Hoe te Nederlandse Netflix in buitenland kijken 2024

Netflix kijken in het buitenland is geen probleem. Binnen Europa kan je aanmelden met je Nederlandse account. Het vervelende is wanneer je buiten de EU reist, dan kan je niet meer inloggen in je Nederlandse account en automatisch zul je op de lokale Netflix aangemeld worden.

Dit betekent het Netflix aanbod van de locatie waar je bent. Geen Nederlandse series. Nederlandse Netflix in buitenland kijken is nog niet zo makkelijk.

Lees verder dan leg ik uit hoe eenvoudig het wel is.

Probeer nu!
Deblokkeer Netflix in het buitenland met ExpressVPN - 49% KORTING!

Kies dan voor ExpressVPN, de beste VPN aanbieder op dit moment om de geografische restricties van Netflix te omzeilen. Nu met hoge kortingen en speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS. 30-dagen geld-terug garantie.

Bijgewerkt op: 24 mei 2024

Beschikbaarheid van streaming

Via internet biedt Netflix een streaming mogelijkheid on demand. Het bedrijf is opgericht in de Verenigde Staten.

Sinds 2013 heeft Netflix ook voet op de Nederlandse bodem gezet. Netflix heeft een ruim aanbod van documentaires, films, televisieseries, concerten en stand up comedian shows.

In April 2018 is er een nieuwe wet ingegaan die voorschrijft dat locatie blokkade van televisie-uitzendingen binnen Europa niet meer mag.

Normaal gesproken had je een versleutelde verbinding nodig om voor het Nederlandse Netflix in buitenland inloggen mogelijk te maken. Door de nieuwe EU regelgeving is het gebruik van een versleutelde verbinding niet meer nodig. Wanneer je binnen Europa blijft wordt je Nederlandse account gewoon gehandhaafd. Je hebt je immers met je Nederlandse gegevens aangemeld. Ben je buiten Europa, dan is een versleutelde verbinding nog steeds nodig, omdat Netflix NL zal worden geblokkeerd.

netflix in het buitenland

Heel simple gezegd; binnen de EU kan je gewoon Netflix NL blijven ontvangen. Wanneer je buiten de EU reist, log je automatisch in op de Netflix van het land waar je je dan bevindt. Als je bijvoorbeeld in Singapore bent zal je ingelogd worden bij Netflix Singapore.

Wil je Netflix kijken in het buitenland, is het aan te raden te kiezen voor netflix buitenland omzeilen en je te registeren voor een Amerikaanse account. Op die manier haal je meer uit Netflix.

Netflix buitenland omzeilen: waarom geo-blokkades?

Deze streaming gigant sluit de digitale deur met behulp van geografische barrières voor gebruikers die in de internationale database van het Netflix programma-aanbod proberen te komen (aanmelden bij Nederlandse Netflix in buitenland).

Netflix dreigde zelfs de beveiliging zo hoog te maken dat wij als Netflix fans niet meer zouden worden toegelaten tot films en series op Netflix van bijvoorbeeld de super populaire Netflix website van de Verenigde Staten.

Alleen de database van het land waar je je in bevindt blijft open. Dit zorgt natuurlijk voor veel kritiek onder de betalende Netflix fans. In sommige landen is het aanbod klein (Nederland) of zelfs afwezig waardoor we wel genoodzaakt zijn gebruik te maken van het Amerikaanse Netflix aanbod.

netflix buitenland

Netflix kijken in het buitenland, we hebben geen keuze, want er is geen aanbod. Met een versleutelde verbinding kan je Netflix buitenland omzeilen en je aanbod vergroten.

Daarom tekenen de filmproducenten verschillende distributie-afspraken in verschillende regio’s om de filmtitels via zoveel mogelijk kanalen te distribueren.

Een titel uit de Verenigde Staten kan bijvoorbeeld verkocht worden aan een tv-kanaal in Nederland, maar ook aan partijen in andere landen. Die zender heeft dan de rechten in dat land. Daarom kan Netflix in het buitenland een heel ander aanbod hebben. Ook kan je waarschijnlijk geen gebruik maken van Nederlandse ondertiteling Netflix buitenland. Dit is namelijk ook afhankelijk van de locatie die je opgeeft. Maar Engels wordt wel altijd weergeven als een optie voor de ondertiteling.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Netflix buitenland: geografische blokkades ontwijken met een VPN

De VPN verbinding is een van de tools die in onze huidige samenleving niet mag ontbreken wanneer we veilig en anoniem gebruik willen maken van het internet. En voor Netflix kijken in het buitenland.

Een VPN (Virtuel Private Network) komt oorspronkelijk uit het leger. Het is een versleutelde verbinding van Y naar Z. Waarmee je eenvoudig netflix buitenland omzeilen kan.

De voornaamste reden om een VPN verbinding te gebruik is om je IP-adres en locatie af te schermen waardoor anonimiteit en veiligheid op het internet een feit is. Netflix kan namelijk aan de hand van je IP adres, die in verbinding staat met je telefoon, tablet of laptop, zien waar je op de wereld bent. Door middel van de VPN servers kan je virtueel overal ter wereld zijn. Het probleem met Netflix is alleen dat ze hele strenge beveiliging hebben tegen VPN’s. Daarom is het belangrijk om een VPN te kiezen die de Netflix kijken in buitenland beveiliging kan omzeilen. ExpressVPN is daar een goed voorbeeld van.

Met ExpressVPN zal het nu mogelijk zijn om de geografische blokkades te ontwijken, omdat je overal ter wereld in kunt loggen op de servers. Overheden en hackers kunnen zo geen misbruik meer maken van je naïviteit dat internet veilig is. Hieronder heb ik een aantal praktijkvoorbeelden op een rijtje gezet.

Zo kijk je Nederlandse Netflix in 3 stappen:

 1. Meld u aan voor mijn nummer één VPN: ExpressVPN
 2. Download en installeer de app op uw apparaat
 3. Log in en maak verbinding met een server in Nederland en kijk naar je favoriete Netflix-programma’s!

De beste VPN’s voor Netflix Nederland in 2024

De Netflix VPN diensten heb ik zelf allemaal getest in combinatie met de toegankelijkheid wanneer je in het buitenland zit. Houd er wel rekening mee dat dit een moment opname is. Netflix kijken in het buitenland kan door Netflix tegen gehouden worden, dan is er weer een nieuwe server nodig vanuit de VPN aanbieder.

Nederlandse Netflix buiten Nederland ontvangen is nooit een vast gegeven omdat Netflix er alles aan doet om dit tegen te gaan. De Nederlandse Netflix in buitenland VPN aanbieders moeten hierdoor vaak van servers veranderen om Netflix voor te blijven. Eigenlijk een vaste regels is wanneer een VPN dienst goedkoop is dat Netflix kijken in het buitenland een frustrerende bezigheid wordt.

Het kan zomaar zijn dat het vandaag werkt en morgen niet meer. De VPN aanbieders in mijn lijst zijn grote en bekende aanbieders en ze zullen er hierdoor alles aan doen om jou Netflix in buitenland te laten kijken. Garanderen doen ze het echter ook niet, maar ik vind ze zeer betrouwbaar voor Netflix kijken in het buitenland.

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

ExpressVPN is een hoogstaande versleutelde verbinding voor aanbieders in Nederland. Ze staan hierdoor ook hoog in mijn ranking. De ExpressVPN heeft een zeer uitgebreid serverpark in vele landen en diverse steden. Die is geschikt voor het Netflix buitenland omzeilen.

Dit is belangrijk om altijd en stabiele verbinding te kunnen garanderen aan je klanten. En zodat iedereen Netflix in het buitenland kan kijken.

Ze hebben speciale Netflix servers hiervoor ingericht. Dus zeker geschikt voor Nederlandse Netflix in buitenland.

Netflix in het buitenland: gratis VPN aanbieders

Ga niet in zee met gratis VPN aanbieders. Vermijd deze aanbieders!!! Deze partijen hebben jouw veiligheid niet als eerste prioriteit. Ze laten je geloven dat ze net zo goed en betrouwbaar zijn als de VPN aanbieders waar je voor moet betalen.

Dit is echter niet waar, deze bedrijven loggen juist jouw internet data en verkopen deze informatie door aan de hoogste bieders.

Er zijn zelfs gevallen bekend dat ze malware installeren op je computer en er vandoor gaan met nog waardevollere informatie zoals bank- en identiteitsgegevens. Bovendien zijn de gratis VPN diensten niet geschikt voor het kijken van Netflix in het buitenland. Zo kan je vaak geen eens Netflix buitenland omzeilen.

Verder heb je voor het Netflix kijken in het buitenland echt een snelle en stabiele verbinding nodig.

DE TRUC VOOR 30 DAGEN GRATIS

Gratis VPN voor 30 dagen bij afsluiting van een jaarabonnement van ExpressVPN. Mocht je niet tevreden zijn krijg je zonder opgave van reden je geld binnen 5 dagen terug. Ideaal wanneer je maar voor een korte periode een VPN nodig hebt. Dit is dus de truc om een van de beste VPN aanbieders GRATIS te testen als je Netflix in het buitenland wilt kijken.

Wat kan ik nog meer doen met een VPN?

Netflix buitenland omzeilen is een van de belangrijkste argumenten voor het aanschaffen van een service, maar er zijn ook nog andere voordelen dan alleen maar Netflix kijken buiten Nederland. Deze andere voordelen zijn misschien wel belangrijker.

netflix buitenland omzeilen

Enkele voordelen:

 • Vanaf nu kan je veilig thuiswerken zonder dat je werkgever bang hoeft te zijn dat er mogelijk gevoelige bedrijfsinformatie wordt gestolen, doordat hackers de verbinding kraken.
 • Nu het nog makkelijk wordt te streamen waar je ook bent is het zeer verstandig een VPN te gebruiken omdat je vaak niet weet van wiens netwerk je gebruik maakt.
 • Het zal mogelijk zijn censuur te ontwijken. Handig wanneer je naar landen zoals China op reist gaat. Voor meer informatie over censuur landen kun je het artikel op deze website lezen.
 • Veilgheid op Wi-Fi of Hotspots. Deze netwerken vind je van de bibliotheek tot op het terras. We zullen echt op moeten passen wanneer we gebruik maken van deze netwerken, omdat we zonder VPN aanbieder totaal onbeschermd zijn.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Nederlandse Netflix in buitenland: FAQ

Hoe kan ik Netflix USA kijken?

Als je gebruik wilt maken van de Amerikaanse Netflix bibliotheek dan moet je een VPN gebruiken. Door verbinding te maken met een Amerikaanse server lijkt het net alsof je je daadwerkelijk in Amerika bevindt. Terwijl je eigenlijk ergens anders in de wereld bent. Op de manier kan je de geografische restricties omzeilen.

Is er een gratis VPN voor Nederlandse Netflix in buitenland?

Er zijn gratis VPN diensten waarmee je Netflix kan kijken. Alleen wordt dit ten strengste afgeraden. Gratis VPN diensten verkopen namelijk jou gegevens. Dit is ernstig omdat er ook gegevens zoals inloggegevens, wachtwoorden, adressen, etc tussen kunnen zitten. Daarom kan je beter gebruik maken van ExpressVPN. Die bieden op dit moment een 30 dagen niet goed geld terug actie. Dan kan je 30 dagen gebruik maken van de VPN en krijg je je geld terug als je niet tevreden bent.

Kan ik series op Netflix in het buitenland kijken?

Normaal gesproken kan je alleen gebruik maken van de Nederlandse Netflix bibliotheek als je in Nederland bent. Maar er is een trucje om de geografische blokkades te omzeilen zodat je Netflix bibliotheken van andere landen kan bekijken. Door verbinding te maken met een VPN server van een land naar keuze kan je toegang krijgen tot de Netflix bibliotheek van het bijbehorende land.

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Netflix buitenland VPN: Conclusie

Veel van onze landgenoten zitten bijv. Frankrijk (Côte d‘Azur), Italië of Azië. Eigenlijk zitten we overal. Het reizen en verkennen van de wereld zit in ons bloed en geldt als de fundering voor wat Nederland nu is. Voor veel van deze expats is Nederlandse Netflix kijken in het buitenland erg belangrijk.

Maar vanwege territoriale licenties zijn niet alle Netflix-titels en -talen overal beschikbaar.

1 April 2018 heeft er een Europese wetswijzing plaatsgevonden. Deze houdt in dat de geo-blokkade van tv-uitzendingen binnen Europa is opgeheven. Nu is binnen Europa streamen van NL tv heel eenvoudig.

Voordat je toegang krijgt tot Netflix in het buitenland moet je je eerst registreren bij Netflix Nederland. Dat doe je gewoon via de officiële weg.

Woon je in Spanje is het belangrijk een Nederlands account te openen wil je Nederlandse Netflix in het buitenland kijken. Met je huidige Spaanse Netflix account is het onmogelijk om zelfs met een VPN Netflix NL te openen.

Dit is de meest belangrijke verandering sinds de nieuwe Europese wetgeving op het gebied van geo-blokkade.

Als je alle Netflix blokkades wilt ontwijken, is het openen van een Amerikaans Netflix abonnement de enige oplossing. Zo kan je restricties van Netflix buitenland omzeilen.

Het probleem is echter dat niet alle VPN aanbieders werken. Dit kan zeer frustrerend zijn als je graag Netflix in het buitenland kijkt. Ik heb uitgezocht welke VPN service wel werkt zodat Nederlandse Netflix in het buitenland kijken geen probleem meer hoeft zijn: ExpressVPN. ExpressVPN is een uitgebreide VPN service met een top anonimiteit. Ze zijn ook zeer geschikt voor Netflix in buitenland.

star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

13 Opmerkingen
 1. Hallo Mike,

  Ik heb hetzelfde probleem als Fred. Heb alle beste VPN”s gevraagd of ik de Nederlandse Netflix kan krijgen met hun VPN hier in Spanje. Maar het antwoord is bij allemaal hetzelfde. Nee dus…..jammer. Kan wel naar de Amerikaanse Netflix gaan zeggen ze. Maar dat schiet niet op, geen Nederlandse ondertiteling. Heel jammer.

  Groetjes,
  Els

  • Hoi Els,

   Ik gebruik ExpressVPN. Probeer deze aanbieder. Neem een jaarabonnement en ik garandeer je dat je vanaf nu vanuit locatie Spanje NL ondertiteling kan ontvangen. Ben je niet tevreden krijg je 100% je geld terug wanneer je niet tevreden bent.

   Groetjes,
   Mike

 2. Goedenavond,

  wij wonen permanent in Spanje en hebben een nederlands Netflix abonnement, wordt ook via een nederlandse bank betaald.
  Wij hebben gedurende 6 maanden naar mooie spaanse films en series kunnen kijken met nederlandse ondertiteling.
  Helaas nu kunnen wij de meeste series en films niet meer ontvangen of geen spaanse ondertiteling,
  Hoe kunnen wij weer terug naar spaanse films en series met nederlandse ondertiteling?

  hartelijke groet,

  Fred

  • Hoi Fred,

   Ik gebruik ExpressVPN. Probeer deze aanbieder. Neem een jaarabonnement en ben je niet tevreden krijg je 100% je geld terug wanneer je niet tevreden bent.

   Groetjes,
   Mike

  • Hoi Fred,

   Bedankt voor je vraag. Voor 2018 was het erger, wanneer je buiten de NL was ging je Netflix account direct naar die regio waar je je bevindt. Since 2018 is er europese wetgeving dat je gedurende 3 maanden nog steeds NL Netflix kan kijken, maar na die 3 maanden gaat het automatisch naar die regio waar je je bevindt, in dit geval Spanje. Was volgens mij 3 maanden, maar kan ook 6 maanden zijn geworden.

   Om dit te omzeilen moet je een VPN gebruiken. Ik doe morgen een update van de vpn providers en dan zal ik kijken welke VPN je zal moeten gebruiken voor Netflix NL.

   Groeten,
   Mike

 3. truc werkt niet. netflix checkt bij betalen of de kaart wel een Turkse betaalkaart is!

 4. Hoi!
  Wij wonen in Duitsland en ik heb sinds 2 maanden netflix. Afgesloten in NL en ook 2 maanden het Nederlandse aanbod ontvangen. Tot gister.. Duits aanbod en NLaanbod geeft foutmelding bij het openen.
  Zonet over de grens in NL netflix geopend en wat afgespeeld.
  Nu weer thuis, open de netflix app, weer Duits aanbod
  Kan ik hier iets aan doen, zonder VPN te hoeven nemen?
  Alvast bedankt!
  Groetjes Ingrid

 5. Hoi!
  Wij wonen in Duitsland en ik heb sinds 2 maanden netflix. Afgesloten in NL en ook 2 maanden het Nederlandse aanbod ontvangen. Tot gister.. Duits aanbod en NLaanbod geeft foutmelding bij het openen.
  Zonet over de grens in NL netflix geopend en wat afgespeeld.
  Nu weer thuis, open de netflix app, weer Duits aanbod
  Kan ik hier iets aan doen, zonder VPN te hoeven nemen?
  Alvast bedankt!
  Groetjes Ingrid

 6. Hi!

  Bedankt voor alle moeite die je hebt genomen om dit artikel te schrijven.

  Ik ben op Bali en probeer Netflix te kijken via ExpressVPN. Netflix geeft een streamingfout (geeft aan dat ik een unblocker of proxy gebruik). Kwestie van wachten? Wat kan je me hier aanbevelen?

  Ik waardeer je reactie, alvast dank!

  • Hoi Nieck,

   In welke Netflix land zou je willen inloggen? Wanneer dit USA is zal je in Los Angels 1 moeten proberen, wanneer deze niet klopt is het handigste even contact op te nemen met ExpressVPN zelf. Deze hebben een zeer goede helpdesk.

   Groeten,
   Mike

 7. Waarom zo moeilijk doen als je zelf met OpenVPN een eigen VPN kunt opzetten? Als je een Synology NAS hebt of een ander fatsoenlijk merk zet je dit in een oogwenk op. Ook je Fritz.box van xs4all kan dat. Tutorials via google….

  • Hoi,

   Er zijn meerde wegen die naar Rome leiden. De VPN is een van de makkelijkste opties omdat je geen technische kennis nodig hebt voor de aanschaf en installatie.

   Groetjes,
   Mike

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl