Netflix Nederland | Vanuit buiten Nederland inloggen in Netflix

In Netflix Nederland inloggen was alleen maar mogelijk binnen de landsgrenzen van Nederland. Je kon hier omheen door een versleutelde verbinding aan te schaffen. Tijden veranderen en zo ook Europese wetgevingen. Netflix NL kijken binnen de EU is geen versleutelde verbinding meer nodig. Wanneer je buiten Europa bevindt zal je nog wel te maken hebben met de geografische blokkade en is de VPN noodzakelijk.

In het onderstaande artikel “Netflix in Nederland ontvangen” zal ik ingaan in deze nieuwe regelgeving en uitleggen wat we precies moeten doen zodat we zonder problemen gewoon Netflix NL kunnen blijven kijken binnen Europa. Zoals ik hierboven al aangaf is de enige oplossing voor buiten de EU nog steeds de versleutelde verbinding, de zogenaamde VPN connectie.

—- update: oct. 2018 —-

De nieuwe regelgeving heeft invloed op inloggen Netflix Nederland

    1 April 2018 heeft er een Europese wetswijzing plaatsgevonden deze houdt in dat de geo-blokkade van tv-uitzendingen binnen Europa is opgeheven. Nederlandse tv-uitzending worden niet meer geblokkeerd. Dit heeft invloed op inloggen Netflix Nederland films en series. Nu is het binnen Europa streamen van NL tv heel eenvoudig. Wij raden je echter nu wel aan een VPN provider te gebruiken omdat je niet weet wie de eigenaar van de WIFI verbinding is.

TIP van de dag: Register in USA Netflix

Wat betekend deze wet?

Normaal gesproken had je een versleutelde verbinding nodig om  Netflix Nederland inloggen mogelijk te maken. Door de nieuwe EU regelgeving is het gebruik van een versleutelde verbinding niet meer nodig. Wanneer je binnen Europa blijft wordt je Nederlandse account gewoon gehandhaaft. Je hebt je immers met je Nederlandse gegevens aangemeld. Ga je buiten Europa zal een versleutelde verbinding nog steeds nodig zijn, omdat in Netflix Nederland inloggen zal worden geblokkeerd.

Heel simple gezegd; binnen de EU kan je gewoon Netflix NL kunnen blijven ontvangen. Wanneer je buiten de EU gaat reizen zal je automatisch inloggen in het Netflix van dat land waar je je dan bevindt. Ben je in Singapore zal je inloggen in Netflix Singapore.

Nederlandse Netflix films en series buiten Nederland streamen

Het klinkt misschien raar maar ik kijken meer Netflix vanuit buiten Nederland, dan wanneer ik in Nederland ben. Een leven zonder deze film database wanneer ik op vakantie of zakenreis ben is voor mij niet meer we te denken. Deze gigantische film database is ideaal voor  tv series, films en documentaires. Inloggen Netflix Nederland geeft mij een beetje het gevoel van thuis komen waar ik ook ter wereld ben…….

Er is dus een grote groep Nederlanders die zijn verhuist naar warmere landen. Is dit binnen Europa is het geen probleem Nederlandse Netflix te ontvangen. Heb je echter een lokaal account ( het land waar je nu gevestigd bent, niet NL) zal je dit moeten opzeggen en een Nederlandse account moeten openen. Je zal namelijk nooit meer kunnen inloggen in de Nederlandse Netflix zelfs niet met een versleutelde verbinding. De enige manier om dit als nog voor elkaar te krijgen is een Amerikaanse Netflix account te openen, alleen dan zal je elk mogelijk Netflix land kunnen openen. Je kan natuurlijk ook gewoon inloggen in Netflix NL met een VPN en dan een NL account openen, maar als je toch bezig bent is een USA account misschien handiger wanneer je toch de Amerikaanse content wil streamen.

Nogmaals om altijd toegang te krijgen tot de Netflix NL catalogus hoef je geen blokkade meer te opheffen binnen Europa. Een van de oplossingen is een nieuwe Netflix account openen en aangeven dat je in Nederland woont. Hierbij zal je wel een versleutelde verbindingen moeten gebruiken.

Ga naar de volgende artikelen: Wat is een VPN en Kenmerken van een versleutelde verbinding.

Wat is een VPN?

De afkorting van VPN is Virtual Private Network. Het is een versleutelde verbinding van A naar B. Zo'n versleutelde verbinding is haast niet te kraken en dit is ook de reden dat het VPN steeds populairder wordt in het huis tuin en keuken gebruik.

Je hoeft helemaal niets te verbergen te hebben om toch interessant te zijn voor hackers. Je laat de deur thuis toch ook niet openstaan. Nee deze gaat op slot!!!

De versleutelde verbinding is ontstaan in het leger. Informatie die vroeger per postduif ging werd nu versleuteld. Deze beveiliging was zo hoog dat deze haast onmogelijk is te ontcijferen. Er zullen een paar mega computer opgezet moeten worden en dan gaan er weken overheen om een berichtje te ontcijferen, dat misschien niet eens de moeite waard is. In vele gevallen is de oorlog al lang gewonnen of verloren.

Communicatie werd steeds mobieler en werknemers moesten op een veilige manier communiceren met het moederbedrijf zonder dat deze datastroom zou worden afgetapt door derde. Deze militaire toepassing was hierdoor ideaal voor het bedrijfsleven. Sind 10 jaar heeft dezelfde versleuteling zijn weg gevonden naar de consumenten. Niet omdat de consument hiernaar op zoek was, maar omdat maar al te vaak bleek dat het internet ook een schaduwzijde kent

De voornaamste reden om een VPN verbinding te gebruik is om je IP-adres en locatie af te schermen waardoor anonimiteit en veiligheid op het internet een feit is geworden. Het zal nu mogelijk zijn geografische blokkades te ontwijken omdat je in kan inloggen op servers waar ook ter wereld. Overheden en hackers zullen geen misbruik meer kunnen maken van je naïviteit dat internet veilig is. Hieronder heb ik een aantal praktijk voorbeelden op een rijtje gezet.

Wat is VPN: Enkele praktijk voorbeelden

Netflix films en series Nederland inloggen is een van de belangrijkste argumenten voor het aanschaffen van een service maar er zijn ook nog andere voordelen dan alleen maar Netflix kijken buiten Nederland. Deze andere voordelen zijn misschien wel belangrijker.

Enkele voordelen:

 • Vanaf nu kan je veilig thuiswerken zonder dat je werkgever bang hoeft te zijn dat er mogelijk gevoelig bedrijfsinformatie wordt gestolen doordat hackers de verbinding kraken.
 • Nu dat het nog makkelijk wordt te streamen waar je ook bent is het zeer verstandig een VPN te gebruiken omdat je vaak niet weet van wie zijn netwerk je gebruik maakt.
 • Het zal mogelijk zijn censuur te ontwijken handig wanneer je naar landen zoals China op reist gaat. Voor meer informatie over censuur landen kan je het artikel op deze website lezen.
 • Veilgheid op Wi-Fi of Hotspots netwerken. Deze netwerken van je vinden van de bibliotheek tot op het terras. We zullen echt op moeten passen wanneer we gebruik maken van deze netwerken, omdat we zonder VPN aanbieder totaal onbeschermd zijn.

1

Netflix Nederland inloggen alleen maar mogelijk met de volgde  provider

Zoals je ziet zijn Nordvpn Netflix NL en ExpressVPN Netflix NL een van de meest betrouwbare aanbieders op de markt.

2

Voor openen Netflix Amerika film aanbod  zijn deze de beste aanbieders op dit moment

Samenvatting kenmerken van een versleutelde verbinding

Inloggen Netflix Nederland is geen probleem meer, waar voorheen Netflix alles probeerde af te schermen is dat sinds begin dit jaar verboden. Binnen Europa is Netflix NL gewoon te ontvangen mits we een Nederlandse NL account hebben. Heb je er geen zet dan een nieuwe account op. Willen we ons vrijer bewegen tussen verschillenden Netflix landen zal je je moeten registeren in USA Netflix. 

Het zal verstandig zijn een versleutelde verbinding aan te schaffen je zal dan zonder hoofdpijn makkelijk overal kunnen inloggen omdat het gebruik van een VPN je veiligheid and anonimiteit zal beschermen. Ik heb al meerder artikelen gewijd aan de gratis VPN aanbieder. Toch ga ik er nog weer even iets over schrijven. Het is een waarschuwing waarom het kiezen van zo'n aanbieder verre van veilig is en niet gedaan moet worden. Er zijn wel een paar betrouwbare gratis aanbieder op de markt. Bij deze partijen zal je “veilig zijn”. Let op veilig zijn staat tussen haakjes.

Hieronder staan een aantal redenen waarom het kiezen van een gratis aanbieder niet verstandig is.

 1. Niet geschikt voor Netflix. De reden van het aanschaffen van een gratis VPN is omdat je voor een dubbeltje op de eerste rang wilt zitten. Helaas werken geen gratis aanbieders met Netflix. Er komt veel bij kijken om zo'n connectie tot stand te brengen en te houden. Betaal VPN aanbieders hebben hier speciale afdeling voor. Netflix doet er namelijk alles aan om dit tegen te gaan.
 2. Het is niet veilig. Het blijkt maar al te vaak dat gratis VPN aanbieders besmet kunnen zijn met malware
 3. Een VPN staat voor bescherming en anonimiteit. Helaas gebruiken veel van deze aanbieders tracking. Dit houdt in dat ze je surf gedrag opslaan en mogelijk aan derden door kunnen verkopen.
 4. Beperkte bandbreedte. De gratis aanbieders zullen je nooit 100% bandbreedte geven. Je zal dus nooit echt kunnen ervaren wat het verschil is. Deze bepreking zal eerder irritant zijn.
 5. De vertragingstechniek. Hiermee hopen de aanbieder dat je zal overgaan tot het aanschaffen van een volledig abonnement. Soms gebeurt het niet met opzet maar werken al de advertenties vertagend. Deze reclame is nodig om het gratis gebruik mogelijk te maken.
 6. POP-up reclame. Deze vorm van reclame is hoogst irritant en pop letterlijk overal op, super irritant. De reden is weer simpel iemand moet toch de rekening betalen.
 7. Verkoop van je bandbreedte. Dit laatste punt is misschien iets waar je nog nooit aan hebt gedacht. Er is een businessmodel waarin jij de VPN aanbieder toestemming geeft gebruik te maken van je bandbreedte in ruil voor gebruik van de VPN service. Het is misschien onnodig om dit te zeggen maar dit moet je natuurlijk nooit mee instemmen. Een VPN service kost helemaal niet veel geld en je bent verzekert dat dit soort onzin niet gebeurt.

Succes met Inloggen Netflix Nederland en veel kijk plezier!

Up to date informatie over veiliheid en privacy

Een belangrijk deel van deze website zal gaan over hoe we ons op een veilige manier kunnen beschermen wanneer we het internet op gaan. Snelheid en prijs zijn namelijk niet altijd de beste afwegingen voor een versleutelde verbinding provider.

Een goed punt wat zeker zwaar zal moeten mee wegen wanneer we het hebben over privacy is of de VPN ook gebruikersgevens logt. Dit willen we perse niet.

Ik zal op deze website verschillende versleutelde verbindingen bespreken en naar aanleiding hiervan zal je een keus kunnen maken die het beste aansluit bij jouw behoefte.

1 Comment
 1. Via de Netherlands servers 68-75 is het wel mogelijk om met Nord VPN naar NL Netflix te kijken.

Stel een vraag

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.