Netflix in buitenland kijken

Netflix in buitenland film of serie ontvangen is geen probleem. Binnen Europa zal je gewoon dan weer aanmelden in je Nederlandse account. Het vervelende is wanneer je buiten de EU reist, dan zal je niet meer in kunnen loggen in je Nederlandse account en automatisch zal je op de lokale Netflix aangemeld worden. Ben je bijvoorbeeld in Hongkong dan log je in op de Netflix aanbod van deze locatie. Dit betekend geen Nederlandse ondertiteling meer of Nederlandse series en film. Nederlandse netflix kijken is niet meer mogelijk vanuit het buitenland.

BIJGEWERKT: 2 augustus 2020

Wat is je IP-adres

De streaming websites kunnen je IP-adres achterhalen net zoals ik dat kan. In het voorbeeld hieronder kan je je huidige IP-adres zien!! Om dit te vermijden zal je een versleutelde verbinding moeten gebruiken, de VPN dienst.

IP:
Stad:
Land:
ISP:

NL Netflix vanuit het buitenland video voorbeeld

Netflix in het buitenland

Om sowieso te kunnen genieten van het volledige Netflix film aanbod is het aan te raden je te registeren voor een Amerikaanse account. Met deze manier van Netflix gebruiken kan je het meeste uit je abonnement halen. Het probleem is echter dat niet alle VPN aanbieders werken. Dit kan zeer frustrerend zijn wanneer je juist op zoek bent naar een VPN service die werkt.

Aanmelden in het buitenland in Netflix Nederland

Nieuwe wetgeving

In April 2018 is er een nieuwe wet ingegaan dit betekend dat de locatie blokkade van televisie-uitzendingen binnen Europa niet meer mag. Makkelijk voor de televisiekijkers op vakantie binnen Europa. Voor buiten Europa zal je nog wel worden geblokkeerd. De aanmelden voor Netflix Amerika veranderd niet. Wanneer je buiten de VS woont zal je nog altijd een VPN-provider moeten gebruiken.

Wil je alle regio’s van Netflix openen dan is een account openen in Netflix Amerika een optie

VPN providers voor NL Netflix in buitenland kijken

DE TRUC VOOR 30 DAGEN GRATIS

Gratis VPN voor 30 dagen bij afsluiting van een jaarabonnement van ExpressVPN. Mocht je niet tevreden zijn krijg je zonder opgave van reden je geld binnen 5 dagen terug. Ideaal wanneer je maar voor een korte periode een VPN nodig hebt. Dit is dus de truc om een van de beste VPN aanbieders GRATIS te testen.

De VPN diensten heb ik zelf allemaal getest in combinatie met de toegankelijkheid in Netflix USA en aanmelden in Ziggo Nederland wanneer je in het buitenland zit. Houd er wel rekening mee dat dit een moment opname is.

Nederlandse Netflix in buitenland ontvangen is nooit een vast gegeven omdat Netflix er alles aan doet om dit tegen te gaan. De VPN aanbieders moeten hierdoor vaak van servers veranderen om Netflix voor te blijven. Eigenlijk een vaste regels is wanneer een VPN dienst goedkoop is dat ze naar aller waarschijnlijkheid deze service niet kunnen garanderen.

Het kan zomaar zijn dat het vandaag werkt en morgen niet meer. De VPN aanbieders in mijn lijst zijn grote en bekende aanbieders van VPN diensten en ze zullen er hierdoor alles aan doen om je deze service te kunnen geven. Garanderen doen ze het echter ook niet, maar mijn ervaring is dat ze zeer betrouwbaar zijn mbt een server die het mogelijk maakt Nederlandse Netflix in het buitenland te ontvangen.

Netflix buitenland

Om deze reden is het onderstaande artikel ook zo interessant. Ik heb namelijk uitgezocht welke VPN service wel werkt zodat Nederlandse Netflix in het buitenland kijken geen probleem meer hoeft zijn. Netflix in buitenland wordt een makkie en nu hoef je geen aflevering van je favoriete serie meer te missen.

Tip van de dag:  Je hebt een specifiek abonnement nodig om alle Netflix landen die worden aangeboden te openen 

Registreert je bij Netflix Amerika. Dit kan niet met een lokaal geregisseerd abonnement (bijv. als Nederlands Netflix abonnee).

De vijf-stappen om je aanbod te vergroten is een Amerikaanse Netflix account af te sluiten:

 • Kies eerst een van de door mij aanbevolen VPN-aanbieders en maak gebruik van een van de Amerikaanse servers.
 • Bezoek Netflix.com website
 • Maak een nieuwe email adres aan en registreer je hiermee
 • Het is een “must” een Amerikaanse postcode te gebruiken bijv : 90210
 • Het gebruik van je NL creditkaart kan

Aanmelden vanuit het buitenland in Netflix Nederland

Via internet biedt Netflix dus een streaming mogelijkheid op demand. Het bedrijf is opgericht in de Verenigde Staten. Sinds 11 september 2013 heeft Netflix ook voet op de Nederlandse bodem gezet. Netflix heeft een ruim aanbod van documentaires, films, televisieseries, concerten en stand up comedian shows.

Het klinkt misschien raar maar een leven zonder deze streaming video gigant is voor mij niet meer in te denken. Hier geniet ik enorm van in mijn vrije tijd. Niet te vergeten dat ik met Netflix heel succesvol ben geweest op het gebied van “daten” meerdere keren is een romantische avond nog op de bank hangen uitgelopen op heel iets anders…….

netflix in het buitenland in allerlei posities

Bewijs dat het werkt Nederlandse Netflix in het buitenland

Ik was een paar dagen in het buitenland en dit was ideal voor het testen van een aantal VPN diensten. Nederlandse Netflix in buitenland was een feit. Ik heb van drie van de populairste VPN services een video gemaakt als bewijs. Graag wil ik nu al kwijt dat ik geen held ben in het maken van video’s vergeef mij dit alsjeblieft.

Wanneer ik wel goed was geweest had ik wel in “Goede tijden slechte tijden” gezetten. Het gaat om het bewijs dat de volgende VPN diensten werken wanneer je in het buitenland zit. Nederlandse Netflix kijken in het buitenland is dan ook niet moeilijk mits je beschikt over een VPN service. Een van de voordelen zal ook de mogelijkheid zijn van Nederlandse ondertiteling te kiezen wanneer je Netflix NL van je tablet of smartphone zou willen streamen. Vaak vinden mensen films kijken met Nederlandse ondertiteling prettiger dit kan inprincipe overal ter wereld.

1) Bewijs Inloggen vanuit het buitenland in Netflix Nederland met NordVPN (Netflix Turkije)

NORDVPN is een uitgebreid VPN service met een  top anonimiteit. Ik heb er een artikel over deze VPN aanbieder geschreven. In deze  NordVPN review  kun je mijn NordVPN ervaringen lezen. Ik bespreek hierin de technische aspecten en gebruikersgemak van NordVPN. De video hierboven is het bewijs van Nederlandse Netflix in buitenland.

2)Bewijs Inloggen vanuit het buitenland in Netflix Nederland met CyberGhost

CyberGhost VPN bestaat reeds enkele jaren. Het Marketing concept is onlangs veranderd er is een nieuwe verbeterde versie 2.0 op de markt geïntroduceerd.

De van origine Duitse VPN aanbied is een van de grootste aanbieders op de Duitse markt. De CyberGhostVPN is zeker niet de snelste op de markt, maar in deze economische crisis waar je nu eenmaal moet letten op wat je uitgeeft is CyberGhost VPN een van de goedkoopste VPN aanbieders op de markt. Je kan je euro tenslotte maar een keer uitgeven.

De video hierboven is het bewijs van Nederlandse Netflix in buitenland.

3) Bewijs Inloggen vanuit het buitenland in Netflix Nederland met ExpressVPN (Netflix Spanje)

ExpressVPN is een hoogstaande versleutelde verbinding voor aanbieders in Nederland. Staan hierdoor ook hoog in mijn ranking. De ExpressVPN heeft heeft een zeer uitgebreid server-park in vele landen en diverse steden. Dit is belangrijk om altijd en stabiele verbinding te kunnen garanderen aan je klanten.

Dit is de VPN service voor het streamen van media. Films en tv-series kunnen zonder veel probleem met een stabiele bandbreedte worden overgebracht naar de ontvanger. Ze hebben speciale servers hiervoor ingericht.

Bezoek de het ExpressVPN verslag.  Hierin wordt de VPN uitgebreid besproken aan de hand van tests die ik heb uitgevoerd.

Onze Nederlanders in het buitenland

Veel van onze landgenoten zitten bijv. Frankrijk (Côte d‘Azur), Italië of Azië. Eigenlijk zitten wij Nederlandser overal. Het reizen en verkennen van de wereld zit in ons bloed en geldt als de fundering voor wat Nederland nu is. Deze Nederlanders vinden het belangrijk tv-series, documentaire of films uit Nederland te streamen.

Zelfs wanneer we alleen maar op vakantie zijn hebben we nu de luxe om niets van de Nederlandse tv programmering te hoeven missen. Dit artikel gaat verder over “Het aanmelden bij Netflix Nederland vanuit het buitenland” wanneer jullie geïnteresseerd  zijn om Nederlandse tv in het buitenland te kunnen ontvangen is het volgende artikel interessant nl:

Waarom gebruikt Netflix geo blokkades

Netflix in het buitenland. Netflix sluit de digitale deur met behulp van geografische barrières voor gebruikers die in de internationale database van het Netflix programma-aanbod proberen te komen (aanmelden bij Netflix buitenland). Dit betekent dat alle Netflix-gebruikers alleen maar kunnen genieten van het lokale aanbod. Netflix dreigde zelfs de beveiliging zo hoog te maken dat wij als Netflix fans niet meer zouden worden toegelaten tot films en series op Netflix van bijvoorbeeld de super populaire Netflix website van de Verenigde Staten.

Alleen de database van het land waar je je in bevindt blijft open. Dit zorgt natuurlijk voor veel kritiek onder de betalende Netflix fans. In sommige landen is het aanbod klein (Nederland) of zelfs afwezig (Spanje) dat we wel genoodzaakt zijn gebruik te maken van het Amerikaanse Netflix aanbod. Netflix kijken in het buitenland, we hebben geen keuze, want er is geen aanbod.

Netflix wordt steeds strenger

Hoe pijnlijk sommige van deze maatregelen ook zijn, Netflix neemt deze strenge maatregel niet voor niets. Het gaat hierbij niet om wat wij als Netflix gebruikers willen, maar om de economische en politieke redenen achter de inhoud licenties-industrie. Wanneer een filmproducent (Pixlar, HBO, Walt Disney) een nieuwe film titel uitbrengt, willen ze een zo groot mogelijk bereik voor deze nieuwe filmproductie. Veel bereik is immers goed voor de portemonnee.

Hiervoor tekenen de filmproducenten verschillende distributie-afspraken in verschillende regio’s om de filmtitels via zoveel mogelijk kanalen te distribueren. Een titel uit de Verenigde Staten kan bijvoorbeeld verkocht worden aan een tv-kanaal in Nederland, maar ook aan betaalde televisie in Duitsland en als normale televisieserie in België.

Iedere producent heeft een zender

Het laatste wat zo’n tv-mediabedrijf dan wil is dat consumenten gaan uitzoeken waar ze de meest up-to-date vervolg van de serie kunnen zien. Betaalde diensten zoals Netflix maar ook HBO, Hulu zijn hierdoor zeer irritant omdat hele series en film hier worden aangeboden. Wat voor ons als kijker super handig is. Eén kanaal waar we al onze favoriete programma’s, kunnen zien is een doorn in het oog van de producenten omdat ze dan alleen maar hun titel dan Netflix, HBO ect kunnen verkopen, wat niet voor genoeg omzet zorgt.

De streaming-dienst zijn hierdoor wel genoodzaakt geografische blokkades op te werpen omdat ze anders simpelweg geen inhoud meer krijgen aangeboden, wat dan weer zorgt voor verlies van abonnees.

Dit is een van de belangrijkste oorzaken waarom een Dienst zoals Netflix zelf is gaan produceren en dat doen ze met zeer veel succes met series als House of Card en Narco’s. Voor het produceren van eigen producties hopen ze dus meer klanten aan te trekken en zullen ze dus minder afhankelijk zijn van de grote bekende filmproducten.

Het enige nadeel is wij als huidige abonnees hieraan mee betalen. Het abonnement is 20% duurder geworden.

Netflix buitenland geografische blokkades ontwijken met een VPN

Voordat je toegang krijgt tot Netflix buitenland zal je je eerst moeten aanmeldt bij Netflix Nederland. Je registreert jezelf via de officiele wegen en krijgt nu toegang tot het film aanbod van Netflix Nederland. Dit is belangrijk, je hebt nu een Nederlandse Netflix account.

Deze account zal binnen Europa niet worden geblokkeerd. Ben je woonachtig in Spanje is het belangrijk een Nederlandse account te openen wil je toegang krijgen tot Netflix NL. Met je huidige Spaanse Netflix account is het onmogelijk om zelfs maar met een VPN Netflix NL te openen. Dit is de meest belangrijk verandering sinds de nieuwe Europese wetgeving op het gebied van geo-blokkade.

Zou je al de Netflix blokkades willen ontwijken dan is het openen van een Amerikaanse Netflix abonnement de enige oplossing. Ik het groene blok hierboven genoemd naar TIP van de dag wordt uitgelegd hoe je dit kan doen.

Wat is een VPN aanbieder?

Een VPN (Virtuel Privat Network) komt van oorspronkelijk uit het leger. Het is een versleutelde verbinding van Y naar Z. Deze gecodeerde verbinding is van levensbelang voor leger eenheden die onderling veilig met elkaar willen communiceren, zonder dat de vijand het bericht kon ontcijferen. Het is dan ook bijna niet mogelijk het versleutelde bericht te ontleden. Ik bedoel met “bijna” dat het wel mogelijk is maar ten eerste niet met gewone huis tuin en keuken hardware. Zelfs het leger zou ze er weken overdoen gebruikmakende van zeer geavanceerde apparatuur.

Hierna ontdekte het bedrijfsleven de versleutelde verbinding. De VPNs werden op bedrijfsservers geïnstalleerd en vanaf toen was thuis werken veilig. Men hoefte niet meer bang te zijn dat er gevoelig bedrijfsinformatie zou worden gestolen door hackers.

Nu dankzij vele “klokken luiders” zoals Snowden weten we dat ook wij, de normale burger gevaar lopen wanneer je ons onbespied wanen op het internet. Gewone gebruiker zoals jij en ik lopen gevaar omdat we onze privacy en beveiliging niet serieus genoeg nemen. De versleutelde verbinding is een van de tools die in onze huidige samenleving niet mag ontbreken wanneer we veilig and anoniem gebruik willen maken van het internet.

Wat kost een VPN provider zodat Netflix kijken buitenland mogelijk wordt?

Voor niets gaat de zon op en je zal dus wel een klein bedrag over moeten hebben voor deze extra veiligheid. We hebben het dan over ongeveer twee biertjes per maand qua kosten want wanneer we kijken naar de gemiddelde kosten per maand zal het gaan van 3-8 USD.

Er zijn allerlei trucjes om deze kosten nog lager te maken door bijvoorbeeld te kiezen voor een jaarabonnement. Wanneer je niet tevreden bent kan je er bij de meeste VPN aanbieders binnen de 30  dagen wel weer van af. Tevens hebben de VPN aanbieders meerdere login mogelijkheden meestal van 3-6 gelijktijdige aansluitingen. Deze aansluitingen zou je kunnen delen met je naasten om de kosten te drukken. Het zou ook mogelijk zijn om een router te kopen waar je de VPN software op zou kunnen zetten. Nu kan alles via deze router laten lopen, dit scheelt ook weer een aansluiting.

Kies verstandig

Het is belangrijk voor je gemoedstoestand dat je kiest voor een product waar je veel plezier mee zal kunnen hebben. Ja dit zal je geld kosten (3-8 USD per maand) maar je zal kunnen genieten van een stabiele en snelle verbinding tijdens het gebruik. De VPN bedrijven hebben geïnvesteerd in een betrouwbare infrastructuur om een goede dienst te kunnen leveren. Dit heeft ze veel geld gekost vandaar dat de VPN prijzen nogal verschillende zijn.

Bij een goedkope VPN is doorgaans een trage helpdesk, maar doorgaans wil je niet wachten en ideal zou zijn wanneer nu het probleem opgelost zou worden. Wanneer je kiest voor een goedkope VPN aanbieders zal je het ook zeker merken in het aantal servers en landen die ze ter beschikking stellen. Kortom kies je goedkoop wees er dan wel van bewust dat dit op de lange duur misschien niet de juiste keuze is en zo duur zijn VPN aanbieders toch ook niet?

Gebruik maken van gratis VPN aanbieders

Waar je helemaal niet in zee mee zal moeten gaan zijn de gratis VPN aanbieders. Vermijd deze aanbieders!!! Deze partijen hebben jouw veiligheid niet als eerste prioriteit. Ze laten je geloven dat ze net zo goed en betrouwbaar zijn als de VPN aanbieders waar je voor moet betalen. Dit is echter niet waar, deze bedrijven log juist jouw internet data en verkopen deze informatie door aan de hoogste bieders.

Er zijn zelfs gevallen bekend dat ze malware installeren op je computer en er vandoor gaan met nog waardevoller informatie zoals bank en identiteitsgegevens. Gebruik dus geen gratis VPN service die in vele gevallen toch niet werken om te streamen omdat hun infrastructuur onvoldoende toereikend is.

Up to date VPN informatie

Via deze website proberen wij u op de hoogte te houden van alle laatste ontwikkeling op het gebied van veiligheid en privacy. Zo heb ik ook artikelen geschreven over de Sleepwet en waarom ik denk dat ze de wet zo snel mogelijk proberen door te drukken. Verder zal een groot gedeelte van de website gaan over de verschillende VPN aanbieders. Elke VPN aanbieder is anders en daar ga ik dan ook dieper op in de review die ik schrijf.

Meer VPN gerelateerde artikelen

Wil je iets meer weten over privacy and veiligheid op het internet:
Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

13 Opmerkingen
 1. Waarom zo moeilijk doen als je zelf met OpenVPN een eigen VPN kunt opzetten? Als je een Synology NAS hebt of een ander fatsoenlijk merk zet je dit in een oogwenk op. Ook je Fritz.box van xs4all kan dat. Tutorials via google….

  • Hoi,

   Er zijn meerde wegen die naar Rome leiden. De VPN is een van de makkelijkste opties omdat je geen technische kennis nodig hebt voor de aanschaf en installatie.

   Groetjes,
   Mike

 2. Hi!

  Bedankt voor alle moeite die je hebt genomen om dit artikel te schrijven.

  Ik ben op Bali en probeer Netflix te kijken via ExpressVPN. Netflix geeft een streamingfout (geeft aan dat ik een unblocker of proxy gebruik). Kwestie van wachten? Wat kan je me hier aanbevelen?

  Ik waardeer je reactie, alvast dank!

