<link rel="stylesheet" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto%3A400%2C700">Netflix ontvangen op uw hotelkamer tv | Gebruik de iPhone | De Beste VPN

Netflix ontvangen op uw hotelkamer tv | Gebruik de iPhone

Netflix ontvangen op uw hotelkamer tv kan met een speciale aansluiten die het mogelijk maakt uw iPhone op uw tv aan te sluiten.

Netflix ontvangen op uw hotelkamer tvNetflix ontvangen op uw hotelkamer tv

U bent op vakantie of op zakenreis en wilt graag op de hoogte willen blijven of niets missen van alles wat er op de Nederlandse tv-kanalen wordt uitgezonden. De enige oplossing is een VPN. De ultieme setup voor de hotelkamer of uw vakantie verblijf zou een AppleTv zijn, dit wordt vaak geblokkeerd door het hotel waardoor het niet mogelijk is uw eigen programmering te kiezen (bijvoorbeeld het welkom scherm met uw naam). AppleTV werkt hierdoor niet 100% en zeker niet met Netflix.  Verder is het natuurlijk lastig uw AppleTv overal mee te slepen.

 

Gelukkig heeft Apple met ons mee gedacht en behoort Netflix ontvangen op uw hotelkamer tv nu tot de mogelijkheden. Er een HDMI-kabel op de markt met een “lighting connectie” uitgang zodat u direct uw iPhone aan kunt sluiten, Er is een aansluiting zodat u tijdens het proces gewoon uw telefoon kunt opladen, zodat u gewoon uren Netflix kan bekijken.

Omdat de programmering per land anders is bij Netflix, dit heeft te maken met de uitzend- en filmrechten per land, raden wij u aan voor het volledige filmaanbod te gaan. Hiervoor zult u moeten inloggen in Netflix Amerika.

Inloggen Netflix Amerika

Netflix ontvangen op uw hotelkamer tv is een genot omdat u toegang krijgt tot duizenden films en documentaires. Deze Netflix database is alleen toegankelijk met een zogenaamde VPN-provider. Netflix blokt namelijk wanneer u buiten de VS probeert in te loggen. Een VPN maskeert uw IP-adres en dus uw locatie en maakt het mogelijk in een speciale server in te loggen in Amerika waardoor het lijkt als of u vanuit ergens in Amerika inlogt in Netflix Amerika.

Hoe werkt een VPN?

Een VPN-provider  verzorgt een versleutelde verbinding van A naar B. Uw data zal door een speciale VPN tunnel worden gestuurd. Het is voor derden bijna onmogelijk deze verbinding te ontcijferen. U bent veilig voor de steeds nieuwsgieriger wordende overheid en zelfs uw ISP(Internet Service Provider) kan niet meer zien wat u aan het doen bent. Een veilige gedacht voor iedereen, ook al hebben “we” natuurlijk niets te verbergen. Instanties zoals “Bits for Freedom” helpen ons, burgers, te beschermen tegen alle instanties die willen inbreken op uw recht van privacy.

apple tv vpn netflix

Wat kan een VPN nog meer?

Een VPN is ontstaan op de werkvloer. De werknemers moesten op een veilige manier kunnen inloggen op het bedrijfsnetwerk. Bedrijfsspionage ligt altijd op de loer, zeker wanneer je op afstand inlogt en gevoelige informatie heen en weer stuurt. Ook als journalist is een VPN zeer nuttig, zeker wanneer je rapporteert vanuit een dictatuur. Hier heeft een VPN dubbel nut namelijk niet alleen het versturen van versleutelde informatie maar ook toegang krijgen tot websites die worden geblokt door deze dictaturen.

Overige toepassingen van een VPN

 • Het openen van geografisch geblokkeerde websites zoals: Hulu, BBC, CNN, Ziggo (Horizon), Adult websites, gok websites
 • Bescherming wanneer u gebruik maakt van publieke wifinetwerken. Op deze locaties bent u zeer kwetsbaar omdat het zeer eenvoudig is toegang te krijgen tot uw data op uw telefoon wanneer u op het netwerk zit. Tevens weet u niet wie of wat de eigenaar doet met uw log gegevens of dat hij misschien wel meekijkt.
 • U beschermt zich tegen websites die uw locatie en IP-adres opslaan. Hiermee kunnen ze uw gedrag volgen.
 • Er zijn websites die u verschillende prijzen rekenen afhankelijk van uw locatie. Dit kan u tegen gaan met een VPN en u kunt ook zelf onderzoeken waar u het goedkoopste uit bent.
 • In sommige gevallen wordt uw internet verbinding sneller bij het gebruik van een VPN. Dit geldt alleen voor bepaalde VPN providers en niet voor alle verbindingen. Een van de speerpunten van een VPN is uw internet verbinding niet trager maken.

Op het laatste besproken punt wil ik nog even terugkomen. Het is namelijk in veel gevallen wel waar dat de verbinding langzamer wordt. Met een stabiele internetverbinding hoeft dit uw datastroom niet negatief te beïnvloeden.

Netflix ontvangen via HDMIWelke VPN kiest u?

De keuze van een VPN hangt af van uw surfgedrag of beter gezegd waarvoor gaat u een VPN gebruiken. Is het om geografische blokkades op te heffen, reist u veel naar censuur landen of bent u een torrent gebruiker.

De best getest en allround VPN is ExpressVPN. Makkelijk in gebruik, vele server landen, stabiele verbinding. Voor torrent gebruik raden wij echter NordVPN of IPVanish aan. We hebben een TOP VPN gemaakt: bezoek onze reviews en heeft u nog specifieke vragen dan kunt u ons een email sturen.

De prijs van een VPN

Een VPN-provider is helaas niet gratis, wanneer we eerlijk zijn is niets gratis in het leven en wanneer het wel gratis is dan moet u oppassen. Dit geldt ook voor “gratis” VPN-providers. Uw primaire keuze voor een VPN is privacy, dit is ver te zoeken bij een gratis VPN. U weet niet wat ze met uw log gegevens doen. Tevens heeft u vaak maar beschikking over een beperkte bandbreedte en datastroom, waardoor het werken met een gratis VPN niet echt een weerspiegeling is van een betaal versie.

De prijs van een betrouwbaar VPN is 3-8 USD per maand. Wij adviseren u tevens een jaarabonnement af te sluiten en geen maandabonnement. De reden is dat wanneer u een jaarabonnement afsluit u gemiddeld goedkoper uit bent. Alle VPN uit de TOP-10 hebben een “niet goed geld terug” garantie. U zal wel op moeten letten op de periode wanneer u dan alsnog kunt opzeggen. Wel even goed de voorwaarde lezen dus voor u iets afsluit. U test of Netflix ontvangen op uw hotelkamer tv lukt gedurende deze test periode, maar dit kan natuurlijk ook thuis.

hdmi kabel netflixKorte samenvatting VPN

Wat u ook online doet, waar u ook bent met VPN bent u bescherm tegen vele gevaren van het internet. Bekijk uw banksaldo, koop online, maak gebruik van openbare hotspots en dit alles met de superveilige geavanceerde VPN-service. Met een klik op de knop en u bent verbonden en beschermd.

Het gaat er niet om of u iets te verbergen heeft. Uw voordeur doet u toch ook gewoon op slot.

Wij hopen dat met het schrijven van artikelen over internet veiligheid u zich gaat beseffen dat onbeschermd het internet op gaan helemaal niet ongevaarlijk kan zijn. U kunt zelf uw eigen maatregelen treffen, waaronder het aanschaffen van een VPN-provider. Dit zal een van de eerste dingen zijn die u zou moeten doen na het lezen van dit artikel.

Netflix ontvangen op uw hotelkamer tv alleen mogelijk met goed gekeurde aanbieders

Mike

Ik ben opgeleid als journalist en gespecialiseerd in technologie. Als journalist vecht ik voor de vrijheid van de pers en het recht op vrijheid van meningsuiting. Na het afronden van mijn studie was het meteen duidelijk dat deze vrijheden met name op het Internet niet vanzelfsprekend zijn. Ik ben Mike en mede-oprichter van deze blog waar ik probeert het grote publiek te waarschuwen voor de gevaren van het internet. Deel daarom mijn artikel met je vrienden, collega's en familie en zeg het voort!!!

Wij zullen graag je mening horen

   Stel een vraag

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

   DeBesteVPN.nl