De Amerikaanse Netflix kijken vanuit Nederland 2024

Vanuit Nederland Netflix Amerika kijken is een veel gekoesterde wens van velen onder ons. Dit omdat Netflix Amerika een veel groter aanbod heeft aan up-to-date films en shows, vergeleken met Netflix Nederland. Denk je dat dit voor jou niet mogelijk is? Dan ben ik hier om je dé oplossing voor dit probleem aan te bieden!

Probeer Nu
Kijk de Amerikaanse Netflix met ExpressVPN tot 49% korting

Dit is bewezen de beste VPN met hoge verbindingssnelheden, veel beschikbare en betrouwbare servers. Inclusief 30-dagen niet goed geld terug actie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.


Bijgewerkt op: 12 juli 2024

Waar kan je Netflix Amerika bekijken?

Het zal je niet verrassen, maar Amerikaanse Netflix kijken is alleen mogelijk in Amerika. Dit klinkt voor veel mensen een beetje ingewikkeld, want waarom stelt Netflix zijn bibliotheken niet gewoon open voor iedereen met een abonnement?

Officieel is afgesproken met de grote filmproducenten dat het Netflix aanbod alleen mag worden uitgezonden binnen de landsgrenzen van de VS. We hebben hier te maken met de zogenaamde uitzendrechten. Je kunt je voorstellen dat een filmproducent zijn product (een film) via zoveel mogelijk “kanalen” wil distribueren.

De abonnementen van Netflix zijn ook buiten de landsgrenzen beschikbaar en daarom moeten ze ervoor zorgen dat ieder land een ander aanbod heeft. Om dit mogelijk te maken maakt Netflix gebruik van geografische blokkades.

Om de grenzen van de content te bewaken, gebruikt Netflix geo-tracking. Deze techniek bepaalt op basis van jouw IP-adres waar op de wereld je bent. Zo krijg je binnen je abonnement altijd het aanbod te zien dat voor jou beschikbaar is.

Vanuit Nederland zal je dus altijd het Nederlandse Netflix aanbod te zien krijgen, het Amerikaanse Netflix aanbod is alleen toegankelijk voor iedereen die in Amerika is.

Gelukkig heb ik voor jou de oplossing om Amerikaanse Netflix in Nederland kijken toch mogelijk te maken. Ik kan je alvast verklappen dat je er niet voor naar Amerika hoeft te vliegen!

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

Netflix Amerika streamen buiten de beschikbaarheidszone

Netflix Amerika heeft een veel groter aanbod dan de Nederlandse variant en daarom willen veel mensen weten hoe ze Amerikaanse Netflix kijken kunnen.

De oplossing is gemakkelijker dan je denkt! Het enige wat je moet doen is ervoor zorgen dat Netflix Amerika denkt dat jij op de juiste locatie bent.

Dat kan heel gemakkelijk met een VPN. Dit is een dienst die ervoor zorgt dat jouw internetverkeer wordt versleuteld en omgeleid via een server in een ander land (in dit geval Amerika).

Op die manier zorg je ervoor dat de eerder genoemde geo-tracking denkt dat jij in Amerika bent, waardoor je ineens toegang krijgt tot de Amerikaanse Netflix.

amerikaanse netflix kijken

Weet je wat leuk is? Met deze hack kan je niet alleen de Amerikaanse Netflix kijken, maar ook toegang krijgen tot de bibliotheken in alle andere landen! Zo lang de VPN die je gebruikt een server heeft in een land, zit je goed.

Door een Europese wet die is ingegaan in April 2018 mag er geen geografische blokkade meer plaatsvinden in Europa. Dit wil zeggen dat NL-televisie uitzendingen niet meer mogen worden geblokkeerd in het buitenland (Europese Unie). Handig voor de Nederlandse televisiekijkers die naar het buitenland (EU) en naar het Caribische gebied op vakantie gaan. Je kan nu waar je ook bent Nederlandse tv streamen.

Buiten Europa verandert er niets. Een VPN-aanbieder is nog altijd nodig voor het inloggen bij Netflix Amerika vanuit Nederland. Er zijn ook VPN-apps voor je smart-tv beschikbaar.

Volg gewoon dit simpele stappenplan:

 1. Kies een VPN-aanbieder uit (Ik raad de nummer 1 uit mijn lijst aan! ExpressVPN)
 2. Sluit een abonnement af
 3. Download en installeer de software
 4. Kies een server uit in Amerika
 5. Ga naar Netflix
 6. Log in op je eigen account
 7. Veel plezier met Amerikaanse Netflix kijken!

De beste VPNs voor toegang tot de Amerikaanse Netflix

Om de Amerikaanse Netflix goed te kunnen kijken, heb je een VPN nodig die een server in Amerika heeft. Daarbij moeten deze servers ook snel genoeg zijn om verbinding met Netflix Amerika te maken en deze ook te kunnen behouden.

Het aanbod aan verschillende VPNs is groot en ik kan me voorstellen dat je het lastig vindt om te bepalen welke je het beste kunt gebruiken om de Amerikaanse Netflix te streamen.

Gelukkig heb ik voor jou een aantal aanbieders getest en met elkaar vergeleken en daarvan heb ik een lijstje gemaakt. Hier vind je een overzicht van de beste aanbieders van dit moment:

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Waarom je Netflix Amerika nooit moet kijken met een gratis VPN

Als je heel graag een Netflix USA VPN wil, zal je zien dat er ook een aantal aanbieders zijn die zichzelf prijzen omdat ze gratis zijn. Dit klinkt voor jou natuurlijk heel aantrekkelijk, maar ik kan je meteen vertellen dat je daar niet in moet trappen!

Dit is een goedkope marketing truc waardoor je tegen veel problemen en beperkingen aan zult lopen. Het is namelijk onmogelijk om de diensten van een VPN aan te bieden zonder daar een vergoeding voor te vragen.

Een gratis aanbieder zal altijd op een andere manier proberen om toch geld aan je te verdienen. Dit kan bijvoorbeeld door jouw informatie door te verkopen aan derden. In de ergste gevallen komen je betaal-, adres- en inloggegevens op straat te liggen.

Vaak is het bereik van een gratis VPN ook niet toereikend genoeg om Netflix USA kijken mogelijk te maken. Je hebt niet voldoende snelheid of megabytes om een volledige aflevering van een serie via de VPN te bekijken.

Het zal kort gezegd dus meer leiden tot frustratie dan tot plezier. Gelukkig heb ik voor jou een aanbieding die je leven wat gemakkelijker zal maken.

Netflix Amerika

Amerikaanse Netflix kijken met een gratis VPN?

Bij ExpressVPN, mijn nummer 1 aanbieder, kan je op dit moment profiteren van een proeftijd van 30 dagen. Als je binnen die tijd niet tevreden bent, krijg je zonder problemen je geld terug.

Er zijn meerdere VPN-aanbieders die een 30 dagen geld terug garantie hebben, maar in de praktijk blijkt dit toch altijd lastig te zijn. Vaak moet je een heel proces doorlopen of kun je alleen annuleren als je een echt goede reden hebt.

Hier kan je natuurlijk gebruik van maken wanneer je krap bij kas zit. Een maand lang genieten van Amerikaanse Netflix kijken via een VPN en dan 100% je geld terug krijgen, handig weetje toch?

De andere voordelen van een VPN

Niet alleen is een versleutelde verbinding handig voor het openen van de Amerikaanse film catalogus, ook voor de volgende zaken kan een VPN-verbinding handig zijn:

De voordelen van een gecodeerde verbinding:

 • Vanuit huis werken kan nu omdat je vanuit je locatie toegang tot de servers van werk/kantoor zult kunnen krijgen. Via een VPN service kun je deze handeling veilig verrichten. De berichten zijn versleuteld en wanneer ze worden onderschept onmogelijk te ontcijferen. Oorspronkelijk komt de versleuteling technologie uit het leger. De gecodeerde verbinding is ontworpen om onderling veilig te communiceren. Wanneer ik heel eerlijk ben is de technologie “bijna” niet te kraken, dat betekent dat het maanden zal duren en veel mankracht zal kosten om een versleuteld bericht te ontcijferen. Voor een leek zal het daarom onmogelijk zijn de versleutelde berichten te ontcijferen.
 • De VPN-dienst met smart DNS-service kan ook heel handig zijn wanneer we te maken hebben met landen die op wat voor manier dan ook censuur toepassen. Dit zijn er meer dan je misschien zult denken. Maar laten we China als voorbeeld nemen. In dit land zijn Facebook, Instagram, Snapchat ect. eigenlijk alle vormen van westerse social media, dus die niet van Chinese bodem komen en niet controleerbaar zijn door de Chinese overheid onderhevig aan censuur. Voor iedereen wordt de toegang geblokkeerd.
 • Elke VPN kan je gebruiken op de gratis Wifi netwerken wanneer je onderweg bent. De software is eenvoudig te installeren via een App voor de telefoon of je tablet, maar ook installatie op de laptop is makkelijk. Misschien heb je je nooit gemerkt dat deze gratis wifi netwerken waar je zo makkelijk op kan inloggen zeer gevaarlijk kunnen zijn. Je gebruikt namelijk een verbinding die niet van jou is. De aanbieder is onbekend.

amerikaanse netflix

 • Via een VPN-provider kan je een snellere verbinding krijgen dan je vroeger had. Doorgaans is dit niet te merken wanneer je gewoon in Nederland bent. Maar het is ook de kunst voor een dienst om genoeg bandbreedte te geven zodat je nooit hinder ondervindt van een drukke connectie, wanneer je bijvoorbeeld het Netflix USA aanbod kijken in 4K een van je voorwaarden is. Ook wanneer je veel onderweg bent in het buitenland kan deze dienst een oplossing zijn voor een haperende stream. De provider koopt namelijk snellere verbindingen om hun snelheid te kunnen waarborgen. Dit is de beste manier voor een blokkade omzeilen.
 • Pas op bij bitTorrent, eMule en andere p2p. Gebruik altijd een versleutelde verbinding provider voor anoniem  contact. De Duitse wet staat toe dat internet providers het internetverkeer analyseren. Het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat wij in Nederland het Duitse voorbeeld volgen. Mocht je gebruikmaken van deze of andere anonieme p2p programma’s, kunnen ze het abonnement annuleren. Een versleutelde verbinding beschermt je hier tegen, omdat je toch alles versleuteld verstuurd.

Amerikaanse Netflix kijken is dus eenvoudig te realiseren en bij het aanschaffen van een VPN zijn er vele andere voordelen, maar ik zou willen benadrukken dat privacy en anonimiteit de belangrijkste factor zouden moeten spelen bij de aanschaf.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van juli 2024

Veelgestelde vragen over Amerikaanse Netflix kijken in Nederland

Hoe kijk ik Netflix Amerika in het buitenland?

In principe kijk je naar de Amerikaanse Netflix door met je Nederlandse account in te loggen en via een VPN verbinding te maken met een Amerikaanse server. Kijk voor de volledige uitleg op deze pagina.

Is er een gratis VPN voor de Amerikaanse Netflix?

Ja, maar ik raad je altijd af om deze te gebruiken. Lees in dit artikel waarom je altijd het beste voor een betaalde aanbieder kunt kiezen.

Netflix Amerika vanuit Nederland: de conclusie

Om Amerikaanse Netflix kijken mogelijk te maken heb je een betrouwbare service nodig. Op deze pagina heb ik je laten zien welke aanbieders daarvoor in aanmerking komen en hoe je deze gebruikt om toegang tot de Amerikaanse Netflix te krijgen.

Geen van de aanbieders kunnen garanderen dat je altijd 100% toegang kunt krijgen, maar bij ExpressVPN en CyberGhost heb ik de beste ervaring. Mocht je problemen hebben met inloggen, dan hebben deze aanbieders ook een helpdesk die je snel te woord kan staan.

Amerikaanse Netflix kijken is niet langer meer een illusie, maar een feit. Met een versleutelde verbinding is dit makkelijk te realiseren en daarvoor hoef je niet eens technisch onderlegd te zijn.

Ik raad je aan om Amerikaanse Netflix kijken altijd te combineren met onze nummer 1 VPN, ExpressVPN, omdat je er hierbij zeker van bent dat je servers hebt in de juiste landen die ook nog eens snel genoeg zijn.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

34 Opmerkingen
 1. helaas gaat account openen bij Netflix.com niet . de allerlaatste vraag is om een Amerikaans telefoon nummer te geven voor een activeringscode die Netflix dan verstuurt.
  jammer dat uw uitleg niet compleet is.

