ExpressVPN Netflix | Netflix kijken met ExpressVPN

ExpressVPN Netflix is de beste oplossing voor 2021. Deze aanbieder is een van de weinige waarmee je zonder problemen kan inloggen in USA en Engeland Netflix.

Bijgewerkt:  7 mei, 2021

ExpressVPN Netflix

ExpressVPN
KORTING 35% + 3 maanden gratis

Express VPN Netflix is een van de meest betrouwbare VPN providers op de markt. Het heeft een eenvoudige interface die goed werkt op de PC en Mac computer.

Er kunnen natuurlijk ook mobile apparaten op worden aangesloten zoals de iPhone, Android of iPad. De apps zijn makkelijk te installeren en ook hier is de interface duidelijk en simpel. VPNexpress Netflix is te installeren voor iedereen die geen techneut is

Netflix USA kijken

Door een Europese wetswijzing die 1 April 2018 is ingegaan houdt de geo-blokkade van tv-uitzendingen binnen Europa op. Dit betekend dat Nederlandse tv-uitzending niet meer worden geblokkeerd wanneer je buiten de Nederlandse landsgrenzen bevindt. Handig voor de tv-kijkers die op vakantie gaan binnen Europa. Voor het inloggen in Netflix Amerika vanuit Nederland veranderd er weinig je zal nog steeds een VPN-aanbieder nodig hebben.

TIP: register in Netflix Amerika

KORTING 35% + 3 maanden gratis
Korting voor de bezoekers van deze website

ExpressVPN en Netflix

ExpressVPN Netflix

Druk Netflix

Op dit moment ondervindt de Express VPN Netflix oplossing veel druk van buitenaf. Ze willen vermijden dat wanneer je vanuit buiten de regio probeert in te loggen met een Netflix ExpressVPN je geblokkeerd zal worden. Deze blokkade is te vermijden omdat een versleutelde verbinding je originele IP-Adres afschermt en je voorziet van een IP-adres in het land waar je probeert in te loggen. Wanneer we het hebben over VPN Express Netflix hebben we het over een van de beste versleutelde verbindingen op de markt.

Je moet het zich zo voorstellen:

Voorbeeld: House of Cards, Star Trek Discovery, Narcos, The Crown  ect. populaire series. Dit zijn serie is wereldwijd verkocht ook aan de televisiezenders op locatie. De zenders zijn natuurlijk niet zo enthousiast wanneer u inlogt in bijv. Netflix USA en u alle seizoenen zomaar kunt bekijken.

Netflix heeft altijd ontkend hier voor te buigen en dat VPN gebruikers altijd welkom zijn. Dit blijkt ook zo te zijn ExpressVPN Netflix USA is stabiel voor de VS maar ook voor Engeland BBC/iPlayer geldt hetzelfde. ExpressVPN Netflix Nederland kan ook interessant zijn om vanuit het buitenland in Netflix NL in te loggen.

Netflix begrijpt dat je de VPN provider in eerste instantie gebruikt om uw privacy te beschermen, maar nu ook worden gebruikt voor het omzeilen van o.a blokkades Netflix USA.

Tip van de dag:  Je hebt een speciaal abonnement nodig wanneer je alle de Netflix landen wilt openen

Je hebt “echt” geregistreerd Amerikaanse Netflix abonnement nodig wil je in elk land kunnen inloggen. Dit is onmogelijk met een lokaal geregisseerd abonnement(bijvoorbeeld als Nederlands Netflix abonnee) omdat je te maken krijgt met de Europese wetswijzing ingegaan 1 April 2018. Voor vele veranderd er niet veel omdat er met een VPN gewoon in Netflix USA ingelogd kan worden, maar het openen van Netflix België zal onmogelijk geworden ook met een VPN aanbieder.

De 5-stappen om je filmaanbod te vergroten met  ExpressVPN is door je te registeren in Amerika met je Netflix abonnement anno 2021:

 • Kies eerst een van de door mij aanbevolen VPN-aanbieders en maak gebruik van een van de Amerikaanse servers.
 • Ga naar Netflix.com
 • Registreer je met een nieuw email adres
 • Gebruik een Amerikaanse postcode bijvoorbeeld: 90210
 • Betalen met een in Nederland geregisterde creditkaart is geen probleem

Nu kan je Netflix USA kijken zonder dat je geblokkeerd wordt.

Netflix ExpressVPN zeer populair

Netflix is een van de populairste en snels groeiende video on demand websites op het internet. Wanneer u inlogt heeft u toegang tot films, documentaire en TV-Series wanneer en hoeveel u maar wilt. Dankzij het filmaanbod is Netflix ook zo populair dat ze nu bijna in elke land aanwezig zijn.

Het maandelijks Netflix abonnement geeft u toegang tot alle titels beschikbaar op Netflix voor uw land (het land waar u zich bevindt), die je op uw computer, mobiel, smart TV of andere digitale mediaspeler bekijken kunt. Het is mediastreaming. Wat dit betekent is dat u kunt kijken naar een film of TV-show aflevering als het bestand wordt geladen, in tegenstelling tot hoeft te wachten op het hele bestand te laden voordat u met kijken beginnen kunt.

Netflix kijken met ExpressVPN is een feest. Het is de meest plezierige VPN aanbieders op de markt. Nu zal u zich waarschijnlijk afvragen waarom. Dit is heel makkelijk uit te leggen. ExpressVPN is een simpel werkende VPN die het altijd doet en mocht u een probleem hebben is er altijd die helpdesk waar u gelijk antwoord krijgt. Een zeer groot voordeel is 3 drie apparaten die u tegelijk kan gebruiken. Dit aantal heb je eigenlijk ook wel nodig: je telefoon, computer en AppleTV (voorbeeld)

FUNCTIEALLE ABONNEMENTEN
De volledige en eenvoudig te gebruiken software van ExpressVPN voor al uw apparaten (Windows, Mac, iOS, Android en Linux)
Onbeperkte bandbreedte
Onbeperkte serverswitches
Onbeperkte snelheid
99,9% uptime
OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP, en PPTP
Sterke codering
Er wordt niets vastgelegd wanneer u op internet surft.
Servers in meer dan 87 landen
Synchrone verbindingen op maximaal 3 apparaten
24/7 klantenondersteuning via chat en e-mail
Niet-goed-geld-terug-garantie van 30 dagen


VOORDEEL:
 • Goede en stabiele snelheid
 • Server dekking
 • Geschikt voor meerdere apparaten (iPhone, Andriod, Mac, Windows)
 • Eenvoudige interface
 • P2P en BitTorrent werken perfect
 • Goede en snelle helpdesk
 • Nederlandse taal website

NADEEL:
 • Een van de duurdere VPN provider
 • Weinig opties selecteerbaar menu-instellingen
 • Log beleid onduidelijk

Een van de meest gezochte keywords zijn dan ook, ExpressVPN and Netflix en Express VPN and Netflix. Maar vanaf nu kan je Netflix in het buitenland kijken.

Prijs ExpressVPN Netflix 1 maand, 6 maanden en 15 maanden

ExpressVPN Netflix prijzen

KORTING 35% + 3 maanden gratis
Korting voor de bezoekers van deze website
Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   DeBesteVPN.nl