamde geld terug garantie. Let wel even op de periode deze verschilt per VPN aanbieder.
   Voor de series zal je Netflix, HBO of Hulu kunnen gebruiken. Voor sport Sky sport of Fox.

   Groeten,
   Mike

 9. Hoe kan netflix dan zien dat jij eigenlijk illigaal kijkt als je een usa ip adres gebruikt? En is ipvanisch makkelijk of moeilijk te bediennen in het geval van het download circuit? Heb er ja niks aan als ik een vpn pak en ze kunnen door foutieve instellingen nog alles achterhalen😁

  Groetjes

  • Hoi Suus,

   Loop nu allemaal een beetje door elkaar heen 🙂 Het volgende niet alle VPN hebben servers zo ingericht dat ze kunnen garanderen dat er altijd een mogelijkheid zal zijn in te loggen in Netflix USA. Op dit moment zijn de meest betrouwbare VPN providers hiervoor: Zie artikel: Netflix wereldwijd en Netflix USA openen

   Groeten Mike

 10. Hoe kan netflix zien dat jij in amerika kijkt als je een usa ip adres hebt? En iemand heeft mij ipvanish aangeboden wel een van duurdere maar die zouden helemaal geen logs bij houden… en hoe werkt het voor bijv bittorent of emule? Bedoel met die vraag moet ik daar iets speciaals voor instellen?
  Groetjes

  • Hoi Suus,

   Inmiddels je al een email gestuurd. De gehele top 5 houdt geen logs bij. Et zijn goedkoper VPN providers met speciale aanbieding zoals NordVPN.

   Groeten Mike

 11. Ik wil de nederlandse Netflix in het buitenland kijken maar krijg de versie van het betreffende land. Films niet met nl ondertitel sommige series wel. Heb een abo in Nl.
  Ook ExpresxVPN biedt geen oplossing.
  Vind het zacht uitgedrukt vreemd dat ik betaal maar niet krijg waar ik voor betaal.
  Is hier een oplossing voor

  Groet
  Rob

  • Hoi Rob,

   We zijn er mee bezig samen met ExpressVPN om een server voor NL te krijgen. Helaas werkt het alleen nog maar goed met de USA. Ik zou je een andere VPN kunnen aanbieden. Je kan mij mailen op debesteVPN@gmail.com

   Groeten,
   Mike

 12. Hoi,

  Ik heb zojuist express vpn gedownload om de trial versie uit te proberen, maar ik krijg van netflix de melding dat ik het niet kan bekijken, omdat er een unblocker gebruikt wordt.

  Grt

 13. Ik wil graag Amerikaanse of Nederlandse netflix in Duitsland kijken, dit ging prima met hola!vpn. Echter nu werkt het opeens niet meer.. is er een alternatief, gratis vpn server, die nog werkt voor netflix? Mijn vriendin wil heel graag verder kijken, waar ze in Nederland is gebleven

  • Hi Leon,

   Nederlandse Netflix kijken is lastig wel mogelijk met https://www.debestevpn.nl/goosevpn/. Ik kan echter geen garantie geven hoe lang dit nog werkt voor Netflix NL. DE Amerikaanse Netflix ben je het zekerste met ExpressVPN. Het gaat je gewoon een paar euro per maand kosten om zonder problemen te streamen wat je wilt. Kosten kan je bijvoorbeeld delen met het aantal gebruikers bij Netflix is dit bijv. 3 max.

   Groet,
   Mike

 14. Ik wil graag Amerikaanse of Nederlandse netflix in Duitsland kijken, dit ging prima met hola!vpn. Echter nu werkt het opeens niet meer.. is er een alternatief, gratis vpn server, die nog werkt voor netflix?

  • Hoi Leon,

   Ik heb je net een alternatief gestuurd voor GRATIS VPN providers. Probeer ze maar uit. Je kan het beste een betaal VPN nemen omdat je dan zeker bent dat het werk!! ExpressVPN is daarbij de beste keuze werkt altijd!!!

   Groeten,
   Marco

 15. Zijn alle vpn betaald? Ik gebruikte hola!vpn echter werkt deze niet meer..

 16. Ik zou graag de programma’s van Starz kijken. Gaat dit ook? Zo ja hoe?

  • Hoi,

   Ik heb geen ervaring met Starz, maar mijn ervaring met ExpressVPN is de beste.
   Hun reactie was:

   Try servers from the East side, New Jersey servers or Washington DC

   Er is echter geen zekerheid, maar wel een van de beste mogelijkheden.

   Groeten,
   Mike

 17. Ik zou graag formule 1 op skype sport willen kunnen ontvangen in Nederland.
  Ik krijg de indruk dat dit mogelijk is met een VPN. Klopt dat?
  Welke zou u mij aanbevelen?

  • Hoi,

   Ja dit is mogelijk vanuit NL. De VPN die ik aanraad is ExpressVPN deze is betrouwbaar en makkelijk te installeren. Neem wel een jaarabonnement omdat je dan gemiddeld goedkoper uit zal zijn. Het opzeg termijn is dan 30 dg, mocht je ontevreden zijn kan je er nog vanaf. Je hebt 3 multilog in, dit betekend dat je op drie apparaten de ExpressVPN kan zetten of misschien de kosten delen met een vriend.

   Je weet dat je wel een betaal abonnement voor Sky sport nodig zal hebben?

   Succes em nicho je nog vragen hebben hoor ik het wel!
   Groeten,
   Mike

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl