Netflix Nederland | Vanuit buitenland Netflix Nederland

Netflix Nederland is alleen maar te ontvangen binnen de landsgrenzen van Nederland. U kunt echter hier omheen door een VPN provider aan te schaffen.

Wat is een VPN?

Een VPN is een privé netwerk wat u beschermd tegen pottenkijkers. Al uw activiteiten zijn anoniem en niet te traceren ook niet door uw IPS (Internet Service Provider). Het is een versleutelde verbinding deze zorgt ervoor dat u anomiem kunnen surfen en overal ter wereld sites kunnen openen. U wordt niet meer vertraagd of geblokkeerd.

U hoeft helemaal niets te verbergen te hebben om toch tegenwoordig voorzichtig te zijn met wat u allemaal prijsgeeft via internet. U laat de deur van uw huis toch ook niet openstaan. Nee deze doet u normaal gesproken op slot!!!

Dat openbare Free Wi-Fi/Hotspots netwerken onveilig zijn, is geen nieuws. Maar het is wel een verhaal dat niet vaak genoeg verteld kan worden. Er zijn in Nederland nu 8,5 miljoen smartphonebezitters en 7 miljoen tableteigenaars. Naar schatting hebben bijna 10 miljoen Nederlanders een laptop. Grote kans dat nagenoeg iedere Nederlander met één van die draagbare apparaten weleens is ingelogd op een openbaar wifinetwerk. In het café, in de trein, in een hotel.

Het blijkt kinderspel te zijn voor hackers om aan uw gegevens te komen wanneer je gebruik maakt van deze openbare ruimte. Tegenwoordig hoef je geen wize-kid meer te zijn want er is op de zwarte markt genoeg te vinden qua apparatuur.

Wat is VPN: Enkele praktijk voorbeelden

De VPN service heeft nog enkele andere voordelen:

  • Thuis werken betekend ook dat u toegang hebt tot servers op je werk/kantoor. Via een VPN kan u deze handeling veilig verrichten. Deze versleuteling werd vroeger veel gebruikt door bedrijven toen het VPN gebruik nog niet zo bekend was onder het grote publiek.
  • U hebt interesse in het kijken naar commerciële TV (RTLxl) of een uitzending van de publieke omroep  wanneer u in het buitenland verblijft . Deze worden geblokkeerd omdat u in een andere regio zit. Dit heeft te maken met auteursrechten of sponsoren binnen dit bepaalde gebied bijvoorbeeld: Tour de France, Olympische spelen of WK voetbal. In ieder geval krijg u geen toestemming om de uitzending te zien en wordt u geblokkeerd. Via een VPN provider heeft u dit probleem niet. U logt in op een server die in Nederland staat (meeste VPN hebben een server in NL) en nu lijkt het alsof u  gewoon in Nederland bent. De uitzendingen bekijken levert geen problemen op.
  • Mocht u in het buitenland wonen bijv. in China dan was u vroeger het bokje. Facebook, porno, pokersites zijn geblokkeerd door de overheid (censuur). Echter met een VPN als bijv.  IPvanish  of ExpressVPN  kan je gewoon je ding doen en kan je ongecensureerde en anoniem surfen.

Hoe is de VPN provider geïntegreerd in mij leven?

Ik ben een enorme fan van Formule 1 en Max Verstappen. Het is heel moeilijk om dit circus te volgen. Vorig jaar zende BBC bijna alle races uit echter nu ga ik van land naar land en ben nu zelf betaal lid bij RTL Duitsland. Dit was niet mogelijk zonder VPN provider.

Hetzelfde geldt voor het Netflix aanbod Nederland. Zeer beperkt wanneer je weet dat het Amerikaanse netflix in Nederland ook gewoon kan ontvangen. Het enige wat je moet doen is de blokkade opheffen. Dit betekend dat u moet inloggen in een server in Amerika dit kan zeer eenvoudig met uw VPN provider. Ben u eenmaal ingelogd heeft u het totale Amerikaanse Netflix aanbod tot uw beschikking. U bent niet illegaal bezig dus daar hoeft u niet bang voor te zijn. Sterker nog Netflix weet dat u het doet maar ze knijpen een oogje dicht. Het gaat tenslotte om heel veel geld.

Sommige film maatschappijen komen in opstand. Het enige wat ze kunnen doen is hun films niet onderbrengen bij Netflix. Netflix heeft ook hier iets op gevonden door nu zelf te gaan produceren. Ze brengen steen goede series uit en zeer goede documentaires.

Een VPN provider is een must voor ieder huishouden. Het kost relatief weinig geld en heeft veel. Op debesteVPN.nl zullen  proberen VPN’s te ontleden, zodat elk specifiek kenmerk van de VPN naar voren komt.

 

NETFLIX NederlandNetflix Nederland kijken in het buitenland

Het klinkt misschien raar maar ik kijken meer Netflix vanuit het buitenland, dan wanneer ik in Nederland ben. Een leven zonder Netflix Nederland waaneer ik op vakantie of zakenreis ben is voor mij niet meer we te denken. Netflix is voor mij de ideale database met  tv series, films en documentaires. Hier geniet ik enorm van in mijn spaarzame vrije uurtjes.

Nu is het ook zo dat er veel Nederlanders in het buitenland zitten bijv. Spanje. Voor een hele grote groep is het belangrijk dat ze tv series, films en documentaires kunnen zien met Nederlandse ondertiteling. Dit geldt voor jong en oud. Met Nederlandse ondertiteling kijkt gewoon prettiger. Helaas is dit een probleem wanneer men Netflix in het buitenland kijkt. Je krijgt dan automatisch het aanbod van de desbetreffende regio.

Voordat u toegang tot Netflix kunt krijgen meldt u zich aan bij Netflix via de officiële weg. U registreert uzelf en krijgt toegang tot Netflix. Wanneer u zich in Spanje bevindt krijgt u toegang tot Netflix Spanje. Mocht u zich in Italië bevinden krijgt u toegang tot Netflix Italië. Het Netflix land is dus afhankelijk van uw locatie.

Officieel mag Netflix Nederland film aanbod alleen worden getoond binnen de landsgrenzen van de Nederland. Met een VPN provider is het mogelijk een afbakening te omzeilen.

Een VPN provider geeft u de keuze uit een aantal inlog-servers in verschillende landen, waaronder Nederland. U logt met behulp van uw VPN provider in op een server die gelokaliseerd is in Nederland. Hierdoor zult u een Nederlands IP-adres krijgen en Netflix Nederland zal niet kunnen achterhalen dat u vanuit een andere locatie dan Nederland op hun server inlogt.

Nogmaals om toegang te krijgen tot Netflix catalogus Nederland moet u deze blokkade opheffen. Dit betekent dat u moet inloggen in een server in Nederland. Bent u eenmaal ingelogd op een server in Nederland dan krijgt u toegang tot het totale Nederlandse Netflix aanbod. Als zal met Nederlandse ondertiteling mogelijk zijn.

U hoeft niet bang te zijn dat u illegaal bezig bent, sterker nog, Netflix weet dat u vanuit het buitenland inlogt maar ze knijpen een oogje dicht. Het gaat tenslotte om heel veel geld.

Sommige filmmaatschappijen komen wel in opstand. Het enige wat ze kunnen doen is hun films niet onderbrengen bij Netflix. Netflix heeft ook hier iets op gevonden door nu zelf te gaan produceren. Ze brengen zeer goede documentaires, films en series uit

Een VPN provider is een “must” in ieder huishouden, dus lees daarom de volgende artikelen goed. Ik heb zelf alle VPN providers getest en er artikelen over geschreven.

Zie: “Wat is een VPN” en “Kenmerken van een VPN”. Zie: Wat is een VPN en Kenmerken van een VPN.

Samenvatting kenmerken van een VPN

Graag zou ik het bovenstaande als volgt willen samenvatten. Internet criminaliteit is niet meer weg te denken uit onze samenleving. We moeten ons gewoon beter beschermenEen VPN kan een oplossing bieden. De VPN is niet alleen handig voor Netflix (Geografische blokkades), P2P of torrent gebruikers maar beschermt ook uw dataverkeer zodat een derde geen misbruik van u kan maken door persoonlijk gegevens te stelen. Dit zijn, keer op keer, zeer belangrijke kenmerken. Nederlandse film aanbod in het buitenland kunnen openen of Netflix Amerika kijken in Nederland is geen wonder, u kan het ook. Veel kijk plezier!

Op dit kunnen we Netflix Nederland film aanbod nog alleen maar openen met de volgde VP provider

 

NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

NORDVPN is een uitgebreid VPN providers en een van de goedkoopste voor de Nederlandse VPN markt. Top anonimiteit en beveiliging. In het onderstaande artikel zal je de NordVPN review kunnen lezen. Mijn NordVPN ervaringen zal ik hierin bespreken en ...

9.4
2 PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN is een Zweedse VPN aanbieder opgericht in 2009. Ook al bestaan ze al een tijdje, echt bekend zijn ze nog niet ondanks dat ze een stabiele en beveiligde verbinding aanbieden aan hun klanten. PrivateVPN biedt servers aan in diverse ...

8.7

Voor openen Netflix Amerika film aanbod  zijn deze de beste VPN op dit moment

NordVPN | Zeer uitgebreid en goedkope VPN aanbieder

NORDVPN is een uitgebreid VPN providers en een van de goedkoopste voor de Nederlandse VPN markt. Top anonimiteit en beveiliging. In het onderstaande artikel zal je de NordVPN review kunnen lezen. Mijn NordVPN ervaringen zal ik hierin bespreken en ...

9.4
2 ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN | Kosten en gebruikersgemak

ExpressVPN is een van de beste VPN aanbieders voor in Nederland. De VPN provider heeft servers in vele landen en is een van de beste op de VPN markt. Ze staan gerand snelle servers en veilige verbindingen. Uit ervaring kan ik je garanderen dat ...

9.3
3 PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN | Prima VPN kijkende naar prijs en kwaliteit

PrivateVPN is een Zweedse VPN aanbieder opgericht in 2009. Ook al bestaan ze al een tijdje, echt bekend zijn ze nog niet ondanks dat ze een stabiele en beveiligde verbinding aanbieden aan hun klanten. PrivateVPN biedt servers aan in diverse ...

8.7

Up to date VPN informatie

Op deze webblog voorzien wij u van een commercieel overzicht van verschillende VPN providers die u kunt gebruiken om naar Nederland geografisch geblokkeerde videostream of websites te kijken. De informatie is geverifieerd door ons, aangezien wij dagelijks VPN providers testen en ook weer bezoeken.

Indien u zelf bijkomende ervaringen of verbeteringen heeft, gelieve het me te laten weten per mail.

 

Netflix Nederland

1 Comment
  1. Reply
    Patrick 7 augustus 2017 at 21:56

    Via de Netherlands servers 68-75 is het wel mogelijk om met Nord VPN naar NL Netflix te kijken.

Laat een bericht achter