Netflix blokkade omzeilen en Netflix USA openen

Beste films op Netflix zal je kunnen vinden op de Amerikaanse Netflix catalogus. Hiervoor zal je wel toegang moeten krijgen tot Netflix Amerika. Juist deze Netflix catalogus zal de meest up to date films, series en documentaires hebben. Hoe je precies deze Amerikaanse Netflix catalogus kunt openen en de Netflix blokkade omzeilen  zal ik uitleggen in het onderstaande artikel.

Update:apr. 2018

De beste VPN voor VS

ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN is een van de beste aanbieders voor in Nederland. De Express VPN provider heeft servers in vele landen en is ...

9.6

Korte introductie Netflix

De beste VPN voor Netflix

Netflix is een dienst die streaming “video on demand” aanbiedt via internet. Netflix is een van de grootste bedrijven op dit gebied. Er is een zeer uitgebreide film en documentaire bibliotheek met populaire series zoals Narcos, House of Cards, SUITS or Orange Is the New Black. Netflix produceert tegenwoordig ook eigen films. Inmiddels zijn ze verspreid over meer dan 195 verschillenden landen. Elke van deze landen heeft zijn eigen Netflix catalogus. In het onderstaande artikel zullen we uitleggen hoe je zo eenvoudig mogelijk toegang kan krijgen tot de volledige Netflix catalogus. De volledige film catalogus kan je vinden op de Amerikaanse Netflix, maar Netflix USA kijken is een probleem omdat mocht we deze willen openen we eerste de Netflix blokkade omzeilen moeten. Hoe we Netflix kraken via een niet inlage manier kan je lezen in dit artikel.

Beste VPN service voor Netflix USA

VPN service Inloggen Netflix USA Bezoek website
en zeer betrouwbaar NordVPN
en zeer betrouwbaar ExpressVPN
en zeer betrouwbaar CyberGhost
SecureVPN
PrivateVPN
IPVanish
VyprVPN
HideMyAss
SaferVPN

Let wel op,  dit is een moment opname van apr. 2018 garanties zal ik je even min kunnen geven. Dit doen geen van de boven genoemde VPN aanbieders. Het enige wat ik uit ervaring kan zeggen is dat degene met een ster “zeer betrouwbaar” zijn. Dit betekent dat ik gedurende jaren ervaring,  Netflix blokkade omzeilen geen problemen opleverden. Netflix kraken is dus geen issue met een VPN service.

Netflix NL openen wanneer je in het buitenland zit

VPN service Inloggen Netflix NL Bezoek website
NordVPN
ExpressVPN
CyberGhost
SecureVPN
PrivateVPN
IPVanish
VyprVPN
HideMyAss
SaferVPN

Let wel op,  dit is een moment opname van apr. 2018 garanties zal ik je even min kunnen geven. Dit doen geen van de boven genoemde VPN aanbieders. Het enige wat ik uit ervaring kan zeggen is dat degene met een ster “zeer betrouwbaar” zijn. Dit betekent dat ik gedurende jaren ervaring, Netflix blokkade omzeilen makkelijk was en geen probleem was. Netflix kraken is dus geen issue met een VPN service. Veder is de Europese wetgeving in 2018 verandert en zal het geen probleem meer zijn Nederlandse Netflix te kunnen zien wanneer je binnen Europa bent. Buiten Europa is Netflix kraken nog steeds van toepassing wil je de Netflix blokkade omzeilen. Netflix openen zal hierna ook geen probleem meer zijn.

Enkele VPN aanbieders zijn uitgelicht

1) NordVPN

NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

NORDVPN is een uitgebreid provider en een van de goedkoopste voor de Nederlandse markt. Top anonimiteit en beveiliging. ...

9.5

NORDVPN service  is een uitgebreid VPN  en een van de goedkoopste op de Nederlandse VPN markt. Top anonimiteit en uitstekende beveiliging. Ik heb er een artikel over deze VPN provider een review geschreven. In deze NordVPN review kun je mijn NordVPN ervaringen lezen. Ik bespreek hierin de technische aspecten en gebruikersgemak van de  NordVPN aanbieder. De video hieronder is het bewijs van Nederlandse Netflix ontvangen in buitenland.

2) ExpressVPN

ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN is een van de beste aanbieders voor in Nederland. De Express VPN provider heeft servers in vele landen en is ...

9.6

ExpressVPN is een van de beste VPN aanbieders voor de Nederlandse markt. ExpressVPN Staat hierdoor dan ook hoog in mijn beste VPN top ranking. De ExpressVPN provider heeft servers in vele landen en is een van de beste op de Nederlandse VPN markt. ExpressVPN staat gerand voor snelle servers en veilige verbindingen. Uit ervaring kan ik je garanderen dat ExpressVPN hier ook de waarheid over spreek. Ik ben zelf al jaren een zeer tevreden klant van ExpressVPN. Het is de ideale VPN service voor het streamen van films en tv series met hun ongelimiteerde bandbreedte en meer dan 100 locaties om meer dan 1000 servers verspreid over heel de wereld. De video hieronder is het bewijs van Nederlandse Netflix in het buitenland.

Zie mijn eigen ExpressVPN review.  Hierin bespreek ik mijn ExpressVPN ervaringen en zal ik  verder ingaan op de technische aspecten en gebruikersgemak van ExpressVPN.

3) PrivateVPN

PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN is een Zweedse VPN aanbieder opgericht in 2009. Ook al bestaan ze al een tijdje, echt bekend zijn ze nog ...

9.3

PrivateVPN is een Zweedse VPN aanbieder opgericht in 2009. De aanbieder bestaan al een tijdje, echt bekend zijn ze nog niet. Ze hebben wel een goed werkend product met stabiele en goed beveiligde verbinding welke ze aanbieden aan hun klanten. PrivateVPN biedt servers aan in diverse landen waaronder natuurlijk Nederland en Amerika. Het is hierdoor geen probleem om geografisch geblokkeerde websites te openen zoals bijvoorbeeld Nederlandse Netflix, Ziggo GO te streamen of de NPO (nederlandse publieke omroep) te openen. Maar ook Netflix USA openen is geen probleem via de servers van PrivateVPN.  Mocht je een torrent gebruiker zijn ben je ook hier aan het goede adres.

4) CyberGhost

CyberGhost VPN | Een nieuwe en verbeterde versie 2.0

CyberGhost VPN is reeds een oude gediende op de van markt. Ze hebben onlangs hun benadering tot de VPN markt veranderd ...

9

CyberGhost VPN is reeds een oude bekende op de VPN markt. Ze hebben een nieuw marketing concept met een nieuwe verbeterde versie 2.0 op de markt geïntroduceerd. De van origine Duitse VPN service is een van de grootste aanbieders op de Duitse markt. De CyberGhostVPN is zeker niet de snelste VPN service op de markt, maar soms moeten we op de kleintjes letten. Wanneer de portemonnee krap is moet  je nu eenmaal letten op wat je uitgeeft. De CyberGhost VPN is dan een van de goedkoopste VPN aanbieders op de markt. Je kan je euro tenslotte maar een keer uitgeven. De video hieronder is het bewijs van Nederlandse Netflix in buitenland.

Video bewijs dat het werkt

 •  NordVPN: NL – USA

 • NordVPN: Buiten Nederland  – inloggen in Nederland

 •  ExpressVPN: Buiten Nederland  – inloggen in Nederland

 •  ExpressVPN: NL-USA

 • PrivateVPN: NL – USA

 • PrivateVPN: Buiten Nederland  – inloggen in Nederland

 • CyberGhost: NL – USA

Beste films op Netflix

Elke land heeft zijn eigen Netflix catalogus. Dit heeft te maken met de uitzendrechten. Je kunt je voorstellen dat een filmproducent als Universal Studios niet alleen Netflix heeft als klant maar ook lokaal opererende tv-zenders. In Nederland zijn dit bijvoorbeeld de NPO (Nederlandse Publieke Omroep) en de commerciële zenders zoals RTL, SBS, Net5 ect. Wanneer Universal Studios een serie verkoopt zoals The Blacklist is het natuurlijk erg zuur dat ze op Netflix nl alle episodes al te zien zijn. De kopende partij zal hier niet blij mee zijn en Universal Studio hierop aanspreken. Op hun beurt spreekt Universal Studios weer met het  moederbedrijf van Netflix waarom alles al op Netflix nl te zien is. Netflix zal hier wel degelijk rekening mee proberen te houden omdat ze ook vriendjes willen blijven met Universal Studios omdat ze afhankelijk zijn van de aanvoer van filmtitels.

Het resultaat zal dus zijn dat op Netflix nl niet de volledige episodes van de Blacklist te vinden zijn. In het kort betekent dit dat niet elke serie is te vinden of up to date is, dit verschilt dus per regio.

Dit is dan ook een van de voornaamste reden dat Netflix tegenwoordig zelf series en films produceert, zodat ze minder afhankelijk worden van de grote filmstudio’s. Onlangs zijn ook de abonnements kosten verhoogt onder de noemer dat ze dan meer producties konden maken. Ik hoop dat ze dit dan ook werkelijk doen anders hebben ze niet alleen een probleem met hun klanten maar ook met de concurrentie omdat die zwaarder en zwaarder wordt. Ik ben ooit begonnen op 9 euro voor een aansluiting nu zit ik op 4 HD aansluitingen voor 13,50 euro. Dit is best veel geld wanneer de concurrentie goedkoper is.

De grootste en meest up to date Netflix catalogus zal je toegang moeten krijgen tot de database van de Amerikaanse Netflix. Deze is normaal gesproken onbereikbaar en we zullen iets moeten verzinnen om deze Netflix blokkade te omzeilen. Moeten we nu Netflix kraken? Ja in zekere zin wel, we zullen de Netflix blokkade omzeilen en dat doen we met een legaal technisch trucje namelijk de VPN service.

Hoe krijgen we toegang tot de Amerikaanse Netflix catalogus

Het Netflix aanbod Amerika is veel en veel groter dan de film catalogus die we vinden op de Nederlandse Netflix. Dit is dan ook de voornaamste reden waarom we de Netflix catalogus USA willen openen. Het enige punt is dat wanneer we ons bevinden op Netflix Amerika we geen “leuke Nederlandse films” meer vinden in het menu.

Om toegang te krijgen tot de Amerikaanse Netflix catalogus zal je een abonnement moeten nemen op een zogenaamde VPN-provider. Hierdoor zullen geografisch beschermde websites geopend kunnen worden.

Er gebeurt namelijk het volgende wanneer je in Netflix Amerika zou willen inloggen vanuit het buitenland. De Netflix USA website herkent aan je IP-adres dat je vanuit het buitenland zou willen inloggen in Netflix Amerika. Dit is niet toegestaan wanneer je buiten de VS zit, inloggen in Netflix USA is dan ook onmogelijk. Zo is elke regio of land beschermd.

Nu willen we natuurlijk deze geografische blokkades ontwijken en de Netflix blokkade omzeilen zodat we wel Netflix USA kunnen kijken. Een VPN service is dan ook dat wat je hiervoor nodig zal hebben.

Wat is een VPN?

ExpressVPN

Een VPN-provider zorgt voor een versleutelde verbinding, zodat voortaan het IP-adres en locatie verborgen worden. Deze eigenschappen zijn ideaal voor het openen van websites die regio beschermd zijn. Websites zoals Netflix, Hulu maar soms zijn ook Youtube films worden geblokkeerd omdat je buiten de regio inlogt. Dit alles kan dus verholpen worden met een VPN Provider.

Hierbij een korte handleiding hoe we Netflix USA kunnen openen. Het is een beetje een algemene uitleg maar het zal wel toepasbaar zijn bij de meeste VPN-aanbieders.

 1. Kies een VPN provider uit de TOP 5 van VPN
 2. Klik op de “orange knop” om gebruik te kunnen maken van de laatste VPN aanbiedingen
 3. Creëer je account door de software te downloaden en te installeren
 4. Wanneer de app op je computer is geïnstalleerd. Log je in en kies je voor een Amerikaanse server. Deze stap is zeer belangrijk anders werkt het niet. Je logt vervolgens in.
 5. Vervolgens ga je naar Netflix, voor de zekerheid “refresh” je de browser.

Je maakt dus via de USA server contact met Netflix Amerika en de website heeft niets door. Gefeliciteerd!! De catalogus van Netflix Amerika, het meest uitgebreide filmaanbod van series en documentaires heb je nu tot je beschikking.

Het kiezen van de juiste VPN provider

Dit is misschien wel het lastigste van allemaal omdat geen van de VPN gelijk zijn en de behoefte natuurlijk ook niet.

Gelukkig hebben we hier twee criteria:

 1. Snelheid van de verbinding. Veel Netflix filmaanbod is te streamen in HD-kwaliteit.
 2. Netflix vriendelijk. Vele VPN-providers werken namelijk niet met Netflix. Er zijn er slechts een aantal die altijd een server hebben waar via ingelogd kan worden. Er zijn hiervoor speciale teams opgericht bijvoorbeeld bij ExpressVPN, zodat er altijd een server beschikbaar is voor het inloggen vanuit het buitenland in Netflix USA. Dit alles omdat op zijn beurt Netflix er alles aan doet om deze VPN-servers te blokkeren.

De goedkoopste VPN providerGratis VPN-providers

Het is niet verstandig om gratis VPN-verbinding te gebruiken voor het streamen van Netflix. Vaak werken ze niet eens en zijn we eigenlijk snel uitgepraat. Mocht je erover denken om deze gratis VPN-verbinding te gaan gebruiken ter bescherming van je anonimiteit dan kan je van een koude kermis thuiskomen.

Het businessmodel van deze gratis VPN-verbinding is namelijk om over jouw rug geld te verdienen en daarbij is het zogenaamd beschermen van jouw anonimiteit op het internet een marketing truc. Veelal worden de log gegevens (surfgedrag) opgeslagen en doorverkocht en dit is nog maar het beste scenario. Er zijn gevallen bekend dat ze daadwerkelijk je computer ingaan om gevoelig info te stelen.

De beste gratis VPN aanbieders:

Beste films op Netflix
Wat kost een VPN

Een VPN kost ongeveer 3-8 euro per maand. Het is altijd lastig in te schatten of we deze beveiliging nu wel of niet nodig hebben, maar daar gaat het nu om. Beter kan je een VPN aanschaffen voordat het kwaad al is geschied. Wanneer je Netflix USA wilt openen zullen we wel degelijk een VPN-provider moeten aanschaffen, in dit geval is er weinig keus.

Wanneer we een abonnement kiezen kunnen we het best gaan voor een jaarabonnement omdat dit veel geld kan besparen. De slimmigheid is dat we vaak gebruik kunnen maken van een proefperiode, deze is van 3 tot 30 dagen. Dit is verschillend per VPN, let dus wel op!! Een andere slimmigheidje om kosten te besparen is het gebruik van een router zodat binnen huis alle communicatie gaat via dat punt. Wanneer je een router gebruikt zal dit ten koste gaan van 1 multi login maar op de zelfde tijd bespaar je er wel 2 tot 5  multi log in die dan overblijven. De overige login zou je kunnen delen met vrienden en familie zodat je hier ook kosten kan besparen.

Meer VPN gerelateerde artikelen

Wil je iets meer weten over privacy and veiligheid op het internet:
Mocht je vragen of opmerkingen hebben horen wij het graag

Laat een bericht achter