  • Hoi Cas,

   Geen idee waarom dit niet lukt vanaf uw kant, het USA telnr. is mij onbekend. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden gelukkig. Sluit gewoon een NL Netflix abo af en log met een van de aangeboden USA servers anoniem in in Netflix USA

   Succes,
   Marco

 2. wanneer komt nashville in nederland op netflix

 3. Hoi kan Netflixus wel kijken op mijn mobiel.vpn staat op 1 server van amerika.probleem is hij ziet chromcast niet.heeft dit te maken met DNS server of proxy..
  Grt m

 4. Hi,

  Ik zou ook graag de Amerikaanse Netflix willen kijken met mijn Nederlandse abonnement. Ik heb al een VPN service (betaald) maar hierop krijg ik de melding dat ik een VPN service gebruik en dus geen netflix kan kijken. Ik gebruik IPvanish. Kan ik hier wat aan veranderen?

  Thx, grt M

 5. Ik ga in de winter meestal 6 weken naar Gran canaria is het mogelijk om met een vpn mijn Telfort app interactieve tv gelijk zoals hier thuis te ontvangen op Gran canaria. Bij voorbaat dank voor uw antwoord.

  • Hoi Henny,

   Ik gebruik zelf Ziggo App in het buitenland en dat werkt prima met een VPN. Ik heb nog geen ervaring met Telfort app. Je zou vlak voordat je naar Gran canaria gaat een abonnement kunnen nemen op NordVPN of ExpressVPN. Deze VPN providers hebben een proeftijd van 30 dg en een geld terug garantie. Je loop geen risico. Neem wel een jaarabonnement ben je goedkoper uit.

   Groeten,
   Mike

 6. Op mijn mobiel krijg ik we de Amerikaanse Netflix, op de Minix niet. Daar heeft Netflix de melding: uit onze gegevens blijkt dat je een unblocker of proxy gebruikt. Schakel dergelijke services uit en probeer het opnieuw. Er staat dan inderdaad op Netflix dat Netflix niet via vpn werkt: omdat wij niet op een betrouwbare manier kunnen vaststellen of er een vpn of proxy wordt gebruikt voor legale doeleinden, wordt het streamen van Netflix geblokkeerd door VPN’s of proxy’s. Schakel deze uit en probeer Netflix opnieuw

 7. Dank! Heb de Minix bekeken en het is inderdaad mogelijk om een vpn te installeren. Hoe dat precies werkt moet ik nog ontdekken maar ik ga even snuffelen. Bedankt!

 8. Wij hebben al twee jaar een Minix in huis waarmee we alle laatste afleveringen kunnen bekijken die in Amerika worden uitgezonden. Nu schijnt dit ook te kunnen met een vpn-abonnement. Heb je daar ook verstand van? Anders willen we ook overstappen naar de Amerikaanse Netflix maar vind dat verhaal nog lastig te begrijpen

  • Hoi Esther,

   De Minix is aangesloten aan je tv en aan de router neem ik aan? Je zal zonder VPN toch beperkt zijn met het streamen van films ect, toch. Met een VPN zou je deze blokkades kunnen omzeilen. Ik heb zelf een router gekocht en hiermee is gelijk het hele gezin beschermd en ik kan hem makkelijk instellen zodat ik de Amerikaanse Netflix catalogus kan openen.

   De minix is een Android setup box en het is dus mogelijk een VPN provider er op te zetten. Ik raad aan ExpressVPN hiervoor te gebruiken de uitleg is zeer eenvoudig en is uitgelegd op hun site.

   Met ExpressVPN kan je zonder probleem gelijk een jaarabonnement afsluiten, omdat je uiteindelijk duurder uit bent wanneer je kiest voor een een maand. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat ze een soort van bedenktijd hebben van 3-30 dagen. Deze VPN providers hebben een zogenaamde geld terug garantie. Let wel even op de periode deze verschilt per VPN aanbieder.
   Voor de series zal je Netflix, HBO of Hulu kunnen gebruiken. Voor sport Sky sport of Fox.

   Groeten,
   Mike

 9. Hoe kan netflix dan zien dat jij eigenlijk illigaal kijkt als je een usa ip adres gebruikt? En is ipvanisch makkelijk of moeilijk te bediennen in het geval van het download circuit? Heb er ja niks aan als ik een vpn pak en ze kunnen door foutieve instellingen nog alles achterhalen😁

  Groetjes

  • Hoi Suus,

   Loop nu allemaal een beetje door elkaar heen 🙂 Het volgende niet alle VPN hebben servers zo ingericht dat ze kunnen garanderen dat er altijd een mogelijkheid zal zijn in te loggen in Netflix USA. Op dit moment zijn de meest betrouwbare VPN providers hiervoor: Zie artikel: Netflix wereldwijd en Netflix USA openen

   Groeten Mike

 10. Hoe kan netflix zien dat jij in amerika kijkt als je een usa ip adres hebt? En iemand heeft mij ipvanish aangeboden wel een van duurdere maar die zouden helemaal geen logs bij houden… en hoe werkt het voor bijv bittorent of emule? Bedoel met die vraag moet ik daar iets speciaals voor instellen?
  Groetjes

  • Hoi Suus,

   Inmiddels je al een email gestuurd. De gehele top 5 houdt geen logs bij. Et zijn goedkoper VPN providers met speciale aanbieding zoals NordVPN.

   Groeten Mike

 11. Ik wil de nederlandse Netflix in het buitenland kijken maar krijg de versie van het betreffende land. Films niet met nl ondertitel sommige series wel. Heb een abo in Nl.
  Ook ExpresxVPN biedt geen oplossing.
  Vind het zacht uitgedrukt vreemd dat ik betaal maar niet krijg waar ik voor betaal.
  Is hier een oplossing voor

  Groet
  Rob

  • Hoi Rob,

   We zijn er mee bezig samen met ExpressVPN om een server voor NL te krijgen. Helaas werkt het alleen nog maar goed met de USA. Ik zou je een andere VPN kunnen aanbieden. Je kan mij mailen op debesteVPN@gmail.com

   Groeten,
   Mike

 12. Hoi,

  Ik heb zojuist express vpn gedownload om de trial versie uit te proberen, maar ik krijg van netflix de melding dat ik het niet kan bekijken, omdat er een unblocker gebruikt wordt.

  Grt

 13. Ik wil graag Amerikaanse of Nederlandse netflix in Duitsland kijken, dit ging prima met hola!vpn. Echter nu werkt het opeens niet meer.. is er een alternatief, gratis vpn server, die nog werkt voor netflix? Mijn vriendin wil heel graag verder kijken, waar ze in Nederland is gebleven

  • Hi Leon,

   Nederlandse Netflix kijken is lastig wel mogelijk met https://www.debestevpn.nl/goosevpn/. Ik kan echter geen garantie geven hoe lang dit nog werkt voor Netflix NL. DE Amerikaanse Netflix ben je het zekerste met ExpressVPN. Het gaat je gewoon een paar euro per maand kosten om zonder problemen te streamen wat je wilt. Kosten kan je bijvoorbeeld delen met het aantal gebruikers bij Netflix is dit bijv. 3 max.

   Groet,
   Mike

 14. Ik wil graag Amerikaanse of Nederlandse netflix in Duitsland kijken, dit ging prima met hola!vpn. Echter nu werkt het opeens niet meer.. is er een alternatief, gratis vpn server, die nog werkt voor netflix?

  • Hoi Leon,

   Ik heb je net een alternatief gestuurd voor GRATIS VPN providers. Probeer ze maar uit. Je kan het beste een betaal VPN nemen omdat je dan zeker bent dat het werk!! ExpressVPN is daarbij de beste keuze werkt altijd!!!

   Groeten,
   Marco

 15. Zijn alle vpn betaald? Ik gebruikte hola!vpn echter werkt deze niet meer..

 16. Ik zou graag de programma’s van Starz kijken. Gaat dit ook? Zo ja hoe?

  • Hoi,

   Ik heb geen ervaring met Starz, maar mijn ervaring met ExpressVPN is de beste.
   Hun reactie was:

   Try servers from the East side, New Jersey servers or Washington DC

   Er is echter geen zekerheid, maar wel een van de beste mogelijkheden.

   Groeten,
   Mike

 17. Ik zou graag formule 1 op skype sport willen kunnen ontvangen in Nederland.
  Ik krijg de indruk dat dit mogelijk is met een VPN. Klopt dat?
  Welke zou u mij aanbevelen?

  • Hoi,

   Ja dit is mogelijk vanuit NL. De VPN die ik aanraad is ExpressVPN deze is betrouwbaar en makkelijk te installeren. Neem wel een jaarabonnement omdat je dan gemiddeld goedkoper uit zal zijn. Het opzeg termijn is dan 30 dg, mocht je ontevreden zijn kan je er nog vanaf. Je hebt 3 multilog in, dit betekend dat je op drie apparaten de ExpressVPN kan zetten of misschien de kosten delen met een vriend.

   Je weet dat je wel een betaal abonnement voor Sky sport nodig zal hebben?

   Succes em nicho je nog vragen hebben hoor ik het wel!
   Groeten,
   Mike

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl