Netflix USA kijken in Nederland | Volledige USA film catalogus

Netflix Amerika kijken in Nederland

Netflix USA kijken in Nederland is eigenlijk heel makkelijk. Het enige wat je moet doen is je registeren bij de online streaming dienst. Het registratie land wordt dan automatische Nederland. De volgende stap is een VPN service. Een VPN service maakt het mogelijk je locatie en IP-adres af te schermen waardoor je anoniem kan surfen op het internet. Het is nu mogelijk de geo grafische blokkade die Netflix oplegt wanneer je buiten de VS probeert in te loggen te omzeilen en toegang te krijgen tot het volledige Amerikaanse Netflix aanbod. Netflix Amerika kijken hoera!!!!!

Netflix Amerika kijken in Nederland

De laatste update is geweest 15 april, 2018

Netflix USA kijken in Nederland

Netflix is de streaming videodienst on demand via het internet. De online streaming dienst is opgericht in de Verenigde Staten. Sinds 11 september 2013 heeft de online streaming dienst ook voet op de Nederlandse bodem gezet. Het Netflix aanbod  is ruim aan keuze van films, televisieseries, documentaires, concerten en cabaret. Ondanks hun ruime Netflix aanbod is er nog een grote database waar we zonder niet al te veel moeite ook op een legale manier toegang tot kunnen krijgen. De VPN aanbieders hebben dit mogelijk gemaakt.

Amerikaanse Netflix kijken in Nederland, misschien klinkt het raar maar een leven zonder deze Amerikaanse film catalogus kijken is voor mij niet meer weg te denken. Ik geniet hier enorm van in mijn spaarzame vrije uurtjes. Gezellig op de bank met een van mijn vriendinnetjes zogenaamde het “Netflix and chill” moment. Dit heb ik allemaal te danken aan de Amerikaanse Netflix. Neem daarom een versleutelde verbinding zodat Netflix Amerika kijken het succes bij de meisjes kan vergroten. Mocht je dit stadium in je leven al voorbij zijn kan je de kids ook super blij maken de Amerikaanse Netflix kijken 2018, het vergroot immers het Netflix aanbod.

De best geteste VPN voor Netflix USA kijken

Hoe kunnen we Netflix Amerika kijken is een vaak gestelde vraag. Amerikaanse Netflix kijken is nog nooit zo eenvoudig geweest om toegang te krijgen tot het volledige Netflix aanbod. Dit Amerikaanse Netflix  is vele malen groter dan wat er in Nederlandse Netflix aanbod. Toegang krijgen tot aanbod Netflix USA raad ik de volgende versleutelde verbinding aanbieders voor.

ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN is een van de beste aanbieders voor in Nederland. De Express VPN provider heeft servers in vele landen en is ...

9.6
Onder aan het artikel de volledige ranking

Amerikaanse Netflix betekend toegang tot aanbod Netflix USA

De Amerikaanse Netflix film catalogus openen is makkelijk. Eerst zal je je bij online streaming dienst via de officiële weg moeten aanmelden.  Je registreert jezelf en krijgt toegang tot de online streaming dienst catalogus aanbod Nederland. Natuurlijk al een super mooi aanbod van film ect., alleen is het wel jammer wanneer series niet “up to date” zijn. Ja zal altijd eerst moeten wachten tot de rechten zijn vrijgegeven voor Nederlandse regio, terwijl op Amerikaanse Netflix ze wel helemaal “bij” zijn.

Officieel is afgesproken met de grote film producenten dat het Amerikaanse Netflix aanbod alleen mag worden uitgezonden binnen de landsgrenzen van de VS. We hebben hier te maken met de zogenaamd uitzendrechten. Je kan je voorstellen dat een filmproducent zijn product (een film) via zoveel mogelijk “kanalen” wilt distribueren. de online streaming dienst zit echter al in zoveel landen dat het mogelijk is voor een klant direct dit filmmateriaal te streamen waar ook ter wereld. Dit is niet mogelijk omdat de online streaming dienst gebruik maakt van geografische blokkades.

Hoe kan je  het Amerikaanse Netflix aanbod streamen en de geo blokkade omzeilen om zo Amerika te openen.

De 5-stappen om je film aanbod te vergroten

1) Eerst zal je je bij de online streaming dienst Nederland aan moeten melden om Amerikaanse Netflix aanbod straks te kunnen openen met een VPN service.

2) Kies een VPN provider. Kies er een uit mijn onderzoek* dan zult u niet voor verrassingen komen te staan. Bij de TOP 3 zit u altijd goed en anders kunt u mij ook even een email sturen. Dan zal ik je helpen bij uw keuze. Email: debesteVPN[at]gmail.com .

3) Ik raad je niet aan om Facebook te gebruiken om in te loggen. (zie: tiengeboden van internet).

5) Daarna kiest je de manier van betaling.

Nu heb je een actieve account. Inloggen in de online streaming dienst is nu geen probleem. Let op!! je kan alleen maar toegang krijgen tot het Amerikaanse Netflix in Nederland aanbod wanneer  je een VPN service gebruikt met servers in VS is het eenvoudig  om Amerikaanse netflix aanbod te openen.

* vele VPN's worden besproken op debesteVPN.nl. We proberen zoveel mogelijk VPN providers te testen en te beordelen zodat er een goed beeld van de markt gegeven kan worden.

Er is geen VPN die de beste is wel een VPN die het beste aansluit bij uw behoefte. Is dit voor Netflix Amerika kijken in Nederland of wilt u Nederlandse tv kijken in het buitenland? De beste VPN aanbieders voor Amerikaanse netflix kijken in Nederland vind je in dit artikel.

Dit is niet het enige artikel wat gaat over geo-blokkades ontwijken. Ik heb er meerdere geschreven en de volgende kunnen interessant zijn:

Wat is VPN?

Netflix Amerika kijken in Nederland

Met een VPN provider is het mogelijk de geografische afbakening te omzeilen. Een VPN aanbieder geeft je de keuze uit een aantal inlog-servers in verschillende landen, waaronder Amerika. Je logt met behulp van de VPN provider in op een server die gelokaliseerd is in Amerika. Hierdoor zal je een Amerikaans IP-adres krijgen en Amerikaanse Netflix zal niet kunnen detecteren dat je vanuit een andere locatie dan VS inlogt op de online streaming dienst website.

Netflix US aanbod 

Nogmaals om toegang te krijgen tot de Amerikaanse Netflix in Nederland voor ruimer Netflix aanbod zal je de opgelegde blokkade op moeten heffen. Dit betekent dat je voor de Verenigde Staten je in zal moeten loggen via een VPN service met servers in Amerika. Bent je eenmaal ingelogd op een server in VS dan krijgt je toegang tot het totale Netflix aanbod Amerika. Ook de serie die voorheen niet toegankelijk waren binnen het Netflix Nederland aanbod. Netflix Amerika kijken is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Je hoeft niet bang te zijn dat je illegaal bezig bent, sterker nog, de online streaming dienst weet dat u vanuit het buitenland inlogt maar ze knijpen een oogje dicht. Het gaat tenslotte om heel veel geld.

Toch vind niet iedereen dit prettig. Sommige filmmaatschappijen komen wel in opstand. Het enige wat ze kunnen doen is hun films niet onderbrengen bij Netflix. Netflix heeft ook hier iets op gevonden door nu zelf te gaan produceren. Ze brengen zeer goede documentaires, films en series uit. Onlangs is de prijs van het abonnement wel verhoogt dit alles om nog meer eigen producties te kunnen maken en de concurrentie aan te gaan met partijen zoals  HBO, Amazone en locale streaming media aanbieders.

Naar mijn mening kan een goede VPN aanbieder niet meer ontbreken in een huishouden. De VPN is heel makkelijk te installeren op de router en een VPN service geeft doorgaans meerder multi login waarmee je gelijkertijd mee ingelogd kan worden. Wanneer je bijvoorbeeld VPN service op de router hebt geïnstalleerd kan je vanaf nu op elke tv in huis gewoon Amerikaanse film catalogus openen. Wanneer je 5 multilog gebruikt houd je er nu nog 4 over. Je laat namelijk alle je apparaten (tv, tablets, computers) nu inloggen via de veilige verbinding.

Een versleutelde verbinding is “must” in ieder huishouden, dus lees daarom de volgende artikelen goed. Ik heb zelf alle VPN providers getest en er artikelen over geschreven.

Zie: “Wat is een VPN” en “Kenmerken van een VPN”. Zie: Wat is VPN en Kenmerken van een VPN.

Wat is VPN: Enkele praktijk voorbeelden

Niet alleen is een VPN service handig voor de Amerikaanse film catalogus te openen maar ook voor de volgde zaken kan een versleutelde verbinding handig zijn.

De VPN service heeft nog enkele andere voordelen:

 • Thuis werken betekent ook dat je toegang tot de servers van werk/kantoor zal moeten krijgen. Via een VPN service kan je deze handeling veilig verrichten. De berichten zijn versleuteld en wanneer ze worden onderschept onmogelijk te ontcijferen. Oorspronkelijk komt de VPN technologie uit het leger. De VPN is ontworpen om onderling veilig te communiceren. Dit aspect bleek dan ook zeer toepasbaar in het bedrijfsleven en later ook voor ons consumenten. Wanneer ik heel eerlijk ben is de VPN technologie “bijna” niet te kraken dwz dat het maanden zal duren en veel mankracht om een versleuteld bericht te ontcijferen. In het geval van een oorlog was dan de oorlog al wel gewonnen of verloren. Voor een leek zal het daarom onmogelijk zijn de versleutelde berichten te ontcijferen.
 • Een VPN service kan ook heel handig zijn wanneer we te maken hebben met landen die op enige manier censuur toepassen en dit zijn er meerdere dan je misschien in eerste gedachte zal hebben. Maar laten we China als voorbeeld nemen. In dit land zijn Facebook, Instagram, Snapchat ect. eigenlijk alle vormen van westerse social media, dus die niet van Chinese bodem komen en niet controleerbaar zijn door de Chinese overheid onderhevig aan censuur in de vorm van de toegang blokkeren. Met een VPN service zoals bijv. NordVPN,  IPvanish  of ExpressVPN kan je gewoon je ding blijven doen en kan je ongecensureerd en anoniem surfen. Zie ook artikel: Welke landen passen censuur toe
 • Veilig gebruik maken van gratis Wifi netwerken wanneer je onderweg bent. De VPN service is eenvoudig te installeren via een App voor de telefoon of je tablet maar ook installatie op de laptop is makkelijk. Misschien heb je je nooit gerealisseerd dat deze gratis wifi netwerken waar je zo makkelijk op kan inloggen zeer gevaarlijk kunnen zijn. Je gebruikt namelijk een verbinding die niet van jouw is. Je aanbieder is onbekend en jij geeft zomaar de toegang tot je persoonlijk gegevens wanneer de desbetreffende aanbieder van het netwerk slechte bedoeling heeft. Met een VPN aanbieder bescherm je op een veilige manier je privacy. Vanaf nu bent je ontraceerbaar voor hackers en anderen die uw data stroom willen aftappen.
 • Een van de voordelen bij gebruik  van een VPN aanbieder is dat wanneer je via een VPN contact maakt je een snellere verbinding krijgt dan je voorheen had. Doorgaans is dit niet te merken wanneer je gewoon in Nederland verblijft. Maar het is ook de kunst voor een VPN provider om genoeg brandbreedte te geven zodat je nooit hinder zal ondervinden van een drukke connectie wanneer je bijvoorbeeld Amerikaanse Netflix kijken in 4K een van je voorwaarde is. Ook wanneer je veel onderweg ben in het buitenland kan een VPN service een oplossing zijn voor een haperende stream. De VPN provider koopt namelijk snellere verbindingen om hun snelheid te waarborgen. Dit is niet op elke verbinding maar wel op populaire bestemmingen zoals Amerika. Deze markt aanpak geldt niet voor elke VPN aanbieder omdat hiervoor veel geld nodig om dit te kunnen realiseren. De gehele infrastructuur moet goed zijn ingericht om jouw Amerikaanse Netflix in Nederland te laten zien. Voor vele VPN gebruikers is Netflix Amerika kijken een must (of de online streaming dienst ander land kijken) en komen de andere aspecten of voordelen van een VPN service op de tweede plaats.
 • Bit Torrent, eMule en andere p2p, anoniem en veilig contact. Volgens de Duitse wet is het toegestaan dat ISP (Internet Service Provider) uw internetverkeer analyseert. Het zal daarom niet lang duren voordat wij het Duitse voorbeeld gaan volgende.  Mocht je gebruikmaken van bovengenoemde (Bit Torrent, eMule en andere p2p, anoniem) dan hebben ze het recht je de service op te zeggen. Een VPN provider kan je hier tegen beschermen, deze versleutelt immers het internetverkeer. De ISP kan ook niet zien wat u aan het doen bent. Het is daarom verstandig om de Nederlandse regering voor te zijn. Ze doen er al van alles aan om jouw surfgedrag te achterhalen.
 • Online Casino's? Wanneer u iemand bent die het leuk vindt om te gokken dan kan een VPN provider de oplossing bieden, aangezien in sommige landen goksites verboden zijn en geblokkeerd worden. Met een VPN omzeilt u dit soort censuur. Sommige VPN's hebben er extra functies aan toegevoegd (zoals PureVPN ).

Samenvatting kenmerken van een versleutelde verbinding

Graag zou ik het bovenstaande als volgt willen samenvatten. Internet criminaliteit is niet meer weg te denken uit onze samenleving. We moeten ons gewoon beter beschermenEen VPN kan een oplossing bieden. De VPN service is niet alleen handig voor de online streaming dienst (Geografische blokkades ontwijken om in te kunnen loggen in een Netflix buiten je regio), P2P of torrent gebruikers maar beschermt ook uw dataverkeer zodat een derde geen misbruik van je kan maken door persoonlijk gegevens te stelen. Ik weet wat je nu denkt, dat je niets te verbergen hebt. Maar dit is niet waar, statistische gezien heeft iedereen iets te verbergen. Dit zal ik uitleggen hieronder aan de hand van elke gegevens over de samenleving waarin we leven. Schrik niet…..

Nou hier begint de opsomming:

 • Bijna 12 procent heeft een verslaving,
 • Een op de 10 mannen gaat regelmatig naar de hoeren,
 • Een op de zes huishoudens heeft een grote schulden of dreigt die te krijgen,
 • Een kwart van de Nederlandse bevolking gaat wel eens vreemd,
 • 10 procent heeft een psychologische klachten,
 • Een miljoen Nederlanders slikken antidepressiva, een veelvoud daarvan andere medicijnen,
 • Honderdduizenden kinderen zijn gediagnosticeerd als niet helemaal normaal.
CBS-2016 Nederlandse bevolking onderzoek

En jij? Nooit gescholden op onze politieke leiders? Nooit de werkster of Poolse werker zwart betaald? Nooit een compromitterende selfie gemaakt? Deze informatie heeft je hopelijk aan het denken gezet. Je moet namelijk niet vergeten is dat het internet niets vergeet en we onvoldoende realiseren wat voor impact dit allemaal op ons leven kan hebben.

Ik hoop dat dit deze informatie je tot nadenken heeft gezet. Maar het gaat wel degelijk verder dan alleen maar een buitenlandse film catalogus openen. Toch wens ik je natuurlijk veel kijk plezier!

De deur van uw huis laat u toch ook niet wagenwijd openstaan? Nee die doet u op slot!!

Netflix USA met TOP  VPN providers, (update 15 april, 2018)

ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN is een van de beste aanbieders voor in Nederland. De Express VPN provider heeft servers in vele landen en is ...

9.6
2 NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

NORDVPN is een uitgebreid provider en een van de goedkoopste voor de Nederlandse markt. Top anonimiteit en beveiliging. ...

9.5
3 PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN is een Zweedse VPN aanbieder opgericht in 2009. Ook al bestaan ze al een tijdje, echt bekend zijn ze nog ...

