Netflix Nederland | Vanuit buiten Nederland inloggen in Netflix

Netflix Nederland inloggen is alleen maar te ontvangen binnen de landsgrenzen van Nederland. Je kan hier omheen door een versleutelde verbinding aan te schaffen. Netflix kijken in het buiten Nederland met een versleutelde verbindings aanbieder zal geen probleem zijn. Je zal voortaan geen serie meer hoeven uitstellen wanneer je buiten Europa bent. In het onderstaande artikel “Netflix in Nederland ontvangen” zal het gaan hoe je dit kan realiseren.

—- update: juni 2018 —-

De nieuwe regelgeving heeft invloed op inloggen Netflix Nederland

    1 April 2018 heeft er een Europese wetswijzing plaatsgevonden deze houdt in dat de geo-blokkade van tv-uitzendingen binnen Europa is opgeheven. Nederlandse tv-uitzending worden niet meer geblokkeerd. Dit heeft invloed op inloggen Netflix Nederland. Nu is het binnen Europa streamen van NL tv heel eenvoudig. Wij raden je echter nu wel aan een VPN provider te gebruiken omdat je niet weet wie de eigenaar van de WIFI verbinding is.

TIP van de dag: Register in USA Netflix

Wat betekend deze wet?

Normaal gesproken had je een versleutelde verbinding nodig om Netflix Nederland inloggen mogelijk te maken. Door de nieuwe EU regelgeving is het gebruik van een versleutelde verbinding niet meer nodig. Wanneer je binnen Europa blijft wordt je Nederlandse account gewoon gehandhaaft. Je hebt je immers met je Nederlandse gegevens aangemeld. Ga je buiten Europa zal een versleutelde verbinding nog steeds nodig zijn, omdat in Netflix Nederland inloggen zal worden geblokkeerd.

Nederlandse Netflix buiten Nederland streamen

Het klinkt misschien raar maar ik kijken meer Netflix vanuit buiten Nederland, dan wanneer ik in Nederland ben. Een leven zonder deze film database wanneer ik op vakantie of zakenreis ben is voor mij niet meer we te denken. Deze gigantische film database is ideal voor  tv series, films en documentaires. Inloggen Netflix Nederland geeft mij een beetje het gevoel van thuis komen waar ik ook ter wereld ben…….

Er is dus een grote groep Nederlanders die zijn verhuist naar warmere landen. Is dit binnen Europa is het geen probleem Nederlandse Netflix te ontvangen. Heb je echter een lokaal account ( het land waar je nu gevestigd bent, niet NL) zal je dit moeten opzeggen en een Nederlandse account moeten openen. Je zal namelijk nooit meer kunnen inloggen in de Nederlandse Netflix zelfs niet met een versleutelde verbinding. De enige manier om dit als nog voor elkaar te krijgen is een Amerikaanse Netflix account te openen, alleen dan zal je elk mogelijk Netflix land kunnen openen.

Nogmaals om toegang te krijgen tot inloggen in de Netflix Nederland catalogus (nieuw op Netflix Nederland) hoef je geen blokkade meer te opheffen. Het enige wat je moet doen is een nieuwe Netflix account openen en aangeven dat je in Nederland woont. Je hoeft niet bang te zijn dat je illegaal bezig bent, sterker nog, ze weet dat je vanuit buiten Nederland inlogt in Netflix in Nederland dit kunnen ze zien aan je IP-adres.

Ga naar de volgende artikelen: Wat is een VPN en Kenmerken van een versleutelde verbinding.

Wat is een VPN?

De afkorting van VPN is Virtual Private Network. Het is een versleutelde verbinding van A naar B. Zo'n versleutelde verbinding is haast niet te kraken en dit is ook de reden dat het VPN steeds populairder wordt in het huis tuin en keuken gebruik.

Je hoeft helemaal niets te verbergen te hebben om toch interessant te zijn voor hackers. Je laat de deur thuis toch ook niet openstaan. Nee deze gaat op slot!!!

Wanneer je een VPN verbinding gebruik zal deze je IP-adres en locatie afschermen waardoor anoniem surfen nu een feit is geworden. Het zal mogelijk zijn geografische blokkades te ontwijken omdat je in kan inloggen op servers waar ook ter wereld.

Wat is VPN: Enkele praktijk voorbeelden

Netflix Nederland inloggen is een van de belangrijkste argumenten voor het aanschaffen van een service maar er zijn ook nog andere voordelen dan alleen maar Netflix kijken buiten Nederland te kunnen realiseren. Deze andere voordelen zijn misschien wel belangrijker.

Enkele voordelen:

  • Vanaf nu kan je veilig thuiswerken zonder dat je werkgever bang hoeft te zijn dat er mogelijk gevoelig bedrijfsinformatie wordt gestolen doordat hackers de verbinding kraken.
  • Nu dat het nog makkelijk wordt te streamen waar je ook bent is het zeer verstandig een VPN te gebruiken omdat je vaak niet weet van wie zijn netwerk je gebruik maakt.
  • Het zal mogelijk zijn censuur te ontwijken handig wanneer je naar landen zoals China op reist gaat. Voor meer informatie over censuur landen kan je het artikel op deze website lezen.
  • Veilgheid op Wi-Fi of Hotspots netwerken. Deze netwerken van je vinden van de bibliotheek tot op het terras. We zullen echt op moeten passen wanneer we gebruik maken van deze netwerken, omdat we zonder VPN aanbieder totaal onbeschermd zijn.

1

Netflix Nederland inloggen alleen maar mogelijk met de volgde  provider

Zoals je ziet zijn Nordvpn Netflix Nederland en ExpressVPN Netflix Nederland een van de meest betrouwbare aanbieders op de markt.

2

Voor openen Netflix Amerika film aanbod  zijn deze de beste aanbieders op dit moment

Samenvatting kenmerken van een versleutelde verbinding

Inloggen Netflix Nederland is geen probleem meer, waar voorheen Netflix alles probeerde af te schermen is dat sinds begin dit jaar verboden. Binnen Europa is Netflix Nederland gewoon te ontvangen mits we een Nederlandse Netflix account hebben. Heb je er geen zet dan een nieuwe account op. Willen we ons vrijer bewegen tussen verschillenden Netflix landen zal je je moeten registeren in USA Netflix. 

Het zal verstandig zijn een versleutelde aan te schaffen je zal dan zonder hoofdpijn makkelijk overal kunnen inloggen omdat het gebruik van een VPN je veiligheid and anonimiteit zal beschermen.

Succes met Inloggen Netflix Nederland en veel kijk plezier!

Up to date informatie over veiliheid en privacy

Een belangrijk deel van deze website zal gaan over hoe we ons op een veilige manier kunnen beschermen wanneer we het internet op gaan. Snelheid en prijs zijn namelijk niet altijd de beste afwegingen voor een versleutelde verbinding provider.

Een goed punt wat zeker zwaar zal moeten mee wegen wanneer we het hebben over privacy is of de VPN ook gebruikersgevens logt. Dit willen we perse niet.

Ik zal op deze website verschillende versleutelde verbindingen bespreken en naar aanleiding hiervan zal je een keus kunnen maken die het beste aansluit bij jouw behoefte.

1 Comment
  1. Via de Netherlands servers 68-75 is het wel mogelijk om met Nord VPN naar NL Netflix te kijken.

Stel een vraag

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.