Hoe kan ik Netflix blokkade omzeilen 2024

Netflix blokkade omzeilen is een “must” wanneer je toegang zal willen krijgen tot het meest uitgebreide aanbod op Netflix.  Met een versleutelde verbinding kan je de Netflix proxy omzeilen en zal je toegang krijgen tot de Amerikaanse Netflix catalogus. Op de Amerikaanse Netflix catalogus zal je de meeste up to date films, series en documentaires treffen.

Hoe je precies deze geografische blokkade omzeilen kan en vervolgens de Amerikaanse Netflix catalogus kan openen zal ik uitleggen in het onderstaande artikel. Hierin zal ik uitgebreid bespreken hoe je de Netflix blokkade omzeilen kan.
Bijgewerkt: 21 mei, 2024

Probeer nu
Netflix kijken met ExpressVPN - Bespaar 49%

Met de diensten van ExpressVPN kun je de Netflix streams ontgrendelen in het buitenland. Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

Netflix buitenland omzeilen

Netflix proxy omzeilen kan met de volgende onderstaande VPN aanbieders. Deze zullen ervoor zorgen dat je eenvoudig de geografische blokkade omzeilen kan. Het probleem “Netflix werkt niet” zal niet meer voorkomen. Het onzichtbare Netflix slot is verdwenen.

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Geografische blokkade omzeilen

Door een Europese wetswijziging die 1 April 2018 is ingegaan houdt de geo-blokkade van tv-uitzendingen binnen Europa op. Dit betekend dat Nederlandse tv-uitzending niet meer worden geblokkeerd wanneer je buiten de Nederlandse landsgrenzen bevindt. Handig voor de tv-kijkers die op vakantie gaan binnen Europa. Netflix blokkade omzeilen zal nog altijd nodig zijn wanneer je vanuit Nederland in zou willen inloggen in Netflix Amerika.  Je zal nog altijd een van ons aanbevolen  Netflix VPN nodig hebben.

TIP: register in Netflix Amerika

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Korte introductie Netflix

Netflix blokkade omzeilen

Netflix levert “video on demand” hierin is Netflix een van de grootste bedrijven op dit gebied. Er is een zeer uitgebreide film en documentaire bibliotheek met populaire series zoals Narcos, House of Cards, SUITS or Orange Is the New Black.

Netflix produceert tegenwoordig ook eigen films. Inmiddels zijn ze verspreid over meer dan 195 verschillenden landen. Elke van deze landen heeft zijn eigen Netflix catalogus. In het onderstaande artikel zullen we uitleggen hoe je zo eenvoudig mogelijk toegang kan krijgen tot de volledige Netflix catalogus.

De volledige film catalogus kan je vinden op de Amerikaanse Netflix, maar Netflix VS kijken is een probleem omdat mocht we deze willen openen we eerste de Netflix blokkade omzeilen moeten. Hoe we Netflix kraken en de Netflix proxy omzeilen via een niet illegale manier kan je lezen in dit artikel. Netflix buitenland omzeilen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Netflix buitenland omzeilen voor Netflix Noord-Amerika

Let wel op,  dit is een moment opname van mei 2024 garanties zal ik je even min kunnen geven. Dit doen geen van de bovengenoemde VPN aanbieders. Het enige wat ik uit ervaring kan zeggen is dat degene met een ster “zeer betrouwbaar” zijn. Dit betekent dat ik gedurende jaren ervaring,  Netflix blokkade omzeilen geen problemen opleverden. Netflix kraken is dus geen issue met een VPN service.

Netflix NL openen wanneer je in het buitenland zit

Ook  dit is een moment opname van mei 2024 garanties zal ik je even min kunnen geven. Er zullen ook geen toezegging worden gegeven van boven genoemde VPN aanbieders. Het enige wat ik uit ervaring kan zeggen is dat degene met een ster “zeer betrouwbaar” zijn. Dit betekent dat ik gedurende jaren ervaring, Netflix blokkade omzeilen makkelijk was en geen probleem was.

Netflix streamen

Netflix openen is dus geen issue met een VPN service. Veder is de Europese wetgeving in 2018 verandert en zal het geen probleem meer zijn Nederlandse Netflix te kunnen zien wanneer je binnen Europa bent. Buiten Europa is een VPN geschikt voor Netflix nog steeds de oplossing wanneer je geografische blokkade omzeilen wil. 

Video bewijs dat het werkt

Geografische blokkade omzeilen met ExpressVPN:

Netflix buitenland omzeilen met ExpressVPN:

Beste films op Netflix

Elke land heeft zijn eigen Netflix catalogus. Uitzendrechten per land zijn hier de oorzaak van. Je kunt je voorstellen dat een filmproducent als Universal Studios niet alleen Netflix heeft als klant maar ook lokaal opererende tv-zenders. In Nederland zijn dit bijvoorbeeld de NPO (Nederlandse Publieke Omroep) en de commerciële zenders zoals RTL, SBS, Net5 ect.

Wanneer Universal Studios een serie verkoopt zoals The Blacklist is het natuurlijk erg zuur dat ze op Netflix nl alle episodes al te zien zijn. De kopende partij zal hier niet blij mee zijn en Universal Studio hierop aanspreken. Op hun beurt spreekt Universal Studios weer met het moederbedrijf van Netflix waarom alles al op Netflix nl te zien is.

Netflix zal hier wel degelijk rekening mee proberen te houden omdat ze ook vriendjes willen blijven met Universal Studios omdat ze afhankelijk zijn van de aanvoer van filmtitels. Het resultaat zal dus zijn dat op Netflix nl niet de volledige episodes van de Blacklist te vinden zijn. In het kort betekent dit dat niet elke serie is te vinden of up to date is, dit verschilt dus per regio.

Eigen producties

Dit is dan ook de oorzaak dat Netflix tegenwoordig zelf series en films produceert, zodat ze minder afhankelijk worden van de grote filmstudio’s. Onlangs zijn ook de abonnementskosten verhoogt onder de noemer dat ze dan meer producties konden maken.

Ik hoop dat ze dit dan ook werkelijk doen anders hebben ze niet alleen een probleem met hun klanten maar ook met de concurrentie omdat die zwaarder en zwaarder wordt. Ik ben ooit begonnen op 9 euro voor een aansluiting nu zit ik op 4 HD aansluitingen voor 13,50 euro. Dit is best veel geld wanneer de concurrentie goedkoper is.

De grootste en meest up to date Netflix catalogus zal je toegang moeten krijgen tot de database van de Amerikaanse Netflix. Deze is normaal gesproken onbereikbaar en we zullen iets moeten verzinnen om deze Netflix blokkade te omzeilen. Moeten we nu Netflix kraken? Ja in zekere zin wel, we zullen de Netflix blokkade omzeilen en dat doen we met een legaal technisch trucje namelijk de VPN service.

Netflix blokkade omzeilen

Hoe krijgen we toegang tot de Amerikaanse Netflix catalogus

Het Netflix aanbod Amerika is veel en veel groter dan de film catalogus die we vinden op de Nederlandse Netflix. Dit is dan ook de voornaamste reden waarom we de Netflix catalogus USA willen openen. Het enige punt is dat wanneer we ons bevinden op Netflix Amerika we geen “leuke Nederlandse films” meer vinden in het menu.

Om toegang te krijgen tot de Amerikaanse Netflix catalogus zal je een abonnement moeten nemen op een zogenaamde VPN-provider. Hierdoor zullen geografisch beschermde websites geopend kunnen worden.

Er gebeurt namelijk het volgende wanneer je in Netflix Amerika zou willen inloggen vanuit het buitenland. De Netflix VS website herkent aan je IP-adres dat je vanuit het buitenland zou willen inloggen in Netflix Amerika. Dit is niet toegestaan wanneer je buiten de VS zit, inloggen in Netflix  is dan ook onmogelijk. Zo is elke regio of land beschermd.

Nu willen we natuurlijk deze Netflix proxy omzeilen zodat we wel Netflix Amerika kunnen kijken. Een van de belangrijkste eigenschappen van een VPN is dan ook de geografische blokkade omzeilen.

Tip van de dag:  Je hebt een speciaal abonnement nodig wanneer je alle de Netflix landen wilt openen

Je hebt “echt” geregistreerd Amerikaanse Netflix abonnement nodig wil je in elk land kunnen inloggen. Dit is onmogelijk met een lokaal geregisseerd abonnement(bijvoorbeeld als Nederlands Netflix abonnee) omdat je te maken krijgt met de Europese wetswijziging ingegaan 1 April 2018. Voor vele verandert er niet veel omdat er met een VPN gewoon in Netflix USA ingelogd kan worden, maar het openen van Netflix België zal onmogelijk geworden ook met een VPN aanbieder.

De 5-stappen om Netflix blokkade omzeilen mogelijk te maken en je filmaanbod te vergroten is door te registeren in Amerika met je Netflix abonnement:

 • Kies eerst een van de door mij aanbevolen VPN-aanbieders en maak gebruik van een van de Amerikaanse servers.
 • Ga naar Netflix.com
 • Registreer je met een nieuw email adres
 • Gebruik een Amerikaanse postcode bijvoorbeeld: 90210
 • Betalen met een in Nederland geregistreerde creditkaart is geen probleem

Netflix blokkade omzeilen met een VPN

Netflix buitenland omzeilen is helemaal niet moeilijk met een VPN connectie en zal niet alleen maar handig zijn om de Netflix blokkade omzeilen te realiseren maar ook andere geblokkeerde streamingdiensten.

wat is vpn

De versleutelde verbinding zorgt voortaan dat het IP-adres en locatie verborgen worden. Deze eigenschappen zijn ideaal voor het openen van websites die regio beschermd zijn. Websites zoals Netflix, Hulu maar soms zijn ook Youtube films worden geblokkeerd omdat je buiten de regio inlogt. Dit alles kan dus verholpen worden met een VPN Provider.

Hierbij een korte handleiding hoe we Netflix USA kunnen openen. Het is een beetje een algemene uitleg maar het zal wel toepasbaar zijn bij de meeste VPN-aanbieders zodat de Netflix blokkade omzeilen eenvoudig gerealiseerd kan worden:

 1. Kies een VPN provider uit de TOP 5 van VPN
 2. Klik op de “orange knop” om gebruik te kunnen maken van de laatste VPN aanbiedingen
 3. Creëer je account door de software te downloaden en te installeren
 4. Wanneer de app op je computer is geïnstalleerd. Log je in en kies je voor een Amerikaanse server. Deze stap is zeer belangrijk anders werkt het niet. Je logt vervolgens in.
 5. Vervolgens ga je naar Netflix, voor de zekerheid “refresh” je de browser.

Je maakt dus via de USA server contact met Netflix Amerika en de website heeft niets door. Gefeliciteerd!! De catalogus van Netflix Amerika, het meest uitgebreide filmaanbod van series en documentaires heb je nu tot je beschikking.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Hoe kiezen we de juiste VPN provider

Dit is misschien wel het lastigste van allemaal omdat geen van de VPN gelijk zijn en de behoefte natuurlijk ook niet. Maar een van de behoefte is wel degelijk hetzelfde namelijk de behoefte van de Netflix blokkade omzeilen. Een belangrijk vraag komt dan ook aan welke eisen de VPN service dan moet voldoen om op een veilige en juiste manier de Netflix proxy omzeilen mogelijk te maken.

Twee criteria voor het kiezen van de perfecte VPN:

 1. Snelheid van de verbinding. Veel Netflix filmaanbod is te streamen in HD-kwaliteit.
 2. Netflix vriendelijk. Vele VPN-providers werken namelijk niet met Netflix. Er zijn er slechts een aantal die altijd een server hebben waar via ingelogd kan worden. Er zijn hiervoor speciale teams opgericht bijvoorbeeld bij ExpressVPN, zodat er altijd een server beschikbaar is voor het inloggen vanuit het buitenland in Netflix USA. Dit alles omdat op zijn beurt Netflix er alles aan doet om deze VPN-servers te blokkeren.

Netflix blokkade omzeilenGratis VPN-providers

Het is niet verstandig om gratis VPN-verbinding te gebruiken voor het streamen van Netflix. Vaak werken ze niet eens en zijn we eigenlijk snel uitgepraat. Mocht je erover denken om deze gratis VPN-verbinding te gaan gebruiken ter bescherming van je anonimiteit dan kan je van een koude kermis thuiskomen.

Het businessmodel van deze gratis VPN-verbinding is namelijk om over jouw rug geld te verdienen en daarbij is het zogenaamd beschermen van jouw anonimiteit op het internet een marketing truc. Veelal worden de log gegevens (surfgedrag) opgeslagen en doorverkocht en dit is nog maar het beste scenario. Er zijn gevallen bekend dat ze daadwerkelijk je computer ingaan om gevoelig info te stelen.

De beste gratis VPN aanbieders:

 1. ExpressVPN - Beste Dienst
 2. AtlasVPN
 3. ProtonVPN
 4. TunnelBear
 5. Hotspot Shield

Beste films op NetflixNetflix blokkade omzeilen hoeveel ben je kwijt?

Een VPN kost ongeveer 3-8 euro per maand. Willen we de Netflix blokkade omzeilen is het aanschaffen van een VPN aanbieder een noodzaak. Er is geen ontkomen aan Netflix buitenland omzeilen staat gelijk aan VPN provider aanschaffen. De Netflix proxy omzeilen functie is niet de enige eigenschap die een VPN aanbieder heeft. Net zoals Netflix nu niet kan zien dat je bijvoorbeeld vanuit buiten USA inlogt zal vanaf nu al je surfgedrag worden gecodeerd. Het is de garantie voor anonimiteit op het internet.

Wanneer we een abonnement kiezen kunnen we het best gaan voor een jaarabonnement omdat dit veel geld kan besparen. De slimmigheid is dat we vaak gebruik kunnen maken van een proefperiode, deze is van 3 tot 30 dagen. Dit is verschillend per VPN, let dus wel op!! Een andere slimmigheidje om kosten te besparen is het gebruik van een router zodat binnen huis alle communicatie gaat via dat punt. Wanneer je een router gebruikt is dit 1 multi login maar op de zelfde tijd bespaar je er wel 2 tot 5  multi log in die dan overblijven. De overige login zou je kunnen delen met familie en vrienden zodat je hier ook kosten kan besparen.

Meer VPN gerelateerde artikelen

Wil je iets meer weten over privacy and veiligheid op het internet:
star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl