Netflix in buitenland kijken 2022

Netflix in buitenland ontvangen is geen probleem. Binnen Europa kan je aanmelden met je Nederlandse account. Het vervelende is wanneer je buiten de EU reist, dan kan je niet meer inloggen in je Nederlandse account en automatisch zul je op de lokale Netflix aangemeld worden.

Dit is per land verschillende. Ben je in Spanje zal dit Spanje zijn in Portugal is dit dan Portugal.

Dit betekent het Netflix aanbod van de locatie waar je bent. Geen Nederlandse series. Nederlandse Netflix kijken in het buitenland is nog niet zo makkelijk.

Lees verder dan leg ik uit hoe eenvoudig het wel is.

BIJGEWERKT: 16 januari 2022

30 dagen gratis ExpressVPN
ExpressVPN - Anoniem en Beschermd Surfen!

Je kan ExpressVPN GRATIS 30 dagen testen en ben je niet tervreden dan krijg je binnen je geld terug.

Netflix buitenland: wat is je IP-adres?

Als je Netflix in het buitenland probeert te kijken zal Netflix je IP-adres achterhalen net zoals ik dat kan. In het voorbeeld hieronder kan je je huidige IP-adres zien! Om dit te vermijden heb je een versleutelde verbinding nodig, de VPN dienst. Daarmee is Netflix kijken in het buitenland weer mogelijk.

IP:
Stad:
Land:
ISP:

Netflix buitenland: videovoorbeeld 2022

Netflix in het buitenland via VPN

Wil je Netflix kijken in het buitenland, is het aan te raden je te registeren voor een Amerikaanse account. Op die manier haal je meer uit Netflix. Het probleem is echter dat niet alle VPN aanbieders werken. Dit kan zeer frustrerend zijn als je graag Netflix in het buitenland kijkt.

Netflix buitenland: aanmelden met NL account

Netflix buitenland: Nieuwe wetgeving

In April 2018 is er een nieuwe wet ingegaan die voorschrijft dat locatie blokkade van televisie-uitzendingen binnen Europa niet meer mag. Makkelijk voor de televisiekijkers op vakantie binnen Europa. Maar buiten Europa word je nog altijd geblokkeerd. Als je dus buiten eu Netflix buitenland wilt kijken is dat geen probleem. Maar Nederlandse Netflix kijken in het buitenland is andere koek.

Wil je alle regio’s van Netflix buitenland openen dan is een Netflix US account een optie.

Netflix buitenland: VPN providers

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN

DE TRUC VOOR 30 DAGEN GRATIS

Gratis VPN voor 30 dagen bij afsluiting van een jaarabonnement van ExpressVPN. Mocht je niet tevreden zijn krijg je zonder opgave van reden je geld binnen 5 dagen terug. Ideaal wanneer je maar voor een korte periode een VPN nodig hebt. Dit is dus de truc om een van de beste VPN aanbieders GRATIS te testen als je Netflix in het buitenland wilt kijken.

De VPN diensten heb ik zelf allemaal getest in combinatie met de toegankelijkheid van Netflix USA en aanmelden in Ziggo Nederland wanneer je in het buitenland zit. Houd er wel rekening mee dat dit een moment opname is. Netflix kijken in het buitenland kan door Netflix tegen gehouden worden, dan is er weer een nieuwe server nodig vanuit de VPN aanbieder.

Nederlandse Netflix buiten Nederland ontvangen is nooit een vast gegeven omdat Netflix er alles aan doet om dit tegen te gaan. De VPN aanbieders moeten hierdoor vaak van servers veranderen om Netflix voor te blijven. Eigenlijk een vaste regels is wanneer een VPN dienst goedkoop is dat Netflix kijken in het buitenland een frustrerende bezigheid wordt.

Het kan zomaar zijn dat het vandaag werkt en morgen niet meer. De VPN aanbieders in mijn lijst zijn grote en bekende aanbieders en ze zullen er hierdoor alles aan doen om jou Netflix in buitenland te laten kijken. Garanderen doen ze het echter ook niet, maar ik vind ze zeer betrouwbaar voor Netflix kijken in het buitenland.

Netflix buitenland: Amerikaans abonnement

Ik heb uitgezocht welke VPN service wel werkt zodat Nederlandse Netflix in het buitenland kijken geen probleem meer hoeft zijn. Netflix in buitenland wordt een makkie en nu hoef je geen aflevering van je favoriete serie meer te missen.

Maar naast Netflix kijken in het buitenland willen ook veel mensen juist Amerikaanse Netflix kijken in Nederland.

