ExpressVPN Netflix | Netflix kijken met ExpressVPN

ExpressVPN Netflix, we kennen het allemaal wel? Onbeperkt op de bank of onderweg in de trein naar werk even een serietje of filmpje kijken uit de Amerikaanse catalogus. Je hebt van vrienden over een coole nieuwe serie gehoord… maar oh, je kan hem niet kijken via Nederland. Hij is alleen beschikbaar in de Amerikaanse versie van Netflix en daar heb je normaal gesproken geen toegang toe.

Wees niet getreurd. Er is namelijk een hele simpele oplossing! De oplossing is namelijk gewoon gebruik te maken van een VPN-dienst. Maar, wat is nu precies een VPN? Hoe een VPN werkt en wat nu de beste Netflix VPN is, gaan we uitgebreid bespreken in dit artikel.

Ik zou zeggen, lees vooral verder. Dan weet je dadelijk hoe je je favoriete Netflix series en films kunt streamen en bekijken, zonder geografische blokkades. We hebben namelijk een uitgebreide ExpressVPN Netflix test gedaan. Uit deze test blijkt dat deze VPN aanbieder uitstekend werkt in combinatie met Netflix.

Waarom we ExpressVPN uitgekozen hebben als ideale NetflixVPN ligt voornamelijk aan bepaalde functies en eigenschappen. Maar, hierover later meer in dit Netflix ExpressVPN artikel.

Bijgewerkt: 21 mei, 2024

Probeer nu
Netflix kijken met ExpressVPN - Bespaar 49%

Met de diensten van ExpressVPN kun je de Netflix streams ontgrendelen in Nederland en buitenland. Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

Wat is een VPN en waarom heb je er een nodig?

VPN staat voor Virtual Private Network. Dit is een software tool waarmee je je originele IP-adres kunt vervangen of zelfs compleet kunt verbergen. Hoe dit precies in werking gaat is geen quantum physica. In wezen bevat een VPN gewoon servers in ontzettend veel verschillende landen.

Wanneer je inlogt op je VPN-dienst, selecteer je een van deze servers. Vervolgens denken websites, andere softwares en dergelijke, dat je je daar bevind waar die server gevestigd is.

Blokkeren

Op deze manier kan je dus overal ter wereld doen alsof je ergens anders bent. Vervolgens kan je dan de geografische content blokkades omzeilen. Zo kijk je dus toch bijvoorbeeld Amerikaanse of Engelse Netflix films en series, zonder dat je je daar bevind.

Ook als je bijvoorbeeld op vakantie bent, kan je via een VPN doen alsof je in Nederland bent. Zo kan je toch je favoriete Nederlandse content bekijken, zonder dat je in Nederland bent.

Naast enkel je daadwerkelijke locatie verbergen of veranderen, heeft een VPN ook andere functies. Zo zijn je invulformulieren op websites vele malen beter beschermd. Ook kan je livestreams uit andere landen bekijken zonder buffering en in hoge kwaliteit.

Als je een gamer bent, heb je ook veel aan een VPN. Zo kan je bijvoorbeeld inloggen op servers uit andere regio’s. Servers waar je normaal geen toegang toe hebt. Mocht je zelfs streamen, is een VPN al helemaal essentieel. Je wilt niet dat je viewers je daadwerkelijke IP-adres en dus locatie kunnen achterhalen.

Expressvpn Netflix

Netflix USA kijken

Door een Europese wetswijzing die 1 April 2018 is ingegaan houdt de geo-blokkade van tv-uitzendingen binnen Europa op. Dit betekend dat Nederlandse tv-uitzending niet meer worden geblokkeerd wanneer je buiten de Nederlandse landsgrenzen bevindt. Handig voor de tv-kijkers die op vakantie gaan binnen Europa. Voor het inloggen in Netflix Amerika vanuit Nederland veranderd er weinig je zult nog steeds een VPN-aanbieder nodig hebben.

TIP: register in Netflix Amerika

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Netflix ExpressVPN

De speciale Express VPN Netflix is naar mijn mening de beste VPN om Netflix overal te kunnen kijken. Niet alleen Nederlandse Netflix maar ook Engelse en Amerikaanse Netflix kan je prima streamen met deze VPN aanbieder. De Netflix ExpressVPN zit vol met speciale functies. Ook kan hij op meerdere toestellen tegelijkertijd gebruikt worden en verbonden worden met servers over de gehele wereld.

De Express VPN Netflix instellen

De Netflix ExpressVPN is zeer gemakkelijk in te stellen. Allereerst abonneer je je op een van de mogelijke abonnementsvormen van ExpressVPN. Vervolgens download je de app op je smartphone of tablet of de software op je PC of laptop. Je maakt dan een account aan en logt in met je inloggegevens.

Daarna selecteer je een van de beschikbare servers waarmee je verbinding wilt maken. Je wacht tot de VPN-verbinding tot stand is gekomen. Hierna open je de Netflix-app of surf je naar de Netflix website.

Tada! Zo simpel is het instellen van de ExpressVPN Netflix. Wat als je VPN verbinding uitvalt? Dan selecteer je gewoon weer en server en log je weer in.

Expressvpn Netflix

De ExpressVPN Netflix Test

Welnu, in de ExpressVPN Netflix test die ik gedaan heb, heb ik een aantal interessante zaken kunnen concluderen. Met name wat betreft de Express VPN Netflix combinatie. Uit mijn uitvoerige en onafhankelijke ExpressVPN Netflix test blijken een aantal zaken waarom ExpressVPN Netflix zo goed werkt.

Netflix ExpressVPN, de gouden combinatie. De reden dat Express VPN Netflix zo goed hand in hand gaan, is omdat ExpressVPN tal van functies heeft. Speciaal om Netflix te kunnen streamen is het een ideale VPN.

Uit mijn ExpressVPN Netflix test bleek dit uitvoerig door de vele aanwezige functies. Zo heeft Express VPN bijvoorbeeld een no log policy, wat betekent dat de VPN aanbieder geen data van je opslaat.

Ook heeft Express VPN een ingebouwde kill switch. Dit is een mechanisme wat in werking treedt als  de verbinding met de server weg valt. Zo wordt je anonimiteit optimaal gewaarborgd en kan je dus met een gerust hart Netflix en chillen.

De test

Wat ook bleek uit mijn ExpressVPN Netflix test, was dat de verbinding niet werd onderbroken. Ook hoefden de series en films niet ontzettend lang te bufferen iedere keer. Dat is natuurlijk wenselijk. Niets is zo irritant als steeds moeten wachten tot een deel van de video geladen is.

Ook kon ik mijn favoriete series en films gewoon kijken in de hoog beschikbare kwaliteit. Tevens merkte ik eigenlijk totaal niet dat ik via een speciale software Netflix aan het kijken was.

Uit mijn uitgebreide ExpressVPN Netflix test kan ik dus concluderen dat het echt een top VPN aanbieder is. Niet alleen in combinatie met Netflix, maar mijn mening gewoon de beste van alle premium VPN’s die ik getest heb.

Beste Dienst 1 ExpressVPN, review 2024
9.8
2 CyberGhost, review 2024
9.5
3 Private Internet Access, review 2024
9.3
4 IPVanish, review 2024
9.1
5 NordVPN review 2024
8.9

Ga naar ExpressVPN
Speciale aanbieding tot het einde van mei 2024

Gebruik geen gratis VPN!

Hoewel je zou denken dat je ook gebruik zou kunnen maken van een gratis VPN dienst, raad ik dit af. Dit heeft eigenlijk een paar hele simpele redenen. Niks in dit leven is gratis, dus ook geen VPN-dienst.

Gratis VPN aanbieders proberen toch op een bepaalde manier geld aan je te verdienen. Dit doen zij door een aantal slinkse tactieken. Denk aan irritante reclame in de vorm van pop-ups, cookies en ongewenste e-mails. Maar ook aan malware, spyware of zelfs het doorverkopen van je dataverkeer of persoonsgegevens.

Het gebeurd tegenwoordig allemaal. In een recent uitgekomen onderzoeksrapport blijkt dat er wereldwijd meer wordt verdiend met de handel in data dan met drugs!

Wees hier dus geen slachtoffer van en kies gewoon een premium VPN aanbieder bijvoorbeeld ExpressVPN. Betaal die paar luttele Eurotjes per maand in plaats van te proberen voor een dubbeltje op de eerste rij te zitten. We kennen namelijk allemaal wel het Oudhollandse gezegde: “goedkoop is duurkoop”.

30 Dagen Gratis Express VPN Netflix

Het mooie van de Netflix ExpressVPN is dat je hem 30 dagen gratis kan uitproberen. Dit noem ik ook wel de 30 dagen gratis ExpressVPN truc.

Hoe dit werkt is eigenlijk heel simpel. Je sluit een van de beschikbare abonnementen af op de website van ExpressVPN en betaald deze gewoon. Vervolgens zeg je dit abonnement binnen de eerste 30 dagen (of op de 29ste dag) op.

ExpressVPN stelt absoluut geen vragen waarom je je abonnement op hebt gezegd. Ze zullen gewoon je betaalde lidmaatschapsgeld binnen een week terug storten op je bankrekening. Als je niet per bank hebt betaald, maar bijvoorbeeld met PayPal, dan krijg je je geld terug via de methode waar je mee betaald hebt.

Netflix ExpressVPN – Conclusie

Naar mijn persoonlijke mening is Express VPN Netflix de beste VPN. Naast de gunstige prijzen heeft de VPN ook veel functies. De kill switch en no log policy zijn ideaal. Zo kan je internetaanbieder er nooit achterkomen wat je allemaal kijkt.

Niet alleen voor Netflix, maar ook voor andere privacy gerelateerde zaken is ExpressVPN perfect. Denk bijvoorbeeld aan torrents downloaden en anoniem browsen. Eigenlijk is het gebruiken van een VPN volstrekt logisch vandaag de dag. Waarom zou je onveilig surfen op het internet?

Zeker als je weet dat je gewoon veilig kunt internetten, is het het geld zeker waard. De premium ExpressVPN Netflix kost immers maar een paar Euro per maand. Voor die kleine prijs kan je jezelf veel miserie besparen.

Denk aan het lekken van persoonsgegevens, gehacked worden etc. Door gebruik te maken van een VPN ben je bijna volledig beschermd tegen dit soort activiteiten.

ExpressVPN Netflix testen kan dus 30 dagen geheel gratis. Veel van mijn vrienden en kennissen hebben zo Express VPN Netflix uitgeprobeerd.

Tip van de dag:  Je hebt een speciaal abonnement nodig wanneer je alle de Netflix landen wilt openen

Je hebt “echt” geregistreerd Amerikaanse Netflix abonnement nodig wil je in elk land kunnen inloggen. Dit is onmogelijk met een lokaal geregisseerd abonnement(bijvoorbeeld als Nederlands Netflix abonnee) omdat je te maken krijgt met de Europese wetswijzing ingegaan 1 April 2018. Voor vele veranderd er niet veel omdat er met een VPN gewoon in Netflix USA ingelogd kan worden, maar het openen van Netflix België zal onmogelijk geworden ook met een VPN aanbieder.

De 5-stappen om je filmaanbod te vergroten met  ExpressVPN is door je te registeren in Amerika met je Netflix abonnement anno 2024:

 • Kies eerst een van de door mij aanbevolen VPN-aanbieders en maak gebruik van een van de Amerikaanse servers.
 • Ga naar Netflix.com
 • Registreer je met een nieuw email adres
 • Gebruik een Amerikaanse postcode bijvoorbeeld: 90210
 • Betalen met een in Nederland geregisterde creditkaart is geen probleem

Nu kan je Netflix USA kijken zonder dat je geblokkeerd wordt.

FUNCTIE ALLE ABONNEMENTEN
De volledige en eenvoudig te gebruiken software van ExpressVPN voor al uw apparaten ( Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Router, Console, Apple TV, PlayStation, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Kindle ) Ja
Onbeperkte bandbreedte Ja
Onbeperkte serverswitches Ja
Onbeperkte snelheid Ja
99,9% uptime Ja
Lightway, OpenVPN (UDP/TCP), L2TP-IPsec, SSTP, PPTP Ja
Sterke codering Ja
Er wordt niets vastgelegd wanneer u op internet surft. Ja
3.000 Servers in meer dan 94 landen Ja
Synchrone verbindingen op maximaal 5 Ja
24/7 klantenondersteuning via chat en e-mail Ja
Niet-goed-geld-terug-garantie van 30 dagen Ja


VOORDEEL:

 • Goede en stabiele snelheid
 • Server dekking
 • Geschikt voor meerdere apparaten (iPhone, Andriod, Mac, Windows)
 • Eenvoudige interface
 • P2P en BitTorrent werken perfect
 • Goede en snelle helpdesk
 • Nederlandse taal website

NADEEL:

 • Een van de duurdere VPN provider
 • Weinig opties selecteerbaar menu-instellingen
 • Log beleid onduidelijk

Een van de meest gezochte keywords zijn dan ook, ExpressVPN and Netflix en Express VPN and Netflix. Maar vanaf nu kan je Netflix in het buitenland kijken.

Veelgestelde Vragen

Kan ik ExpressVPN ook voor andere dingen gebruiken?

Ja, zeker. Je kan ExpressVPN prima voor andere zaken gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan torrents downloaden, live streams bekijken en verbinding maken met gaming servers in andere regio’s en wereldwijde zones. Let wel op dat Torrens downloaden vaak niet legaal is, maar enfin, dat moet je natuurlijk zelf weten.

Daarnaast kan je ExpressVPN op meerdere apparaten tegelijkertijd gebruiken. Voor de kleine prijs die je betaald voor deze premium VPN kan je dus met je hele familie veilig internetten.

Kan ik gratis Netflix series en films kijken?

Met de Express VPN Netflix kan je niet gratis Netflix content bekijken. Je dient alsnog een account bij Netflix te hebben en deze natuurlijk te betalen. Wel kan je door gebruik te maken van de Netflix ExpressVPN een Netflix account aanmaken. Dit lijkt op een Amerikaans account of Engels account als je via de VPN op een van de beschikbare servers in deze landen inlogt.

Om het extra veilig te houden raad ik aan om via PayPal je Netflix abonnement te betalen. Dus niet per Nederlandse bank of via iDEAL. Een PayPal account aanmaken is een fluitje van een cent en echt binnen een minuut of vijf gebeurd. Het kan dat je eerst ”verified” moet worden, dat duurt maximaal 2 dagen.

Eventueel zou je ook met een prepaid creditcard je Netflix abonnement kunnen betalen. Denk aan Skrill, Neteller, Revolut of N26.

Zijn er alternatieve VPN’s voor Netflix beschikbaar?

Ja, er zijn ook een aantal andere premium VPN’s voor Netflix. Ik heb op de website verschillende vergelijkingstabellen geplaatst en uitgebreide reviews van elke VPN aanbieder geschreven. Toch kan ik je met zekerheid zeggen dat ExpressVPN naar mijn mening de beste VPN is in combinatie met Netflix.

Niet alleen zit ExpressVPN vol met handige functies. Ook heeft het honderden servers over de hele wereld en is deze VPN aanbieder een van de goedkoopste. Daarnaast kan je hem, zoals hierboven vermeld, 30 dagen gratis uitproberen. Wat wil je nog meer?

Het kan natuurlijk dat je een wat algemenere VPN wilt gebruiken. In dit geval kan je natuurlijk een van de andere premium VPN aanbieders gebruiken. Deze zijn echter allen wel betaald en kan je niet gratis uitproberen.

Kan ik niet gewoon een proxy gebruiken?

Nee, je kan niet zomaar een proxy gebruiken. Netflix is een enorm groot bedrijf en sterk platform. Als je een proxy gebruikt ziet Netflix dit direct en blokkeert je de toegang tot haar diensten. ExpressVPN is een premium VPN speciaal ontworpen om Netflix te kunnen kijken.

Hoewel Netflix hier wellicht weet van heeft, veranderd ExpressVPN gewoon steeds van serverlocaties en blijven zij operationeel. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de VPN-verbinding ineens niet meer zal werken.

ExpressVPN
Test een volledig VPN voor 30 dagen en ben je niet tevreden krijg je het geld terug.
star blog

Mike is journalist. Als journalist strijdt hij voor persvrijheid en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het succesvol afronden van zijn studie met een bachelor Journalistiek en een specialisatie in techniek, besefte hij al snel dat deze vrijheden, zeker op internet, niet vanzelfsprekend zijn. Als schrijver van deze blog zet hij zich volledig in om het grote publiek bewust te maken van de gevaren die het internet met zich meebrengt. Hij deelt zijn artikelen graag met je vrienden, collega's en familie, dus help het woord te verspreiden! U kunt contact opnemen met Mike via e-mail: mike@debestevpn.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl