<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Netflix blokkade omzeilen en Netflix Amerika streamen | DeBesteVPN.nl

Netflix blokkade omzeilen en Netflix Amerika streamen is simpel

Netflix blokkade omzeilen is een must wanneer je het meest uitgebreide op Netflix zal je kunnen vinden op de Amerikaanse Netflix catalogus. Hiervoor zal je wel toegang moeten krijgen tot Netflix Amerika. Juist deze Netflix catalogus zal de meest up to date films, series en documentaires hebben.

Hoe je precies deze Amerikaanse Netflix catalogus kunt openen en de Netflix blokkade omzeilen  zal ik uitleggen in het onderstaande artikel.

Update:juli 2019

Blokkade omzeilen met de volgende Netflix VPN

Korting voor de bezoekers van deze website

KORTING 35% + 3 maanden gratis

Netflix Amerika kijken

Door een Europese wetswijzing die 1 April 2018 is ingegaan houdt de geo-blokkade van tv-uitzendingen binnen Europa op. Dit betekend dat Nederlandse tv-uitzending niet meer worden geblokkeerd wanneer je buiten de Nederlandse landsgrenzen bevindt. Handig voor de tv-kijkers die op vakantie gaan binnen Europa. Voor het inloggen in Netflix Amerika vanuit Nederland veranderd er weinig je zal nog steeds een geschikte Netflix VPN nodig hebben.

TIP: register in Netflix Amerika

Korte introductie Netflix

De beste VPN voor Netflix

Netflix levert “video on demand” hierin is Netflix een van de grootste bedrijven op dit gebied. Er is een zeer uitgebreide film en documentaire bibliotheek met populaire series zoals Narcos, House of Cards, SUITS or Orange Is the New Black.

Netflix produceert tegenwoordig ook eigen films. Inmiddels zijn ze verspreid over meer dan 195 verschillenden landen. Elke van deze landen heeft zijn eigen Netflix catalogus. In het onderstaande artikel zullen we uitleggen hoe je zo eenvoudig mogelijk toegang kan krijgen tot de volledige Netflix catalogus.

De volledige film catalogus kan je vinden op de Amerikaanse Netflix, maar Netflix VS kijken is een probleem omdat mocht we deze willen openen we eerste de Netflix blokkade omzeilen moeten. Hoe we Netflix kraken via een niet inlage manier kan je lezen in dit artikel.

Beste VPN service voor Netflix Noord-Amerika

VPN service Inloggen Netflix USABezoek website
NordVPN review en zeer betrouwbaar NordVPN
ExpressVPN review en zeer betrouwbaar ExpressVPN
Cyberghost review en zeer betrouwbaar CyberGhost
securevpn review SecureVPN
privatevpn review PrivateVPN
IPvanish IPVanish
vyprvpn VyprVPN
Hidemyass review HideMyAss
SaferVPN review SaferVPN

Let wel op,  dit is een moment opname van juli 2019 garanties zal ik je even min kunnen geven. Dit doen geen van de boven genoemde VPN aanbieders. Het enige wat ik uit ervaring kan zeggen is dat degene met een ster “zeer betrouwbaar” zijn. Dit betekent dat ik gedurende jaren ervaring,  Netflix blokkade omzeilen geen problemen opleverden. Netflix kraken is dus geen issue met een VPN service.

Netflix NL openen wanneer je in het buitenland zit

VPN service Inloggen Netflix NLBezoek website
NordVPN test NordVPN
ExpressVPN test ExpressVPN
CyberGhost test CyberGhost
SecureVPN test SecureVPN
PrivateVPn test PrivateVPN
IPvanish test IPVanish
VyprVPN VyprVPN
Hidemyass HideMyAss
SaferVPN SaferVPN

Moment opname

Let wel op,  dit is een moment opname van juli 2019 garanties zal ik je even min kunnen geven. Er zullen ook geen toezegging worden gegeven van boven genoemde VPN aanbieders. Het enige wat ik uit ervaring kan zeggen is dat degene met een ster “zeer betrouwbaar” zijn. Dit betekent dat ik gedurende jaren ervaring, Netflix blokkade omzeilen makkelijk was en geen probleem was.

Netflix streamen

Netflix openen is dus geen issue met een VPN service. Veder is de Europese wetgeving in 2018 verandert en zal het geen probleem meer zijn Nederlandse Netflix te kunnen zien wanneer je binnen Europa bent. Buiten Europa is een VPN geschikt voor Netflix nog steeds de oplossing wanneer je Netflix blokkade wil omzeilen. 

Enkele VPN aanbieders zijn uitgelicht

1

ExpressVPN

ExpressVPN is een van de meest betrouwbare versleutelde verbindingen wanneer we het hebben over het openen van de Amerikaanse Netflix bibliotheek. Het is een van de laatste VPNs waarop wij je bij het schrijven van dit artikel 100% kunnen zeggen dat dit nog steeds mogelijk is.

Zie mijn eigen ExpressVPN review.  Hierin bespreek ik mijn ExpressVPN ervaringen en zal ik  verder ingaan op de technische aspecten en gebruikersgemak van ExpressVPN.

2

NordVPN

NORDVPN service  is veelzijdige en een van de goedkoopste aanbieders op de Nederlandse VPN markt. Perfecte anonimiteit en uitstekende beveiliging. Ik heb er een artikel over deze VPN provider een review geschreven. In deze NordVPN review kun je mijn NordVPN ervaringen lezen. Ik bespreek hierin de technische aspecten en gebruikersgemak van de  NordVPN aanbieder. De video hieronder is het bewijs van Nederlandse Netflix ontvangen in buitenland.

3

PrivateVPN

PrivateVPN is een Zweedse aanbieder gevestigd in het jaar 2009, grote naamsbekendheid hebben ze nog niet. Ze hebben wel een goed werkend product met stabiele en goed beveiligde verbinding welke ze verkopen. PrivateVPN heeft servers aan in verschillende landen en natuurlijk ook Nederland en Amerika.

Maar ook Netflix Amerika openen is geen probleem via de servers van PrivateVPN.  Als torrent liefhebber os PrivatVPN ook een interessante keuze voor je.

4

CyberGhost

CyberGhost VPN is reeds een oude bekende op de VPN markt. Ze hebben een nieuw marketing concept met een nieuwe verbeterde versie 2.0 op de markt geïntroduceerd. De van origine Duitse VPN service is een van de grootste aanbieders op de Duitse markt.

De CyberGhostVPN is zeker niet de snelste VPN service op de markt, maar soms moeten we op de kleintjes letten. Wanneer de portemonnee krap is moet  je nu eenmaal letten op wat je uitgeeft. De CyberGhost VPN is dan een van de goedkoopste VPN aanbieders op de markt. Je kan je euro tenslotte maar een keer uitgeven. De video hieronder is het bewijs van Nederlandse Netflix in buitenland.

Video bewijs dat het werkt

A

NordVPN: NL – USA

B

NordVPN: Buiten Nederland  – inloggen in Nederland

C

ExpressVPN: Buiten Nederland  – inloggen in Nederland

D

ExpressVPN: NL-USA

E

PrivateVPN: NL – USA

F

PrivateVPN: Buiten Nederland  – inloggen in Nederland

G

CyberGhost: NL – USA

Beste films op Netflix

Elke land heeft zijn eigen Netflix catalogus. Uitzendrechten per land zijn hier de oorzaak van. Je kunt je voorstellen dat een filmproducent als Universal Studios niet alleen Netflix heeft als klant maar ook lokaal opererende tv-zenders. In Nederland zijn dit bijvoorbeeld de NPO (Nederlandse Publieke Omroep) en de commerciële zenders zoals RTL, SBS, Net5 ect.

Wanneer Universal Studios een serie verkoopt zoals The Blacklist is het natuurlijk erg zuur dat ze op Netflix nl alle episodes al te zien zijn. De kopende partij zal hier niet blij mee zijn en Universal Studio hierop aanspreken. Op hun beurt spreekt Universal Studios weer met het  moederbedrijf van Netflix waarom alles al op Netflix nl te zien is.

Netflix zal hier wel degelijk rekening mee proberen te houden omdat ze ook vriendjes willen blijven met Universal Studios omdat ze afhankelijk zijn van de aanvoer van filmtitels. Het resultaat zal dus zijn dat op Netflix nl niet de volledige episodes van de Blacklist te vinden zijn. In het kort betekent dit dat niet elke serie is te vinden of up to date is, dit verschilt dus per regio.

Eigen produkties

Dit is dan ook de oorzaak dat Netflix tegenwoordig zelf series en films produceert, zodat ze minder afhankelijk worden van de grote filmstudio’s. Onlangs zijn ook de abonnements kosten verhoogt onder de noemer dat ze dan meer producties konden maken.

Ik hoop dat ze dit dan ook werkelijk doen anders hebben ze niet alleen een probleem met hun klanten maar ook met de concurrentie omdat die zwaarder en zwaarder wordt. Ik ben ooit begonnen op 9 euro voor een aansluiting nu zit ik op 4 HD aansluitingen voor 13,50 euro. Dit is best veel geld wanneer de concurrentie goedkoper is.

De grootste en meest up to date Netflix catalogus zal je toegang moeten krijgen tot de database van de Amerikaanse Netflix. Deze is normaal gesproken onbereikbaar en we zullen iets moeten verzinnen om deze Netflix blokkade te omzeilen. Moeten we nu Netflix kraken? Ja in zekere zin wel, we zullen de Netflix blokkade omzeilen en dat doen we met een legaal technisch trucje namelijk de VPN service.

Netflix blokkade omzeilen met een VPN

Hoe krijgen we toegang tot de Amerikaanse Netflix catalogus

Het Netflix aanbod Amerika is veel en veel groter dan de film catalogus die we vinden op de Nederlandse Netflix. Dit is dan ook de voornaamste reden waarom we de Netflix catalogus USA willen openen. Het enige punt is dat wanneer we ons bevinden op Netflix Amerika we geen “leuke Nederlandse films” meer vinden in het menu.

Om toegang te krijgen tot de Amerikaanse Netflix catalogus zal je een abonnement moeten nemen op een zogenaamde VPN-provider. Hierdoor zullen geografisch beschermde websites geopend kunnen worden.

Er gebeurt namelijk het volgende wanneer je in Netflix Amerika zou willen inloggen vanuit het buitenland. De Netflix VS website herkent aan je IP-adres dat je vanuit het buitenland zou willen inloggen in Netflix Amerika. Dit is niet toegestaan wanneer je buiten de VS zit, inloggen in Netflix  is dan ook onmogelijk. Zo is elke regio of land beschermd.

Nu willen we natuurlijk deze geografische blokkades ontwijken en de Netflix blokkade omzeilen zodat we wel Netflix Amerika kunnen kijken. Een VPN service is dan ook dat wat je hiervoor nodig zal hebben.

Tip van de dag:  Je hebt een speciaal abonnement nodig wanneer je alle de Netflix landen wilt openen

Je hebt “echt” geregistreerd Amerikaanse Netflix abonnement nodig wil je in elk land kunnen inloggen. Dit is onmogelijk met een lokaal geregisseerd abonnement(bijvoorbeeld als Nederlands Netflix abonnee) omdat je te maken krijgt met de Europese wetswijzing ingegaan 1 April 2018. Voor vele veranderd er niet veel omdat er met een VPN gewoon in Netflix USA ingelogd kan worden, maar het openen van Netflix België zal onmogelijk geworden ook met een VPN aanbieder.

De 5-stappen om je filmaanbod te vergroten is door je te registeren in Amerika met je Netflix abonnement:

 • Kies eerst een van de door mij aanbevolen VPN-aanbieders en maak gebruik van een van de Amerikaanse servers.
 • Ga naar Netflix.com
 • Registreer je met een nieuw email adres
 • Gebruik een Amerikaanse postcode bijvoorbeeld: 90210
 • Betalen met een in Nederland geregisterde creditkaart is geen probleem

Netflix blokkade omzeilen met een VPN

Netflix versleutelde verbinding

De versleutelde verbinding  zorgt voor een versleutelde verbinding, zodat voortaan het IP-adres en locatie verborgen worden. Deze eigenschappen zijn ideaal voor het openen van websites die regio beschermd zijn. Websites zoals Netflix, Hulu maar soms zijn ook Youtube films worden geblokkeerd omdat je buiten de regio inlogt. Dit alles kan dus verholpen worden met een VPN Provider.

Hierbij een korte handleiding hoe we Netflix USA kunnen openen. Het is een beetje een algemene uitleg maar het zal wel toepasbaar zijn bij de meeste VPN-aanbieders.

 1. Kies een VPN provider uit de TOP 5 van VPN
 2. Klik op de “orange knop” om gebruik te kunnen maken van de laatste VPN aanbiedingen
 3. Creëer je account door de software te downloaden en te installeren
 4. Wanneer de app op je computer is geïnstalleerd. Log je in en kies je voor een Amerikaanse server. Deze stap is zeer belangrijk anders werkt het niet. Je logt vervolgens in.
 5. Vervolgens ga je naar Netflix, voor de zekerheid “refresh” je de browser.

Je maakt dus via de USA server contact met Netflix Amerika en de website heeft niets door. Gefeliciteerd!! De catalogus van Netflix Amerika, het meest uitgebreide filmaanbod van series en documentaires heb je nu tot je beschikking.

Het kiezen van de juiste VPN provider

Dit is misschien wel het lastigste van allemaal omdat geen van de VPN gelijk zijn en de behoefte natuurlijk ook niet.

Gelukkig hebben we hier twee criteria:

 1. Snelheid van de verbinding. Veel Netflix filmaanbod is te streamen in HD-kwaliteit.
 2. Netflix vriendelijk. Vele VPN-providers werken namelijk niet met Netflix. Er zijn er slechts een aantal die altijd een server hebben waar via ingelogd kan worden. Er zijn hiervoor speciale teams opgericht bijvoorbeeld bij ExpressVPN, zodat er altijd een server beschikbaar is voor het inloggen vanuit het buitenland in Netflix USA. Dit alles omdat op zijn beurt Netflix er alles aan doet om deze VPN-servers te blokkeren.

De goedkoopste VPN providerGratis VPN-providers

Het is niet verstandig om gratis VPN-verbinding te gebruiken voor het streamen van Netflix. Vaak werken ze niet eens en zijn we eigenlijk snel uitgepraat. Mocht je erover denken om deze gratis VPN-verbinding te gaan gebruiken ter bescherming van je anonimiteit dan kan je van een koude kermis thuiskomen.

Het businessmodel van deze gratis VPN-verbinding is namelijk om over jouw rug geld te verdienen en daarbij is het zogenaamd beschermen van jouw anonimiteit op het internet een marketing truc. Veelal worden de log gegevens (surfgedrag) opgeslagen en doorverkocht en dit is nog maar het beste scenario. Er zijn gevallen bekend dat ze daadwerkelijk je computer ingaan om gevoelig info te stelen.

De beste gratis VPN aanbieders:

Beste films op NetflixNetflix blokkade omzeilen hoeveel ben je kwijt?

Een VPN kost ongeveer 3-8 euro per maand. Het is altijd lastig in te schatten of we deze beveiliging nu wel of niet nodig hebben, maar daar gaat het nu om. Beter kan je een VPN aanschaffen voordat het kwaad al is geschied. Wanneer je Netflix USA wilt openen zullen we wel degelijk een VPN-provider moeten aanschaffen, in dit geval is er weinig keus.

Wanneer we een abonnement kiezen kunnen we het best gaan voor een jaarabonnement omdat dit veel geld kan besparen. De slimmigheid is dat we vaak gebruik kunnen maken van een proefperiode, deze is van 3 tot 30 dagen. Dit is verschillend per VPN, let dus wel op!! Een andere slimmigheidje om kosten te besparen is het gebruik van een router zodat binnen huis alle communicatie gaat via dat punt. Wanneer je een router gebruikt is dit 1 multi login maar op de zelfde tijd bespaar je er wel 2 tot 5  multi log in die dan overblijven. De overige login zou je kunnen delen met familie en vrienden zodat je hier ook kosten kan besparen.

Meer VPN gerelateerde artikelen

Wil je iets meer weten over privacy and veiligheid op het internet:
Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

   Stel een vraag

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   DeBesteVPN.nl