Nederlandse Netflix kijken in het buitenland en Amerikaanse Netflix kijken in Nederland… er is sowieso een VPN voor nodig.

Tip van de dag:  Je hebt een specifiek abonnement nodig om alle Netflix landen die worden aangeboden te openen 

Registreer je bij Netflix Amerika. Dit kan niet met een lokaal geregisseerd abonnement (bijv. als Nederlands Netflix abonnee).

De vijf-stappen om je aanbod te vergroten door een Amerikaans Netflix account af te sluiten:

 • Kies eerst een van de door mij aanbevolen VPN-aanbieders en maak gebruik van een van de Amerikaanse servers.
 • Bezoek Netflix.com website (per land is er een andere content)
 • Maak een nieuwe email adres aan en registreer je hiermee
 • Het is een “must” een Amerikaanse postcode te gebruiken bijv : 90210
 • Het gebruik van je NL creditkaart kan

Netflix buitenland: Nederlands account

Goed, terug naar Netflix in buitenland. Via internet biedt Netflix dus een streaming mogelijkheid op demand. Het bedrijf is opgericht in de Verenigde Staten.

Sinds 2013 heeft Netflix ook voet op de Nederlandse bodem gezet. Netflix heeft een ruim aanbod van documentaires, films, televisieseries, concerten en stand up comedian shows.

Het klinkt misschien raar maar een leven zonder deze streaming video gigant is voor mij niet meer in te denken. Netflix in het buitenland is ook onmisbaar voor mij.

Hier geniet ik enorm van in mijn vrije tijd. Niet te vergeten dat ik met Netflix heel succesvol ben geweest op het gebied van “daten” meerdere keren is een romantische avond nog op de bank hangen uitgelopen op heel iets anders…….

Netflix in buitenland in allerlei posities

Netflix buitenland: het bewijs dat het werkt

Ik was een paar dagen in het buitenland, dus kon ik nooit wat VPN’s testen. Nederlandse Netflix in buitenland was een feit. Ik heb van drie van de populairste VPN services een video gemaakt als bewijs. Graag wil ik even kwijt dat ik geen held ben in het maken van video’s…

Het gaat om het bewijs dat de volgende VPN diensten werken als je Netflix in het buitenland wilt kijken. Nederlandse Netflix kijken in het buitenland is dan ook niet moeilijk als je beschikt over een VPN service.

Vaak vinden mensen films kijken met Nederlandse ondertiteling prettiger. Dit kan dus nu ook wanneer we inloggen in het buitenland in Netflix.

Enkele goedgekeurde VPN aanbieders:

ExpressVPN

ExpressVPN is een hoogstaande versleutelde verbinding voor aanbieders in Nederland. Ze staan hierdoor ook hoog in mijn ranking. De ExpressVPN heeft een zeer uitgebreid serverpark in vele landen en diverse steden.

Dit is belangrijk om altijd en stabiele verbinding te kunnen garanderen aan je klanten. En zodat iedereen Netflix in het buitenland kan kijken.

Dit is de VPN service voor het streamen van media. Films en tv-series kunnen zonder probleem met een stabiele bandbreedte worden overgebracht naar de ontvanger. Ze hebben speciale Netflix servers hiervoor ingericht. Dus zeker geschikt voor Netflix in het buitenland.

Bezoek het ExpressVPN verslag.  Hierin wordt de VPN uitgebreid besproken aan de hand van tests die ik heb uitgevoerd.

NordVPN

NordVPN is een uitgebreide VPN service met een  top anonimiteit. Ze zijn ook zeer geschikt voor Netflix in buitenland. Ik heb er een artikel over deze VPN aanbieder geschreven. In deze  NordVPN review  kun je mijn NordVPN ervaringen lezen. Ik bespreek hierin de technische aspecten en gebruikersgemak van NordVPN. De video hierboven is het bewijs van Nederlandse Netflix in buitenland.

Cyberghost

CyberGhost VPN bestaat al enkele jaren. Het Marketing concept is onlangs veranderd en er is een nieuwe verbeterde versie 2.0 op de markt geïntroduceerd.

De van origine Duitse VPN dienst is een van de grootste aanbieders op de Duitse markt. De CyberGhost VPN is zeker niet de snelste op de markt, maar wel een van de de goedkoopste VPN aanbieders op de markt.

Je kan je euro tenslotte maar een keer uitgeven. Ondanks de prijs is ook CyberGhost prima te gebruiken voor Netflix kijken in het buitenland.

Netflix buitenland: expats

Veel van onze landgenoten zitten bijv. Frankrijk (Côte d‘Azur), Italië of Azië. Eigenlijk zitten we overal. Het reizen en verkennen van de wereld zit in ons bloed en geldt als de fundering voor wat Nederland nu is. Voor veel van deze expats is Nederlandse Netflix kijken in het buitenland erg belangrijk.

Zelfs wanneer we alleen maar op vakantie zijn hebben we nu de luxe om Netflix in buitenland te kijken. Dit artikel gaat over Nederlandse Netflix kijken in het buitenland. Maar deze artikelen kunnen ook interessant zijn:

Netflix in buitenland: waarom geo-blokkades?

Deze streaming gigant  sluit de digitale deur met behulp van geografische barrières voor gebruikers die in de internationale database van het Netflix programma-aanbod proberen te komen (aanmelden bij Netflix in het buitenland).

Netflix dreigde zelfs de beveiliging zo hoog te maken dat wij als Netflix fans niet meer zouden worden toegelaten tot films en series op Netflix van bijvoorbeeld de super populaire Netflix website van de Verenigde Staten.

Alleen de database van het land waar je je in bevindt blijft open. Dit zorgt natuurlijk voor veel kritiek onder de betalende Netflix fans. In sommige landen is het aanbod klein (Nederland) of zelfs afwezig (Spanje) waardoor we wel genoodzaakt zijn gebruik te maken van het Amerikaanse Netflix aanbod.

Netflix kijken in het buitenland, we hebben geen keuze, want er is geen aanbod. Met een versleutelde verbinding kan je je Netflix blokkade omzeilen en je aanbod vergroten.

Netflix in buitenland

Netflix buitenland: Netflix wordt steeds strenger

Het gaat hierbij niet om wat wij als Netflix gebruikers willen, maar om de economische en politieke redenen achter de licenties-industrie.

Wanneer een filmproducent een nieuwe film uitbrengt, willen ze een zo groot mogelijk bereik voor deze nieuwe filmproductie.

Veel bereik is immers goed voor de portemonnee.

Daarom tekenen de filmproducenten verschillende distributie-afspraken in verschillende regio’s om de filmtitels via zoveel mogelijk kanalen te distribueren.

Een titel uit de Verenigde Staten kan bijvoorbeeld verkocht worden aan een tv-kanaal in Nederland, maar ook aan partijen in andere landen. Die zender heeft dan de rechten in dat land. Daarom kan Netflix in het buitenland een heel ander aanbod hebben.

Netflix in buitenland: iedere producent heeft een zender

Betaalde diensten zoals Netflix maar ook HBO en Hulu zijn voor mediaproducenten zeer irritant omdat hele series en film hier worden aangeboden. Wat voor ons als kijker superhandig is. Eén kanaal waar we al onze favoriete programma’s, kunnen zien is een niet geliefd.

De streaming-diensten zijn hierdoor wel genoodzaakt geografische blokkades op te werpen.

Dit is een van de belangrijkste oorzaken waarom een bijvoorbeeld Netflix zelf is gaan produceren en dat doen ze met zeer veel succes met series als House of Card en Narco’s.

Voor het produceren van eigen producties hopen ze dus meer klanten aan te trekken en zullen ze dus minder afhankelijk zijn van de grote bekende film producten. Op die manier zal Netflix in buitenland steeds meer hetzelfde aanbod krijgen als in Nederland. Maar zover zijn we nog niet.

Het enige nadeel is wij als huidige abonnees hieraan mee betalen. Het abonnement is 20% duurder geworden.

Netflix buitenland: geografische blokkades ontwijken met een VPN

Voordat je toegang krijgt tot Netflix in het buitenland moet je je eerst registreren bij Netflix Nederland. Dat doe je gewoon via de officiële weg. Dit is belangrijk, je hebt nu een Nederlands Netflix account.

Woon je in Spanje is het belangrijk een Nederlands account te openen wil je Nederlandse Netflix in het buitenland kijken. Met je huidige Spaanse Netflix account is het onmogelijk om zelfs met een VPN Netflix NL te openen.

Dit is de meest belangrijke verandering sinds de nieuwe Europese wetgeving op het gebied van geo-blokkade.

Als je alle Netflix blokkades wilt ontwijken, is het openen van een Amerikaans Netflix abonnement de enige oplossing. In het groene blok hierboven zie je hoe je dat doet.

Netflix kijken in het buitenland: Wat is een VPN aanbieder?

Een VPN (Virtuel Private Network) komt oorspronkelijk uit het leger. Het is een versleutelde verbinding van Y naar Z. Deze gecodeerde verbinding is van levensbelang voor legereenheden die onderling veilig met elkaar contact willen maken, zonder dat de vijand het bericht kan ontcijferen.

Het is dan ook bijna niet mogelijk het versleutelde bericht te ontleden. Ik bedoel met “bijna” dat het wel mogelijk is maar ten eerste niet met gewone huis tuin en keuken hardware. Zelfs het leger zou ze er weken overdoen met zeer geavanceerde apparatuur.

Hierna ontdekte het bedrijfsleven de versleutelde verbinding. De VPNs werden op bedrijfsservers geïnstalleerd en vanaf toen was thuis werken veilig. Men hoeft niet meer bang te zijn dat er gevoelig bedrijfsinformatie zou worden gestolen door hackers.

Gewone internetgebruikers zoals jij en ik lopen gevaar omdat we onze privacy en beveiliging niet serieus genoeg nemen. De VPN verbinding is een van de tools die in onze huidige samenleving niet mag ontbreken wanneer we veilig en anoniem gebruik willen maken van het internet. En voor Netflix kijken in het buitenland.

Netflix in buitenland

Netflix in buitenland: wat kost een VPN?

Voor niets gaat de zon op en je moet dus wel een klein bedrag over hebben voor deze extra veiligheid. En om Netflix in het buitenland te kijken. We hebben het dan over ongeveer twee biertjes per maand qua kosten, want de gemiddelde kosten per maand bedragen ongeveer 3-8 USD.

Er zijn allerlei trucjes om deze kosten nog lager te maken door bijvoorbeeld te kiezen voor een jaarabonnement. Wanneer je niet tevreden bent kan je er bij de meeste VPN aanbieders binnen de 30  dagen wel weer van af.

Bovendien hebben de VPN aanbieders meerdere login mogelijkheden meestal van 3-6 gelijktijdige inlogs. Deze inlogs zou je kunnen delen met je naasten om de kosten te drukken. Het is ook mogelijk om een router te kopen waar je de VPN software op kunt zetten.

Nu kan alles via deze router lopen, dit scheelt ook weer een login. Netflix in Buitenland is echt makkelijk te realiseren.

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN

VPN voor Netflix in buitenland: Kies verstandig

Ja dit zal je geld kosten (3-8 USD per maand) maar dan heb je wel een stabiele en snelle verbinding tijdens het gebruik. De VPN bedrijven hebben geïnvesteerd in een betrouwbare infrastructuur om een goede dienst te kunnen leveren. Dit heeft ze veel geld gekost daarom dat de VPN prijzen nogal verschillend zijn.

Bij een goedkope VPN is er doorgaans een trage helpdesk. Bij de duurdere providers gaat dat sneller. Wanneer je kiest voor een goedkope VPN aanbieder zal je het ook zeker merken in het aantal servers en landen die ze ter beschikking stellen.

Kortom, kies je goedkoop wees er dan wel van bewust dat dit op de lange duur misschien niet de juiste keuze is. Met name voor Netflix in het buitenland heb je een stabiele en snelle verbinding nodig. En zo duur zijn VPN aanbieders toch ook niet?

Netflix in het buitenland: gratis VPN aanbieders

Ga niet in zee met gratis VPN aanbieders. Vermijd deze aanbieders!!! Deze partijen hebben jouw veiligheid niet als eerste prioriteit. Ze laten je geloven dat ze net zo goed en betrouwbaar zijn als de VPN aanbieders waar je voor moet betalen.

Dit is echter niet waar, deze bedrijven loggen juist jouw internet data en verkopen deze informatie door aan de hoogste bieders.

Er zijn zelfs gevallen bekend dat ze malware installeren op je computer en er vandoor gaan met nog waardevollere informatie zoals bank- en identiteitsgegevens. Bovendien zijn de gratis VPN diensten niet geschikt voor het kijken van Netflix in het buitenland.

Voor Netflix kijken in het buitenland heb je echt een snelle en stabiele verbinding nodig.

Netflix in buitenland

Netflix in buitenland: Up-to-date VPN informatie

Via deze website probeer ik je op de hoogte te houden van alle laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en privacy. Zo heb ik ook artikelen geschreven over de Sleepwet en waarom ik denk dat ze de wet zo snel mogelijk proberen door te drukken.

Verder gaat een groot gedeelte van de website over de verschillende VPN aanbieders, zoals Ziggo, Hulu, Amazon, Disney. Elke VPN aanbieder is anders en daar ga ik dan ook dieper op in de review die ik schrijf.

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

13 Opmerkingen
 1. Hallo Mike,

  Ik heb hetzelfde probleem als Fred. Heb alle beste VPN”s gevraagd of ik de Nederlandse Netflix kan krijgen met hun VPN hier in Spanje. Maar het antwoord is bij allemaal hetzelfde. Nee dus…..jammer. Kan wel naar de Amerikaanse Netflix gaan zeggen ze. Maar dat schiet niet op, geen Nederlandse ondertiteling. Heel jammer.

  Groetjes,
  Els

  • Hoi Els,

   Ik gebruik ExpressVPN. Probeer deze aanbieder. Neem een jaarabonnement en ik garandeer je dat je vanaf nu vanuit locatie Spanje NL ondertiteling kan ontvangen. Ben je niet tevreden krijg je 100% je geld terug wanneer je niet tevreden bent.

   Groetjes,
   Mike

 2. Goedenavond,

  wij wonen permanent in Spanje en hebben een nederlands Netflix abonnement, wordt ook via een nederlandse bank betaald.
  Wij hebben gedurende 6 maanden naar mooie spaanse films en series kunnen kijken met nederlandse ondertiteling.
  Helaas nu kunnen wij de meeste series en films niet meer ontvangen of geen spaanse ondertiteling,
  Hoe kunnen wij weer terug naar spaanse films en series met nederlandse ondertiteling?

  hartelijke groet,

  Fred

  • Hoi Fred,

   Ik gebruik ExpressVPN. Probeer deze aanbieder. Neem een jaarabonnement en ben je niet tevreden krijg je 100% je geld terug wanneer je niet tevreden bent.

   Groetjes,
   Mike

  • Hoi Fred,

   Bedankt voor je vraag. Voor 2018 was het erger, wanneer je buiten de NL was ging je Netflix account direct naar die regio waar je je bevindt. Since 2018 is er europese wetgeving dat je gedurende 3 maanden nog steeds NL Netflix kan kijken, maar na die 3 maanden gaat het automatisch naar die regio waar je je bevindt, in dit geval Spanje. Was volgens mij 3 maanden, maar kan ook 6 maanden zijn geworden.

   Om dit te omzeilen moet je een VPN gebruiken. Ik doe morgen een update van de vpn providers en dan zal ik kijken welke VPN je zal moeten gebruiken voor Netflix NL.

   Groeten,
   Mike

 3. truc werkt niet. netflix checkt bij betalen of de kaart wel een Turkse betaalkaart is!

 4. Hoi!
  Wij wonen in Duitsland en ik heb sinds 2 maanden netflix. Afgesloten in NL en ook 2 maanden het Nederlandse aanbod ontvangen. Tot gister.. Duits aanbod en NLaanbod geeft foutmelding bij het openen.
  Zonet over de grens in NL netflix geopend en wat afgespeeld.
  Nu weer thuis, open de netflix app, weer Duits aanbod
  Kan ik hier iets aan doen, zonder VPN te hoeven nemen?
  Alvast bedankt!
  Groetjes Ingrid

 5. Hoi!
  Wij wonen in Duitsland en ik heb sinds 2 maanden netflix. Afgesloten in NL en ook 2 maanden het Nederlandse aanbod ontvangen. Tot gister.. Duits aanbod en NLaanbod geeft foutmelding bij het openen.
  Zonet over de grens in NL netflix geopend en wat afgespeeld.
  Nu weer thuis, open de netflix app, weer Duits aanbod
  Kan ik hier iets aan doen, zonder VPN te hoeven nemen?
  Alvast bedankt!
  Groetjes Ingrid

 6. Hi!

  Bedankt voor alle moeite die je hebt genomen om dit artikel te schrijven.

  Ik ben op Bali en probeer Netflix te kijken via ExpressVPN. Netflix geeft een streamingfout (geeft aan dat ik een unblocker of proxy gebruik). Kwestie van wachten? Wat kan je me hier aanbevelen?

  Ik waardeer je reactie, alvast dank!

  • Hoi Nieck,

   In welke Netflix land zou je willen inloggen? Wanneer dit USA is zal je in Los Angels 1 moeten proberen, wanneer deze niet klopt is het handigste even contact op te nemen met ExpressVPN zelf. Deze hebben een zeer goede helpdesk.

   Groeten,
   Mike

 7. Waarom zo moeilijk doen als je zelf met OpenVPN een eigen VPN kunt opzetten? Als je een Synology NAS hebt of een ander fatsoenlijk merk zet je dit in een oogwenk op. Ook je Fritz.box van xs4all kan dat. Tutorials via google….

  • Hoi,

   Er zijn meerde wegen die naar Rome leiden. De VPN is een van de makkelijkste opties omdat je geen technische kennis nodig hebt voor de aanschaf en installatie.

   Groetjes,
   Mike

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl