Netflix Nederland | Vanuit buiten Nederland inloggen in Netflix Nederland

Netflix Nederland inloggen is alleen maar te ontvangen binnen de landsgrenzen van Nederland. U kunt echter hier omheen door een provider aan te schaffen. Netflix kijken in het buiten Nederland met een aanbieder zal geen probleem zijn. Je zal voortaan geen show meer hoeven uitstellen wanneer je buiten Europa bent. Dit artikel zal dan ook gaan over Nederlandse Netflix vanuit buiten Nederland ontvangen.

—- update: apr. 2018 —-

Wat is een VPN?

Een VPN is een privé netwerk wat u beschermd tegen pottenkijkers. Al uw activiteiten zijn anoniem en niet te traceren ook niet door uw IPS (Internet Service Provider). Het is een versleutelde verbinding deze zorgt ervoor dat u anomiem kunnen surfen en overal ter wereld sites kunnen openen. U wordt niet meer vertraagd of geblokkeerd. Nederlandse Netflix vanuit buiten Nederland ontvangen is de technische vooruitgang.

U hoeft helemaal niets te verbergen te hebben om toch tegenwoordig voorzichtig te zijn met wat u allemaal prijsgeeft via internet. U laat de deur van uw huis toch ook niet openstaan. Nee deze doet u normaal gesproken op slot!!!

Dat openbare Free Wi-Fi/Hotspots netwerken onveilig zijn, is geen nieuws. Maar het is wel een verhaal dat niet vaak genoeg verteld kan worden. Er zijn in Nederland nu 8,5 miljoen smartphonebezitters en 7 miljoen tableteigenaars. Naar schatting hebben bijna 10 miljoen Nederlanders een laptop. Grote kans dat nagenoeg iedere Nederlander met één van die draagbare apparaten weleens is ingelogd op een openbaar wifinetwerk. In het café, in de trein, in een hotel.

Het blijkt kinderspel te zijn voor hackers om aan uw gegevens te komen wanneer je gebruik maakt van deze openbare ruimte. Tegenwoordig hoef je geen wize-kid meer te zijn want er is op de zwarte markt genoeg te vinden qua apparatuur.

Wat is VPN: Enkele praktijk voorbeelden

Netflix Nederland inloggen is een van de belangrijkste argumenten voor het aanschaffen van een service maar er zijn ook nog andere voordelen dan alleen maar Netflix kijken buiten Nederland te kunnen realiseren. Deze andere voordelen zijn misschien wel belangrijker.

De service heeft nog enkele andere voordelen:

  • Thuis werken betekend ook dat u toegang hebt tot servers op je werk/kantoor. Via een versleutelde verbinding kan u deze handeling veilig verrichten. Deze versleuteling werd vroeger veel gebruikt door bedrijven toen het gebruik nog niet zo bekend was onder het grote publiek.
  • U hebt interesse in het kijken naar commerciële TV (RTLxl) of een uitzending van de publieke omroep  wanneer je buiten Nederland verblijft . Deze worden geblokkeerd omdat u in een andere regio zit. Dit heeft te maken met auteursrechten of sponsoren binnen dit bepaalde gebied bijvoorbeeld: Tour de France, Olympische spelen of WK voetbal. In ieder geval krijg u geen toestemming om de uitzending te zien en wordt u geblokkeerd. Via een  provider heeft u dit probleem niet. U logt in op een server die in Nederland staat (meeste aanbieders hebben een server in NL) en nu lijkt het alsof u  gewoon in NL bent. De uitzendingen bekijken levert geen problemen op.
  • Mocht u in het buiten Nederland wonen bijv. in China dan was u vroeger het bokje. Facebook, porno, pokersites zijn geblokkeerd door de overheid (censuur). Echter met een versleutelde verbinding zoals bijv.  IPvanish  of ExpressVPN  kan je gewoon je ding doen en kan je ongecensureerde en anoniem surfen.

Hoe is de  provider geïntegreerd in mij leven?

Nederland Netflix in buiten Nederland ontvangen is onmogelijk hetzelfde Formule 1 en Max Verstappen volgenden op Ziggo GO. Super lastig om dit circus te volgen. Vorig jaar zende BBC bijna alle races uit echter nu ga ik van land naar land en ben nu zelf betaal lid bij RTL Duitsland. Dit was niet mogelijk zonder  provider.

