Netflix Nederland kijken met IPVanish |Netflix met NL ondertiteling video verslag

Inloggen vanuit het buitenland in Netflix Nederland is alleen mogelijk met een VPN provider. Hier is een video verslag van IPVanisch.

Inloggen vanuit het buitenland in Netflix Nederland (zie video)

Het klinkt misschien raar maar een leven zonder Netflix is voor mij niet meer in te denken. Netflix is een database met  tv series, films en documentaires. Hier geniet ik enorm van in mijn spaarzame vrije uurtjes.

Nu is het ook zo dat er veel Nederlanders in het buitenland zitten bijv. Spanje (Marbella). Voor een hele grote groep is het belangrijk dat ze tv series, films en documentaires kunnen zien met Nederlandse ondertiteling. Dit geldt voor jong en oud. Met Nederlandse ondertiteling kijkt gewoon prettiger.

Voordat u toegang tot Netflix kunt krijgen meldt u zich aan bij Netflix via de officiële weg. U registreert uzelf en krijgt toegang tot Netflix. Wanneer u zich in Spanje bevindt krijgt u toegang tot Netflix Spanje. Mocht u zich in Italië bevinden krijgt u toegang tot Netflix Italië. Het Netflix land is dus afhankelijk van uw locatie.

voorbeeld VPN
Officieel mag Netflix Nederland film aanbod alleen worden getoond binnen de landsgrenzen van de Nederland. Met een VPN provider is het mogelijk een afbakening te omzeilen.

Een VPN provider geeft u de keuze uit een aantal inlog-servers in verschillende landen, waaronder Nederland. U logt met behulp van uw VPN provider in op een server die gelokaliseerd is in Nederland. Hierdoor zult u een Nederlands IP-adres krijgen en Netflix Nederland zal niet kunnen achterhalen dat u vanuit een andere locatie dan Nederland op hun server inlogt.

Nogmaals om toegang te krijgen tot Netflix in Nederland moet u deze blokkade opheffen. Dit betekent dat u moet inloggen in een server in Nederland. Bent u eenmaal ingelogd op een server in Nederland dan krijgt u toegang tot het totale Nederlandse Netflix aanbod. Als zal met Nederlandse ondertiteling mogelijk zijn.

U hoeft niet bang te zijn dat u illegaal bezig bent, sterker nog, Netflix weet dat u vanuit het buitenland inlogt maar ze knijpen een oogje dicht. Het gaat tenslotte om heel veel geld.

Sommige filmmaatschappijen komen wel in opstand. Het enige wat ze kunnen doen is hun films niet onderbrengen bij Netflix. Netflix heeft ook hier iets op gevonden door nu zelf te gaan produceren. Ze brengen zeer goede documentaires, films en series uit

Een VPN provider is een “must” in ieder huishouden, dus lees daarom de volgende artikelen goed. Ik heb zelf alle VPN providers getest en er artikelen over geschreven.

Zie: “Wat is een VPN” en “Kenmerken van een VPN”. Zie: Wat is een VPN en Kenmerken van een VPN.

Up to date VPN informatie

Op deze webblog voorzien wij u van een commercieel overzicht van verschillende VPN providers die u kunt gebruiken om naar Nederland geografisch geblokkeerde videostream of websites te kijken. De informatie is geverifieerd door ons, aangezien wij dagelijks VPN providers testen en ook weer bezoeken.

Indien u zelf bijkomende ervaringen of verbeteringen heeft, gelieve het me te laten weten per mail.

 

IPVanish | Gespecialiseerd in veiligheid en anonimiteit

IPVanish is al meer dan 15 jaar actief op de markt voor VPN-oplossingen. IPVanish is gespecialiseerd in veiligheid ideale voor gamers. Update: IPVanish dit is de VPN voor gamers en veiligheid Samenvatting IPVanishVPN Neem een ...

8

2 Comments
 1. Reply
  Dick 30 december 2016 at 15:52

  Ik heb ergens gelezen dat Netflix de VPN route onmogelijk heeft gemaakt, is dat waar?
  met vriendelijke groet,
  Dick

  • Reply
   debestevpn 10 januari 2017 at 17:02

   Het is inderdaad lastig geworden, maar gelukkig zijn veel films waar NL ondertiteling mogelijk is. Tevens kunnen we nog steeds in Netflix USA inloggen

Laat een bericht achter