Inloggen Netflix Nederland

Bij Netflix Nederland inloggen was voorheen alleen maar mogelijk binnen de landsgrenzen van Nederland. Je kon hier omheen door een versleutelde verbinding aan te schaffen. Tijden veranderen en zo ook Europese wetgevingen. Netflix NL kijken binnen de EU is geen versleutelde verbinding meer voor nodig. Wanneer je je buiten Europa bevindt heb je nog wel te maken met de geografische blokkade en is de VPN noodzakelijk.

In dit artikel “Netflix NL ontvangen” zal ik ingaan op deze nieuwe regelgeving en uitleggen wat we precies moeten doen, zodat we zonder problemen gewoon Netflix NL kunnen blijven kijken buiten Europa. Zoals ik hierboven al aangaf is de enige oplossing voor buiten de EU nog steeds de versleutelde verbinding, de zogenaamde VPN connectie.


Bijgewerkt: 11 januari, 2022

30 dagen gratis ExpressVPN
ExpressVPN - Anoniem en Beschermd Surfen!

Je kan ExpressVPN GRATIS 30 dagen testen en ben je niet tervreden dan krijg je binnen je geld terug.

De nieuwe regelgeving heeft invloed op inloggen Netflix Nederland

    1 April 2018 heeft er een Europese wetswijzing plaatsgevonden. Deze houdt in dat de geo-blokkade van tv-uitzendingen binnen Europa is opgeheven. Nederlandse tv-uitzending worden niet meer geblokkeerd. Dit heeft invloed op inloggen bij Netflix NL films en series (Orange is the new black of House of Cards een van de Netflix originals). Nu is binnen Europa streamen van NL tv heel eenvoudig. Wij raden je echter nu wel aan een VPN provider te gebruiken, omdat je niet weet wie de eigenaar van de wifi verbinding is.

Netflix Nederland inloggen alleen maar mogelijk met de volgende  providers

Zoals je ziet zijn Nordvpn Netflix NL en ExpressVPN Netflix NL de meest betrouwbare aanbieders op de markt.

De truc om een gratis VPN gebruiken

Wilt je ExpressVPN kosteloos proberen? Net als zoveel anderen stelt ExpressVPN een 30-dagen geld terug garantie. Maar in tegenstelling tot de anderen, worden er geen vragen gesteld wanneer je na een maand je geld terug wilt hebben.

Via deze truc en mijn link kan je een maand lang deze software gratis gebruiken. Dan heb je 30 dagen de tijd om een terug betaling te vragen aan hun customer-service (via de live chat bijvoorbeeld). Je hoeft je dan niet rechtvaardiging met een smoes.

En binnen 5 dagen, je krijgt een volledige terugbetaling. Ik heb het geprobeerd met mijn eigen vrienden groep en inderdaad ik heb geen vrienden meer hahaha…… Nee hoor iedereen krijg netjes en snel zijn betaling terug en heeft kunnen genieten van een volledig functioneerende VPN provider.

Wat betekent deze wet?

Normaal gesproken had je een versleutelde verbinding nodig om in het buitenland Netflix Nederland inloggen mogelijk te maken. Door de nieuwe EU regelgeving is het gebruik van een versleutelde verbinding niet meer nodig. Wanneer je binnen Europa blijft wordt je Nederlandse account gewoon gehandhaafd. Je hebt je immers met je Nederlandse gegevens aangemeld. Ben je buiten Europa, dan is een versleutelde verbinding nog steeds nodig, omdat Netflix NL zal worden geblokkeerd.

Heel simple gezegd; binnen de EU kan je gewoon Netflix NL blijven ontvangen. Wanneer je buiten de EU reist, log je automatisch in op de Netflix van het land waar je je dan bevindt. Als je bijvoorbeeld in Singapore bent zal je ingelogd worden bij Netflix Singapore.

Nederlandse Netflix films en series buiten Nederland streamen

Het klinkt misschien raar maar ik kijk meer Netflix vanuit buiten Nederland, dan wanneer ik in Nederland ben. Een leven zonder deze film database wanneer ik op vakantie of zakenreis ben is voor mij niet meer voor te stellen. Deze gigantische film database is ideaal voor  tv series, films en documentaires. Inloggen bij de Nederlandse Netflix geeft mij een beetje het gevoel van thuis zijn, waar ter wereld ik ook ben.

Er is dus een grote groep Nederlanders die zijn verhuisd naar warmere landen. Als dit binnen Europa is, is het geen probleem Nederlandse Netflix te ontvangen. Heb je echter een lokaal account (het land waar je nu gevestigd bent, niet NL) zal je dit moeten opzeggen en een Nederlands account moeten openen. Anders kun je namelijk nooit inloggen in de Nederlandse Netflix zelfs niet met een versleutelde verbinding. De enige manier om dit alsnog voor elkaar te krijgen is een Amerikaans Netflix account te openen. Alleen dan zul je elk mogelijk Netflix land kunnen openen. Je kan natuurlijk ook gewoon inloggen in Netflix NL met een VPN en dan een NL account openen, maar als je toch bezig bent is een USA account misschien handiger wanneer je toch de Amerikaanse content wil streamen.

Nogmaals, om altijd toegang te krijgen tot de Netflix NL catalogus hoef je binnen Europa geen blokkade meer te omzeilen. Een van de oplossingen is een nieuw Netflix account te openen en aan te geven dat je in Nederland woont. Hierbij moet je wel een versleutelde verbindingen gebruiken.

Wat is een VPN?

De afkorting van VPN is Virtual Private Network. Het is een versleutelde verbinding van A naar B. Zo’n versleutelde verbinding is haast niet te kraken en dit is ook de reden dat het VPN steeds populairder wordt bij thuisgebruikers.

Je hoeft helemaal niets te verbergen te hebben om toch interessant te zijn voor hackers. Je laat de deur thuis toch ook niet openstaan? Nee, deze gaat op slot!!!

De versleutelde verbinding is ontstaan in het leger. Informatie die vroeger per postduif ging werd nu versleuteld. Deze beveiliging was zo geavanceerd, dat deze haast onmogelijk te ontcijferen was. Er zouden een paar mega computers opgezet moeten worden en dan nog zouden er weken overheen gaan om een berichtje te ontcijferen, dat misschien niet eens de moeite waard was. In vele gevallen was de oorlog al lang gewonnen of verloren.

Communicatie werd steeds mobieler en thuiswerkende werknemers moesten op een veilige manier kunnen communiceren met kantoor, zonder dat deze datastroom zou worden afgetapt door derden. De militaire toepassing was hierdoor ideaal voor het bedrijfsleven. De afgelopen 10 jaar heeft dezelfde versleuteling zijn weg gevonden naar de consumenten. Niet omdat de consument hiernaar op zoek was, maar omdat maar al te vaak bleek dat het internet ook een schaduwzijde kent.

De voornaamste reden om een VPN verbinding te gebruik is om je IP-adres en locatie af te schermen waardoor anonimiteit en veiligheid op het internet een feit is. Het zal nu mogelijk zijn geografische blokkades te ontwijken, omdat je overal ter wereld in kunt loggen op de servers. Overheden en hackers kunnen zo geen misbruik meer maken van je naïviteit dat internet veilig is. Hieronder heb ik een aantal praktijkvoorbeelden op een rijtje gezet.

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN

Wat is VPN: Enkele praktijkvoorbeelden

Netflix originals kijken is een van de belangrijkste argumenten voor het aanschaffen van een service, maar er zijn ook nog andere voordelen dan alleen maar Netflix kijken buiten Nederland. Deze andere voordelen zijn misschien wel belangrijker.

Enkele voordelen:

 • Vanaf nu kan je veilig thuiswerken zonder dat je werkgever bang hoeft te zijn dat er mogelijk gevoelige bedrijfsinformatie wordt gestolen, doordat hackers de verbinding kraken.
 • Nu het nog makkelijk wordt te streamen waar je ook bent is het zeer verstandig een VPN te gebruiken omdat je vaak niet weet van wiens netwerk je gebruik maakt.
 • Het zal mogelijk zijn censuur te ontwijken. Handig wanneer je naar landen zoals China op reist gaat. Voor meer informatie over censuur landen kun je het artikel op deze website lezen.
 • Veilgheid op Wi-Fi of Hotspots. Deze netwerken vind je van de bibliotheek tot op het terras. We zullen echt op moeten passen wanneer we gebruik maken van deze netwerken, omdat we zonder VPN aanbieder totaal onbeschermd zijn.

