<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Netflix Nederland film aanbod | De Beste VPN Nederland

Netflix Nederland film aanbod | VOLLEDIGE FILM AANBOD NETFLIX

Netflix Nederland film aanbod is beperkt en dit heeft te maken met de uitzendrechten per land echter door een VPN te gebruiken kan je hierom heen.

Nieuwe wet

Door een Europese wetswijzing die 1 April 2018 is ingegaan houdt de geo-blokkade van tv-uitzendingen binnen Europa op. Dit betekend dat Nederlandse tv-uitzending niet meer worden geblokkeerd wanneer je buiten de Nederlandse landsgrenzen bevindt. Handig voor de tv-kijkers die op vakantie gaan binnen Europa. Voor het inloggen in Netflix Amerika vanuit Nederland veranderd er weinig je zal nog steeds een VPN-aanbieder nodig hebben.

TIP: register in Netflix Amerika voor toegang to meerdere Netflix landen

Netflix Nederland film aanbod

Netflix aanbod films Nederland is anders dan het film aanbod in de Verenigde Staten, Engeland, Frankrijk, enz. In het onderstaande artikel zal ik u laten zien hoe je toegang zal kunnen krijgen tot het volledige aanbod films Netflix.

Netflix Nederland bestaat sinds september 2014. Net als in andere landen, is er een lijst van films, documentaires en tv-series geselecteerd voor het Nederlandse publiek. Het aanbod van films op Netflix Nederland is beperkt, er ontbreken vele titles op Netflix Nederland. Dit heeft te maken met de uitzendrechten die zijn afgesproken per land. Echter door een VPN dienst te gebruiken zal je toegang kunnen krijgen tot alles.

Het aanbod films netflix is nu eenmaal heel mage vergeleken met bijv. Amerika.

Netflix Nederland film aanbodWAT BETEKENT DAT? Zijn er minder films op Netflix Nederland?

Wanneer je denkt dat door te registreren op Netflix Nederland je tevens toegang zal krijgen tot alle titels in de VS dan heb je het verkeerd begrepen. Je krijg toegang tot films Netflix Nederland.

Elk land waar Netflix aanwezig is (Italië, Groot-Brittannië, Brazilië, etc.) beschikt over een eigen aanbod van films, series, enz., geen enkel land zal het zelfde aanbod aanbieden. Netflix Nederland aanbod van films is dus beperkt.

Naast de originele inhoud die overal beschikbaar, is het mogelijk dat in een bepaald land, een producent, zoals Universal, bijvoorbeeld, een exclusieve overeenkomst heeft voor 10 jaar met een lokale operator (bijv. Nederlandse televisie, Canal +, of andere).

HEEFT EEN AMERIKAANSE NETFLIX-ACCOUNT MEER AANBOD DAN HET NETFLIX NEDERLAND FILM AANBOD?

NEE, het is niet de account die de inhoud bepaald maar de locatie waarvan je inlogt. Je krijgt dus toegang tot Netflix Nederland aanbod wanneer je bijvoorbeeld in Nederland bent. Wanneer je in Frankrijk bent krijg je Netflix Frankrijks. Netflix is dus afhankelijk van het specifieke gebied waar je op dat moment bent.

Een geregistreerde account in Nederland? Je woont in Frankrijk? Dan krijg je toegang tot het aanbod Netflix Frankrijk, omdat elke account uniek is.

Als je tijdens een reis naar de Verenigde Staten, je account op Netflix opent gebruikmakende van een VPN, dan inlogt in Nederland zal je Netflix Nederland film aanbod zien.

Dit zal je natuurlijk nooit doen omdat het VS aanbod natuurlijk veel en veel groter is, maar wel super handig wanneer je vanuit Nederland zou willen inloggen in de VS.

En dit is waar een VPN zal nuttig zijn.

Ik heb op www.debesteVPN.nl reeds proberen uit te leggen wat is een VPN is. Even in het kort, een VPN is software applicatie (PC, Mac, tablet of mobiel), die verbinding maakt met een server in een land naar keuze (mits aangeboden door de VPN provider) en hierbij krijg je een IP-adres in dat specifieke land.

Via de VPN loggen we in op een server in de VS, zodra we hebben een Amerikaans IP-adres openen de Netflix-pagina (Netflix.com, hetzelfde voor alle landen, omdat het is gebaseerd op het IP-adres zal het aanbod per land anders zijn), we krijgen toegang tot het aanbod van Netflix USA . Netflix Nederland film aanbod heb je zo omzeild.

 Netflix NL film aanbodKIES JE JUISTE VPN PROVIDER

Ik publiceer al een tijdje op www.debesteVPN.nl. Hierin geef ik tips en advies en probeer het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren die men loop op het internet en hoe je je kan beschermen tegen invloeden van buitenaf. Ik probeer vanuit mijn eigen ervaringen artikelen te schrijven.

Je vind op deze site tests en video’s die ik maakte naar aanleiding van test die ik doe. Ik testte meer dan 20 VPN oplossingen en ik alleen software en gerenommeerde bedrijven die een solide basis op privacy te hebben, die reeds voor een lange tijd aanwezig zijn op de markt en die voldoen aan de behoeften van de Nederlandse locale gebruikers en de Nederlanders in het buitenland.

Ik gebruik en test dagelijks verschillende VPN-aanbieders SmartDNS of andere vrije oplossingen, heb ik meteen testen.

Een VPN wordt niet gebruikt voor “slechts” toegang tot de inhoud van geblokkeerd andere landen, net zoals Netflix of Canal + USA uit het buitenland, maar ook en vooral om de internetverbinding te beschermen, het versleutelen van de data en om veilig te kunnen surfen.

De mogelijke VPN die ik ADVISEER

Hier is de lijst met alle VPN getest.

Bijna alle VPN providers bieden de mogelijkheid om verbinding te maken met servers in de VS of het Verenigd Koninkrijk.

Wanneer je toegang tot Netflix Nederland film aanbod zou willen krijgen vanuit het buitenland, zoek dan naar een VPN aanbieden die een Nederlandse server aanbied.

Speciaal voor Netflix (USA, UK, Italië), kunt u gemakkelijk kiezen voor de dienst van PureVPN die 5 gelijktijdige verbindingen, dat wil zeggen dat een rekening kan worden gedeeld met 5 personen, zelfs als ze in verschillende landen!

Of IPvanish zou ook een goede keuze zijn, echter met minder aansluitpunten. Dit is echter wel een van de beste geteste. Netflix Nederland film aanbod is prima maar niet up to date. Met een van deze VPN diensten zal er dus een wereld voor je opengaan.

Film studio’s en rechten houders krijgen eindelijk hun wens aangezien Netflix is begonnen met het blokkeren van gebruikers die willen inloggen op de US-service met behulp van een VPN.

De regels zijn verscherpt na Maart 2016. Hierna kan je dus problemen hebben met het inloggen in Netflix USA. Heel vervelend allemaal. Vele hebben juist hierom een VPN aangeschaft en tot dus ver werkte het perfect. Niet getreurd wanneer je hebt gekozen voor een top 5 VPN zijn ze druk bezig het technisch weer voor elkaar te krijgen.

Bij de volgende 3 VPN diensten zit je sowieso veilig en heb ik tevens uitgezocht hoe je voortaan zou moeten inloggen in Netflix VS

TOP VPN PROVIDERS

ExpressVPN is een van de beste VPN diensten. Goede helpdesk en service. Na Maart 2016 had ik dus problemen met inloggen en dit was de oplossing.

Wanneer je zou willen inloggen in Netflix USA zal je de volgende servers moeten gebruiken:

 • New Jersey 3,
 • Washington DC,
 • Los Angeles 3
 • Denver

Om alle inlog mogelijkheden in Amerika te zien.

 1. Klik op “Select another location”
 2. dan klik je op “By Region”
 3. ga naar “United States” dab klik je op het teken > sign (bevindt zich voor United States). Je krijg een trap menu te zien met alle mogelijkheden in de VS

Nu dubbel klik je op de locatie die je wilt hebben en je bent klaar.

Netflix Nederland met VPN

Bij PureVPN zal je de volgende instellingen moeten veranderen. Ik heb PureVPN gevraagd om een oplossing en dit was hun antwoord.Het werkt maar het zou eenvoudiger kunnen……

apologize that you had to deal with such issue. This is to inform you that Netflix has blocked all VPN and Proxy services. Our engineers are working on the solution and soon will unblock Netflix again! Till now we have managed to fix the NetFlix issues from USA and UK, and the remaining regions are in the process of maintenance. However, still I would like you to follow the given below workaround as it will possibly let you access your desired content on Netflix.”

For US:
hulu.pointtoserver.com
abc1.pointtoserver.com
netflix-us.pointtoserver.com
netflix.pointtoserver.com

For UK:
ukg.pointtoserver.com
ukm.pointtoserver.com
ukl.pointtoserver.com
netflix-uk2.pointtoserver.com

For Europe:
fr.pointtoserver.com
vleu-fr.pointtoserver.com
netflix-de.pointtoserver.com
netflix-it.pointtoserver.com
netflix-fr.pointtoserver.com

Hidemyass kwam met de volgende oplossing. Welke eenvoudig was en werkte.

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

   Stel een vraag

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   DeBesteVPN.nl