9.3

Netflix USA inloggen vanuit Nederland de conclusie

Om Netflix USA mogelijk te maken heb je een betrouwbare VPN service zal je een van de VPN aanbieders hierboven moeten uitzoeken. Geen van de VPN aanbieders willen garanderen dat altijd 100% toegang zal krijgen maar bij ExpressVPN en NordVPN heb ik de beste ervaring. Mochten er uit inlog problemen zijn hebbende ook een snelle helpdesk om het probleem op te lossen. Netflix USA  is geen illusie maar een feit.  Ik wens je dus veel plezier met Amerikaanse netflix kijken in Nederland.

Up to date VPN informatie over Netflix Amerika kijken

Op deze webblog voorzien wij u van een commercieel overzicht van verschillende VPN providers die u kunt gebruiken om naar Nederland geografisch geblokkeerde videostream of websites te kijken. De informatie is geverifieerd door ons, aangezien wij dagelijks VPN providers testen en ook weer bezoeken.

Indien jezelf ervaringen hebt of aanmerking hebt op dit artikel (Netflix Amerika kijken) kan je het per mail laten weten. Ik zal altijd reageren.

Meer VPN gerelateerde artikelen

Wil je iets meer weten over privacy and veiligheid op het internet:
32 Comments
 1. Reply
  A. Bergsma 11 februari 2017 at 09:44

  Ik zou graag formule 1 op skype sport willen kunnen ontvangen in Nederland.
  Ik krijg de indruk dat dit mogelijk is met een VPN. Klopt dat?
  Welke zou u mij aanbevelen?

  • Reply
   debestevpn 12 februari 2017 at 14:57

   Hoi,

   Ja dit is mogelijk vanuit NL. De VPN die ik aanraad is ExpressVPN deze is betrouwbaar en makkelijk te installeren. Neem wel een jaarabonnement omdat je dan gemiddeld goedkoper uit zal zijn. Het opzeg termijn is dan 30 dg, mocht je ontevreden zijn kan je er nog vanaf. Je hebt 3 multilog in, dit betekend dat je op drie apparaten de ExpressVPN kan zetten of misschien de kosten delen met een vriend.

   Je weet dat je wel een betaal abonnement voor Sky sport nodig zal hebben?

   Succes em nicho je nog vragen hebben hoor ik het wel!
   Groeten,
   Mike

 2. Reply
  N 6 april 2017 at 13:14

  Ik zou graag de programma’s van Starz kijken. Gaat dit ook? Zo ja hoe?

  • Reply
   debestevpn 7 april 2017 at 18:52

   Hoi,

   Ik heb geen ervaring met Starz, maar mijn ervaring met ExpressVPN is de beste.
   Hun reactie was:

   Try servers from the East side, New Jersey servers or Washington DC

   Er is echter geen zekerheid, maar wel een van de beste mogelijkheden.

   Groeten,
   Mike

 3. Reply
  Leon 3 mei 2017 at 21:45

  Zijn alle vpn betaald? Ik gebruikte hola!vpn echter werkt deze niet meer..

 4. Reply
  Leon 3 mei 2017 at 21:46

  Ik wil graag Amerikaanse of Nederlandse netflix in Duitsland kijken, dit ging prima met hola!vpn. Echter nu werkt het opeens niet meer.. is er een alternatief, gratis vpn server, die nog werkt voor netflix?

  • Reply
   debestevpn 4 mei 2017 at 09:16

   Hoi Leon,

   Ik heb je net een alternatief gestuurd voor GRATIS VPN providers. Probeer ze maar uit. Je kan het beste een betaal VPN nemen omdat je dan zeker bent dat het werk!! ExpressVPN is daarbij de beste keuze werkt altijd!!!

   Groeten,
   Marco

 5. Reply
  Leon 3 mei 2017 at 21:48

  Ik wil graag Amerikaanse of Nederlandse netflix in Duitsland kijken, dit ging prima met hola!vpn. Echter nu werkt het opeens niet meer.. is er een alternatief, gratis vpn server, die nog werkt voor netflix? Mijn vriendin wil heel graag verder kijken, waar ze in Nederland is gebleven

  • Reply
   debestevpn 4 mei 2017 at 09:20

   Hi Leon,

   Nederlandse Netflix kijken is lastig wel mogelijk met https://www.debestevpn.nl/goosevpn/. Ik kan echter geen garantie geven hoe lang dit nog werkt voor Netflix NL. DE Amerikaanse Netflix ben je het zekerste met ExpressVPN. Het gaat je gewoon een paar euro per maand kosten om zonder problemen te streamen wat je wilt. Kosten kan je bijvoorbeeld delen met het aantal gebruikers bij Netflix is dit bijv. 3 max.

   Groet,
   Mike

   • Reply
    Patrick 7 augustus 2017 at 22:04

    werkt ook met Nord VPN servers Netherlands 68-75.

    • debestevpn 13 september 2017 at 11:01

     Klopt op dit moment is NordVPN een van de beste VPN provider voor Netflix NL

 6. Reply
  Noel 6 augustus 2017 at 16:41

  Hoi,

  Ik heb zojuist express vpn gedownload om de trial versie uit te proberen, maar ik krijg van netflix de melding dat ik het niet kan bekijken, omdat er een unblocker gebruikt wordt.

  Grt

 7. Reply
  Robert 13 augustus 2017 at 20:03

  Ik wil de nederlandse Netflix in het buitenland kijken maar krijg de versie van het betreffende land. Films niet met nl ondertitel sommige series wel. Heb een abo in Nl.
  Ook ExpresxVPN biedt geen oplossing.
  Vind het zacht uitgedrukt vreemd dat ik betaal maar niet krijg waar ik voor betaal.
  Is hier een oplossing voor

  Groet
  Rob

  • Reply
   sottojox 16 augustus 2017 at 17:21

   Hoi Rob,

   We zijn er mee bezig samen met ExpressVPN om een server voor NL te krijgen. Helaas werkt het alleen nog maar goed met de USA. Ik zou je een andere VPN kunnen aanbieden. Je kan mij mailen op debesteVPN@gmail.com

   Groeten,
   Mike

 8. Reply
  Suus 7 september 2017 at 20:42

  Hoe kan netflix zien dat jij in amerika kijkt als je een usa ip adres hebt? En iemand heeft mij ipvanish aangeboden wel een van duurdere maar die zouden helemaal geen logs bij houden… en hoe werkt het voor bijv bittorent of emule? Bedoel met die vraag moet ik daar iets speciaals voor instellen?
  Groetjes

  • Reply
   debestevpn 8 september 2017 at 09:11

   Hoi Suus,

   Inmiddels je al een email gestuurd. De gehele top 5 houdt geen logs bij. Et zijn goedkoper VPN providers met speciale aanbieding zoals NordVPN.

   Groeten Mike

 9. Reply
  Suus 7 september 2017 at 20:56

  Hoe kan netflix dan zien dat jij eigenlijk illigaal kijkt als je een usa ip adres gebruikt? En is ipvanisch makkelijk of moeilijk te bediennen in het geval van het download circuit? Heb er ja niks aan als ik een vpn pak en ze kunnen door foutieve instellingen nog alles achterhalen😁

  Groetjes

  • Reply
   debestevpn 8 september 2017 at 09:23

   Hoi Suus,

   Loop nu allemaal een beetje door elkaar heen 🙂 Het volgende niet alle VPN hebben servers zo ingericht dat ze kunnen garanderen dat er altijd een mogelijkheid zal zijn in te loggen in Netflix USA. Op dit moment zijn de meest betrouwbare VPN providers hiervoor: Zie artikel: Netflix wereldwijd en Netflix USA openen

   Groeten Mike

 10. Reply
  Esther 19 september 2017 at 22:58

  Wij hebben al twee jaar een Minix in huis waarmee we alle laatste afleveringen kunnen bekijken die in Amerika worden uitgezonden. Nu schijnt dit ook te kunnen met een vpn-abonnement. Heb je daar ook verstand van? Anders willen we ook overstappen naar de Amerikaanse Netflix maar vind dat verhaal nog lastig te begrijpen

  • Reply
   debestevpn 20 september 2017 at 09:06

   Hoi Esther,

   De Minix is aangesloten aan je tv en aan de router neem ik aan? Je zal zonder VPN toch beperkt zijn met het streamen van films ect, toch. Met een VPN zou je deze blokkades kunnen omzeilen. Ik heb zelf een router gekocht en hiermee is gelijk het hele gezin beschermd en ik kan hem makkelijk instellen zodat ik de Amerikaanse Netflix catalogus kan openen.

   De minix is een Android setup box en het is dus mogelijk een VPN provider er op te zetten. Ik raad aan ExpressVPN hiervoor te gebruiken de uitleg is zeer eenvoudig en is uitgelegd op hun site.

   Met ExpressVPN kan je zonder probleem gelijk een jaarabonnement afsluiten, omdat je uiteindelijk duurder uit bent wanneer je kiest voor een een maand. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat ze een soort van bedenktijd hebben van 3-30 dagen. Deze VPN providers hebben een zogenaamde geld terug garantie. Let wel even op de periode deze verschilt per VPN aanbieder.
   Voor de series zal je Netflix, HBO of Hulu kunnen gebruiken. Voor sport Sky sport of Fox.

   Groeten,
   Mike

 11. Reply
  Esther 20 september 2017 at 14:17

  Dank! Heb de Minix bekeken en het is inderdaad mogelijk om een vpn te installeren. Hoe dat precies werkt moet ik nog ontdekken maar ik ga even snuffelen. Bedankt!

 12. Reply
  Esther 20 september 2017 at 17:27

  Op mijn mobiel krijg ik we de Amerikaanse Netflix, op de Minix niet. Daar heeft Netflix de melding: uit onze gegevens blijkt dat je een unblocker of proxy gebruikt. Schakel dergelijke services uit en probeer het opnieuw. Er staat dan inderdaad op Netflix dat Netflix niet via vpn werkt: omdat wij niet op een betrouwbare manier kunnen vaststellen of er een vpn of proxy wordt gebruikt voor legale doeleinden, wordt het streamen van Netflix geblokkeerd door VPN’s of proxy’s. Schakel deze uit en probeer Netflix opnieuw

 13. Reply
  Henny 17 oktober 2017 at 09:35

  Ik ga in de winter meestal 6 weken naar Gran canaria is het mogelijk om met een vpn mijn Telfort app interactieve tv gelijk zoals hier thuis te ontvangen op Gran canaria. Bij voorbaat dank voor uw antwoord.

  • Reply
   debestevpn 20 oktober 2017 at 15:01

   Hoi Henny,

   Ik gebruik zelf Ziggo App in het buitenland en dat werkt prima met een VPN. Ik heb nog geen ervaring met Telfort app. Je zou vlak voordat je naar Gran canaria gaat een abonnement kunnen nemen op NordVPN of ExpressVPN. Deze VPN providers hebben een proeftijd van 30 dg en een geld terug garantie. Je loop geen risico. Neem wel een jaarabonnement ben je goedkoper uit.

   Groeten,
   Mike

 14. Reply
  M 18 december 2017 at 12:21

  Hi,

  Ik zou ook graag de Amerikaanse Netflix willen kijken met mijn Nederlandse abonnement. Ik heb al een VPN service (betaald) maar hierop krijg ik de melding dat ik een VPN service gebruik en dus geen netflix kan kijken. Ik gebruik IPvanish. Kan ik hier wat aan veranderen?

  Thx, grt M

  • Reply
   debestevpn 19 december 2017 at 15:21

   Hi,

   Helaas werkt IPVanish niet. Het advies is probeer een andere VPN zoals NordVPN of ExpressVPN

   IPvanish heeft geen goed track record voor toegang tot Netflix Amerika.

   Groeten,
   Mike

 15. Reply
  M 7 januari 2018 at 14:15

  Hoi kan Netflixus wel kijken op mijn mobiel.vpn staat op 1 server van amerika.probleem is hij ziet chromcast niet.heeft dit te maken met DNS server of proxy..
  Grt m

  • Reply
   debestevpn 8 januari 2018 at 05:38

   Hoi,

   Raar bij mij werkt het OK…. Ik heb verder niet gesleuteld aan de DNS en proxy.

   Cheers,
   Mike

 16. Reply
  senn 1 maart 2018 at 09:06

  wanneer komt nashville in nederland op netflix

Laat een bericht achter