Samenvatting kenmerken van een versleutelde verbinding

Inloggen Nederlandse Netflix is geen probleem meer, waar voorheen Netflix alles probeerde af te schermen is dat sinds begin dit jaar verboden. Binnen Europa is Netflix NL gewoon te ontvangen, mits we een Nederlands NL account hebben. Heb je er geen, maak dan een nieuw account aan. Willen je je vrijer bewegen tussen verschillenden Netflix landen, dan zal je je moeten registeren bij USA Netflix. 

Het is verstandig een versleutelde verbinding aan te schaffen. Je kunt dan zonder hoofdpijn makkelijk overal inloggen, omdat het gebruik van een VPN je veiligheid en anonimiteit beschermt. Ik heb al meerder artikelen gewijd aan de gratis VPN aanbieder. Toch ga ik er nog weer even iets over schrijven. Ik waarschuw je graag dat het kiezen van zo’n aanbieder verre van veilig is en niet gedaan moet worden. Er zijn wel een paar betrouwbare gratis aanbieders op de markt. Bij deze partijen zal je “veilig zijn”. Let op veilig zijn staat tussen haakjes.

Hieronder staan een aantal redenen waarom het kiezen van een gratis aanbieder niet verstandig is.

 1. Niet geschikt voor Netflix. De reden van het gebruiken van een gratis VPN is omdat je voor een dubbeltje op de eerste rang wilt zitten. Helaas werken geen gratis aanbieders met Netflix. Er komt veel bij kijken om zo’n connectie tot stand te brengen en te houden. Betaalde VPN aanbieders hebben hier een speciale afdeling voor. Netflix doet er namelijk alles aan om dit tegen te gaan.
 2. Het is niet veilig. Er blijkt maar al te vaak dat gratis VPN aanbieders besmet zijn met malware.
 3. Een VPN staat voor bescherming en anonimiteit. Helaas gebruiken veel van deze aanbieders trackingsoftware. Dit houdt in dat ze je surf gedrag opslaan en mogelijk aan derden doorverkopen.
 4. Beperkte bandbreedte. De gratis aanbieders zullen je nooit 100% bandbreedte geven. Je kunt dus nooit echt ervaren wat het verschil is. Deze bepreking zal eerder irritant zijn.
 5. De vertragingstechniek. Hiermee hopen de aanbieder dat je zal overgaan tot het aanschaffen van een volledig abonnement. Soms gebeurt het niet met opzet, maar werken alle advertenties vertagend. Deze advertenties zijn nodig om het gratis gebruik mogelijk te maken.
 6. POP-up reclame. Deze vorm van reclame is hoogst irritant en popt letterlijk overal op, super irritant. De reden is weer simpel iemand moet toch de rekening betalen.
 7. Verkoop van je bandbreedte. Dit laatste punt is misschien iets waar je nog nooit aan hebt gedacht. Er is een businessmodel waarbij jij de VPN aanbieder toestemming geeft gebruik te maken van je bandbreedte in ruil voor gebruik van de VPN service. Het is misschien onnodig om dit te zeggen maar dit moet je natuurlijk nooit mee instemmen. Een goede VPN service is helemaal niet duur en dan ben je ervan verzekerd dat dit soort onzin niet gebeurt.

Succes met Inloggen Netflix NL en veel kijk plezier!

Up to date informatie over veiliheid en privacy

Een belangrijk deel van deze website gaat over hoe we ons op een veilige manier kunnen beschermen wanneer we het internet op gaan. Snelheid en prijs zijn namelijk niet altijd de beste afwegingen voor een VPN provider.

Een goed punt wat zeker zwaar zal moeten mee wegen wanneer we het hebben over privacy, is of de VPN ook gebruikersgevens logt. Dit wil je absoluut niet.

Ik zal op deze website verschillende versleutelde verbindingen bespreken, zodat je de keus kunt maken welke het beste aansluit bij jouw wensen.

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

3 Opmerkingen
 1. Via de Netherlands servers 68-75 is het wel mogelijk om met Nord VPN naar NL Netflix te kijken.

Laat een reactie achter

DeBesteVPN.nl