Hetzelfde geldt voor het NL aanbod. Netflix Nederland inloggen is zeer beperkt wanneer je weet dat het Amerikaanse netflix in NL ook gewoon kan ontvangen. Het enige wat je moet doen is de blokkade opheffen. Dit betekend dat u moet inloggen in een server in Amerika dit kan zeer eenvoudig met de provider. Ben u eenmaal ingelogd heeft u het totale Amerikaanse Netflix aanbod tot uw beschikking. Je bent niet illegaal bezig dus daar hoeft u niet bang voor te zijn. Sterker nog, weet je ze een oogje dicht knijpen. Het gaat tenslotte om heel veel geld.

Sommige film maatschappijen komen in opstand. Het enige wat ze kunnen doen is hun films niet onderbrengen bij deze gigant. Hier hebben ze dan ook iets op gevonden door nu zelf te gaan produceren. Ze brengen steen goede series uit en zeer goede documentaires. Netflix Nederland inloggen wordt hierdoor een stuk aantrekkelijker

Een provider is een must voor ieder huishouden. Het kost relatief weinig geld en heeft veel. Op debesteVPN.nl zullen  proberen aanbieders te ontleden, zodat elk specifiek kenmerk van de versleutelde verbinding naar voren komt. Nederlandse Netflix buiten Nederland ontvangen wanneer ik op vakantie ben is heerlijk.

 

NETFLIX Nederland

– Inloggen Netflix Nederland –

Nederlandse Netflix buiten Nederland streamen

Het klinkt misschien raar maar ik kijken meer Netflix vanuit buiten Nederland, dan wanneer ik in Nederland ben. Een leven zonder deze film database wanneer ik op vakantie of zakenreis ben is voor mij niet meer we te denken. Deze gigantische film database is voor mij ideal voor  tv series, films en documentaires. Hier geniet ik enorm van in mijn spaarzame vrije uurtjes.

Nu is het ook zo dat er veel Nederlanders buiten Nederland zitten bijv. Spanje maar het is ook mogelijk Nederlandse Netflix in Duitsland te ontvangen. Voor een hele grote groep is het belangrijk dat ze tv series, films en documentaires kunnen zien met Nederlandse ondertiteling. Dit geldt voor jong en oud. Met Nederlandse ondertiteling kijkt gewoon prettiger. Helaas is dit een probleem wanneer men Netflix buten Nederland kijkt. Je krijgt dan automatisch het aanbod van de desbetreffende regio. Netflix buiten Nederland streamen is dus niet mogelijk.  Ons gebied Netflix in Nederland is dus geblokkeerd.

Voordat je toegang kunt krijgen meldt je aan via de officiële weg. Je registreert jezelf en krijgt toegang tot de filmdatabase. Wanneer je in Spanje zit krijg je toegang tot database in Spanje. Mocht u zich in Italië bevinden krijgt u toegang tot database in Italië. Het land is dus afhankelijk van welke toegang je krijgt. Het is dus nooit automatisch dat je Netflix in Nederland database kan openen buiten Europa.

Officieel mag inloggen Netflix Nederland film aanbod alleen worden getoond binnen de landsgrenzen (Netflix in Nederland ). Met een provider is het mogelijk een afbakening te omzeilen.

Een provider geeft u de keuze uit een aantal inlog-servers in verschillende landen, waaronder Nederland. U logt met behulp van uw provider in op een server die gelokaliseerd is in Nederland. Hierdoor zult u een Nederlands IP-adres krijgen en inloggen Netflix Nederland zal niet kunnen achterhalen dat u vanuit een andere locatie dan Nederland op hun server inlogt.

Nogmaals om toegang te krijgen tot inloggen Netflix Nederland catalogus (nieuw op Netflix Nederland) moet u deze blokkade opheffen. Dit betekent dat u moet inloggen in een server in Nederland. Bent u eenmaal ingelogd op een server in Nederland dan krijgt u toegang tot het totale Netflix in Nederland aanbod. Als zal met Nederlandse ondertiteling mogelijk zijn.

Je hoeft niet bang te zijn dat je illegaal bezig bent, sterker nog, ze weet dat je vanuit buiten Nederland inlogt in Netflix in Nederland maar ze knijpen een oogje dicht. Het gaat tenslotte om heel veel geld.

Sommige filmmaatschappijen komen wel in opstand. Het enige wat ze kunnen doen is hun films niet onderbrengen bij deze gigant. Hier hebben ze dan ook  heeft iets op gevonden door nu zelf te gaan produceren. Ze brengen zeer goede documentaires, films en series uit

Een provider is een “must” in ieder huishouden, dus lees daarom de volgende artikelen goed. Ik heb zelf de belangrijkste providers getest en er artikelen over geschreven.

Zie: Wat is een VPN en Kenmerken van een VPN.

Samenvatting kenmerken van een versleutelde verbinding

Graag zou ik het bovenstaande als volgt willen samenvatten. Internet criminaliteit is niet meer weg te denken uit onze samenleving. We moeten ons gewoon beter beschermenEen versleutelde verbinding kan een oplossing bieden. De aanbieder is niet alleen handig voor geografische blokkades, P2P of torrent gebruikers maar beschermt ook uw dataverkeer zodat een derde geen misbruik van u kan maken door persoonlijk gegevens te stelen. Dit zijn, keer op keer, zeer belangrijke kenmerken. Nederlandse Netflix film aanbod vanuit buiten Nederland kunnen openen of Netflix Amerika kijken in Nederland is geen wonder, u kan het ook. Veel kijk plezier!

Netflix Nederland inloggen alleen maar mogelijk met de volgde  provider

NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

NORDVPN is een uitgebreid provider en een van de goedkoopste voor de Nederlandse markt. Top anonimiteit en beveiliging. In het onderstaande artikel zal je de review kunnen lezen. Mijn ervaringen zal ik hierin bespreken en verder ingaan op de ...

9.5
2 PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN is een Zweedse VPN aanbieder opgericht in 2009. Ook al bestaan ze al een tijdje, echt bekend zijn ze nog niet ondanks dat ze een stabiele en beveiligde verbinding aanbieden aan hun klanten. PrivateVPN biedt servers aan in diverse landen ...

9.3

Zoals je ziet zijn Nordvpn Netflix Nederland en ExpressVPN Netflix Nederland een van de meest betrouwbare aanbieders op de markt.

Voor openen Netflix Amerika film aanbod  zijn deze de beste aanbieders op dit moment

NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

NORDVPN is een uitgebreid provider en een van de goedkoopste voor de Nederlandse markt. Top anonimiteit en beveiliging. In het onderstaande artikel zal je de review kunnen lezen. Mijn ervaringen zal ik hierin bespreken en verder ingaan op de ...

9.5
2 ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN is een van de beste aanbieders voor in Nederland. De Express VPN provider heeft servers in vele landen en is een van de beste op de VPN markt. Ze staan gerand snelle servers en veilige verbindingen. Uit ervaring kan ik je garanderen dat ...

9.6
3 PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN is een Zweedse VPN aanbieder opgericht in 2009. Ook al bestaan ze al een tijdje, echt bekend zijn ze nog niet ondanks dat ze een stabiele en beveiligde verbinding aanbieden aan hun klanten. PrivateVPN biedt servers aan in diverse landen ...

9.3

Up to date VPN informatie

Op deze webblog voorzien wij u van een commercieel overzicht van verschillende providers die u kunt gebruiken om naar Nederland geografisch geblokkeerde videostream of websites te kijken. De informatie is geverifieerd door ons, aangezien wij dagelijks providers testen en ook weer bezoeken.

Indien je nog vragen hebt over dit artikel Netflix Nederland inloggen, ervaringen of verbeteringen zou willen delen heeft, laat het mij dan weten per mail. Ik zal altijd reageren of je vragen proberen te beantwoorden.

 

Netflix Nederland

1 Comment
  1. Reply
    Patrick 7 augustus 2017 at 21:56

    Via de Netherlands servers 68-75 is het wel mogelijk om met Nord VPN naar NL Netflix te kijken.

Laat een bericht achter