  • Hoi Nieck,

   In welke Netflix land zou je willen inloggen? Wanneer dit USA is zal je in Los Angels 1 moeten proberen, wanneer deze niet klopt is het handigste even contact op te nemen met ExpressVPN zelf. Deze hebben een zeer goede helpdesk.

   Groeten,
   Mike

 3. Hoi!
  Wij wonen in Duitsland en ik heb sinds 2 maanden netflix. Afgesloten in NL en ook 2 maanden het Nederlandse aanbod ontvangen. Tot gister.. Duits aanbod en NLaanbod geeft foutmelding bij het openen.
  Zonet over de grens in NL netflix geopend en wat afgespeeld.
  Nu weer thuis, open de netflix app, weer Duits aanbod
  Kan ik hier iets aan doen, zonder VPN te hoeven nemen?
  Alvast bedankt!
  Groetjes Ingrid

 4. Hoi!
  Wij wonen in Duitsland en ik heb sinds 2 maanden netflix. Afgesloten in NL en ook 2 maanden het Nederlandse aanbod ontvangen. Tot gister.. Duits aanbod en NLaanbod geeft foutmelding bij het openen.
  Zonet over de grens in NL netflix geopend en wat afgespeeld.
  Nu weer thuis, open de netflix app, weer Duits aanbod
  Kan ik hier iets aan doen, zonder VPN te hoeven nemen?
  Alvast bedankt!
  Groetjes Ingrid

 5. truc werkt niet. netflix checkt bij betalen of de kaart wel een Turkse betaalkaart is!

 6. Goedenavond,

  wij wonen permanent in Spanje en hebben een nederlands Netflix abonnement, wordt ook via een nederlandse bank betaald.
  Wij hebben gedurende 6 maanden naar mooie spaanse films en series kunnen kijken met nederlandse ondertiteling.
  Helaas nu kunnen wij de meeste series en films niet meer ontvangen of geen spaanse ondertiteling,
  Hoe kunnen wij weer terug naar spaanse films en series met nederlandse ondertiteling?

  hartelijke groet,

  Fred

  • Hoi Fred,

   Ik gebruik ExpressVPN. Probeer deze aanbieder. Neem een jaarabonnement en ben je niet tevreden krijg je 100% je geld terug wanneer je niet tevreden bent.

   Groetjes,
   Mike

  • Hoi Fred,

   Bedankt voor je vraag. Voor 2018 was het erger, wanneer je buiten de NL was ging je Netflix account direct naar die regio waar je je bevindt. Since 2018 is er europese wetgeving dat je gedurende 3 maanden nog steeds NL Netflix kan kijken, maar na die 3 maanden gaat het automatisch naar die regio waar je je bevindt, in dit geval Spanje. Was volgens mij 3 maanden, maar kan ook 6 maanden zijn geworden.

   Om dit te omzeilen moet je een VPN gebruiken. Ik doe morgen een update van de vpn providers en dan zal ik kijken welke VPN je zal moeten gebruiken voor Netflix NL.

   Groeten,
   Mike

 7. Hallo Mike,

  Ik heb hetzelfde probleem als Fred. Heb alle beste VPN”s gevraagd of ik de Nederlandse Netflix kan krijgen met hun VPN hier in Spanje. Maar het antwoord is bij allemaal hetzelfde. Nee dus…..jammer. Kan wel naar de Amerikaanse Netflix gaan zeggen ze. Maar dat schiet niet op, geen Nederlandse ondertiteling. Heel jammer.

  Groetjes,
  Els

  • Hoi Els,

   Ik gebruik ExpressVPN. Probeer deze aanbieder. Neem een jaarabonnement en ik garandeer je dat je vanaf nu vanuit locatie Spanje NL ondertiteling kan ontvangen. Ben je niet tevreden krijg je 100% je geld terug wanneer je niet tevreden bent.

   Groetjes,
   Mike

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  DeBesteVPN.nl