<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Netflix Nederland kijken IPVanish | Netflix video verslag | De Beste VPN NL

Netflix Nederland kijken IPVanish | Netflix video verslag

Netflix Nederland kijken IPVanish is een must wanneer we het hebben over veiligheid en privacy. Een VPN is niet perse meer nodig omdat het verboden is de data geo grafische the blokkeren. We zullen dan ook alleen maar een versleutelde verbinding aanraden voor je eigen veiligheid. Het is namelijk bijna onmogelijk de versleutelde verbinding te kraken.

In het onderstaande video verslag wordt duidelijk weergegeven hoe het werkt.

Inloggen vanuit het buitenland in Netflix Nederland (zie video)

Het klinkt misschien raar maar een leven zonder Netflix is voor mij niet meer in te denken. Netflix is een database met  tv series, films en documentaires. Hier geniet ik enorm van in mijn spaarzame vrije uurtjes.

Nu is het ook zo dat er veel Nederlanders in het buitenland zitten bijv. Spanje (Marbella). Voor een hele grote groep is het belangrijk dat ze tv series, films en documentaires kunnen zien met Nederlandse ondertiteling. Dit geldt voor jong en oud. Met Nederlandse ondertiteling kijkt gewoon prettiger.

Voordat je toegang tot Netflix kunt krijgen meldt u zich aan bij Netflix via de officiële weg. De regel is nu dat je een Nederlandse account aanmaakt. Zo ben je ervan verzekert dat je altijd binnen Europa de Nederlandse Netflix zal kunnen streamen. Je kan dus nooit met een andere locatie binnen Europa inloggen in Netflix Nederland. Zelfs met een versleutelde verbinding zal dat niet gaan lukken.

Netflix Nederland kijken IPVanish

Zie: “Wat is een VPN” en “Kenmerken van een VPN”. Zie: Wat is een VPN en Kenmerken van een VPN.

Up to date VPN informatie

Op deze webblog voorzien wij u van een commercieel overzicht van verschillende VPN providers die u kunt gebruiken om naar Nederland geografisch geblokkeerde videostream of websites te kijken. De informatie is geverifieerd door ons, aangezien wij dagelijks VPN providers testen en ook weer bezoeken.

Indien u zelf bijkomende ervaringen of verbeteringen heeft, gelieve het me te laten weten per mail.

Netflix Nederland kijken IPVanish

IPVanish | Gespecialiseerd in veiligheid en anonimiteit

IPVanish is al meer dan 15 jaar actief op de markt voor VPN-oplossingen. IPVanishVPN is gespecialiseerd in veiligheid ...

9.1
Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

2 Comments
 1. Ik heb ergens gelezen dat Netflix de VPN route onmogelijk heeft gemaakt, is dat waar?
  met vriendelijke groet,
  Dick

  • Het is inderdaad lastig geworden, maar gelukkig zijn veel films waar NL ondertiteling mogelijk is. Tevens kunnen we nog steeds in Netflix USA inloggen

  Stel een vraag

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  DeBesteVPN.nl